- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.701
sevdalinkaaaa naber?
Nasılsın bakalım, kayınvaliden nasıl iyileşmiştir iyice inşallah.. Oğluşun nasıl bakalım, iyi misiniz? özledim ya valla seni nerelerdesin bakim kaç gündür?
arkadaşlar gamzecim özellikle sen, çok hareketsizim bu kilolar nasıl gidecek diye dert yanıyodun ya al bakalım, sadece 7 dak. bi kez yap kolun bacağın mis gibi çalışıyo, valla plates falan hikaye.. buyrun hep birlikte spor yapalım.. iki part var, birinci 7 ikinci 10 dak.. yani günde 20 dak bile sürmez, e bebişler en azından okadar uyuyodur herhal, hiiiç bahane kabul etmiyom, hadi spora..
Jillian Michaels Level 1 Part 1 - YouTube
Jillian Michaels Level 1 Part 3 - YouTube
şimdi herkes bu videoları bilgisayarında kısayola kayıt etsin, hemde hemen hemeeenn, sonra ben kaybettimde yapamadım unuttum da yapamadım diye bahaneler yok, hep beraber sıkı sıkı vücutlara sahip olalım ki, hepimizin yüzü gülsün...
Benim oglumunda yaklaşık iki aydır uyku düzeni gözüktü gunduLer 40 dakika geceler neredeyse saat bası kalkıyor emiyor sanırım dısı kasindigindan öyle oldu.. Şimdi uyku düzeni ile ilgili yazılar okuyorum kendisi uyumayı öğrenmesi ile ilgili ama kararsiİm baslasammi uyku egitimine yoksa dış olayından sonramı başlasam...ağlamasına dayanamıyorum sanırım ilk asama hergüne aynı saatte besleyip aynı saatte uyutmyi deneyeceğim...
arkadaşlar gamzecim özellikle sen, çok hareketsizim bu kilolar nasıl gidecek diye dert yanıyodun ya al bakalım, sadece 7 dak. Bi kez yap kolun bacağın mis gibi çalışıyo, valla plates falan hikaye.. Buyrun hep birlikte spor yapalım.. Iki part var, birinci 7 ikinci 10 dak.. Yani günde 20 dak bile sürmez, e bebişler en azından okadar uyuyodur herhal, hiiiç bahane kabul etmiyom, hadi spora..
jillian michaels level 1 part 1 - youtube
jillian michaels level 1 part 3 - youtube
şimdi herkes bu videoları bilgisayarında kısayola kayıt etsin, hemde hemen hemeeenn, sonra ben kaybettimde yapamadım unuttum da yapamadım diye bahaneler yok, hep beraber sıkı sıkı vücutlara sahip olalım ki, hepimizin yüzü gülsün...
sevdalinkacım dua et inşallah birgün seninde müstakil bir evin olur, ben doğdum büyüdüm hep aynı apartman dairesi, büyük bir sitede büyüdüm olanakları falan iyiydi ama müstakil evin tadı başkaymış, ben de çok istemiştim hep dua etmiştim, çok şükür oldu, evlenince hemen müstakil bir ev, güzel bir bahçe, bahçemize kocamaan bir köpek aldık.. şimdi bir oyun parkı ve mini bir havuz düşünüyoz, bakalım para biriktirmeye başlayacaz, nasipse önümüzdeki yaza yaptıracaz bunları.. Darısı başına tatlım, inşaaallaaah o güzel gönlüne göre olur evin..
kemece bu hafta bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesn özel mesaj 10 dk atamıom bi cıkıp geri gelim sana numaramı atıyım benimle irtibaata gec yarın
Allah bozmasın bugün çok keyfim yerinde. Yarın doğumgünüm eşim bugün müsait olduğu için bugün bizi gezmeğe götürdü çok güzeldi. şu an evim dandini. Mutfak bulaşık dolu. Bir sürü ütü var. Ama canım fatma gülü izleyip bir yandan sizinle sohbet etmek istiyor. Bu akşam da böyle olsun :) bu aralar oğlan hep ilgi istiyor bir an yalnız kalmak istemiyor ve gün içinde yetişemiyorum hiçbirşeye anca karnımızı doyuruyoruz :) geceleri o uyuyunca toparlıyorum evi.
evet planladığım yerde ki planladığım iş yattı, sgk nın yanında ev yemekleri lokantası açacaktım, sadece öğlen yemeği olacaktı, amaaaa sgk içerde yemek vermeye başlamışşşinşallah canım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu arada senin bazı iş planların vardı ne oldu?
bunlar kilo verdirmiyo zaten canım, vücudu toparlayıp sıkılaştırıyo.. feat bir vücut için yani bunlar, hani lömbürlükler için yani..ekledim canım. Ben kilonun çoğunu attım 2-3 kilom kaldı. Onları da atıp biraz sıkılaşmam lazım. Göbeğim biraz lömbür lömbür oldu sanki.
aman maşaallaah maşaalllahh.. bu arada sen hediye işini bence çözmüşsün, hiiç başkalarına sorup kafanı karıştırma aklındaki fikirler müthiş bence..Allah bozmasın bugün çok keyfim yerinde. Yarın doğumgünüm eşim bugün müsait olduğu için bugün bizi gezmeğe götürdü çok güzeldi. şu an evim dandini. Mutfak bulaşık dolu. Bir sürü ütü var. Ama canım fatma gülü izleyip bir yandan sizinle sohbet etmek istiyor. Bu akşam da böyle olsun :) bu aralar oğlan hep ilgi istiyor bir an yalnız kalmak istemiyor ve gün içinde yetişemiyorum hiçbirşeye anca karnımızı doyuruyoruz :) geceleri o uyuyunca toparlıyorum evi.
