- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.301
ewet var eda bütün ömrüm böyle geçecek gibi kubi bu arada benide yazarmısın listeye 11 subat son satarkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?
cnm bebeğinin daha önce hç duydun mu yada gördün mü kalp atışını?
cnm bu kaç aydan sonra oldu merak ediyorum ne zamn iştahın açıldı bana rüya gibi geliyo
yani iyi değil mi gitmim mi anlamadım ki :44:
ayy o heycanı hepimize nasip etsin yüce rabbim ben bişey hissetmiyorum onun içinde sevmiyom bebişimi :83: :83:
evet canim ikinci olcak ALLAH nasip kismet ederse tizimin yasini söleyince sakin sok olma
20 aylik oldu :) 8 ci ayda 2 yasinda olcak insaALLAH
senin ki nekadar canim ???
kızz hala emziriyon mu karnındakine haksızlık olur hemde ilk bebeğin çok zayıflar hee haberin olsun görümcem 2 aylık hamileymiş unutmuş emzirmişpis süt deniyomuş ona emdiği için çok zayıfladı yaramamış ama belliydi ıyy diyodu emdikden sonra
evet canim ilk gitdiyimizde 2-3 haftalik dedi keseyi gorduk sadece adetimdem 2 gun gecmisti (martin 14-u) bana kalp atisi icin bir ay sonra gel dedi yarin nisanin 14-u olucak. insallah kakbini duyucazama ben kendim duya biliyorum sanki kalbin daha farkli carpiyor. onceleri ultrason yokken nabizdan bakiyolarmis
cnm inşh.güzel haberlerle dönersin.ya uzanıp göbişine baktığında kalp atışını görüyosun.göbişde kalp atıyo
kızlar gunaydın neden kımse yok????? Hmmmm sızı gıdı tembeller sızı
kızlar herkese günaydın dün bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum yaa çok değişik bi duygu allah herkese nasip etsin bide kucağıma alsam sağlkla o zaman dünyalar benim olacak[/QUOT
hep boyle mutlu olursun insallah, ben yarin gidicem inslh, allah hepimize sag saglim nasib etsin bebislerimizi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım işim anca bitti süpür sil derken komşular sabrediyo sanırım ceyran süpürge sesine bişey demiyolar bananasılsınız bakım bebiş iyimi
cnm sanırım bende senin gibi peynir domates salatalıkben de çok çabuk acıkıyorum.. acıkınca midem bulanıyo.. çok yiyince de midem bulanıyo..
bi de kızlar benim canım çoook domates çekiyo.. gece gündüz elimde domates poşetiyle dolaşmak istiyorum.. gece rüyamda buzdolabını açıyorum domates bitti zannediyorum, bi bakıyorum 1 poşet çeri domatesssshazine bulmuş gibi oluyorum... domates 1, beyaz peynir 2 domates beyaz peynir diyerek uykuya dalıyorum.. çok komik ya... ay şimdi de istedi.. daha öğlen iki tane yemiştim
bi de yoğurdu çok seven bi insan olmama rağmen.. yoğurt yerken mırın kırın ediyorum.. ne biliyim olsa da olur olmasa da.. işte hamileyken insan en sevdiği şeylerden vazgeçebiliyo..
canım acele etme 9 haftaya kadar normalmiş olumlu düşün üzme kendini dualarım sizinle inşallah duyarsın biran öncekızlar çok mutsuzumdoktordan geldim bugün ama kalp atışlarını duyamadık bebişimin, herşeyi gördük kesesi yolk kesei içinde 2mm bebişimi ama kalp atışı yok haftaya tekrar çağırdı doktor haftaya görmemiz gerekmiş, çok korkuyorum kızlar, kaybetmek istemiyorum bebişimi, bu kadar geç olması normal mi ya birileri akıl versin bana nolur...
nurcum ne yaptı acaba çok dua ettim sana hadi haber ver gel artık inşallah olumlu sonuçlarla geliceksin biliyorumbende yarın gidiyorum dr ye ama içimde bir korku bir heyecan olumlu olacak bu sefer diyorum kalp atışını duyucam ve bebeğim benimle kalacak kürtaj gibi içimi acıtan beni bebeğimden koparacak o kelimeyi duymak istemiyorum tekrar
rabbim ol dedin oldu ne olur bebeğime can ver kızıma kardeşin olmayacak sözünü söyletme korktuğumdan koru ya rabbim
ne olur sizde dua edin bana yarın sizlere bebeğim yaşıyor benimle demem için dualarınıza ihtiyacım var
belkide yaşdan olabilir onu sevicek eşim beni unutur diye çok kıskancım benkubicim insallah kucagimiza aldigimizda hiss edicez o asil duyguyu, meraklanma aslinda bende pek fazla bi sey bilmiyorum cunki hem ilk bebisim hem yasim kucuk o yuzden ola bilir
cok sukur canim iyilik, sen yinemi basladin sil supur yapmaya? ne yalan soyleyeyim iki gundur bulasik yikamiyodum mutfak iyrecdi bu sabah ise gelmeden once hepsini yudum yikadim mutfagi bi guzel temizledim geldim makine yok diye is ellere kalmis.
günaydınnnnnn herkeseee nasılsııınız bugün......
Kocaman Kocaman günaydınlarr Kasım Annelerii , Nasılsınızz.. ?
Cuma Kontrolümüz var günler nasıl geçecek, hergün görmek istiyorum.. ara ara oturup kalkınca özellikle sol kalçama kramp giriyor özellikle şu dört gün bulantılarım çoğaldı..Herşeyden iğreniyorum resmen, süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum eti asla yiyemiyorum ..
günaydın cnm hoş geldinizbiz iyiyiz orta şeker siz nasılsınız eeee çift kişiyiz sizli bizli olduk
cnm sanırım bende senin gibi peynir domates salatalıkben hamile kaldığım haberimin olmadığı zaman 3 günde 10 kilo yoğurt yerdim abartmıyorum ama şimdi koktu burnuma yiyemiyorum neyse önceden yediklerimize sayalım
canım acele etme 9 haftaya kadar normalmiş olumlu düşün üzme kendini dualarım sizinle inşallah duyarsın biran önce
nurcum ne yaptı acaba çok dua ettim sana hadi haber ver gel artık inşallah olumlu sonuçlarla geliceksin biliyorum
belkide yaşdan olabilir onu sevicek eşim beni unutur diye çok kıskancım ben
cnm benim birbirimize yakın olsak da yardım etsek bende de bulaşık makinası yok ama hiç biriktirmemeye bakıyorum yoksa biraz ayak da kalım hemen öğğğ midemama sen çalışıyosun cnm seni çok iyi anlayabiliyorum canm kardeşim benim allah yol ve yardımcın olsun göbişi bebişli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?