2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım evet ben de diyorum iyiki varsınız.beraber büyütüyoruz bebişleri.2.bebekleri 3.bebekleri de beraber yapıp hep beraber büyütürüz inşallahhhh

kızlar oğluşa tarif istiyorum.çorba tarifi.etli sebze yemeği tarifi.bebişlerinize neler yediriyosunuz.
bize göre de pratik yemek tarifleriniz var mı.şöyle kolay ,güzel tarifler..

Slm kızlar bebişlerinizin ilk bayramlıklarını aldınızmı biz aldım paşama gömlek pantolon pafyon yelek tarzında bücürük markası renk olarak koyu gri stesinde siyah rengi var resim koyabilen varsa bebeklerine alınan kıyafetleri koyarlarsa sevinirim birbirimize fikir olur.

gecmişolsn cnm hergn ne kazalar atlatıolar hem temkinli olup hem beceriksz olmak bn galiba

cnm benim önemli deeil asuyla görüşmenizede cok sevndm artık topikte tanısan 4lü bi grup var die arkadaslara hafif bi nispet yapayımşakaq şaka hepinizi sevioruzzzzzzzz

canım çoooooooooook sıkkkın cok bi şarkı vardı tugba özeerkten galiba ÇEKİP GİDESİM VAR ŞU HAYATTAN DİYE kızım olmasa eşimde olmasa ne bilim bazeen eşimi bile umursamak istemiorum garibimin her yaptıgı gözüme batıyo artık be eleştirilmeye dayanıyorum ne konuşmaya artık insanları cekemiorum ....

bıktım valla saf bi insan olup kullanılmaktan bi daha böle olmayacagm diorum yine aynıyım benden adam olmuo anlaadm ...görümcemi çok severim ama çok canımı sıktı ipek konusnda falan arrtık bişeyleri cok anlatıpta ne sizi üzücegim ne kendimi değişmeye kara verdm hafif soğuk bi kadın olmaya karar verdm ne kadar becereceksem ay ben cok garip b,i insanım şu dünyayı hic büyütmeemek dünyalık yaşaamamk icin elimden geleni yaptıgım halde etrafımdaki dalavereleri görünce bende BENCİLL olmak istiyorum ya aaaaaaa

ah şu yaşama sevincim ipeğim ve kocişim olmasaydı ben napardım...
üniversitedeki hayatımı cok özlüorumm insanların saf oldukalrı günleri bi lokmayı kötü düşünmeden paylaştıgım arkadaslarımı ..

bayramınız simdi de kutlu olsn bebişlernzin yüzünden gülümseme hic eksk olmasın sizden baaşka kimsenin değerli olmadıgı şu hayyatta inş. hepiniz mutlu olursnz görüşürz kızlar bayram sonrası

çok teşekkür ederim arkadaşım deniycem bende

Gamzeciğim, canım ne olduğunu merak ettim gerçi ama sormayacağım..Çünkü senin gibi neşeli, pozitif, samimi bir insan bu şekilde çilden çıkmışsa muhakkak ki çok tatsız şeyler olmuştur, tekrar anlatıpta üzülmeni istemem..Ama her zaman söylediğim birşey var..Çevremizde daima bizi sıkacak, bir şekilde incitecek ve her ne yaparsak yapalım eleştirecek ve beğenmeyecek insanlar olacaktır..Üstelik bazılarıyla maalesef ilişkimizi koparamayız..Bu sebepten sürekli alttan almak, problem çıkmasın ya da karşı taraf kırılmasın diye her söylenene "peki" demek bir yerden sonra hem kendimize hem karşı tarafa iyilikten çok zarar vermeye başlıyor..Senin bir takım sınırların olmalı ve insanlar o sınırlara geldikleri vakit "hayır" demesini bilmelisin..Bunu özellikle de ailen, kocan ve bebeğin için yapmalısın..Çünkü senin her halin, tavrın onları da etkiliyor..Ki zaten bunu kendin de söylemişsin..Biz ailemiz için daha kararlı ve güçlü olmak durumundayız..Ama sakın yanlış anlama olmasın..Ben görümcene veya bir başkasına sert çık veya ters davran demiyorum..İsteklerini, düşüncelerini güzelce anlat, izah et..Samimi ve içten bir şekilde..Eğer seni anlarlarsa bir daha aynı konularda problem yaşamazsınız hiç değilse..Ama eğer anlamayıp hala daha ısrar ediyorlarsa o zaman günah senden gitmiş olur..Gerçi ben böyle olacağına da inanmıyorum..Muhakkak bir ortak payda sağlanır..Sen yine iyi niyetli, samimi Gamze olmaya devam et canım..İstesen de farklı biri olamazsın ki zaten Sana da şimdiden iyi bayramlar..Umarım çok güzel bir bayram geçirirsiniz ailenle birlikte

