- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- 358
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.541
benimkilerde de de dede diyorlar anne baba is çok nadir çıkıyor ağızlarından..
ilk kelimeler çoook tatlı oluyor
Aman cok sevindim canimcim sende uyukunu al en güzelini yapmissin.Konusmasi vede geri emeklemesi icinse masaallah tatli kuzucugunahala uyuyo bu da ayrı bi olay
bende gidip yatiim o uyurken
bide sabaha kadar uyurmuşuz
uyanınca görüşürüz
kızlar eşim dün gece çalıştığı için bugün evde
bide ben yatırım işleriyle uğraşıyorum bi taraftan int bankacılığı ile(hafta içi 9-18 arası)
yani bugün çok sık yazamayabilirim
ama takipteyim
vayyyyyyyyyyyy tebrik ederim yoksa borsa ile mi ilgileniyorsun
hem gece uyuyonuz hem sabah uyanmıyonuz
nasıl bi topic olmuşunuz siz ya
tembel topik
valla arkadaşlar evde ikitane yaramaz olunca pek nete giremez oldum kızım açarsam benden önce davranıyo bende okuyorum bazen yazamadan çıkıyorum
bu arada arkaadaşlar size bişi sorucam 6. aydan sonra aşısı ta 1 yaşında mı olcak bida yaşına kadar aşısı yokmu sizin nasıl oldu meraak ettim
kızlar sabah 10 da dişçi randevum vardı
9da evden çıkar bebişi anneme bırakır geçerim diodum
ama benim kız hala uyumadı
tabi bende
naapçam bilmyorum yaa
5 te babamız geldi bizimki delirdi
bi gülmeler bi çığlıklar
az önce esneyen o değil sanki
bide dün uyutmadım sözde gece uyusun diye
oooffff ooooffff
ben varken de kimse yoktu bende siizden ses çıkmayınca tuperware ersağ gibi temizlik vs. şeyşerin olduğu topiclere girmiştim bende bazn brsa ile ilgileniyom ama içime doğan sevdiğim ismi hoş gelenler, ayıymış boğaymış onlardan anlamıyorum ben de bir ara netten dolar alıyodum da 1 sene den fazla tuttum sattım öyle uçtu gitti dolar bir daha da yüzüne bakmam altından da korkuyom ne zaman alsam düşyor bari ben almayım da sen zarar etme ama şu piyasa olayını benimde öğrenmem lazım ayıları boğaları flamaları onların anlatıldığı site varsa adres alabilirim diş için keşke edibeye uğrasaydınnn
cnm bence bebek sizin hayatınıza uyum saglamaya calışyr. ya da baba eve gec geldgı ıcın onu ozluyor olabılır mı kı???
bi yerde okumustm. gunduz uykusunu ıyı alan bebekler gece de ıyı ve rahat uyur dıye. :26:
devkule diğer pc ye baktımda sık kullanılanlarda ekli bi site var masela forexprostr diye
ben ordan çok faydalanıyorum
özellikle tüm dünyadaki ekonomik verileri canlı veriyo
hemde beklentilerin altındamı üstündemi onuda söylüyo
dediğim gibi teknik analize boşu boşuna girmemek lazım
çünkü benim gözlemlediğim zaman zaman tutsada ne demişler bozuk saat,günde 2 vs.
şuan ekonomik kriz heryerde ve piyasalar teknik analizi ters köşe ya
tşk ederim evet ya borsa bayağıdır kötü çok sitrese koyuyor ben hamişken satayım diye yanlışlıkla alım yapmışım eşime bayağı bir kardan zarar yaptırmıştım uzun zamandır duran kağıdı sattı ve biz sattıktan 10 dk. sonra kağıt uçtu o zamandan bu yana tırsarım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?