2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar dün akşam oğluma karadut pekmezi yaptım.. Acayip yoruldum ama bebişler için yapmayacağımız şey yok...sağlıkla büyüsünler de..

ay maşallah valla marifetli kadın ...bizim kıza ben keciboynuzu pekmezi koyuyorum mamasına pişirmeden zorla yiyo genelde iştahsız oldugu için ....

ay maşallah valla marifetli kadın ...bizim kıza ben keciboynuzu pekmezi koyuyorum mamasına pişirmeden zorla yiyo genelde iştahsız oldugu için ....

cnm bnm kız da yemyrdu basta.ama bn sevdrmk için basta oyun oynatarak y ada balkona cıkarark verdm. bir de emziği veryrmdm snra mamasını veryrdm. emzk-yemek seklınde yaptm. simdi tatlara alıştı ck sukur. ha bır de yapmadgm şaklabnlık kalmıyor.)) snn kız da komık br bebege bnzyr onun da hosuna gder annessnn şekılden sekıle gırmesi

yapıorum sorma sıpa 4.5 aydan beri veriodum aşıdan sonra böle olduk galiba artık anladı ve korkuo sanıoki emzirmeyi bırakcak nasıl yapışıo memeye bakalım alışır ac kalınca haftaya işe başlıorum

allah seni)) okul bıttı zaten. başlamanla bıtırmen bır olacak galıba))

muzlu elmalı pureyı sevr belkı o zaman. yarm elmayı dılımle azıcık suda 5 dk hasla. bir kaba al. 2 bebe biskuvısı ve ceyrek muz koy blendrdan gecir. benm kı sevdı baya.

bi deneym cnm saol öptm ben kacar

ayyyy gamzecan yeni gordm sen kızı.. coook tatlı bakıyorrrr....hem de anlamlı....
yerm bn onu....
br an once buluşsak da yesemmmm yaaa
kız sacları da masslh
ne cabuk uzamş
eskı saclaına yaklasms nerdeyse
bzm kız halaa kelllllllll
aslında kel degl sac rengi bi degsk acık renk baya
o yuzden gornmyr cok fazla

ya benim sıpa oğlum uyudu, eşimin arkadaşı geldi birlikte dışarı çıktılar, ben kldım bi başımaa, hemen topiğe koştum, aaaaaaaaaaa bide baktım kimsecikler yok.. nasıl yaaa, e ben napcam şimdi tek başıma koca bi akşaam, canım sıkılacak.. niye kimse yok ya bu topikte.. uff ben gelmesem doluşup kaynatırdınız geç saatlere kadar..
neyse ara ara gelip bakcam bakalım napıyonuz..

asu bulusalım bu hafta sonu benim iş iptal oldu kemece bide serap45 mesaj atsana ben giremezsem hangi gün bulusalım antares te bulusalım yine etlik antares

kemece bu hafta bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesn özel mesaj 10 dk atamıom bi cıkıp geri gelim sana numaramı atıyım benimle irtibaata gec yarın

Slm kızlar benim oğlum iştahsız ve uykusları son on gündur artmıştı iki gün önce dış patladı sorunumuz dismiş.. İnşallah nmdan sonra rahatlayacak bebegim ishal ya da ateş olmadı... İştahsızlık ve uykudan saat bası uyanma oldu bakalım bundan sonra ne olur.. Gamze maşallah kızına ayakta yalnız nasıl duruyor o sekilde? Emeklemw olayı bizde yok hatta yuzustu Şırnak'tan nefret ediyor bağırıyor sanırım emeklemwdwn yürüyecek yurutece koyacakmisiniz ben doktora sorup karar vereceğim

oooo afern bebişine
buyumus de diş cıkarmş
bi arkadas daha diş cıkarmıstı
senn bebeiş ikinci oldu herhalde
hayrlı ugurlu olsn ılk dısınız
gule gule kullann
ama coook ıyı bakn ona
cunku o ilkkkkkkkkkk.......

yuruteç yurumei gecktırebılıyormş
oyle okumustm bazı sitelerde
ama sen yıne de danş dr una

