2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yapıyorum cnm az az yemege ekemgın ıcını cok mınık bısekılde batırıp yedırmeye calısıom yavas yavas alısın dıye bazen yıyoe bazen kusuo corbanın ıcınden sehrıye vermeye calısıom yutmuo agzında bırıktırıo sonra kusuo ...dr dedı cok cekeceksın bu tamemn psıkolojık yapıyor dedı 5--6 yasına kadar cekersın dedı verdıgım katı seylerı yutamıo hemen oguruo ve baya sıddetlı kusuyor...ama kussada arad bır verıoz bakalım nezman alısacak

Gamze çok sağol canım.Evet, yaygın bir şeymiş ama işte insan stres yapıyor.O da sadece kızım için,bana bir şey olursa o annesiz ne yapar diye düşünüyorum.Bu arada ben iki gündür birer saatliğine kızımı evde babasıyla bırakıp çıktım.Eşim diyor ki sen yokken çok usluydu sen kapıyı açar açmaz huysuzluğa başladı.Beni görür görmez bir sarıldı,üç dört saat kadar öyle sarmaş dolaş gezindik evin içinde.Bırakacak olsam ağladı,tuvalete bile göndermedi afedersiniz.Anlayacağın Gamzecim yandık valla,pazartesiden itibaren bizi hüzünlü,özlemli geçecek günler bekliyor.

Karaca sana da teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.Bu arada bizim bebeler aynı gün doğmuştu ya bakalım belki dişleri de aynı zamanda çıkar ha,ne dersin?

Hadi ya inşallah düzelir canim..hep mı kusuyor..her defasında mı..katı yemeyerekkilosu kac oldu 9aylikken merak ettim..biz sütunlara azalttık katı yiyo diye biz de de dert var..yemek istiyoemmek istemiyor..keyfine emiyo..o yüzden mı bu ay az kilo aldı acaba

evt ya nası olcak bilmiorum inş. sıkıntı cıkmaz bakalım...ya dediğin gibi inş. düzelir uyku düzeni o olmayınca yemede olmuo işte büyüme atakları sürekli deişio huylarıı

Doğru söylüyorsun canım..Çok fazla da hareketlendiler..Gerçi iyi tarafı artık kilo problemimiz falan olmaz..

Benim de görümcem burada perşembeden beri..Cuma günü gidecek..Bugün oğlumu parka götürdük, gezdirdik..Gelince yoğurdunu yedi, şimdi de uyudu..Biz bu aralar ağırlıklı meyve ve yoğurtla besleniyoruz..İnşallah kısa zamanda iştahı daha bir açılır..

ben hic blendr kullanmadım sen kücük parcalar halinde elinle verdin mi vermeye calıs alısıo zamanla bizimkide sıvı yemiodu bende sıvıs eyleri bardakla veriodum bu ara kasıkla corbaya alıstı gibi bardakta icicodu corbayıda katı verdiginde arkasından sıvı ver kusmaz belki ...ben sabah mesela yumurtayı pişiriorum bi lokma ezipp ondan verrince fincanla meyve suyunu sayıyorum azcık bi ondan bi ondan gibiii

Benimki dis yorgunu galiba..bugun cok fazla uyudu.kolunu kaldıracak halı yok paşamın..Allah acılarını gostertmeden bı büyüse sunlar

chromaggus, canım belki de öyle olur..Ben eşimin dişi bir yaşında çıktığı için bir yaşına kadar süremiz var diyorum..Gerçi daha geç dişi çıkanlar bile oluyormuş..Biz doğumgünü ve diş buğdayını aynı gün yapacağız herhalde

Gecmis olsun canim yaaaa..çok cok gecmisolsun..bu el yak in belirtileri neymiş

canım ateşle başlıyor elinde ağzında ayaklarında yaralar çıkıyor ablamın kızının da çıkmıştı onunki çooookkk fenaydı bizimki çok hafif biz sinek ısırdı sandık ellerinde 4-5 tane vardı ayağında 1-2 çok yok yani ama ağzında da var ve yemek yemiyor kuzeniminki elleri yanmış gibi önce kıpkırmızı kabarmış sonrada su toplamış balonlar şeklinde çıkmış biz hatta belirtileri farklı diye değildir diyorduk ablam çünküelleri ayakları ateş attı ertesi gün de çıkarttı demişti ama demek ki farklı virüsler bir çok çeşiti varmış yani çok zor yaa 4 gündür alev alev çocuk bugün hep uyumak istiyor kucağıma geliyor omzuma başını koyuyor uyuyor hiç bişey de yemiyor çok canım sıkkın çok allahtan geçecek

