- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.401
Canim benim...omrum boyunca uğradığım tüm evlerde kibarca 'perdelerimizi asar mısın.' sorusuna maruz kalıp tüm dolap raflarini elleme ve borcam indirme ricalarını geri cevirmeyip yaşayan bı sandalye olarak hayatını sürdürmek nasıl bı duygu bilir mısın sen...
Neyse sen onu bunu bırak ta kızını böyle yetiştirmekte cok haklisin canim..bende iste ısı sağlam tutayım diyorum ya en bastan..ku.cuklukten bı fotolarını çekeyim soyle tanıştırayım..sonra..ask tesadüfleri sever filmi gercek olsun yani.....))
tatiliniz bı netlessin hele..biz sizden haber bekleriz..bu arada ben 2 sene ücretsiz izin aldım caniskom..erdem e çalışıyom 2014 e kadar..
Allahtan kira mira geliri var da damdan düşer gibi olmadık bu süreçte..yani sen hazırım de ben hep musaitim..
Usha şimdi bişi itiraf ediyorum dinle
ben sinir bozucu topiğinde senle yazıştığımı sanıyodum şimdi jeton tak dedi yaaa
eee...ımm..şeeeahahahahaha çaktırmasaydın bari
neyse bişey olmaz canım burdaki arkadaşların hepsi anlayışlı anneler kızmazlar sana
eee...ımm..şeee
anneler saygılar benden
bende çocuğum olunca gelirim bi daha bu topiğe der ve kaçarım :))
Perde deme bana yahuuu..ooo iyimiş o bak buluşma günü perdeleri yıkıyayım bende bizede uğrarsın artık
hadi hadii sen desene kayınvalidelik yapıcam ''bebekliğini bilirim ben senin sus bakiim'' dicem geline
iyimiş 2 sene de sıkılmıcanmı :26:
ben 6.ayımda ayrıldım işten 13.ay dolmak üzere işte şimdi sıkıldım çok
kızım bu kadar tatlı olmasa çoktan başlardım çalışmaya ama tatlılığıda 6 ay daha ancak götürür gibi
ev hanımlığı bana göre değil
e hem anneyle hem kayınvalideyle aynı şehirdeyim kaçışımda yok
kızı bahane ettim bu zamana kadar küçük daha dedim soğuk dedim sıcak dedim ama artık oda büyüyo
senin alayacağın benim çalışmam lazım ama kızımın yürüdüğünü ve bilinçli olarak anne ve su dediğini duymak istiyorum önce
aaaaaaa İzmirliiiiiiii kim ki o :))
neden kaçıcam, senin çocuk ne kadarlık deseler öölee bakar kalırım mazallah
Ruhundaki cocuktan bahset sende..aaaaaaa İzmirliiiiiiii kim ki o :))
neden kaçıcam, senin çocuk ne kadarlık deseler öölee bakar kalırım mazallah
Perde deme bana yahuuu..)
ben demiştim ama benden fena kaynana olur..şimdiden erdem i nasıl başka biri öpüp koklicak diye düşünüp kabuslar görüyorum yaa..ama sende kayinvaldelikte fena sayılamazsın..yok gelmem yok nazlanirrim yok kızımı göstermem.aman da aman..
ara ara canim ise dönmek istiyo da sonra rahat geliyo be böyle umarsızca gezip tozmak,bayanlara gündüz gezmelerisohbetler,ahlak aylak evde oturma yeme içme..sonra bosveeeerrr nasıl olsa doncen bı gun kürkcu dükkanına diyorum.ozlemiyorum yani..
ev hanimligi aynen bana göre de değil..beceremem ben öyle.seni anlıyorum yani..
annenin olması bı yandan iyi bı şey ama bakıcı derdin yok cok şükür..olmicak ta..ama ısı biraz daha erteleyip kızında doya doya vakit geçirmen en güzeli tabii.ne iyi ediyorsun..dur birazcık daha..
