- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.681
Kızlar dün akşam oğluma karadut pekmezi yaptım.. Acayip yoruldum ama bebişler için yapmayacağımız şey yok...sağlıkla büyüsünler de..
ay maşallah valla marifetli kadın ...bizim kıza ben keciboynuzu pekmezi koyuyorum mamasına pişirmeden zorla yiyo genelde iştahsız oldugu için ....
cnm bnm kız da yemyrdu basta.ama bn sevdrmk için basta oyun oynatarak y ada balkona cıkarark verdm. bir de emziği veryrmdm snra mamasını veryrdm. emzk-yemek seklınde yaptm. simdi tatlara alıştı ck sukur. ha bır de yapmadgm şaklabnlık kalmıyor.)) snn kız da komık br bebege bnzyr onun da hosuna gder annessnn şekılden sekıle gırmesi
allah seniyapıorum sorma sıpa 4.5 aydan beri veriodum aşıdan sonra böle olduk galiba artık anladı ve korkuo sanıoki emzirmeyi bırakcak nasıl yapışıo memeye bakalım alışır ac kalınca haftaya işe başlıorum
allah seni)) okul bıttı zaten. başlamanla bıtırmen bır olacak galıba ))
muzlu elmalı pureyı sevr belkı o zaman. yarm elmayı dılımle azıcık suda 5 dk hasla. bir kaba al. 2 bebe biskuvısı ve ceyrek muz koy blendrdan gecir. benm kı sevdı baya.
Eki Görüntüle 439190 Eki Görüntüle 439190 buda kücük yemek yemeyen kızım
aldn mı sms mikemece bu hafta bulusalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesn özel mesaj 10 dk atamıom bi cıkıp geri gelim sana numaramı atıyım benimle irtibaata gec yarın
oooo afern bebişineSlm kızlar benim oğlum iştahsız ve uykusları son on gündur artmıştı iki gün önce dış patladı sorunumuz dismiş.. İnşallah nmdan sonra rahatlayacak bebegim ishal ya da ateş olmadı... İştahsızlık ve uykudan saat bası uyanma oldu bakalım bundan sonra ne olur.. Gamze maşallah kızına ayakta yalnız nasıl duruyor o sekilde? Emeklemw olayı bizde yok hatta yuzustu Şırnak'tan nefret ediyor bağırıyor sanırım emeklemwdwn yürüyecek yurutece koyacakmisiniz ben doktora sorup karar vereceğim
Benimde oğlum 21 kasım doğumlu dişi çıktı demek.. ateş falan yaptı mı ben de hastalanmasından korkuyorum..
oh ne güzel valla. Allah bozmasın. Benim de tek hayalim müstakil bahçeli bir ev. Bahçesinde de limon ağacı. Inşallah bir gün olur.günaydııııııınnnnnn..........
Ben bahçe içinde müstakil bir evde oturuyorum, bahçemiz binbir çeşit meyve ağaçlarıyla dolu, elma,armut,erik,nar,kiraz,incir,zeytin,ıhlamur.... Yemyeşil oldu bahçemiz baharın gelmesiyle, şimdi yağmurlarda bitti; kuş sesleriyle uyanmak bir güzel ki sormayın.. şimdi her sabah beslediğim serçelerin açlık çığlıklarıyla uyanıyoruz, oğlumda gözünü açar açmaz onları taklit etmeye başlıyor..Bir şirin ki sormayın.. Eskiden sadece kuş seslerim vardı, şimdi benimde bir kuşum var.. Sabah uyanır uyanmaz sahip olduklarıma şükrede şükrede yataktan fırlayıp, hemen kuşlarımı doyurmaya koşuyorum..
Seviyorum hayatı, şükrediyorum her fırsatta, minnettarım yaradana...
Işte sabah şebekliklerimiz...
yerim ben o minnoşu. Gamzecim ya bu kız nasıl duruyor böyle ayakta benim oğlan senin kızdan 2 hafta büyük ama desteksiz oturamıyor bile..Eki Görüntüle 439190 Eki Görüntüle 439190 buda kücük yemek yemeyen kızım
çalışan anneler valla işiniz çok zor. Benim de 2013 ün son ayı ücretsiz iznim bitiyor. Nasıl ayrılacağım oğlumdan şimdiden kara kara düşünüyorum. Hele o zamanlar aklı da erecek. O zamana kadar psikolojik olarak etkilenmesin diye bu konuda biraz araştırma yapmam lazım.canım sıkma canını ben her seferinde şimdi işe gidiyorum akşam geleceğim diyorum vedalaşıp öpüp çıkıyorum valla ben sabah 8 de gidiyorum akşam 4 te evde oluyorum annemle akşama kadar oynuyorlar sıkıntı çıkarmıyormuş annem sadece telefon açtığımda seninle konuştuğumu anlıyor kızım diyor kapıya falan bakıyorlarmış ben gelirken gel annesi falan yapıyorlarmış öyle alışcak mecbur yapcak bişey yok biz de sabretcez onlar da ilk gün sıkıntılı geçmişti sonraki günler iyiydi diyor annem gerçi benimki normalde de iyi:) hadi hayırlısı bakalım
ben de öyle düşünüyorum artık tişört şort keten pantolon öyle bişey bakcam bakalım ne bulursam artık
ilk dişiniz hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah..slm kızlar benim oğlum iştahsız ve uykusları son on gündur artmıştı iki gün önce dış patladı sorunumuz dismiş.. Inşallah nmdan sonra rahatlayacak bebegim ishal ya da ateş olmadı... Iştahsızlık ve uykudan saat bası uyanma oldu bakalım bundan sonra ne olur.. Gamze maşallah kızına ayakta yalnız nasıl duruyor o sekilde? Emeklemw olayı bizde yok hatta yuzustu şırnak'tan nefret ediyor bağırıyor sanırım emeklemwdwn yürüyecek yurutece koyacakmisiniz ben doktora sorup karar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?