kızlar oğluşa tarif istiyorum.çorba tarifi.etli sebze yemeği tarifi.bebişlerinize neler yediriyosunuz.
bize göre de pratik yemek tarifleriniz var mı.şöyle kolay ,güzel tarifler..

Canım, benim tarifler çok basit Ben genelde sebze çorbası veriyorum oğluma..Patates, havuç, kabak vs..içine bulgur, irmik ve kıyma katıyorum..Seviyor diye sık yapıyorum sebze çorbası..Kabak dolması, ekşili köfte, patates yemeği, tarhana çorbası, tavuk suyuna çorba..Benim yemek menüm geleneksel kısacası

Yalnız bende yeni tariflere açığım tabi..Mesela chromaggus bugün "atom bombası"nın tarifini vermiş..Ben önceden görmemiştim bu tarifi..Az önce yaptım oğluma..Çok severek yedi..Sık sık yaparım sanıyorum..

DERİNNN, canım ben oğluma bayramlık beyaz bir şort-tişört takım aldım..Burası o kadar sıcak ki pantolon, yelek giydirmem mümkün değil..Yoksa o tip takımlardan bende gördüm..Çok sevimli ve şıklar..Kurban bayramına inşallah

kızlar merhaba:)

uzun zaman oldu giremedim yoğunluktan, ama hepinizi okudum nerdeyse.Beni merak edenler olmuş çok teşekkür ederim, iyiyiz şükür eşim gitti çocuklarla başbaşayım.oğluş kucağımda 5 dk yazayım dedim.

dün cantuba nın da sesini duydum çok hoştu sanki uzun yıllardır tanıdığım eski bir arkadaşım gibiydi

asu ve edibeye kocaman bi

gamze herzaman pür neşe olamıyoruz canım, karacanın da dediği gibi etrafımızda çok yakınımızda bile bizi çileden çıkaracak insanlar olabiliyor, her şeyin dört dört lük olduğu bi dünya yok zaten, biraz herkesin kişiliğine göre yaklaşmak gerekiyor gibi, sıkma canını güzel arkadaşım, sen herşeyin güzelini hak ediyorsun

sprey dualarım sizinle inşallah ciddi bişi çıkmaz

yazacak çok şey biriktirmiştim ama oğlan fırsat vermiyor

diğer arkadaşlar hepinize selamlar ayrıca

bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın, mutlu kalın

gamze arada bir bana da oluyorr canımmm.allahımm giseyimm diyorum.gideyimde bi daha gelmiyeyeyim.ama sonra sakinleşippppp benn gideceğime onlar gitsin diyorum.ona göre davranıyorum.bırakk kötü olan sen ol.inan bana daha kıymetli olursun.ben de beceremiyorum.susuyorumm susuyorumm içimde patlıyoo.ama el mahkumm kocanın hatrına katlanıveriyosun bi şekilde.naçizane tavsiyem arana olbildiğince sınır koy.uzaktan sevmek en iyisii..

