- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.341
kızlaaarrr, ne çok kaynatmışsınız, yarım saati geçti okuyom halaa..
herkese ayrı ayrı cvp yazamayacağım çünkü uyumak istiyorum.. sadece okurken şunu farkettim, hani yazıyosunuz ya bizimki şöle böle diye, her mesajı okurken aynen aynen diyorum kendi kendime.. demek ki bizim sıkıntı diye baktığımız şeyler aslında çok normal süreçler, her biri aynı sıkıntıyı yaşıyor olamaz ya.. yani kendimize dert ettiğimiz şeyler büyüme sancılarından başka birşey değilmiş, zamanla hepsii geçip gidecek inşallah.. düşe kalka büyüyecekler işte böyle, yani yine aynen aynen diyorum okudukça..
sonra iyiki varsınız diyorum, iyiki doğumdan sonra terkedip gidenlerden olmadınız. iyiki deneyimlerinizi bizimle de paylaşıyorsunuz ki, endişelenmiyoruz birçok şey için.. yemesi, içmesi, düşmesi, kalması derken kocamaaan oldular farkında mısınız?
kucağıma sığmıyor artık, ne zaman bu kadar büyüdü anlamadım.. zaman ne çabuk geçiyor.. bizimkinin çenesi hiiiç durmuyor hiiç, çook geveze, bazen kafam şişiyo, bırakıp kaçıyom onu mutfağa, arkamdan hemen geliyo, bide kızıyo bana daha yüksek sesle başlıyor bu sefer neden bıraktın beni diye!
her geçen gün sevgisi de büyüyor kendisiyle birlikte.. keşke göğsümde bir fermuar olsa da onu içime soksam arada.. annelik, ah annelik.. sevginin tarifi= evlat.. başka tanım tanımıyorum artık ben..
off saat bir oldu yine, gidiyorum.. kemecenin slmları var herkese.
hastalara şifa tez zamanda.. usha yazını büyüt eziyet etme lütfen..
sevgiyle kalın.. öpüldünüz çook çook..
gecmişolsn cnm hergn ne kazalar atlatıolar hem temkinli olup hem beceriksz olmak bn galibagamze bu sabah yine düşürdüm çocuğu yaaoff ne olcak bizim bu halimiz bilmem minder koydum tv sehpasının önüne çocuk çarpmasın diye onun üstünde oynuyordu e olmadık köşesine yüz üstü kapaklandı oturduğu yerde allahtan bişey olmadı ağladı biraz ama kıyamam kuzuma çok temkinli aslında ayağa kalkınca nasıl oturabilir hemen öğrendi çok temkinli bi o kadar da cesur bu kız ya
Arkadaslar yogynluktan giremiyorum nere..su an bile yorgunluktan tüm vücudum ağrıyor..
soyle üstün körü göz atmak zorunda kaldım yazılan çizilenlere..
Karaca maşallah oğluna ..degerlerinin tossssuuun gibi çıkmasına çok sevindim..yavrum benim..
emekleyen yürüyen yiplayan veletler opttuuuuuuuummmmm kocaman hepinizi...
nasil unuturum..kandiliniz mübarek olsun..su yakınındaki meleklerin kulağına fisildayin da Allah duysun iyi dileklerinizi..elçilerimiz var cennetten di mı ama..günahsız art niyetsiz masum temiz...ooyyyyyyy kiyamam kiyaymamammm....
gamzzeeeeee
cok çok çok tesekkur ederim.resimlerimiz bizler cocuklar bı mükemmel cikmisiz..yahu ne kadar şanslı bu veletler..seneler sonra 17-18 yasında birbirleri ilebulustuklarinda ellerindeki resimlerle gulimsicekler birbirlerine..kerem ipeğe ipek erdem e...ayyyyy cooook güzeller yaaa bakıp bakıp maşallah çekiyorum..yüreğim taşıyor mutluluktan...
yarin da inşallah asu ile buluşuyoruz..esler de olucak bı terslik olmazsa..sizin yerinize de kahvelerimizi yudumlariz...
gamzeeeeee
evliliginiz bir ömürlü dünyada ,,sonsuz olarak da cennet te daim olsun inşallah askla...kutlu olsun sekerim...
Artık araba koltuğumuzda var..gezmelere devam ..bugün aldık..donduk dolaştık gittik yine chicco aldık..alcak olan varsa bı kullanayım bakayım Antalya uzun yolculuk da ..beğenirsem öneririm canlar..
gidiyorum ben..yoksa ggözlerim kapanıyor...
3 adet kuru kayısı ve 1 yemek kaşığı kuru üzümü 1-1,5 su bardağı suda 10 dk kadar kaynatıyoruz.
1yemek kaşığı irmik ekleyip birkaç dakika da öyle kaynatıp ocaktan alıyoruz.
Yarım çay kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı pekmez ekleyip blenderdan geçiriyoruz.(Ben artık sadece kayısı ve üzümleri parçalayacak kadar yapıyorum.Kızım artık lapa şeklinde değil minik parçalar halinde yemeyi seviyor.)
