2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

duygular karşılıklı canım okurken de sizlerden biriydim aslında
denizciğin iyi olmasına çok sevindim
bizde kızımla oldukça sıkıntılı süreçler geçirmiştik
o yüzden seni çok iyi anlıyorum
birşey sorucam sana kum döktüğünü nasıl anladınız tahlildemi belli oldu

Cok cok gecmis olsun..biz seni hep andık..hep hep tekrar gel istedik buralara..iyini geldin..geldiniz..
hersey daha da guzel olucak melekler büyüdükce..
tamam Ağustos sonu özelden mesajlasalim telefonları buluşalım kesin..
oyyyy erdem için nasıl bı güzellik olur ya..şimdiden ne kadar cok arkadaşı oldu..

alaşehirede gidecektin gittinmi?

Ya Antalyali bı arkadas daha vardı..bu hafta inşallah spreyle görüşcez...kim di o ...o da gelse ya..

evt canım tahlil falar öncesinde bulantı kusma okudum canım başınsan geçenleri alalh yardım etmiş sana ve meleığinede edibe tipimizi beyenmezsen karışmama deniz erdem tosununun yanında nokta gibi kalmasın kız rezil olmayalım oğlana

denizin annesi gerçi tosun gibi arayı kaparız artık

sağol deniscim
bizimde böbrekler konusunda sorunumuz var gibiydi
3hastanede ult.çekildi tahlil yapıldı enson idrar yolu enfeksiyonu dendi ama içim çok rahat değil ondan merak ettim
1-2 ay sonra tekrar ultrason istiycem doc.dan

topiin tosunu benim bu arada
kaptırmam kimseye şanımı

Evet tatlım cuma gunü ordaydik..Cumartesi Denizli üzerinden korkuteli Antalya ya geldik..
pu arada erdem chicco eleccta araba koltuğunu cok sevdi..hiç kalkcam demiyo..almayan varsa öneririz..

aramızda 35 km cik var
sen türkiyeyi gezdin bi manisaya gelemedin ya
ne diyeyim sana bilmiyorum

Deniz erdem pasa ile tanışsın da..nokta mokta..tövbe tovbeeeee...biz gayet orta halli bı bedene sahibiz canım..ve deniz gibi tiplerden cok hoşlanırız..
canim ya buyumeyip te oylecene kalan var mı Allah askına..
hepsi ilkokulda bı bakmissin omuz omuza..simdi biri 10 kiloymus biri 7 ..Allah askına...Allah gönül rahatlığı beden zindeliği saglıgı kalp temizliği versin de ...ben bı koklarim o Deniz'i.anam anam...

Sanin yurusuuuuunnnn anam...bence var ya sen bizi kekliyon..ama hadi neyse...

aramızda 35 km cik var
sen türkiyeyi gezdin bi manisaya gelemedin ya
ne diyeyim sana bilmiyorum
sana gel dedim Salihli'ye..boz daga çıktık o gun..cok güzeldi cooookk.kacirdin..
manisa olayı kolay ya..izmirden cok yakın..geliriz oraya sorun değil..aksam oturmasına bile gelinir..tabi aynı şey senin için de geçerli..bak asu senden daha uzak bı yerden geldi erdem pasa ile tanışmaya tanıştırmaya..accik sende çabala..sen yaklassana..

valla keşke kekliyo olsam ama maalesef acı gerçek bu
belkde allhın takdiridir görüşemememiz
seni görünce komplekse giricem psikolojim bozulacak belki benim

yok şekerim çabalayamayız kız evi naz evi
ben kızıma 9 aylıktan oğlanların ayağına gidiyo buluşmaya dedirtmem
şaka bi yana canım biz arabayı sattık değiştiricez diye 5 ay önce sonra başka masraflar çıktı alamadık
o yüzden tek başıma çocukla bi yere gitmem çok zor oluyo
eşimse arabasız sudan çıkmış balığa döndü markete bile gitmiyo
allahtan büyük bir firmanın(m....s) sanal marketi varda alışverişimizi yapabiliyoruz
o dereceyiz yani senin anlayacağın

Tamam tatlım..halden anlarız biz..
gercekten Manisa cok yakın Bornova tarafından..
sizin arabanız yoksa biz geliriz tamam..
kiz evi naz evi...modları erken başlamış ama haaaaa...
beni görünce psikolojin falan bozulmaz..genelde benim bozuluyor..daha benimle aynı boyda bı bayana rastlamadigim için ben dertliyim yani..keske oğlum gibi normal ölçülerde bı insan olsaydım da otobüste filan eğilmek zorunda kalmasaydim..
ya da bı arkadasıma olsun doya doya sarildaydim..kime sarılsam boynu ağrıyor..
herseyin fazlası zarar..moderate olmak lazım vesselam..
ama zayıflığa bı şey diyemem bak..onu seviyorum..dalga geçersin benle çöp adam diye..

beklerim canım
bu aralar bizde tatil planları yapmaya başladık ama netleşmedi
araba kiralarız falan diyo eşim ama bilmiyorum nasıl olcak
neyse haberleşiriz zaten çalışmaya başlasanda haftasonların tatil nasıl olsa

öyle valla erkeni yok bu işin
nazlı yetiştircem ben kızımı

gamze seni çağla şıkele benzettiğinden boy kilo olayını tahmin ediyorum
ama sen biliyormusun ki bizler gibi olsaydın mutfak dolaplarının üst raflarına yetişebilmek için sandalyeye çıkayım derken düşebilir biyerlerinide incitebilirdin

Son düzenleme:
Canim benim...omrum boyunca uğradığım tüm evlerde kibarca 'perdelerimizi asar mısın.' sorusuna maruz kalıp tüm dolap raflarini elleme ve borcam indirme ricalarını geri cevirmeyip yaşayan bı sandalye olarak hayatını sürdürmek nasıl bı duygu bilir mısın sen...
Neyse sen onu bunu bırak ta kızını böyle yetiştirmekte cok haklisin canim..bende iste ısı sağlam tutayım diyorum ya en bastan..ku.cuklukten bı fotolarını çekeyim soyle tanıştırayım..sonra..ask tesadüfleri sever filmi gercek olsun yani.....))
tatiliniz bı netlessin hele..biz sizden haber bekleriz..bu arada ben 2 sene ücretsiz izin aldım caniskom..erdem e çalışıyom 2014 e kadar..
Allahtan kira mira geliri var da damdan düşer gibi olmadık bu süreçte..yani sen hazırım de ben hep musaitim..

hee bayram sapığın oldum şahsen
bayram nası geçiyo :)

bayram sapığı
valla kızla zor geçiyo
birçok yakınımız haber göndermiş bizede gelsinler bebişi görelim diye
ama artık emeklemeye başladığından gittiğimiz yerde rahat durmuyo
uykusu geliyo ama yeni girdiği bir ortamı merak ediyo uyuyamıyo meraktan
akşama kadar mız mız mız
sabaha kadarda uyur uyanık olan bana oluyo
bizde böyle sende ne var ne yok
kimse kalmadımı topikte takibe başladın

yok be tatlım canım çok sıkkındı bugün bütün gün yataktan kalkmadım, şimdide ister istemez bi damla uyku yok gözümde
evi topladım, ütüleri bitirdim bu saat olmuş :))

ben senin o bücürüğü yirim

Usha şimdi bişi itiraf ediyorum dinle
ben sinir bozucu topiğinde senle yazıştığımı sanıyodum şimdi jeton tak dedi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…