bu arada birşey paylaşmak istiyorum
şuan oturduğum evde biz 1 yıldır oturuyoruz ama pek komşuluk yok
karşı dairemle görüşüyoruz sadece ve 2kat üstte daha öncedende arkadaşımız olan bir aileyle görüşüyoruz birde
gerisiyle sadece asansörde falan merhaba-merhaba
oturduğum apartmanda yaşayan ailelerin %90ı çalışıyo ve çocuklarına genelde bakıcılar bakıyo
benim yatak odamın pencereside ışıklığa bakıyo
havada çok sıcak olduğundan penceresi açık oluyo genelde
yan daireninde çocuk odasının penceresi aynı ışıklığa bakıyo
3,5 yaşında bir kızları var ve birde bakıcıları
çok sık karşılaşıyoruz apartmanda güler yüzlü olduğunu düşündüğüm bir kadın-dı
birkaçgün önce öğleden sonra kızım uyudu bende biraz uyuyayım dedim
yarım saat kadar sonra o bakıcı kadının sesiyle irkilerek uyandım
bağırıp duruyodu çocuğa sebepte onun istediği elbiseyi giymek istemiyodu çocuk
allah cezanı versin bile dedi el kadar çocuğa
şok oldum dondum kaldım hiç birşeyde yapamadım
zaten hiç dialoğumda yok aileyle
ama aklımdam da çıkmıyo kaçgündür
çok iyi düşünmek ve çok iyi incelemek lazım
bakıcı seçimi çok zor bir karar
Ya böyle seyler duyunca cok üzülüyorum ben ya..ağzımdan kötü bı şey çıkmaması için zor tutuyorum su an kendimi..
konya da çapraz komşumuz da yaşadı böyle bı şey.ama anlatmicam burda..Allah ından bulsun allahından...
canim annene cok gecmis olsun..ama yine de bı garanti bak..yarın öbür gun bakıcı olursa annen arada gelir. Yoklar ansızın çıkar gelir sizde durur hep kontrol altında olur bakıcı inşallah..annen bakamasa da gözetir yavruyu..
usha cim ben çıkıyorum ..yoğurdu dolaba kaldırmam lazımdı onu beklediydim 6 saat oldu..inşallah mayalanmistir ev yoğurdumuz..
cok öptüm seni ve meleğini.
gorusuruz..
Günaydın kızlar..Dün gece iyiymiş muhabbet
Denis, canım benim, yazılarından neşeli olduğun belli..İnan ki çok sevindim dönüşüne, bayram hediyesi oldu..Çok merak ettim çünkü sizleri..Hiç gitme bundan sonra
Edibe, ben seni çok merak ettim şimdi..Hani "çağla şikel" tipli denince..Sen bayağı manken gibisin belli ki..Bu arada senin her iletini gördüğümde diyorum "acaba bu kız en son neredeydi?"..Maşallah hızınıza yetişmek mümkün değil..Bir gün yolunuz Mersin'e düşerse tanışmak kısmet olur umarım
Usha, kızın sabaha kadar uyumasa dahi belli ki kendi kendine oyalanabiliyor..Benimki karşımda bile olsa illa ya beni yanına istiyor ya da kucak istiyor..Ki genelde de kucak istiyor..Mızmızlık dersen o bizde bol bol var
Bir de söylemeden geçemeyeceğim, ne kadar hızlı, seri yazıyorsun sen..Hele şu sizin "sinir bozucu" konunuza bayılıyorum..Gerçi orada yazan herkez hızlı yazıyor..Dün gece yine bayağı bir ilerlemiş konu..Fırsat buldukça okuyorum ama benim o şekilde yazacak vaktim olmuyor hiç
Şimdi saat 10 olsun diye bekliyorum..Alışveriş merkezine gideceğiz..Burada ya sabah çıkmak gerek dışarı ya da akşam üstü veya akşam.Saat 12-6 arası çok sıcak oluyor çünkü..
Herneyse..görüşürüz canlarım
ya bu ne enerji böle sabahlara kadaar muhabbet, biz gece yarısına doğru eve kendimizi zor atıyoruz, sonra da yorgunluktan üstümdekilerle sızmış kalmışım oğlanla birlikte, gece uyandıkta üst baş değiştik.. siz hiiç yorulmuyorsunuz herhalde bayramda, ya da biz mi beceremiyoz bu işi anlamadım.. neyse, gece muhabbetlerinizi kıskandım da ondan laf sokma çabasındayım, becerebildiysem ne alaa..
kız özledim be sizi 3 günde.. valla bağımlınız oldum ben ya.. iyi mi kötü mü bilemedim ama bu işi sanallıktan tez zamanda çıkarmaya karar verdim, bağımlı tabiri beni kendi kendime rahatsız ediyor çünkü artık.. veee happy, senin izmite geleceğin yok ya, biz sizin şu istanbul buluşmanıza gelelim diyoom.. ne dersiniz, denisssss senle de tanışırıız olma mıı? dönmene çook sevindim iyi olmanıza da.. ama ben tahmin ediyodum, şimdi onlar bomba gibi döner ordan diye, öle de olmuş çok şükür..
