- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.281
bende yarın gidiyorum dr ye ama içimde bir korku bir heyecan olumlu olacak bu sefer diyorum kalp atışını duyucam ve bebeğim benimle kalacak kürtaj gibi içimi acıtan beni bebeğimden koparacak o kelimeyi duymak istemiyorum tekrar
rabbim ol dedin oldu ne olur bebeğime can ver kızıma kardeşin olmayacak sözünü söyletme korktuğumdan koru ya rabbim
ne olur sizde dua edin bana yarın sizlere bebeğim yaşıyor benimle demem için dualarınıza ihtiyacım var
ben biraz dinledim hemen çekti dr. kuvvetli dalgalar yolluyoruz zararlı olur dedi. hiç sayısını söylemedi yaa, panik oldum şimdi.:18:
süpermiş yaa
selam kızlar bende dün kalp seslerini dinledim bebeğimin çok farklı ve güzel bir duyguymuşşşş..Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...Kalp seslerini saymadık bizde..sadece sesi dinledik harika bir sesti..Bundan sonra ikili test için gidecem bir ay sonra..Umarım hepimizin sorunsuz geçer hamileliği..
gözün aydın canım.. rabbim tamamına erdirsin inşallah.. bu forumda kalp atışlarını en son ben duyucam heraldeinsnaın üstünden yüklerin biri kalkıyo en azından dimi..
aa benim bebişimden küçüklerde varmış burda.. bizimde 7+1 en küçüklerden biriyiz aslında.. inşallah sene duyarsın canım hayırlısıya, zaman geçmiyo sanki, çok sabırsızlanıyorum..
küçüğüz cunku ben aralık annesıyım aslındatahmını 1 aralık en geç 2 aralık
ama kasım sonu dogururum ben gıbı
cuma gunu doktorum dıyecek tam dogum zamanımı
sende benim gibi ikinciye hamilesin demek ne guzel hayirli olsun ilk cocugun kac yasinda
))
cnm meyve çerez kesmiyo beni doyurucu şeyler olmazsa bulantı artıyo ve kusuyorum.gebelik öncesinde gün boyu bişey yemesemde aramazdım.aç kurt oldum:86:
bende yarın gidiyorum dr ye ama içimde bir korku bir heyecan olumlu olacak bu sefer diyorum kalp atışını duyucam ve bebeğim benimle kalacak kürtaj gibi içimi acıtan beni bebeğimden koparacak o kelimeyi duymak istemiyorum tekrar
rabbim ol dedin oldu ne olur bebeğime can ver kızıma kardeşin olmayacak sözünü söyletme korktuğumdan koru ya rabbim
ne olur sizde dua edin bana yarın sizlere bebeğim yaşıyor benimle demem için dualarınıza ihtiyacım var
cnm bu kaç aydan sonra oldu merak ediyorum ne zamn iştahın açıldı bana rüya gibi geliyoben varim canimaz ye sIK ye kilo aldirmayan bebise faydali olan seylerden ye insaALLAH
yoksa benim gibi ilk hamileligimde 25 kilo alirsin ozamanlar hic dikkat etmemistim herseyi yutuyodum hatda 3 tabak makarna yedigimi hatirliyorum ben ki normalde bir tabakla doyarim o kadar acikiyordum yani hahah
yani iyi değil mi gitmim mi anlamadım ki :44:gülüm normaldir ebeler öyle geziyor benim ilk bebiste de beni öyle buldularbirde saglik ocagina gidenlere de soruyorlar sizin oralarda yeni hamile birileri var mi diye o sekil ögrenip geliyorlardi ama bana sadece ebem gelmisti hekim mekim yoktu iykide gelmemis sokmazdim eve
ve her ay gitmen gerekiyor kontrolle kilonu tansionu felan ölcücekler ve asilarini orda yapicaklar hatda yanilmiyorsam 4 ayda bebisin kalp atislarini duycan orda kontroll ediyorlar HERAYYY
ve en güzeli dogumdan sonra bebis 1 bucuk yasina girene kadar hep oraya gitmen gerekecek bebisin asi si icinben tam rahtladim gitmeye gerek yok dedim yine hamisss kaldim hihihi
kizlar az once doktorumla konustum 14 martda gel dedi insallah bebeyimizin kalp atislarini duyucaz, allahim insallah hepimizin kucagina sag saglim verir, bebisimi oyle cok seviyorum ki....ahh heyecanlandim simdi....
olabilir yaa ilkeli bi doktor, unutacak atlayacak bi adam değil ama gene de insan düşünüyo.. belki ben bebek de emziriyorum aynı zamanda, o yüzden de vermemiş olabilir, emzirme döneminde kullanılmıyodur belkiyeni aklıma geldi emzirdiğim unutkanlık işte...
cnm bu kaç aydan sonra oldu merak ediyorum ne zamn iştahın açıldı bana rüya gibi geliyo
yani iyi değil mi gitmim mi anlamadım ki :44:
4 saat falan once corba icdim, bir saat once bi muz yedim arada 2 tane bisskuvi falan ama midem yine garib halde sanki yaniyo, bi de demin bulantim oldu fazla yiyemiyorum yani cok yersem kusuyorum, offf ya ne yapayim ben ??? :26: :26::26: :26:[ Kizlar ben sabahlari taze zencefil yiyiorum,bulantilar icin o arada devam ediyor ama kusmalara cok iyi geldi ,haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?