- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.721
öğretmen hanımlar, pazartesi size okul başlıyor muu?
ya öğretmen bir arkadaşım vardı benimde, eşsiz başbaşa görüşmek istediğim.. hafta içi birgün gideyim diyodum ama,acaba onada başlarmı ki? rehber öğretmen o.. bu hafta bi gün gideyim o zaman.. tüüühh, keşke daha önce gitseydim, onunda işi gücü olur şimdi.. hay Allah ya, tabikiii, eylül gelmiş kapıya, ben niye yetişemiyom artık hiçbişiye.. hayat çok hızlı,ben yavaş kaldım.. hemen toparlanmalıyım hemeen..
nerdesnz kırk yılda bi geldim gece muhabbete bu arada görümcem çagırdı gittik güzeldi hersey ins ipekte akıllı duruyo orda ...
herkes dioki ben,m kız cok ufak tefekmiş annemde dedi sana sölemiom moralin bozulmasın die dedi bende kücückken böleymişim ama ne bilim vaalla moralimi bozuluyo sanki cocguma güzel bakamıom gibi hissediorum
cnm ne bilim ilk cocuk tecrübesizlik ya ben minyon deilim hatta iri yapılıyım eşimde ortalama ben 1.68-1.76 ben kücükken öyleydm yani inş. hayrlısı takmayım diosun ama işte insanlar her seferinde söyleyince birinde takmassan birinde kötü oluyprum eve gelince cocga habire bişeyler tıkıorum neyse napalım bunudaA aşacgz saol cnm
haklısın Allah sağlık versinde işte ne bilim ya benim gibi diyetle sporla ugrasmaz dediğin gibi
kızını ihmal etmezsn ya bi iki kere hastaneye gitmekle korkma hem bizde insanız yarın grip olcaz onlar bi şekilde büyüyecek annesiz kalmaz birbirnzi özlersnz daha da baglanırsınz ne güzel pazartesi zaten ayrılıoruz degilmi
Ay Canım ya, boş ver bunları, herkes ayrı bişey söylüyo. Ben hamileyken biri karnıma bakıp ne kadar küçük diyodu, aynı gün başka biri ne yedin içtin sen de büyüttün karnını bu kadar diyorduHer kafadan bir ses. Şimdi de Nehir fazla uzun bir çocuk oldu, babasına benziyor zaten, babamız da 190cm. Bizimkini gören de "yürüyemiyor mu bu daha, bebeklikten çıkmış, çocuk olmuş" diyor. Doğduğunda ne kadar küçük diye moral bozuyorlardı, 48 cm doğmuştu. Ben artık dinlememeyi öğrendim. Her durumda kötü şey buluyorlar. Kimisi iyi niyetten, kendince üzüldüğünden; kimisi de işte, biliyosun. Sağlığı yerinde, maşallah cin gibi bakıyor. Zeka gelişimi yerinde. İri olup da ne olacak. Çıtı pıtı olsun işte ne güzel
Ya kızlar size bir şey soracağım.Benim kızım yoğurdu bir türlü yiyemiyor ya.Yemiyor demiyorum çünkü gerçekten yiyemiyor.Ağzını açıyor yemek için ama midesini bulandırıyor,öğürüyor.Başka hiçbir yiyeceğe bu tepkiyi vermiyor.Sevmediği şeyler olunca başını çevirir,ağzını açmaz ya da kaşığı elimden almaya çalışır ama yoğurt başka bir şey.Pekmezli verdim olmadı,meyvelerin hepsini denedim olmadı,onun için özel reçel kaynattım yine olmadı.Sadece sarımsaklı yoğurdu beğendi inanır mısınız?Onu da geçen gün yemeğin yanına yapmıştım.Biz yerken bir deneyeyim dedim.Gayet güzel yedi.O da kaşıkla vermedim yani ekmeği bandırıp verdim.Yeyince şaşırdım birkaç kez daha verdim tadını mı almadı acaba diye ama baya baya yedi.9 aylık çocuğa da sarımsaklı yoğurt verilir mi bilemedim ki? Ne yapsam?Bana bir fikir verin.