Afiyet olsun.
kızlar oğluşa tarif istiyorum.çorba tarifi.etli sebze yemeği tarifi.bebişlerinize neler yediriyosunuz.
bize göre de pratik yemek tarifleriniz var mı.şöyle kolay ,güzel tarifler..
canım çoooooooooook sıkkkın cok bi şarkı vardı tugba özeerkten galiba ÇEKİP GİDESİM VAR ŞU HAYATTAN DİYE kızım olmasa eşimde olmasa ne bilim bazeen eşimi bile umursamak istemiorum garibimin her yaptıgı gözüme batıyo artık be eleştirilmeye dayanıyorum ne konuşmaya artık insanları cekemiorum ....
bıktım valla saf bi insan olup kullanılmaktan bi daha böle olmayacagm diorum yine aynıyım benden adam olmuo anlaadm ...görümcemi çok severim ama çok canımı sıktı ipek konusnda falan arrtık bişeyleri cok anlatıpta ne sizi üzücegim ne kendimi değişmeye kara verdm hafif soğuk bi kadın olmaya karar verdm ne kadar becereceksemay ben cok garip b,i insanım şu dünyayı hic büyütmeemek dünyalık yaşaamamk icin elimden geleni yaptıgım halde etrafımdaki dalavereleri görünce bende BENCİLL olmak istiyorum ya aaaaaaa
ah şu yaşama sevincim ipeğim ve kocişim olmasaydı ben napardım...
üniversitedeki hayatımı cok özlüorumm insanların saf oldukalrı günleri bi lokmayı kötü düşünmeden paylaştıgım arkadaslarımı ..
Caniiiiimmmmmoyyyyy oyyyyyy oyyyyyy
namık erdem paşayı da gördk cok sukurr
valla baya bı yol gıttık paşayı görmek ıcın
ama degdı valla
edibecm tekrardn teşekkrler geldgnz ıcın
eşine selamlar paşaya öpücükler
valla daha yenı gırdk eve
cooooooooook yoruldmmm a
ama bızım kız sızden sonra hemen uyudu allahtan
görüsmek dılgı ıle
tubacan sana da ıyı geceler
kemeceee neredesn arycam senıııııı
Ne oldu ya..hayirdir..korkutma beni yaaa..canım çoooooooooook sıkkkın cok bi şarkı vardı tugba özeerkten galiba ÇEKİP GİDESİM VAR ŞU HAYATTAN DİYE kızım olmasa eşimde olmasa ne bilim bazeen eşimi bile umursamak istemiorum garibimin her yaptıgı gözüme batıyo artık be eleştirilmeye dayanıyorum ne konuşmaya artık insanları cekemiorum ....
bıktım valla saf bi insan olup kullanılmaktan bi daha böle olmayacagm diorum yine aynıyım benden adam olmuo anlaadm ...görümcemi çok severim ama çok canımı sıktı ipek konusnda falan arrtık bişeyleri cok anlatıpta ne sizi üzücegim ne kendimi değişmeye kara verdm hafif soğuk bi kadın olmaya karar verdm ne kadar becereceksemay ben cok garip b,i insanım şu dünyayı hic büyütmeemek dünyalık yaşaamamk icin elimden geleni yaptıgım halde etrafımdaki dalavereleri görünce bende BENCİLL olmak istiyorum ya aaaaaaa
üniversitedeki hayatımı cok özlüorumm insanların saf oldukalrı günleri bi lokmayı kötü düşünmeden paylaştıgım arkadaslarımı ..
canim asu ile de konuştuk..sizlerle Ocak ayında yeniden buluşuyoruz ..unutma olur mü..şimdiden soz verdik birbirimize..biz Ankara da olucak yılbaşı partisi için..ertesi günler beraberiz yine inşallah tamam mı..kızlar merhaba:)
uzun zaman oldu giremedim yoğunluktan, ama hepinizi okudum nerdeyse.Beni merak edenler olmuş çok teşekkür ederim, iyiyiz şükür eşim gitti çocuklarla başbaşayım.oğluş kucağımda 5 dk yazayım dedim.
dün cantuba nın da sesini duydum çok hoştusanki uzun yıllardır tanıdığım eski bir arkadaşım gibiydi
asu ve edibeye kocaman bi
gamze herzaman pür neşe olamıyoruz canım, karacanın da dediği gibi etrafımızda çok yakınımızda bile bizi çileden çıkaracak insanlar olabiliyor, her şeyin dört dört lük olduğu bi dünya yok zaten, biraz herkesin kişiliğine göre yaklaşmak gerekiyor gibi, sıkma canını güzel arkadaşım, sen herşeyin güzelini hak ediyorsun
sprey dualarım sizinle inşallah ciddi bişi çıkmaz
yazacak çok şey biriktirmiştim ama oğlan fırsat vermiyor
diğer arkadaşlar hepinize selamlar ayrıca
bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın, mutlu kalın
canım çoooooooooook sıkkkın cok bi şarkı vardı tugba özeerkten galiba ÇEKİP GİDESİM VAR ŞU HAYATTAN DİYE kızım olmasa eşimde olmasa ne bilim bazeen eşimi bile umursamak istemiorum garibimin her yaptıgı gözüme batıyo artık be eleştirilmeye dayanıyorum ne konuşmaya artık insanları cekemiorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?