- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.661
kızlar benim kızın hem dişi çıkıyormuş hem de el ayak ağız hastalığı varmış 4 gün oldu yanıyor yaa dün doktora götürdüm üfff çok yoruldum ateşinin çıkmasından bu stresten iyileşsin istiyorum artık
MaşallahBizde daha dişte yok belirti de Diyorum ya, tek dişsiz kasım bebeği benim oğlum
kızlar benim kızın hem dişi çıkıyormuş hem de el ayak ağız hastalığı varmış 4 gün oldu yanıyor yaa dün doktora götürdüm üfff çok yoruldum ateşinin çıkmasından bu stresten iyileşsin istiyorum artık
ipek cok güzel bişeyler yedi biraz pirinç çorbası biraz reçelli yogurt fasulye yemeginin tanelerinden eliyle yiyo tabaga koyuyorumm bi parca tavuk 4 tane üzüm siyah kan yapsın die artık kabugunu ve çekirdeklerini kendi cıkarıo ... yemek yiyince ben cok mutlu oldum 3 tanede fındık verdim yemek sonrası
grcmiş olsun hic korkm cnm akrabalarımda vardı yaygın bişey gecer temiz cıkar hic korkma derimBenim minnoşumun da dişi yok henüz.Belirtisi,kızarıklığı,beyazlığı falan...Yok yok yok...Acelemiz de yok ya,hayırlı zamanda kolaylıkla çıkar inşallah.
Bu arada ben biraz keyifsizim.Dün spiral taktırdım aile planlama merkezinde.Rahim ağzında yara var,dediler.Yok denecek kadar küçükmüş ama...Canımı sıktı,strese soktu işte.Yarın hastaneye gidip,smear testi yaptıracağım.Temiz çıkar inşallah.Dua edin bize.
oyy masallh kuzuma ..ay ben bıle mutlu oldum keske bızınkıde bole yese
8.300 cnm cok hareketli tipini görsen bay minyon görünüo artık yemio dediğim zamanlar daha tobikti anneler iri bebek sevio sanıırım bakalım bu ara hic klo almıo baska gelişimler yapıo sanırım yakınlarda hic foto cekmemeişiz bu fotolar bi ay öncesinden bu ara biraz foto cekeyim ii oldu hatırlattıgın cnm
Canım, hoşgeldin..Valla yokluğun hissediliyor GamzeKızının kilosu bence de gayet iyi, benim oğlum da 8.600 civarı..Bu aralar verdi biraz maalesef Sıcak çok beter bu yaz..Bir de henüz bizim de dişimiz yok..Gerçi birşeyi kırk kere söylersen olurmuş ya, bu kadar söylemeye yakında çıkar benim oğlumun dişi herhalde
Nehirada canım çok geçmiş olsun..İkisinin bir araya gelmesi büyük kısmetsizlik olmuşİnşallah en kısa zamanda iyi olur..
Chromaggus, canım sana da geçmiş olsun..Sıkma canını..Temiz çıkacaktır inşallah..
Ayyyyy ne guzel maşallah..ipek cok güzel bişeyler yedi biraz pirinç çorbası biraz reçelli yogurt fasulye yemeginin tanelerinden eliyle yiyo tabaga koyuyorumm bi parca tavuk 4 tane üzüm siyah kan yapsın die artık kabugunu ve çekirdeklerini kendi cıkarıo ... yemek yiyince ben cok mutlu oldum 3 tanede fındık verdim yemek sonrası
İyiyim canım, sıcaklarla uğraşıyoruz..Dediğin gibi sıcak ve hareket yüzünden kilo almadıklarını düşünüyorum bende..Hatta oğlum zayıfladı biraz dediğim gibi..Ne uyku düzenimiz kaldı ne de yemek..Ama buna da şükür..Nasıl olsa geçici şeyler..Allah başka sıkıntı vermesin..
Haftaya başlıyorsun işe demek..İnşallah kısa zamanda bir düzen tutturursunuz canım..
grcmiş olsun hic korkm cnm akrabalarımda vardı yaygın bişey gecer temiz cıkar hic korkma derim
cnm bizimkide yemiodu ama işte önüne bi tabak koyup icine üzüm fasulye yemeginin tanelerinden koyup kendi yemesine izin verince daha cok yedi ben tittiz davrandıkcaa ac kalıomus batırsın elini aygaını yesinde ekmegi corbaya batırıp tabagına koyuyorum onuda yiyo komik ama napalım cocuk kendini ispat edio
bend e verırım ole takıntı yapmam yeterkı yesın ama benınkının bır problemıde katı bısey yıyemıo muzdan bıle kucuk parca agzına gıtse kusuo blendra alıstırmısım hersey ıyıce ezılmıs olacak ondan cok cekıoz hala pureden cıkamadık yanı...
bend e verırım ole takıntı yapmam yeterkı yesın ama benınkının bır problemıde katı bısey yıyemıo muzdan bıle kucuk parca agzına gıtse kusuo blendra alıstırmısım hersey ıyıce ezılmıs olacak ondan cok cekıoz hala pureden cıkamadık yanı...
bu arada ineksütü vermeye ne zaman baslıyoruz bir yaşında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?