- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.681
2 ikilik iki iki ikiayyyyyyyyyyy burasi ne guzel kalabalik yaa
kizlar sizin bebeler kac kere uyuyor gunduzleriiiiiii
ben hic blendr kullanmadım sen kücük parcalar halinde elinle verdin mi vermeye calıs alısıo zamanla bizimkide sıvı yemiodu bende sıvıs eyleri bardakla veriodum bu ara kasıkla corbaya alıstı gibi bardakta icicodu corbayıda katı verdiginde arkasından sıvı ver kusmaz belki ...ben sabah mesela yumurtayı pişiriorum bi lokma ezipp ondan verrince fincanla meyve suyunu sayıyorum azcık bi ondan bi ondan gibiii
ayyyyyyyyyyy burasi ne guzel kalabalik yaa
Hadi ya inşallah düzelir canim..hep mı kusuyor..her defasında mı..katı yemeyerekkilosu kac oldu 9aylikken merak ettim..biz sütunlara azalttık katı yiyo diye biz de de dert var..yemek istiyoemmek istemiyor..keyfine emiyo..o yüzden mı bu ay az kilo aldı acabayapıyorum cnm az az yemege ekemgın ıcını cok mınık bısekılde batırıp yedırmeye calısıom yavas yavas alısın dıye bazen yıyoe bazen kusuo corbanın ıcınden sehrıye vermeye calısıom yutmuo agzında bırıktırıo sonra kusuo ...dr dedı cok cekeceksın bu tamemn psıkolojık yapıyor dedı 5--6 yasına kadar cekersın dedı verdıgım katı seylerı yutamıo hemen oguruo ve baya sıddetlı kusuyor...ama kussada arad bır verıoz bakalım nezman alısacak
evt ya nası olcak bilmiorum inş. sıkıntı cıkmaz bakalım...ya dediğin gibi inş. düzelir uyku düzeni o olmayınca yemede olmuo işte büyüme atakları sürekli deişio huylarıı
bend e verırım ole takıntı yapmam yeterkı yesın ama benınkının bır problemıde katı bısey yıyemıo muzdan bıle kucuk parca agzına gıtse kusuo blendra alıstırmısım hersey ıyıce ezılmıs olacak ondan cok cekıoz hala pureden cıkamadık yanı...
ayyyyyyyyyyy burasi ne guzel kalabalik yaa
Gecmis olsun canim yaaaa..çok cok gecmisolsun..bu el yak in belirtileri neymiş
Benimki dis yorgunu galiba..bugun cok fazla uyudu.kolunu kaldıracak halı yok paşamın..Allah acılarını gostertmeden bı büyüse sunlar
canım ateşle başlıyor elinde ağzında ayaklarında yaralar çıkıyor ablamın kızının da çıkmıştı onunki çooookkk fenaydı bizimki çok hafif biz sinek ısırdı sandık ellerinde 4-5 tane vardı ayağında 1-2 çok yok yani ama ağzında da var ve yemek yemiyor kuzeniminki elleri yanmış gibi önce kıpkırmızı kabarmış sonrada su toplamış balonlar şeklinde çıkmış biz hatta belirtileri farklı diye değildir diyorduk ablam çünküelleri ayakları ateş attı ertesi gün de çıkarttı demişti ama demek ki farklı virüsler bir çok çeşiti varmış yani çok zor yaa 4 gündür alev alev çocuk bugün hep uyumak istiyor kucağıma geliyor omzuma başını koyuyor uyuyor hiç bişey de yemiyor çok canım sıkkın çok allahtan geçecek
Hadi ya inşallah düzelir canim..hep mı kusuyor..her defasında mı..katı yemeyerekkilosu kac oldu 9aylikken merak ettim..biz sütunlara azalttık katı yiyo diye biz de de dert var..yemek istiyoemmek istemiyor..keyfine emiyo..o yüzden mı bu ay az kilo aldı acaba
arkadaşlar mrh hepiniz iyisiniz değil mi ayrı ayrı kucaklıyorum herkesi.uzun zamandır giremedim kim ne yaptı bilmiyorum.sadece edibeyle görüşebildik tlf la o da.ant ya geldi ama görüşemdik.önce ankaraya gitmek zorunda kaldık dönüşte o müsaitken ben olamdım.ben müsaitken o uygun olamdı.korkuteliye geçince yanına gidelim dedik erken çıktılar vs vs nasip olmadı yani.
biz pzt ankda kalp için ayrıntılı bir tarama yapılacak.dönüşte çölyak için bakılacak.ishalimiz devam ediyor.bu arada dişimiz hala yok.morfinman gibi oldu çocuk her yeri mosmor sürekli tetkik serum için iğne bilmem ne..biz de durumlar bu .iki gün önce 16 yaşında bir öğrencimiz çölyaktan öldü şimdiye kadar hiçbirşeyi bilinemedi.biz de kızıma yaptırıcaz.
bizimki hala yemiyor kilo kaybımız devam ediyor.kullananlardan çocuk için izmirde bir aktarın karışım yaptığını öğrendik edibeden yardım isticem .biraz okumaya çalışıcam arkadaşlar neler yapmış minikler ne alemde..uyanmadan cadılar...çok öptüm herkesi..
drlar demir eksikliğine neden olduğunu söylüyor ya.kızının demir durumuna bakmak lazım belki.ben büyükte 8.aylıktan itibaren muhallebi çorbasına süt koymaya başladım alerji yapmayınca dr biz tavsiye etmeyiz ama alerji yapmamış siz bilirsiniz demişti.ben bir yaşından sonra alıştırıncaya kadar ara ara devam sütüyle verdim sonra tamamen geçtik.siz emziriyosunuz ama niye inek sütüne geçeceksinizki.benim büyükte emmemişti ben 10 aya kadar sağmıştım küçükte o da olmadı maalsef.yani özetle çocuğun süte alerjisi ve demir durumu önemli sanırım.bu arada sütler ne kadar doğal tartışılır ineklerin yedikleri de hep sni şeyler arkadaşlar maalsefbu arada ineksütü vermeye ne zaman baslıyoruz bir yaşında mı
canım çok tşk duaya çok ihtiyacımız var gerçekten şu belirsizlikkkkk......benim iki tane çocuğum çok fırsat bulamıyorum yani.çoğu zamanda hastanedeyiz işte. ama inş paylaşmak güzel burada girmeye çalışıcamCanım ya, ne söylesem bilemedim bir an..Moralini bozma, iyi olur inşallah diyeceğim ama bozmamak mümkün değil..Kızın minicik canıyla uğraşıyor ama bebekler bizden çok daha güçlüler, dirençliler..İnşallah bütün bu sıkıntıları atlatacak, güçlü, sağlıklı bir kız olacak Gökçe
Allah yardımcın olsun canım, siizn için her zaman dua edeceğim..Bizi habersiz bırakma olur mu?
Ayyyyy ne guzel maşallah..
Resimlerdecok guzel çıkmışsinizana kiz..cok beğendik..yalniz ben seni anladım ..sen nazar değmesin diye zayif flan diyin di mı belki kilosunu falan az söylüyorsun bilerek..bu kiz zayif değil ki erdem le aynı durmuyo iste..valla bence erdem zayif değil sen daha ne olsun istiyon.kizinin masallahi var..ciddi söylüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?