şimdii, istanbul da anadolu yakasında buluşursanız gelebilirim ama, malum köprü trafiği, oğlan kafayı yer arabada, e bende arabayı mı sürecem oğlanla mı ilgilencem yolda, onun için trafiğe çok karışmadan bişiler yapabilirseniz bizim için geliriz bizdeeee.. mesela, kozyatağı carefour gibiiiii...hem sende rahaaat rahhaat sarılabileceğin biriyle tanışırsın.. yaşayan sandalyenin derdinden ancak bir diğer yaşayan sandalye anlar canım benim, rahat rahhaaat dertleşiriz olmaz mıı? ayy, çok heyecanlandım bak şimdi, oluuurrrrrrrrrr deyin lütfeeennnnn.... benim oğluşumun da arkadaşı olsun yaştaş yaştaş..
bi çalışmaya başlayayım, şölee iyiiii denebilecek paralar kazanmaya başlıyayım, en az burdan 10 kişiye uçak bileti gönderecem, hep beraber tanışalım, oturup karşılıkla, gözlerimizin içine bakarak bi muhabbet edelim.. ufaklıklarda tanışsın, koklaşsın, birbirinin saçını çeksin, ağzındaki oyuncağa saldırsın, cici yapsın sevsin koklasın.. ay valla çok istiyorum hepinizle tanışmayı bende.. happy yakında tüm kadroyu tamamlayacak, çok kıskanıyom çoook.. ki öle kolay kolay kıskanmayı becerebilen biri olmamama rağmen, sizin bu tanışmalar, beni bitirdii... kız, gelirken tüm resimleri getir yanında, bende görecem herkesi, lütfeeennn..
neyse, oğlan uyanır birazdan, yavaştan hazırlanayım ben, gidilecek daha çook yer var.. seviyom bayramları, ama niye bayramdan bayrama anca görüşülür sevdiklerle bilemiyom.. nasıl bir vakit bulamamazlık, nasıl bir rahatlık anlamıyorum.. bayramdan sonra durmadan gezeceğim, şimdiden belli oldu, benim bu bayram ve gezme işi en az bir ay sürer gibi.. okadar çok kişiye söz verdim ki.. kış gelmeden, gidip herkesin gönlünü ve duasını alayım.. sonra bütün kış dolup dolup taşan depodan çıkarır çıkarır kullanırım sevgiyii..
sevgiyle kalın.. öpüldünüüüzzz....
ufff alıntı yapamıyom çok uzun yazmışsınız sırayla yazcam tuğbacım ne kadarrr isterim buluşmayı canım benim inan sizin oralardan geçerken kocaya çaktırmadan bakınıyodum acaba tuğba nerde oturuyordur ama ben karşıyı hiç bilmiyomki kozyatağı falan kayboluruz biz oralarda denizimle bu tarafta sana zor gelcek bilemiyomki nasıl olur bi eylül gelsin bakalım edibemizin yolu düşsün istanbula hayırlısıyla olur bişeyler ilklim aras kızımın adaşının anası yazık san yormuşlar seni canım benim saol temennilerin için eskiye nazaran iyiyiz tabi en azından denizim ağlamıyo acıdan eskisi gibi kendini az topladı ama ilaçlara devam kızlar ciğer falan veriyomusunuz nasıll veriyonuz bide balık nasıl veriyosunuz hani meme emiyorya bebişler dokunurmu korkuyorum her yemeden sonra emiyolarya balıkta tereddütlüyüm ama vermek lazım nasıl yapcaz bilemiyomki doktora sormayıda unuttum varmı fikri olan
İyi akşamlar herkese..
Canlarım ben size birşey danışmak istiyorum..Benim oğlum her zaman hareketli ve çabuk sıkılan bir çocuktu..Ama bu aralar iyice çoğaldı bu durum..Üstelik artık gündüz uykularını da bıraktı..Mesela bu sabah saat 6'da uyandı ve hala uyumadı..Bütün gün uyuduğu yarım saat, o da zorla..Kucakta bile eli ayağı durmuyor..Yemek yedirirken üstüme tırmanıyor..Kısacası neredeyse sürekli hareket ediyor..Hiçbirşey ilgisini 3-5 dakikadan fazla çekmiyor..Ne yapacağımı bilemiyorum..Sizin bebişler de böyle mi? Ya da bebeği böyle olan var mı içinizde?
Denis, canım ben ne balık verdim ne de sakatat..Doktor bir yaşına kadar verme dedi nedense..Oysa ben balık verilir diye biliyorum..Yine de doktoru dinleyeyim dedim..Ama Usha'nın yaptığı gibi her gün ceviz veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?