2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?
ewet var eda bütün ömrüm böyle geçecek gibi kubi bu arada benide yazarmısın listeye 11 subat son sat

cnm bebeğinin daha önce hç duydun mu yada gördün mü kalp atışını?

evet canim ilk gitdiyimizde 2-3 haftalik dedi keseyi gorduk sadece adetimdem 2 gun gecmisti (martin 14-u) bana kalp atisi icin bir ay sonra gel dedi yarin nisanin 14-u olucak. insallah kakbini duyucazama ben kendim duya biliyorum sanki kalbin daha farkli carpiyor. onceleri ultrason yokken nabizdan bakiyolarmis

kubicim insallah kucagimiza aldigimizda hiss edicez o asil duyguyu, meraklanma aslinda bende pek fazla bi sey bilmiyorum cunki hem ilk bebisim hem yasim kucuk o yuzden ola bilir

günaydın...........

evet canim ikinci olcak ALLAH nasip kismet ederse tizimin yasini söleyince sakin sok olma
20 aylik oldu :) 8 ci ayda 2 yasinda olcak insaALLAH
senin ki nekadar canim ???

20 aylık mı iyiymiş benim ki 13 aylık sütten kesmeye çalışıyorum var mı bi takdik??

evet ya olabilir çünkü doktor 1 ay içinde kes dedi.. zaten benim süt iznim de 23 nisanda bitiyo.. o yüzden 23 nisandan sonra emzirmeye stop benim de sütüm çook yaramıştı böyle neredeyse 4 aylıkken 8 aylık çocuk gibiydi, 8 aylıkken 1.5 yaşında diyoduk ama şimdi o kadar yaramıyo ben de anladım zayıfladı gibi ama emmek istiyo deli gibi.. sabah üzerimi değiştirirken ağlamaya başlıyo görünce.. katıla katıla ağlıyo dayanamıyorum yavaş yavaş azalta azalta kesmek daha sağlıklı oluyomuş.. çocuk neye uğradığını şaşırıyomuş hemen kesilince.. işte azalta azalta kesicem bakalım...

cnm inşh.güzel haberlerle dönersin.ya uzanıp göbişine baktığında kalp atışını görüyosun.göbişde kalp atıyo

Kocaman Kocaman günaydınlarr Kasım Annelerii , Nasılsınızz.. ?
Cuma Kontrolümüz var günler nasıl geçecek, hergün görmek istiyorum.. ara ara oturup kalkınca özellikle sol kalçama kramp giriyor özellikle şu dört gün bulantılarım çoğaldı..Herşeyden iğreniyorum resmen, süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum eti asla yiyemiyorum ..

kızlar herkese günaydın dün bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum yaa çok değişik bi duygu allah herkese nasip etsin bide kucağıma alsam sağlkla o zaman dünyalar benim olacak

gunaydin kizlar hepinize iyi mutlu hamilelikler ben de SAT tahminine gore 8+4 qaliba, yarin doktora gidicem kalp atislari icin cok heyecanliyim, gercek haftasi soyliycek umarim. herkese saglik diliyorum, bebislerimiz siz de uzmeyin annecikleri :76:

Günaydın tatlı bebişlerin güzel annişleri herkes iidir umarım...şafak 2 cuma günü bizimde kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır...Günler geçmiyor ya...

kızlar gunaydın neden kımse yok????? Hmmmm sızı gıdı tembeller sızı

günaydın canım işim anca bitti süpür sil derken komşular sabrediyo sanırım ceyran süpürge sesine bişey demiyolar bana nasılsınız bakım bebiş iyimi

günaydın canım işim anca bitti süpür sil derken komşular sabrediyo sanırım ceyran süpürge sesine bişey demiyolar bana nasılsınız bakım bebiş iyimi

cok sukur canim iyilik, sen yinemi basladin sil supur yapmaya? ne yalan soyleyeyim iki gundur bulasik yikamiyodum mutfak iyrecdi bu sabah ise gelmeden once hepsini yudum yikadim mutfagi bi guzel temizledim geldim makine yok diye is ellere kalmis.

günaydınnnnnn herkeseee nasılsııınız bugün......

cnm sanırım bende senin gibi peynir domates salatalık ben hamile kaldığım haberimin olmadığı zaman 3 günde 10 kilo yoğurt yerdim abartmıyorum ama şimdi koktu burnuma yiyemiyorum neyse önceden yediklerimize sayalım
canım acele etme 9 haftaya kadar normalmiş olumlu düşün üzme kendini dualarım sizinle inşallah duyarsın biran önce
nurcum ne yaptı acaba çok dua ettim sana hadi haber ver gel artık inşallah olumlu sonuçlarla geliceksin biliyorum
kubicim insallah kucagimiza aldigimizda hiss edicez o asil duyguyu, meraklanma aslinda bende pek fazla bi sey bilmiyorum cunki hem ilk bebisim hem yasim kucuk o yuzden ola bilir
belkide yaşdan olabilir onu sevicek eşim beni unutur diye çok kıskancım ben
cok sukur canim iyilik, sen yinemi basladin sil supur yapmaya? ne yalan soyleyeyim iki gundur bulasik yikamiyodum mutfak iyrecdi bu sabah ise gelmeden once hepsini yudum yikadim mutfagi bi guzel temizledim geldim makine yok diye is ellere kalmis.

cnm benim birbirimize yakın olsak da yardım etsek bende de bulaşık makinası yok ama hiç biriktirmemeye bakıyorum yoksa biraz ayak da kalım hemen öğğğ midem ama sen çalışıyosun cnm seni çok iyi anlayabiliyorum canm kardeşim benim allah yol ve yardımcın olsun göbişi bebişli

günyadın canımmm....cuma yoksa 2 li test içinmi gidiyorsunuz rutin kontrol mu? inş güzel haberler alırsınız...

günaydın cnm hoş geldiniz biz iyiyiz orta şeker siz nasılsınız eeee çift kişiyiz sizli bizli olduk

bizde iyyiz çok şükür eminim oda yerinde iyidir......gül gibi geçinip gidiyouz.....

tesekkurler canim bi de kocam anlasa ya, aksam yanima geliyo ne yardim edeyim diye soruyo mesela sogani soy dogra diyorum tamam diyor bi de bakiyorum gitmis tv izliyor, ya da kanepede uyukluyor, eskisinden daha fazla naz yapiyor ben de sinir oluyorum :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…