- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.501
Hmmmmm bu arada izim ufaklik bugün itibariyle disini patlatmis bulunmaktadir.Aksamüstü farkettim.
Tesekkürler canimcim ewet ilk disimiz.hadi hayırlı olsun
ilk diş mi canım
Tesekkürler canimcim ewet ilk disimiz.
Sana gecmis olsun canim benim,benim ilk kizimda 9 ayda filan cikarmisti bu biraz daha erken benim icin.Ama kizim isirmamisti bu oglan disi olmadigi halde damaklarinin arasinda sIkIstIriyor merak etme fazla farki yok yaniaman iyi
benimki erken çıkardı çok kötü oldu benim için
felaket ısırıyo
ilk günlerdeki gibi ağlaya ağlaya emziriyorum bazen
bak şimdi
gözlerini ovuştuyo mızmızlanmaya başlıyo
alıp emziriyorum emerken uyuyo çünkü genelde
kapatıyo gözlerini
sonra birden açıyo
bende hadi uyu kızım falan diyorum
hı diyo ve gülmeye başlıyo
saat 11 den beri 5 kez yaşadık bu durumu
ve ben çok acıktım
doldurdum bir tabak makarna yiyorum işte
ooofff offfff
e naapiim ya
herkesin insanları şok etme şekli farklı
Canim benim sok et etmesinede pozitif yönde etsen bisey degil olan sagligina oluyor.Benim hamilelik sekerim vardi kizimda 1 sene gecmemisti oglanda hemen gecti,kilo vermeminde cok büyük etkisi var.Seni düsündügüm icin söylüyorum yoksa bana ne yani degilmi fistik
Canimcim ac kalarak ne kilo verebilirsin nede metabolizmani calistirabilirsin tabiki yiyeceksin ama daha saglikli seyler ye yada baska bi degisle daha az kalorili bisey yeseydin bu saatte.Dolu dolu 2 yemek kasigi makarna zaten 1 dilim ekmege bedel,sen kac dilim yemis oldun bakemmmmmnaapiim acıktım ama
akşamdan beri su içiyorum
e su da biyere kadar dimi
hehe ekmek yemiyorum ama
Canimcim ac kalarak ne kilo verebilirsin nede metabolizmani calistirabilirsin tabiki yiyeceksin ama daha saglikli seyler ye yada baska bi degisle daha az kalorili bisey yeseydin bu saatte.Dolu dolu 2 yemek kasigi makarna zaten 1 dilim ekmege bedel,sen kac dilim yemis oldun bakemmmmm
Hadi bakalim bu gecelik böyle olsun.Sana 2 yanilgiyi söyleyeyim:1-Ac kalarak kilo verilir(Tam tersi ac kalirsan bir noktada patlayip cok fazla yiyeceksin,ve kendini kontrol edemeyeceksin) 2-cok yiyerek yada sekerli seyler yiyerek süt olur.( Ne kadar su icersen o kadar sütün olur,faydali seyler yersen sütün kalitesini arttirirsin)3 bilemedin 5
Hadi bakalim bu gecelik böyle olsun.Sana 2 yanilgiyi söyleyeyim:1-Ac kalarak kilo verilir(Tam tersi ac kalirsan bir noktada patlayip cok fazla yiyeceksin,ve kendini kontrol edemeyeceksin) 2-cok yiyerek yada sekerli seyler yiyerek süt olur.( Ne kadar su icersen o kadar sütün olur,faydali seyler yersen sütün kalitesini arttirirsin)
Günaydın dicem ama bikaç saat daha kimse olmaz gibi gecenin o saatinde yatarsanız kalkamazsın ay bugün hava serinlicek dediler ama bugün dahada sıcak
kim demiişşşş
kızlaaaaarrrr
günaydııınnn...
ben giderken topik ölüydü, şimdi okuyamadım bile yazdıklarınızı, ne çok kaynatmışsınız yokluğumda..
izmire gittik, muhteşem düğünümüzü yaptıık, çook eğlendik.. oğlumda daha gelin ortaya çıkmadan bi uyudu, düğün bitmişti kalktık artık toparlanıyoruz o zaman uyandı.. anasına kıyak geçti yani, rahat rahaat oynadık dağıttık.. süperdi.. elbiseme gelince de, evet hayal kurmayı bıraktım ve bir elbise diktiiiiiiiikk. evet evet diktik, hemencik, 2 günde hazırdı, eve gidip resimleri atayım bilgisayara, paylaşacam sizinlede, bakalım annemle birlikte diktiğimiz elbiseyi beğenecekmisiinizz...
oğlum izmiri kendine hayran bıraktı, gidip biryere oturuyoruz, belki 30 masa var hepsine ayrı ayrı iş attı pis şey.. artık kucaktan kucağa herkesi gezdi, garsonlara ayrı kızlara ayrı, maskot oldu, ev ahalisinden hiiiç söz etmiyorum zaten, arkadaşımın tüm ailesi emireamade oldu rasmen, gecenin 1 inde paşama özel havuz keyifleri yaptırmalar, sıcaktan isilik oldu diye özel ilgi ve bakımlar.. bizim adresi aldı hepsi, istanbula gelirken( şimdi evlenen arkadaşım istanbulda yaşayacak) mutlakaa bize de uğrayacaklarmış, oğlumu şimdiden özlemişleeeerr... seviyom bu çocuğun sıcaklığını, hiiç yabancılığı yok hiiçç..
şimdi erdekteyiz, otelimiz tatlısu mevkinde biryerlerdeymiş.. sabah biraz yüzdük,kahvaltımızı ettik, şimdide oğluş uyuyo, odadayız.. bizde dinleniyooz.. uyansın yine yüzmeyeeee...
bizden şimdilik bu kadaaarr...
eve dönünce okuyacam ben yokken kaynattıklarınızı biir biiirrr... seviyom siziii.. görüşmek üzereeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?