Slm kızlar benim oğlum iştahsız ve uykusları son on gündur artmıştı iki gün önce dış patladı sorunumuz dismiş.. İnşallah nmdan sonra rahatlayacak bebegim ishal ya da ateş olmadı... İştahsızlık ve uykudan saat bası uyanma oldu bakalım bundan sonra ne olur.. Gamze maşallah kızına ayakta yalnız nasıl duruyor o sekilde? Emeklemw olayı bizde yok hatta yuzustu Şırnak'tan nefret ediyor bağırıyor sanırım emeklemwdwn yürüyecek yurutece koyacakmisiniz ben doktora sorup karar vereceğim
arkadaşlar gamzecim özellikle sen, çok hareketsizim bu kilolar nasıl gidecek diye dert yanıyodun ya al bakalım, sadece 7 dak. bi kez yap kolun bacağın mis gibi çalışıyo, valla plates falan hikaye.. buyrun hep birlikte spor yapalım.. iki part var, birinci 7 ikinci 10 dak.. yani günde 20 dak bile sürmez, e bebişler en azından okadar uyuyodur herhal, hiiiç bahane kabul etmiyom, hadi spora..
Jillian Michaels Level 1 Part 1 - YouTube
Jillian Michaels Level 1 Part 3 - YouTube
iyiyim canım benim sağol. Kayınvalidem iyileşti şükür. Evine de döndü. Forumu sürekli takip ediyorum ama kimsecikler yok bu ara. Bugün biraz hareketlenmiş. Haftaya pazar babalar günü ve eşime güzel ve onu çok mutlu edebilecek bir babalar günü hediyesi almak istiyorum ama parlak bir fikir bulabilmiş değilim henüz. Parlak fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Birbirimize yardımcı olalım. Ben oğlana onun el ve ayaklarının izleri olan üzerinde de canım babam yazan bir tişört falan mı hazırlayıp giydirsem ve o günün sabahı babayı öyle mi uyandırsak diyorum hem hatıra kalır. Bir de ikisinin fotoğrafı olan bir saat mi yaptırsam diyorum.
Allah bozmasın bugün çok keyfim yerinde. Yarın doğumgünüm eşim bugün müsait olduğu için bugün bizi gezmeğe götürdü çok güzeldi. şu an evim dandini. Mutfak bulaşık dolu. Bir sürü ütü var. Ama canım fatma gülü izleyip bir yandan sizinle sohbet etmek istiyor. Bu akşam da böyle olsun :) bu aralar oğlan hep ilgi istiyor bir an yalnız kalmak istemiyor ve gün içinde yetişemiyorum hiçbirşeye anca karnımızı doyuruyoruz :) geceleri o uyuyunca toparlıyorum evi.
aynı şekilde benim oğlumda öyle gündüz 40 dakika kadar uyur ve devam edemezdi uyumaya her defasında tekrar uyutuyordum.gece de çok sık kalkıyordu ama ben emzirmiyorum gece sadece 1 defa çok ağlarsa. 4 aylıkken tracy hogg kitabını okuyup uygulamaya çalıştım olmadı bazı yanlışlıklar yaptım sanırım olmadı. sonra kim west in kitabını okudum bi kaç hafta önce ve dün sabah canıma tak edince uygulamaya başladım ve allaha şükür iki gündür çok iyi. gece de sadece 1 kez uyandı. yatağına bırakıyorum kendi uyuyor iki gündür. tavsiye ederim.kim west ten eğitim almış bi bayan var danışmanlık yapıyo ona mesaj bile attım. ama gerek kalmadı danışmanlığa inş. kitaptaki metod yetti.
ne güzel kısa bir sürede çözüm bulmuşsunuz, metod hakkında bilgi verirmisiniz?
aynı şekilde benim oğlumda öyle gündüz 40 dakika kadar uyur ve devam edemezdi uyumaya her defasında tekrar uyutuyordum.gece de çok sık kalkıyordu ama ben emzirmiyorum gece sadece 1 defa çok ağlarsa. 4 aylıkken tracy hogg kitabını okuyup uygulamaya çalıştım olmadı bazı yanlışlıklar yaptım sanırım olmadı. sonra kim west in kitabını okudum bi kaç hafta önce ve dün sabah canıma tak edince uygulamaya başladım ve allaha şükür iki gündür çok iyi. gece de sadece 1 kez uyandı. yatağına bırakıyorum kendi uyuyor iki gündür. tavsiye ederim.kim west ten eğitim almış bi bayan var danışmanlık yapıyo ona mesaj bile attım. ama gerek kalmadı danışmanlığa inş. kitaptaki metod yetti.
Aynı ben anlatmissin yontemianlatirmisin nasıl Oluyor püf noktaları ne?? Nerden ve nasıl başlamalı benimki ya memede ya da ayağımda sallayarak uyuyor....
Ağladığında konuşmalı ta da sakinleştirmem için kucağa almayı öneriyor mü yoksa ne olursa olsun kucaklamayın mı diyor.. Ben iki gündur gündüz yanına yatarak uyutayım diyorum mümkün değil uykusu gelince cok bağırıyor memeye alıyorum hemen uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?