2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Meraba Kasım anneleri uzun zamandır ugrayamadim hamileyken hatırlayanınız varsa paylaşımlarda bulunuyordum ama oğlum Aras dunya ya geldikten sonra bir cok seye zaman ayiramamaktan yakınıyorum 9 aylığı bitirip 10 . Uncu ayın icine girdik ama hala emeklemiyor bide kilo problemimiz var 12.5 kilo olmuş belki o yüzdende emeklemiyor olabilir belkide ama Hic mama yedirmedik ilk 6 ay sadece emzirdim 6 aydN sonra ek gıdaya geçirdim sizde de böyle kilolu olup yürümeye başlayınca zayiflayan varmi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler bu arada herkesin iyi bayramlar geçirmesini dilerim

oğlumun pek kıymetli amcası geliyooo, doğduğundan beri ilk kez görecek Emiri.. haa, yok canım yurt dışında falan değil canım şuracıkta istanbulda yaşıyolar.. neyse, kayınvalidem heyecendan kalp krizi geçirmezse iyi.. sabah beri öldüm valla yorgunluktan, oda iftara bile yetişemiyecekler, kim biliir saat kaçta gelecekler, ama gelde anlat bizimki laftan anlıyomu ki.. bi dünya uğraştırdı beni boşu boşunaa.. neyse, eğer kalırlarsa size iyi bayramlar diyemeyebilirim, ama giderler, bayramda tatile gidiyolarmış çünkü.. biz kaynanamı bırakıp 1 gün dışarda kalamayız, hayat onlara güzel valaa..

neyse, sevgiyle, mutlulukla, huzurla dolu bir bayram diliyorum.. oğlumun ikinci bayramı bu, ama ilkinde okadaaar küçüktü ki, hiiç bişi anlamamıştık.. bu sefer bayram yapacağız oğlumla inşaallaahh.. eski bayramlar gibi bir bayram yaşayacağız inşallah birlikte.. büyüklerimizi, hastalarımızı ziyaret edeceğiz, ellerini öpeceğiz, harçlıklarımızı biriktirip en sevdiğimiz oyuncağımızı alacağız, sonra bol bol oynayıp ondan bıkıp, "ilk haçlığımla aldığım oyuncağım" diye saklayacağız ... ben bool boool tatlı yiyeceğim, bayılırım ev baklavasına,üstüne de bool bool suu, oğluma bool bool süt olacak inşallah.. bol bol gezip tozup, ramazanın yorgunluğunu ve stresini atacağız üstümüzden.. koskocaman kucaklayacağız sevdiklerimizi, hasretle içimize çekeceğiz bayramın coşkusunu.. aldığım 3 takım bayramlığı yettireceğiz inşallaah.. kendime bile 2 ayrı elbise aldım bu bayram.. çocuklar gibi şenim, bayram var bayraaaaammmmmmmmmmm... oğluma iyi örnek olmak istiyorum bayramlar konusunda da.. eskisi gibi olsun, sıcacık ve kalabalık.. bayramın tadı öyle çıkar.. değil mi?

size de neşe dolu süpeer bir bayram diliyorum sevdiklerinizle beraber.. hastalara da acil şifalar, onlar ne kadar tadıyla yapacaklar bayramı bilemiyorum ama,Allah yardımcınız olsun canlar..
sizi seviyorum sanal arkadaşlarım, dert ortaklarım, ana yürekli sevgi pıtırcıklarım, oğlumun candaşları.. sevgiyle kalın..

hEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI MUTLU BEBİŞERİMİZLE BERABER NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMEMİZ UMUDU İLE RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN.
iKİZLERİM sizi çok öpüyor...

Günaydın kızlar
Yarın bayram..Bizim oğlumuzla geçireceğimiz ilk bayram bu..Oğlum geçen kurban bayramından hemen sonra doğmuştu..Bu sebepten de bu bayram çok daha farklı, heyecanı çok daha büyük..

