2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yarın güzel haberlerini bekliyorum.. bugün özellikle yatmadan önce yıldızlara bakıp senin ve bebişin için dua edicem... umarım sağlıklıca olur, doğar.. kuzuşuna kardeş gelir.. benim kuzumun kardeşi de karnımda.. umarım senin ki de olur.. beraber yaşarız hamileliğimizi.. üzme kendini.. dinlen bol bol su içmeyi ihmal etme.. iyi haberlerini bekliyorum canım...Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın

anladım ,görüsürüz o zaman :)

benım aılem orada kaldı ssık sık gıdıp gleıyorum

vural bey cok konusmuyor dıyorlar ,ben devlet hastanesınde kı kadını da cok duydum adını bılmıyorum

ama ıkı tane arkadasım vurala gıdıyor .

Son düzenleme:
vural bey sayesinde bebişimiz geldi ama fazla vakit ayırmıyo, pek konuşmuyo, bu yüzden kafam karışık devlet hastanesindekini duymadım hiç.. benimlaynı haftada olanlar benden önce kalp atışlarını duydu ben hala duyamadım mesela, taa haftaya randevu verdi, sen alanya ya gedliğinde görüşelim seninle canım.. senin kaç haftalık kalp atışlarınıfilan duydun mu

benım kı buranın en kucuklerınden 6+4 gunluk

cuma gunu gıdıcegım kalp atısı ıcın ..

gorusuruz cnım ..haberlesırızz

Son düzenleme:
aa benim bebişimden küçüklerde varmış burda.. bizimde 7+1 en küçüklerden biriyiz aslında.. inşallah sene duyarsın canım hayırlısıya, zaman geçmiyo sanki, çok sabırsızlanıyorum..

selam kızlar bende dün kalp seslerini dinledim bebeğimin çok farklı ve güzel bir duyguymuşşşş..Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...Kalp seslerini saymadık bizde..sadece sesi dinledik harika bir sesti..Bundan sonra ikili test için gidecem bir ay sonra..Umarım hepimizin sorunsuz geçer hamileliği..

gözün aydın canım.. rabbim tamamına erdirsin inşallah.. bu forumda kalp atışlarını en son ben duyucam heralde insnaın üstünden yüklerin biri kalkıyo en azından dimi..

gözün aydın canım.. rabbim tamamına erdirsin inşallah.. bu forumda kalp atışlarını en son ben duyucam heralde insnaın üstünden yüklerin biri kalkıyo en azından dimi..

Teşekkür ederim..darısı başına inşallah..hepimizin Allah tamamına erdirsin.. ben bugün 7 artı 6 oldum 5 de sesleri duydum..Gerçekten insan rahatlıyor acaba kese boş mu dolu mu endişesi çok kötüydü..ama ultrasonda o bebişi görmek kalp atımını görmek çok farklı güzel bir duyguymuşşş

aa benim bebişimden küçüklerde varmış burda.. bizimde 7+1 en küçüklerden biriyiz aslında.. inşallah sene duyarsın canım hayırlısıya, zaman geçmiyo sanki, çok sabırsızlanıyorum..

küçüğüz cunku ben aralık annesıyım aslında tahmını 1 aralık en geç 2 aralık

ama kasım sonu dogururum ben gıbı

cuma gunu doktorum dıyecek tam dogum zamanımı

küçüğüz cunku ben aralık annesıyım aslında tahmını 1 aralık en geç 2 aralık

ama kasım sonu dogururum ben gıbı

cuma gunu doktorum dıyecek tam dogum zamanımı

sumakcım sanırım bende aralık annesi olucam. bende daha duymadım kalp atışlarını. sat a göre tam 8 haftalığım. ama benimki küçük herhalde. aman sağlıklı olsunda

cnm meyve çerez kesmiyo beni doyurucu şeyler olmazsa bulantı artıyo ve kusuyorum.gebelik öncesinde gün boyu bişey yemesemde aramazdım.aç kurt oldum:86:

bende öyleyim ama ufak tefek seyler yiyom salatalik meyve felan onlarla acligimi gidermeye calisiyorum ama elhd bulanti yok fakat dedigin gibi benimde midem deliniyor sanki bise yemeyince

güzel RABBIM gönlüne göre verir hayirlisi ile insaALLAH dualarimiz seninle canim yarin hayirli haberlerinle bekliyoruz seni ins

cnm bu kaç aydan sonra oldu merak ediyorum ne zamn iştahın açıldı bana rüya gibi geliyo

yani iyi değil mi gitmim mi anlamadım ki :44:
kizlar az once doktorumla konustum 14 martda gel dedi insallah bebeyimizin kalp atislarini duyucaz, allahim insallah hepimizin kucagina sag saglim verir, bebisimi oyle cok seviyorum ki....ahh heyecanlandim simdi....

ayy o heycanı hepimize nasip etsin yüce rabbim ben bişey hissetmiyorum onun içinde sevmiyom bebişimi :83: :83:

kızz hala emziriyon mu karnındakine haksızlık olur hemde ilk bebeğin çok zayıflar hee haberin olsun görümcem 2 aylık hamileymiş unutmuş emzirmişpis süt deniyomuş ona emdiği için çok zayıfladı yaramamış ama belliydi ıyy diyodu emdikden sonra

cnm bu kaç aydan sonra oldu merak ediyorum ne zamn iştahın açıldı bana rüya gibi geliyo

yani iyi değil mi gitmim mi anlamadım ki :44:

gülo ben ilk bebisimde hemen baslamistim habur cubur yemege :) ama portakalSIKMASI hepinize tavsiyem acayip vitamin bombasi

gidicen tabi canim :) kontroll etcekler seni ve bebisini ama eger yok ben istemiyorum dersen cocugumu orda asi da yaptirmak istemiyorum dersen sana bir sey imzalatiyorlarmis eger herhangi birsey olursa sorumluluk benim diye

off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya

inşallah Rabbim senin bebeğini de ve diğer tüm hamile arkadaşların bebeklerini de sağ- sağlim kucağınıza almak nasip etsin...ailenize ve vatanına hayırlı evlatlardan eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…