- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.521
Vaaaay usha helal diorum bravo valla geçen asu diodu galiba ben uykusuzluğa dayanamam die bende öle bikaç gün tamam ama sonrasında sinir yapıyo bana Allahtan kızlar erken yatıp erken kalkıyo tutki kalkmadılar bn kaldırıyorum hem onların öıünleri uykuları hemde benim evimin işi yolunda oluyo
Saol nazocuuum
Alasehir ki arkadas ben çok sık giremiyom su aralar atlama benim mesajı
Seninle buluşalım alasehirde..
Özelime bekliyorum mailini
Biz şimdi restorandan kalkcaz
Gezmeye gitcez
Haftasonları esim geliyo bize katılıyor
Onun interneti var..ozaman dahil olurum muhabbete fırsatım olursa
Eve temelli geçişimiz Eylül gibi..
Herkese ve kuzularına selmlar
Selam kizlar.Nazocum bende erken kalktim bugün disarda isimiz vardi yeni geldim,kizi okuldan aldim yatiracam birazdan onu,oglan yerde dolaniyor simdi.Kizlar düngece demistim ya oglumun ilk disi patladi diye bugün dikkatli baktimda iki dis birden gelmisVaaaay usha helal diorum bravo valla geçen asu diodu galiba ben uykusuzluğa dayanamam die bende öle bikaç gün tamam ama sonrasında sinir yapıyo bana Allahtan kızlar erken yatıp erken kalkıyo tutki kalkmadılar bn kaldırıyorum hem onların öıünleri uykuları hemde benim evimin işi yolunda oluyo
Tesekkür ederim nazo´cum.benim kizda 28 eylül 2008 dogumlu,benim kizimda anaokuluna gidiyor malum almanca ögrensin diye.bizimki sabahtan öglene kadar ögleden sonrada görür adaptasyonda problem olmaz diye düsündüm,hem yoruluyor uyuyor filan daha iyi oldu benim acimdanda.Maşallah himmel hayırlı olsunn dişleriniz senin kız kaç yaşında ne okuluna gidiyo bende anaokuluna yazdırdım eylülde başlıcak inşallah benimki 2008 aralık doğumlu geçen sene düşündüm ama kasımda bebek gelceği istemedim bebeğin ilk senesinde evde olursa daha iyi adapte olur die öylede oldu
Sen ne zaman başlattın himmel
Bebek doğmadan başladı yani iyi sorun çıkarmadı benim kendi görüşüm ya bebek gelmeden epey önce yada doğduktan epey sonra gitmesiydi daha önce götürdüğü oyun grubunda da bu düşüncemi desteklediler tabi bu her çocuk için geçerli olmayabilir benim kızım kardeş fikrine hemen alıştı bende herşeye dahil ettim alışveriş doktor kontrolü isim seçme v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?