2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bugun esim nöbetçi..korkarım falan diye 2 bayan arkadasımı cagirdimmmm..kocislerinden ayırdım bugun onları..bari guzel agirlayayim ..gidip bı seyler yapayım..öptük hepinizi...

gamzecim bakıcı için bir alternatifin olmasına sevindim, kafan rahatlamıştır eminim biraz daha.. jill içinde 15 dak yeter tatlım, nasıl istersen.. 15 dak faydasını görürsün sende, olmaz mı? sen yeterki spor yap..

asucum Emirde aynı öykü gibi.. sallanmayı çok seviyor, bizde her akşam sallanmaya gidiyoruz parka.. eve alacağım bende, oda yaptığımızda inşallah, şu yuvarlak hem ytılan hem oturulanlar var ya ondan istiyorum, odası müsait olacak çünkü..

ya birde diş buğdayı olayını sormuştum ama, yardımcı olabilecek kimse yok sanırım.. benim çevremde yapanı hiç görmedim de, ondan size sormuştum.. ama neyse, bulurum bi çare..

bayıldık erdeme ya cok tatlı cıkmıs sende fıstık gibisin yie ya erdem paşa gibi maş. büyümüş tontini asuyla bulusma fotolarınızıda istiyorum yükleyince noluyy

jillian egzersiz topiği nerdeydi bana verir msn cnm

cnm diş bugdayı bugday nohut ve fasulye aksamdan ıslatılıyor sonra düdüklüde pişiriosun ... cayın yanına gün gibi bişeyler yapıp bugdayla beraber ikram ediosun ben böle biliorum bazıları diş bugdayı kurab,iyeside yaptırıo nette var fotoları ben yapmayacagm icin benim bildigim böle sonra komuslara pişirdiğin bugdaydan falan veriosun tabakla cagırmadıklarını yani onlarda galiba para hediye falan getirio

8.300 cnm cok hareketli tipini görsen bay minyon görünüo artık yemio dediğim zamanlar daha tobikti anneler iri bebek sevio sanıırım bakalım bu ara hic klo almıo baska gelişimler yapıo sanırım yakınlarda hic foto cekmemeişiz bu fotolar bi ay öncesinden bu ara biraz foto cekeyim ii oldu hatırlattıgın cnm

8300 bı kiz bebek için bu ay mükemmel bence..persentil de %50iste..maşallah kuzuya..

cnm biraz gec yüklüo bi tane bos gönderdm yanlıslıkla simdi yollucam 3 fotoyu anca yüklüo bende bua rada bu halimden zayıfım ama kızımla hic dogru düzgün fotom yok daha dogrusu ben bu ara hc foto cektirmemeişim yakınlarda cekinrsek ondanda yollarım

cnm diş bugdayı için bugday nohut haslıyorsun ısteyen tuzlu ısteyen sekerlı yıyor uzerıne sekerlemelr alabılırsın ızteyen susluyo onlarla uzerını bıde cayın yanına ıkramlık bıseyler hazırlayabılırsın ben dıs seklınde seker hamurlu kurabıyeler yaptırmıstım seker hamurunundan dıs seklınde pastada yaptırıolar ben nazar degmesın dıe nazarboncuklu yaptım degısıklık olsun dıye bıde dıs seklınde mıknatıslı dolap suus hedıye ettım gelen konuklarıma ewıde bıraz susledım dogun gunu havasında bıraz
diş bugdayında meslek secımıde yapılıyor degısk seyler koyuyosun onune makas kalem kıtap ılac vb gıbı ona gore ılerde olacagı meslegı belırlıyomus :) bıde bı ıpe 32 tane bugday dızıolarlar dıslerı ınce gıbı dızılsın dıe basından asagı bugday atıolar cabık cıksın dıye vb seyler benden bukadar aklıma gelen

kızlar benim kızın hem dişi çıkıyormuş hem de el ayak ağız hastalığı varmış 4 gün oldu yanıyor yaa dün doktora götürdüm üfff çok yoruldum ateşinin çıkmasından bu stresten iyileşsin istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…