Heyyyyy güzeller ve anneleri....
İftar misafirlerim yeni gitti..hemen bı bakayım sizlere dedim..
bugun cooook mutluyum..
hep etrafımda ne kadar kötü ne kadar artniyetli içten pazarlikli insanlar var der onları görür uüzülürdüm.bugun çevremde ne kadar iyi ne kadar tatlı dürüst canım ciğerim kardesim diyebileceğim arkadaslarım varmış onları farkettim..
bugunu hiç unutmicam...iftar daveti verdik..aman allah im ben bu çocukla nasıl yemek misafir o bu yapacam nasıl yetistiricem derken bugun gelecek çiftlerden birinin hanımı aramaz mı ,canım sen bebekle nasıl halledicen ben geliyorum diye...Allah bin kere razı olsun ondan.erdem le bütün gun oynadı da krallara layık bı sunum ve ağırlama geçirdim..
po kadar tatlı bayanlarda ki yemekten sonra mutfağa beni sokmadılar..çay servisi tatlı o bu derken..sanKi kendi evimde misafirdim..canlarım benim yaaaaa..
sizlerin de cocuğu olacak ve iste ben o zaman emriniZe amade olucam..halden anlayan,insanlık bilen,ici disi bir....daha ne desem ne..
cevremde ne kadr çok iyi insan varmış..ben görmüyor musum..ya da ne bileyim ..yine mutluluk sarhoşu oldum..ne dediğimi bilmiyorum..
simdi bı kac cevap yazayım...
ze

Caniiiiimmmmm
ne güzeldi buluşmamız..ve ne kadar tatliydi senin mınıgin yaaaaa...erdem le çok konuşmak oynamak istedi ama erdem bı hosu o aksam yaaa..kimseye pas vermedi..ılerde öykünün pesinden koşacak haberi yok..
bu arada esler de aynı camiadan olunca bizden çok konuştular..bı ara bı baktım senin koca ile benim koca bizi unutmuş ohooooooo...valla hiç ayrılmak istemediler sanırım birbirlerinden)
ya biz cocuklar için mı bulustuyduk kocalar için mı....))
cok cok tesekkur ederiz geldiginiz için..ama bı dahaki sefere mutlaka evimizde agirlicaz...ona göre...
oyku nasıl mı...
dilli mı dilli..hiç susmuyo..cevre masalara gülücükler paslar ohooooo...
bi de erdem e hediye almış.nazik şey..
bi de guzel buluyo ki..hep gülsün inşallah..
psinden ayrıldığımız an araba koltuğunda mutluluktan sızdı erdem..

Ne oldu ya..hayirdir..korkutma beni yaaa..
neyse ben neye giremiyom artık ..fırsat olmuyo..seni yarın cepten aricam..uygun bı ortama git..

canim asu ile de konuştuk..sizlerle Ocak ayında yeniden buluşuyoruz ..unutma olur mü..şimdiden soz verdik birbirimize..biz Ankara da olucak yılbaşı partisi için..ertesi günler beraberiz yine inşallah tamam mı..

Yarın inşallah yola çıkıyoruz..kayinvaldemlere Antalya ya..

Gorusemezsek şimdiden herkese hayırlı bayramlar..herkese sevdikleri ile bol gülücüklu günler...
kayinvaldemlerin yazlık dublex ve bize ayırdıkları yatak odası üst katta..offff offfff..
Nefret ederim dublex merdivenli evlerden..
bu çocukla inşallah basıma bı şey gelmez yaa..
İn çık in çık..
kotrkuyorum ya erdem e o merdivenlerde bı şey olursa diye..
ruyalarima giriyo ya..
pusu icmeye in aşağıya hoş es sohbete in çık.ona in ona çık..
pne yapacam bilmiyorum ya..
dert valla ha hem hareketli cocuk hem de bilmem kac kere inip çıkacaz o merdivenlerden..Onun bunun kucağında inip çıkacak..offf Allah korusun ya..sagsalim su fasıl bı bitse..
nedense cok korkuyorum merdivenlerden..
koccaman bı hafta izin almış kocam..booool boollll deniz kum güneş yapcaz insaalllahh..
insanin eşinin Antalyali olması da iyiy,is haaaaaa..
neyse öptüm hepinizi..
saglicakla kalın bakiiimmmm...

