2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Vaaaay usha helal diorum bravo valla geçen asu diodu galiba ben uykusuzluğa dayanamam die bende öle bikaç gün tamam ama sonrasında sinir yapıyo bana Allahtan kızlar erken yatıp erken kalkıyo tutki kalkmadılar bn kaldırıyorum hem onların öıünleri uykuları hemde benim evimin işi yolunda oluyo

valla ben hep döyleyim
3satten fazla uyuduysam daha iyi oluyorum en azından
yoksa sürekli bir baş ağrısı
bi ara demiştim annemde böyle diye
kadın benim yüzümden böyle olmuş
bende 1,5 yaşıma kadar hiç uyutmamışım onu yazık
şimdi işte kızımda beni uyutmuyo
ben böyleyşz deyincede kimse inanmıyo ama biliyomusun

Doğrudur usha inanırım bi iki arkadaşım var böle ben uykusuzluğa dayanamam ama fazla uykuyada gelemem banada baş ağrısı yapar sersem olurum ben akşam vaktiyle yatıp sabah erken kalkıcam mutfağı topladım kızların meyvesini hazırladım büyük yedi küçük uyuyo kalkar şimdi oda yer sonra öıeln çorbasını yaipim

Canlarım
Erdem pasa ile Bursa da tatilimiz devam ediyor..ohhhhh..
Sizleri özledik ama burda hava çok güzel..internette olmayiversin..
Ramazan'ın son haftai alaşehir e ananeme geçicez.alasehir de olan arkadas özelime cebini atsana..sizi bizim üzüm bağında misafir edelim..
Oyyyyyyyyyy tatil mükemmel bı şey...
Herkese selamlar
Bu arada ala dis yok..ama doğrulup yürümeye calışma tam gaz...

Gecmisi okuyamadık sanırım da okuyamicaz..su an restoranda İnternet'e giriyom. Kahvaltıya götürdü dedemiz..
İyi günde kötü günde sizinleyiz okuyamasak da..
Kıs olsun da toplasalim surda yine...

Velet ananesinde coştu..bı haftada 400 gram aldı..2gun sonra saglık Ocağı'na gidip olcturcez aylık takibini..ama bu anane bizi mest etti..ev yoğurdunun dibine vurdu..şapur supur yiyo iciyo..coooookkk mutluyuz cumleten...

Saol nazocuuum
Alasehir ki arkadas ben çok sık giremiyom su aralar atlama benim mesajı
Seninle buluşalım alasehirde..
Özelime bekliyorum mailini
Biz şimdi restorandan kalkcaz
Gezmeye gitcez
Haftasonları esim geliyo bize katılıyor
Onun interneti var..ozaman dahil olurum muhabbete fırsatım olursa
Eve temelli geçişimiz Eylül gibi..
Herkese ve kuzularına selmlar

atıverdim özel e mesaj hadi hayırlı uğurlu olsun tanışalım

Selam kizlar.Nazocum bende erken kalktim bugün disarda isimiz vardi yeni geldim,kizi okuldan aldim yatiracam birazdan onu,oglan yerde dolaniyor simdi.Kizlar düngece demistim ya oglumun ilk disi patladi diye bugün dikkatli baktimda iki dis birden gelmisBen biraz evle ilgileneyim gelirim sonra.

Maşallah himmel hayırlı olsunn dişleriniz senin kız kaç yaşında ne okuluna gidiyo bende anaokuluna yazdırdım eylülde başlıcak inşallah benimki 2008 aralık doğumlu geçen sene düşündüm ama kasımda bebek gelceği istemedim bebeğin ilk senesinde evde olursa daha iyi adapte olur die öylede oldu

kızlar eşim dün gece çalıştığı için bugün evde
bide ben yatırım işleriyle uğraşıyorum bi taraftan int bankacılığı ile(hafta içi 9-18 arası)
yani bugün çok sık yazamayabilirim
ama takipteyim

Tesekkür ederim nazo´cum.benim kizda 28 eylül 2008 dogumlu,benim kizimda anaokuluna gidiyor malum almanca ögrensin diye.bizimki sabahtan öglene kadar ögleden sonrada görür adaptasyonda problem olmaz diye düsündüm,hem yoruluyor uyuyor filan daha iyi oldu benim acimdanda.

Bebek doğmadan başladı yani iyi sorun çıkarmadı benim kendi görüşüm ya bebek gelmeden epey önce yada doğduktan epey sonra gitmesiydi daha önce götürdüğü oyun grubunda da bu düşüncemi desteklediler tabi bu her çocuk için geçerli olmayabilir benim kızım kardeş fikrine hemen alıştı bende herşeye dahil ettim alışveriş doktor kontrolü isim seçme v.s

Bende ultrasonu görmeye bile götürdüm,alisverisede ama kizim karakter olarak biraz lider ruhlu(hatta suanda anaokulunda bile almanca yeni ögrenmesine ragmen,bilmedigi dönemler dahil cok cocukla arkadas oldu,herseyi kendi yapmak ister) o yüzden biraz problem cikti ama simdilik baya bi toparladik cok sükür.

bugün eşiminde evde olmasından destek alıp kızımı gündüz 5 dakka bile uyutmadım
sonuç son bir saat felaketti ama sonunda UYUDU
yarım saat bekleyip eğer uyanmazsa bende yatıcam
bu arada bugün kızım
babasıyla oynadı hatta emekleme konuşunda bir başlangıç yapıp geri geri emeklemeye başladı
ellerinden tutuncada ayağa kalkıyo sıpa
en önemli gelişmeyse söylediği ilk kelime oldu
ağlarken emme diye başlayıp sonunu anneyle bitiriyodu
yada bababababababababa diyodu
ama ilk kelimesi ne anne nede baba oldu
HADİ dedi. hemde gayet net ve aralıklarlarla 2 defa
hastalandığından beri hiçbirşey yemeyen yediğini çıkaran bebeğime sürekli
hadi aşkım
hadi kızım
hadi annem
hadi aç ağzını
hadi
hadi
hadi dersem olacağı buydu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…