Benimde oğlum 21 kasım doğumlu dişi çıktı demek.. ateş falan yaptı mı ben de hastalanmasından korkuyorum..

aynı gün doğmuşlar evet. diş çıkartırken hiç bi anormal durum olmadı ateş vs. gibi. ama neredeyse 2 aydır gece uykuları çok bozulmuştu dişten diye müdahale etmedim ama dişi de çıkınca uyku düzenini değiştirdim biraz. umarım sizinkilerde sorunsuz şekilde çıkarır dişlerini

Benim oglumunda yaklaşık iki aydır uyku düzeni gözüktü gunduLer 40 dakika geceler neredeyse saat bası kalkıyor emiyor sanırım dısı kasindigindan öyle oldu.. Şimdi uyku düzeni ile ilgili yazılar okuyorum kendisi uyumayı öğrenmesi ile ilgili ama kararsiİm baslasammi uyku egitimine yoksa dış olayından sonramı başlasam...ağlamasına dayanamıyorum sanırım ilk asama hergüne aynı saatte besleyip aynı saatte uyutmyi deneyeceğim...

bak bak bak toplanmışsınız yineee, sizi gidi siziilerrr.yakaladım işte sizi.. napıyonuz bakim, toplaşcanız mı ankaralılar.. hadi buluşun ya bu hafta sonu, ctesi eşim istanbula düğüne gidicek iş arkadaşının, bakarsınız bende sizin yanınıza kaçarım.. hı? gerçi siz gündüz buluşursunuz ben akşam freeyim.. neyse, durumu değerlendirelim bi eşimle..

trioronar, canım geç kalmışsın bence şu kendi kendine uyuma yada düzn işi için.. şimdi bu diş sıkıntılarının arasında bebişini hiç strese sokma bence, ama gece her uyandığında emzirme, şimdilik sadece bundan vazgeçsen o bile yetecektir gece uykularını düzenlemeye..

sevdalinkaaaa naber?
nasılsın bakalım, kayınvaliden nasıl iyileşmiştir iyice inşallah.. oğluşun nasıl bakalım, iyi misiniz? özledim ya valla seni nerelerdesin bakim kaç gündür?

oh ne güzel valla. Allah bozmasın. Benim de tek hayalim müstakil bahçeli bir ev. Bahçesinde de limon ağacı. Inşallah bir gün olur.

yerim ben o minnoşu. Gamzecim ya bu kız nasıl duruyor böyle ayakta benim oğlan senin kızdan 2 hafta büyük ama desteksiz oturamıyor bile..

çalışan anneler valla işiniz çok zor. Benim de 2013 ün son ayı ücretsiz iznim bitiyor. Nasıl ayrılacağım oğlumdan şimdiden kara kara düşünüyorum. Hele o zamanlar aklı da erecek. O zamana kadar psikolojik olarak etkilenmesin diye bu konuda biraz araştırma yapmam lazım.

ilk dişiniz hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah..
Bu arada kızlar diş partisi yapacak olan var mı? Ben şimdiye kadar çevremde hiç yapana şahit olmadım bilmiyorum nasıl olduğunu. Ama denk gelirse aile içinde yani annelerimiz kardeşlerimiz falan öyle bir pastayla kultalamak istiyorum.

arkadaşlar gamzecim özellikle sen, çok hareketsizim bu kilolar nasıl gidecek diye dert yanıyodun ya al bakalım, sadece 7 dak. bi kez yap kolun bacağın mis gibi çalışıyo, valla plates falan hikaye.. buyrun hep birlikte spor yapalım.. iki part var, birinci 7 ikinci 10 dak.. yani günde 20 dak bile sürmez, e bebişler en azından okadar uyuyodur herhal, hiiiç bahane kabul etmiyom, hadi spora..
Jillian Michaels Level 1 Part 1 - YouTube
Jillian Michaels Level 1 Part 3 - YouTube
şimdi herkes bu videoları bilgisayarında kısayola kayıt etsin, hemde hemen hemeeenn, sonra ben kaybettimde yapamadım unuttum da yapamadım diye bahaneler yok, hep beraber sıkı sıkı vücutlara sahip olalım ki, hepimizin yüzü gülsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…