Sorma canım ya,ben son bir aydır okul başlayacak tasasındayım.Kızımı bırakıp gitmek zor oluyor.Ama dediğin gibi eve dönünce sana sarılması da bir başka tabi.Bir de geçen dönem küçüktü,eve döndüğümde sevinirdi ama giderken ağlamazdı.Şimdi artık anlıyor.Dedim ya 1 saatliğine dışarı çıktım döndüm 4 saat kollarını boynumdan ayırmadı kuzum.Zor olacak zor...:26:
Canim cok gecmis olsun tekrardan..biliyorum anlıyorum cok zor ...o basını senin omzuna koydukca kimbilir ne kadar daglaniyordur yüreğin..geçecek inşallah..hemde ne guzel hafif atlatiyomus fıstık..maşallah..canım ateşle başlıyor elinde ağzında ayaklarında yaralar çıkıyor ablamın kızının da çıkmıştı onunki çooookkk fenaydı bizimki çok hafif biz sinek ısırdı sandık ellerinde 4-5 tane vardı ayağında 1-2 çok yok yani ama ağzında da var ve yemek yemiyor kuzeniminki elleri yanmış gibi önce kıpkırmızı kabarmış sonrada su toplamış balonlar şeklinde çıkmış biz hatta belirtileri farklı diye değildir diyorduk ablam çünküelleri ayakları ateş attı ertesi gün de çıkarttı demişti ama demek ki farklı virüsler bir çok çeşiti varmış yani çok zor yaa 4 gündür alev alev çocuk bugün hep uyumak istiyor kucağıma geliyor omzuma başını koyuyor uyuyor hiç bişey de yemiyor çok canım sıkkın çok allahtan geçecek
Sprey canim hosgeldin ..telefonumun şarj aleti yok..şarj eder etmez aricam seni..burdan bı şey yazmıyorum o yüzden.aktar olayını ordan hallederiz tabiki..cok öpüyorum o yavru gokce yi..kiyamam ona ben..colyak molyak değildir..değildir inşallah..arkadaşlar mrh hepiniz iyisiniz değil mi ayrı ayrı kucaklıyorum herkesi.uzun zamandır giremedim kim ne yaptı bilmiyorum.sadece edibeyle görüşebildik tlf la o da.ant ya geldi ama görüşemdik.önce ankaraya gitmek zorunda kaldık dönüşte o müsaitken ben olamdım.ben müsaitken o uygun olamdı.korkuteliye geçince yanına gidelim dedik erken çıktılar vs vs nasip olmadı yani.
biz pzt ankda kalp için ayrıntılı bir tarama yapılacak.dönüşte çölyak için bakılacak.ishalimiz devam ediyor.bu arada dişimiz hala yok.morfinman gibi oldu çocuk her yeri mosmor sürekli tetkik serum için iğne bilmem ne..biz de durumlar bu .iki gün önce 16 yaşında bir öğrencimiz çölyaktan öldü şimdiye kadar hiçbirşeyi bilinemedi.biz de kızıma yaptırıcaz.
bizimki hala yemiyor kilo kaybımız devam ediyor.kullananlardan çocuk için izmirde bir aktarın karışım yaptığını öğrendik edibeden yardım isticem .biraz okumaya çalışıcam arkadaşlar neler yapmış minikler ne alemde..uyanmadan cadılar...çok öptüm herkesi..
Bende senin ismini cok seviyorum tatlım..üniversitedeki oda arkadaşımın ismi..ben de o ismin yeri apayrı..kalp kalbe karsı..tmm canım sağol şaşırdım ben de ne yalan söyleyeyim seviyordum ismini. ismi gibi edebi edebi yaziyordu ne güzel.bu ismi seçmeisnin bir nedeni de vardır muhakkak hayırlı olsun.
Senerdesnz kırk yılda bi geldim gece muhabbete bu arada görümcem çagırdı gittik güzeldi hersey ins ipekte akıllı duruyo orda ...
herkes dioki ben,m kız cok ufak tefekmiş annemde dedi sana sölemiom moralin bozulmasın die dedi bende kücückken böleymişim ama ne bilim vaalla moralimi bozuluyo sanki cocguma güzel bakamıom gibi hissediorum
Sarımsak.... Doğal antibiyotik...senin kiz pek bı akıllı çıktı masallaaahhhhhhhYa kızlar size bir şey soracağım.Benim kızım yoğurdu bir türlü yiyemiyor ya.Yemiyor demiyorum çünkü gerçekten yiyemiyor.Ağzını açıyor yemek için ama midesini bulandırıyor,öğürüyor.Başka hiçbir yiyeceğe bu tepkiyi vermiyor.Sevmediği şeyler olunca başını çevirir,ağzını açmaz ya da kaşığı elimden almaya çalışır ama yoğurt başka bir şey.Pekmezli verdim olmadı,meyvelerin hepsini denedim olmadı,onun için özel reçel kaynattım yine olmadı.Sadece sarımsaklı yoğurdu beğendi inanır mısınız?Onu da geçen gün yemeğin yanına yapmıştım.Biz yerken bir deneyeyim dedim.Gayet güzel yedi.O da kaşıkla vermedim yani ekmeği bandırıp verdim.Yeyince şaşırdım birkaç kez daha verdim tadını mı almadı acaba diye ama baya baya yedi.9 aylık çocuğa da sarımsaklı yoğurt verilir mi bilemedim ki? Ne yapsam?Bana bir fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?