Oyyy valla annem bile yiyip içip gittiydi bu evden de esimle ev topladiydik 2 gun..
simdi ayağımı uzatıp keyif yapıyorum.. O kadar insan geldi evime..kapıdan uğurladım ve çayımı iciyorum su an..
allah herkese böyle anlayisli arkadaslar nasip etsin..
ev onların geldigi andan daha toplu su an..
pne diyeyim..daha ne diyeyim..
insanvaaaaaaaarrrrr insan var..

Yapilanlariunutmayan happy vaaaaaaaarrrrr....
Olay derleyip toplamak değil bbulaşık makinasindakie
ri raflara koymak ta değil..olay incelik incelik...
incelik...zariflik...insanlık...
lohusayken ne arkadas grupları geldi de bı ellerine masaj yapmadığım kaldıydi...cay yetistiremedigim...heeeyyyy hattttt...

Bu arada hani bu cocuklar ek gıdaya geçince sut günı kokmicakti.. Valla odaya gidiyorum Burak buram misss gibi sut bebek kokuyo her yer... Ohhhhh.. Marihuanna cekmis bı kes gibiyim.. Bu cocuk benim marihunnam anammmmm

gunaydın kızlar bayramada az kaldı ..
bızde dun gece evımıze gectık sonunda evım evım guzle evım ama evımım temızlıge ıhtıyac var nasıl yapacam onuda bılmıom dag gıbı camasır var bu yaz ayındada camasır hıc bıtmıo yıka utule yıka utule baska bısey yok ...artık cumartesı gunu elımden geldıgınce yapmaya calısacam zaten bayramda ıkı gun yıne yaylada oluruz el mahkum bakalım artık bıde dıs bugdayı mevludu ıcın hazırlıklarda devam edıo dun pasta dızayndan pasta malzemesı sprası verdım dun elıme gectı cok guzleler guvenlı bı sıte tavsıye ederım arkadaslar fıyatlarıda uygun..dıs seklınde sekerlerımızıde gıttıgıdıyordan bır sıte buldum ordan verdım oda bugun kargolanıomus onsallh oda gıuzel gelır
derın cıgım bızde bayramıklarımızı ınternetten yurtdısından kıyafet getıren bı bayandan sıparıs verdım papyonlu sortlu askılı kıyafet gıbı tulum cok sık cok hosuma gıttı suan resmı yok ınsallh bugun elıme gecer dıye dusunuom fotosunu koyarım ama bu sıpalar gunde okadar cok ust degıstırıolr kı bayramlıklarını gıyeceklerı yarım saat yanı benınkı ole bıde karacanın dedıgı gıbı bızım buralar felaket sıcak oyuzden yaylaya gıderken gıydırecem mersın ıcın sortlu bı takım daha var bayramlık onlarla cıtcıtlılarla gezer bızınkıler bu aralar nekedar cok ınternetten sıparıs vermısım :)

gamzecıgım bende bu aralar oleyım kımseye ıyılık yapılmıo cok sevdıgım ınsanlardan kazık yıyosun .bende gorumcemı cok severım ama gıcık oldum oda benı sınır ettı kayınvalıdede ıkısınede sınırlıyım ama ıcıme atıom yıne yuzlerıne vuramıom yapamıom ıste .bu bıkacgundur kocıslede aram bozuldu oda benı kırdı ama dun kocaman bır bulet cıcek yaptırmıs ozur dıledı bıde olmıcak dıye soz verdı ınsallh olmaz..barıstık bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…