2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cokgecmiş olsn cnm bu hastalık gecici eve kücük cocuk kabul etme inş.tez zamanda gecer bol su ver ateşlykn cok ihtiyacı oluyo

ipek cok güzel bişeyler yedi biraz pirinç çorbası biraz reçelli yogurt fasulye yemeginin tanelerinden eliyle yiyo tabaga koyuyorumm bi parca tavuk 4 tane üzüm siyah kan yapsın die artık kabugunu ve çekirdeklerini kendi cıkarıo ... yemek yiyince ben cok mutlu oldum 3 tanede fındık verdim yemek sonrası

Maşallah Bizde daha dişte yok belirti de Diyorum ya, tek dişsiz kasım bebeği benim oğlum

Benim minnoşumun da dişi yok henüz.Belirtisi,kızarıklığı,beyazlığı falan...Yok yok yok...Acelemiz de yok ya,hayırlı zamanda kolaylıkla çıkar inşallah.

Bu arada ben biraz keyifsizim.Dün spiral taktırdım aile planlama merkezinde.Rahim ağzında yara var,dediler.Yok denecek kadar küçükmüş ama...Canımı sıktı,strese soktu işte.Yarın hastaneye gidip,smear testi yaptıracağım.Temiz çıkar inşallah.Dua edin bize.

cok gecmıs olsun cnm cok otuyaa ınsallh en kısa zamanda ıyılesır yavrum benım nasıl acı cekıyordur..

oyy masallh kuzuma ..ay ben bıle mutlu oldum keske bızınkıde bole yese

grcmiş olsun hic korkm cnm akrabalarımda vardı yaygın bişey gecer temiz cıkar hic korkma derim

oyy masallh kuzuma ..ay ben bıle mutlu oldum keske bızınkıde bole yese

cnm bizimkide yemiodu ama işte önüne bi tabak koyup icine üzüm fasulye yemeginin tanelerinden koyup kendi yemesine izin verince daha cok yedi ben tittiz davrandıkcaa ac kalıomus batırsın elini aygaını yesinde ekmegi corbaya batırıp tabagına koyuyorum onuda yiyo komik ama napalım cocuk kendini ispat edio

Canım, hoşgeldin..Valla yokluğun hissediliyor Gamze Kızının kilosu bence de gayet iyi, benim oğlum da 8.600 civarı..Bu aralar verdi biraz maalesef Sıcak çok beter bu yaz..Bir de henüz bizim de dişimiz yok..Gerçi birşeyi kırk kere söylersen olurmuş ya, bu kadar söylemeye yakında çıkar benim oğlumun dişi herhalde

Nehirada canım çok geçmiş olsun..İkisinin bir araya gelmesi büyük kısmetsizlik olmuş İnşallah en kısa zamanda iyi olur..

Chromaggus, canım sana da geçmiş olsun..Sıkma canını..Temiz çıkacaktır inşallah..

cnm hosbulduk tesekkürv ederz ya sıcak ve fazla hareket bu kuşları zayıflatıo bizide etkilese keske sen nasılsn napıosnn

İyiyim canım, sıcaklarla uğraşıyoruz..Dediğin gibi sıcak ve hareket yüzünden kilo almadıklarını düşünüyorum bende..Hatta oğlum zayıfladı biraz dediğim gibi..Ne uyku düzenimiz kaldı ne de yemek..Ama buna da şükür..Nasıl olsa geçici şeyler..Allah başka sıkıntı vermesin..

Haftaya başlıyorsun işe demek..İnşallah kısa zamanda bir düzen tutturursunuz canım..

Ayyyyy ne guzel maşallah..
Resimlerdecok guzel çıkmışsinizana kiz..cok beğendik..yalniz ben seni anladım ..sen nazar değmesin diye zayif flan diyin di mı belki kilosunu falan az söylüyorsun bilerek..bu kiz zayif değil ki erdem le aynı durmuyo iste..valla bence erdem zayif değil sen daha ne olsun istiyon.kizinin masallahi var..ciddi söylüyorum..

evt ya nası olcak bilmiorum inş. sıkıntı cıkmaz bakalım...ya dediğin gibi inş. düzelir uyku düzeni o olmayınca yemede olmuo işte büyüme atakları sürekli deişio huylarıı

bend e verırım ole takıntı yapmam yeterkı yesın ama benınkının bır problemıde katı bısey yıyemıo muzdan bıle kucuk parca agzına gıtse kusuo blendra alıstırmısım hersey ıyıce ezılmıs olacak ondan cok cekıoz hala pureden cıkamadık yanı...

ben hic blendr kullanmadım sen kücük parcalar halinde elinle verdin mi vermeye calıs alısıo zamanla bizimkide sıvı yemiodu bende sıvıs eyleri bardakla veriodum bu ara kasıkla corbaya alıstı gibi bardakta icicodu corbayıda katı verdiginde arkasından sıvı ver kusmaz belki ...ben sabah mesela yumurtayı pişiriorum bi lokma ezipp ondan verrince fincanla meyve suyunu sayıyorum azcık bi ondan bi ondan gibiii

ben hic blendr kullanmadım sen kücük parcalar halinde elinle verdin mi vermeye calıs alısıo zamanla bizimkide sıvı yemiodu bende sıvıs eyleri bardakla veriodum bu ara kasıkla corbaya alıstı gibi bardakta icicodu corbayıda katı verdiginde arkasından sıvı ver kusmaz belki ...ben sabah mesela yumurtayı pişiriorum bi lokma ezipp ondan verrince fincanla meyve suyunu sayıyorum azcık bi ondan bi ondan gibiii

bu arada ineksütü vermeye ne zaman baslıyoruz bir yaşında mı

bu konu baya muahhalkta kalıo bazı dr bır yasından once kesınlıkle bazılarıda verebılırsınız suyla karıstırıp dogal olan seyın zararı olmaz dıyorlar sıızn verdıgınız mamaların ıcınde ne oldugunu nerden bıleceksınız dıoyorlar bır toz suyla karıstırıp sut dıye cocuga verılıo dıolar ama sut gayet dogal verebılırsn dıolar bende cok kararsız kaldım az oncede yanıma bır arkadas geldı bu konu hakkında konuutuk oda ben bebeklerımı 6 aydan sonra ınek sutu verdım ole buyuttuk dr 6 ayan sonra verebılırsın dedıler dıodu ama ben tabıkı hala vermedım sutu formul mamaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…