Dün Tuğba güzel bir ileti atmış..Oğluyla geçirmek istediği bayramı, içinden geçenleri, isteklerini çok güzel ifade etmiş..Eminim ki çoğumuzun aklından geçen düşünceler de bunlar..Eski bayramlar gibi bir bayram yaşamak ve bebeklerimizin de ilk bayramlarının bu şekilde geçmesi..(İlk diyorum çünkü Tuğbanın da söylediği gibi ilk bayramını yaşayanlar da eminim pek birşey anlamamışlardı)

Geçen gün de yazmıştım..Muhakkak çevremizde canımızı sıkacak insanlar olacak, moralimizi bozabilecek olaylar yaşanacak..Ben diyorum ki bu bayram tüm bunların dışında kalalım..Diyelim ki "yapan kendine yapar" Biz inandığımız, doğru bildiğimiz şekilde davranalım insanlara..Onlar görmemiş, anlamamışsa bu onların sorunu olsun..Biz eşimizle ve bebeğimizle (veya bebeklerimizle) geçireceğimiz bu bayramın sonuna kadar tadını çıkaralım

Umarım hepimiz için çok güzel, çok neşeli ve sağlıkla geçireceğimiz bir bayram olur..Hayırlı bayramlar canlarım

iyi bayramlar güzel anneler ve birbirinden güzel melekleri:119:
Oğlum arkadaşlarının, ben de devrelerimin ve ailelerinin ramazan bayramını kutluyorumşeker gibi tatlı geçsin bugünlerimiz...

Biz bu bayramı eşim olmadan geçireceğiz malesef, gözden ırak gönülden ırak derler ama bizim sevgimiz kat kat artacak inşallah, şimdiden özledik...:123:

Her bayram olduğu gibi temiz temiz giyineceğiz ve önce aile büyüklerini sonra da arkadaşları ziyaret edeceğiz. Şöyle bir düşündümde arkadaşlarımın çoğu artık çocuklarımın arkadaşlarının anneleri olmuş, yada yıllardır görüştüğüm arkadaşlarımın boy boy çocukları benim çocuklarımla arkadaş olmuş. Zaman geçiyor hem hızlı hem bir o kadar da renkli... neler neler katıyor bizlere neler neler de götürüyor ömrümüzden...Yaşamın size getirdikleri götürdüklerinden kat be kat fazla olsun

Ayrıca yarın çocuklara harçlık vermek unutulmayacak, eller öpülecek ve öptürülecek (bu kısım bana pek uymuyor ama çok isteklilere uzatıyorum elimi) bol bol şeker çikolata ve tatlılar yenecek ki benim favori tatlım ev baklavasıdır, bir de tuzlu olarak yaprak sarılmışsa ooooooooohhhhhhh değmeyin keyfime, tabi türk kahvesi de içilecek...Bir de ne farkettim biliyor musunuz, yaş gençken daha çok bayram ziyaretine gidiliyor, ilerledikçe size de gelen giden çok olmaya başlıyor. Bugün kız kardeşimin arkadaşlarını gördüm, abla sana gelicez bayramın 2. günü dediler, randevu bile verdim yani...evvelden sadece genç arkadaşlar aramızda iadeyi ziyaret ederdik şimdi benden küçükler beni ziyaret ediyor yoksa yaşlandım mı ne:26:

Bayramları hep çok sevmişimdir, çocuklarımda şimdi seviyorlar hep de severler inşallah, kızım yeni elbisesini ve ayakkabısını odasında başucundaki sandalyeye koydu, tıpkı annesinin küçükken yaptığı gibi... arefe suyuna girdik bugün, ufak tefek ikramlık şeyler hazırladık, biraz da aldık, inşallah ziyareti bol, ziyaretçisi bol güzel bir bayram geçiririz.

Sizler de ailenizle, küçük bıdıklarınızla birlikte gönlünüzce bir bayram geçirirsiniz inşallah, hepinizi kocaman öpüyorum İYİ BAYRAMLAR...

iyi geceler arkadaşlar şuan kimse yok ve ben 3 gündür okuyamadım şuanda şarzım az ve çok yorgun olduğum için kalacak parmaklarım yazmakta zorlandığı için uzatmayacağım. Hepinizin mübaraek ramazan bayramını kutlarım bebişlerimizi de öpüyorum.