Benimki dis yorgunu galiba..bugun cok fazla uyudu.kolunu kaldıracak halı yok paşamın..Allah acılarını gostertmeden bı büyüse sunlar

Bence de...Hiç değilse dertlerini anlatacak bir duruma gelseler..Geçen gece ağlayarak uyandı, kendini yırta yırta ağladı yavrum..Zor sakinleştirdik..Sanıyorum kabus gördü, sende bahsetmiştin bundan..İşte o zaman keşke dedim, nesi olduğunu, neden ağladığını çat patta olsa anlatabilse

arkadaşlar mrh hepiniz iyisiniz değil mi ayrı ayrı kucaklıyorum herkesi.uzun zamandır giremedim kim ne yaptı bilmiyorum.sadece edibeyle görüşebildik tlf la o da.ant ya geldi ama görüşemdik.önce ankaraya gitmek zorunda kaldık dönüşte o müsaitken ben olamdım.ben müsaitken o uygun olamdı.korkuteliye geçince yanına gidelim dedik erken çıktılar vs vs nasip olmadı yani.
biz pzt ankda kalp için ayrıntılı bir tarama yapılacak.dönüşte çölyak için bakılacak.ishalimiz devam ediyor.bu arada dişimiz hala yok.morfinman gibi oldu çocuk her yeri mosmor sürekli tetkik serum için iğne bilmem ne..biz de durumlar bu .iki gün önce 16 yaşında bir öğrencimiz çölyaktan öldü şimdiye kadar hiçbirşeyi bilinemedi.biz de kızıma yaptırıcaz.
bizimki hala yemiyor kilo kaybımız devam ediyor.kullananlardan çocuk için izmirde bir aktarın karışım yaptığını öğrendik edibeden yardım isticem .biraz okumaya çalışıcam arkadaşlar neler yapmış minikler ne alemde..uyanmadan cadılar...çok öptüm herkesi..

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hemen haklsın o hasta olacağına sen ol diyor anne yüreği ama bak geçecekmişşşşşş hiç olmasa ne olduğu belli tedavisi varmış

devamlı kusar affetmez yetrkı agzına parca gıtmesın ...kılosu normal bız 10 aylıgız en son tartıldıgında 9800 gr dı ama bıraz zayıfladı gıbı baya oldu tartılalı ama 9500 gr 10 kg arası degısıyordur..

Canım ya, ne söylesem bilemedim bir an..Moralini bozma, iyi olur inşallah diyeceğim ama bozmamak mümkün değil..Kızın minicik canıyla uğraşıyor ama bebekler bizden çok daha güçlüler, dirençliler..İnşallah bütün bu sıkıntıları atlatacak, güçlü, sağlıklı bir kız olacak Gökçe

Allah yardımcın olsun canım, siizn için her zaman dua edeceğim..Bizi habersiz bırakma olur mu?

bu arada ineksütü vermeye ne zaman baslıyoruz bir yaşında mı
drlar demir eksikliğine neden olduğunu söylüyor ya.kızının demir durumuna bakmak lazım belki.ben büyükte 8.aylıktan itibaren muhallebi çorbasına süt koymaya başladım alerji yapmayınca dr biz tavsiye etmeyiz ama alerji yapmamış siz bilirsiniz demişti.ben bir yaşından sonra alıştırıncaya kadar ara ara devam sütüyle verdim sonra tamamen geçtik.siz emziriyosunuz ama niye inek sütüne geçeceksinizki.benim büyükte emmemişti ben 10 aya kadar sağmıştım küçükte o da olmadı maalsef.yani özetle çocuğun süte alerjisi ve demir durumu önemli sanırım.bu arada sütler ne kadar doğal tartışılır ineklerin yedikleri de hep sni şeyler arkadaşlar maalsef

canım çok tşk duaya çok ihtiyacımız var gerçekten şu belirsizlikkkkk......benim iki tane çocuğum çok fırsat bulamıyorum yani.çoğu zamanda hastanedeyiz işte. ama inş paylaşmak güzel burada girmeye çalışıcam

karıştırıyorsam bağışlayın siz edibe misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…