Merhabalar biz geldik ama kimsecikler yok kızlar bizi unuttunuzmu ee nasılsınız geçmiş o kadar çoğalmışki ilk defa hemen okuyamıycam daha sonra okurum. biz nevşsehirden yeni geldik orası baya yaradı denizime güneşi falan orda 2 diş birden patladı toparladı kendini az bu arada bayramınızıda kutlarım miniklerin tatlı yanaklarından öpüyorum şimdilik bu kadar sizleri çok özledik dediğim gibi geçmişe bakıp dönücem haliyle yol yorgunuyuz. öpüldünüz canlarımmm

Son düzenleme:

Seni, Deniz'i çok merak ediyordum..Yazdığını görünce, hele ki iyi haberlerini alınca gerçekten çok sevindimUmarım artık hep yazarsın..

Seni, Deniz'i çok merak ediyordum..Yazdığını görünce, hele ki iyi haberlerini alınca gerçekten çok sevindimUmarım artık hep yazarsın..

canım benim düşünceli arkadaşlarım benim çok saol aklına gelmişiz bu arada spreycim allah bebeğine yardımcı olur inşallah canım rahatzızlığını tam anlayamadın çok geçmiş olsun. üzülme annesi geçicek. Yeni arkadaşlar gelmiş hepsi sefa gelmiş hoş gelmişler aramıza kemece canım eşin gitmiş sağ salim kavuştrsun rabbim sizleri daima edibee kafamı karıştırdın happy kim senin gibi konuşuyo oda senmisin noldu hesabınq kafamı karıştırdın. Gamzee tattlım buluştunuzda bizi dışlıyomusun kızçem benim şaka şaka çok sevindim buluşmalarınıza azcıkta kıskandım yalan söylaeyemem hımmm daha bişeyler varda hatırlayamıyom yaşlılık napalım

kızlar bir tarhana yaptım orda koca bir leğen yedi sülaleye yeter valla 2 gün kollarım kalkmadı zar zor yüğurdum görseniz gülmekten ölürdünüz bide d vitaminini sornuştu birileri dişlerle alakası varmı diye kızlar bize doktor bıratırdı 6 . dan beri kullanmıyoruz fakat güneş önemli baya bi güneşleniyoruz ama yinede diş genetik anne veya babaya çekiyo bebişlerin diş çıkarması denizim geri geri emekliyo emekl,eme denirse bide ilk baba dedi anneden eser yok yanız memi diye çağırıtor beni zannedersem bu arada yürüteçte aldık içinde minicik kaldı ama 2 gündür soluğu abinin odasında alıyo cadı bizden bu kadar şimdilik inşallah bundan sonra yazmaya vakit buluruz

hoşgeldin denis
bayramda yazmaya pek fırsat olmuyodu okuyup geçiyodum ama seni görünce bi hoşgeldin diyeyim dedim
sen gittikten sonra yazmaya başladım ben topikte
ama öncesinde de sürekli takip ediyordum
bebişinin bir ara rahatsızlığı vardı sanırım şimdi iyi olmasına çok sevindim
tamamen geçmiştir umarım

Hosgeldin...
ben dogru tahmin ettigin kısıyim...
v seni ve yavrularını coooook özlemiştim....
biz sen yokken nası kaynaştık ki nasıl...
ankarali herkesle tanıştırdım erdem paşamı..
babalar bile tanıştı..iyice kaynaştık..
darisi deniz ve erdem in basına...
15 Eylül de İstanbul dayiz...iyi ki girdin kulübe...seni yeniden burad görmek beni nası mutlu etti..icimi ısıttı..
İmkanin olursa buluşturalim melekleri Eylül'de..
erdem in şimdiden o kadr tatlı arkadaşları oldu ki..farkında bile olmasa da )))
Deniz nasıl hemen anlat....
cok öptüm sizleri..sık sık gir emi..

Usha iyi okumalar ve sohbetler tatlım..

sağol happy cim
daha yeni gelmiştin gidiyomusun hemen sen

canım hoş geldin tekrardan baya bi ısındım sanada saol canum beni anmışsın çok iyisin deniz eskiye nazaran iyi ilaca devam 18 ay içicek enfeksiyon geçirmedi he bide kum döktü kuzum bu kadara şükür canım benllm yazılarınızı gördüm girdim tekrardan edibemmmm canım eylülü iple çekiyoz canım buluşalım tabi ne zannettin gelmemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…