2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
öğretmen hanımlar, pazartesi size okul başlıyor muu?
ya öğretmen bir arkadaşım vardı benimde, eşsiz başbaşa görüşmek istediğim.. hafta içi birgün gideyim diyodum ama,acaba onada başlarmı ki? rehber öğretmen o.. bu hafta bi gün gideyim o zaman.. tüüühh, keşke daha önce gitseydim, onunda işi gücü olur şimdi.. hay Allah ya, tabikiii, eylül gelmiş kapıya, ben niye yetişemiyom artık hiçbişiye.. hayat çok hızlı,ben yavaş kaldım.. hemen toparlanmalıyım hemeen..

evet cnm bütün ögretmnlere seminer dönemi olarak baslıyo ögrencilerden sınıf ve okul önceciler 10 eylül normaller 17sinde bz pazartesi start verioruz bu hafta git arkadasına bence

Ay Canım ya, boş ver bunları, herkes ayrı bişey söylüyo. Ben hamileyken biri karnıma bakıp ne kadar küçük diyodu, aynı gün başka biri ne yedin içtin sen de büyüttün karnını bu kadar diyorduHer kafadan bir ses. Şimdi de Nehir fazla uzun bir çocuk oldu, babasına benziyor zaten, babamız da 190cm. Bizimkini gören de "yürüyemiyor mu bu daha, bebeklikten çıkmış, çocuk olmuş" diyor. Doğduğunda ne kadar küçük diye moral bozuyorlardı, 48 cm doğmuştu. Ben artık dinlememeyi öğrendim. Her durumda kötü şey buluyorlar. Kimisi iyi niyetten, kendince üzüldüğünden; kimisi de işte, biliyosun. Sağlığı yerinde, maşallah cin gibi bakıyor. Zeka gelişimi yerinde. İri olup da ne olacak. Çıtı pıtı olsun işte ne güzel

Sorma canım ya,ben son bir aydır okul başlayacak tasasındayım.Kızımı bırakıp gitmek zor oluyor.Ama dediğin gibi eve dönünce sana sarılması da bir başka tabi.Bir de geçen dönem küçüktü,eve döndüğümde sevinirdi ama giderken ağlamazdı.Şimdi artık anlıyor.Dedim ya 1 saatliğine dışarı çıktım döndüm 4 saat kollarını boynumdan ayırmadı kuzum.Zor olacak zor...:26:

Ya kızlar size bir şey soracağım.Benim kızım yoğurdu bir türlü yiyemiyor ya.Yemiyor demiyorum çünkü gerçekten yiyemiyor.Ağzını açıyor yemek için ama midesini bulandırıyor,öğürüyor.Başka hiçbir yiyeceğe bu tepkiyi vermiyor.Sevmediği şeyler olunca başını çevirir,ağzını açmaz ya da kaşığı elimden almaya çalışır ama yoğurt başka bir şey.Pekmezli verdim olmadı,meyvelerin hepsini denedim olmadı,onun için özel reçel kaynattım yine olmadı.Sadece sarımsaklı yoğurdu beğendi inanır mısınız?Onu da geçen gün yemeğin yanına yapmıştım.Biz yerken bir deneyeyim dedim.Gayet güzel yedi.O da kaşıkla vermedim yani ekmeği bandırıp verdim.Yeyince şaşırdım birkaç kez daha verdim tadını mı almadı acaba diye ama baya baya yedi.9 aylık çocuğa da sarımsaklı yoğurt verilir mi bilemedim ki?Ne yapsam?Bana bir fikir verin.

maşallah kusuna ya işte ne bilim artık umursamıcam zaten ya yoksa baksana üzülüorum cocguda üzüyorum bişeyler tıkmakla... nasılsın izmire gectn mi sen bu ara rahatsındr tercih falan kalmadı kuşun nası

ver cnm yesinde nası yiyosa öle yesin benimkide yogurda hatta yogurt corbasına dahi aynı tepki veriodu bu ara recelli yogurda bşey demio bence bişey olmaz ben yemeklerimze de koyuyorum sarımsaktan bişey olmaz

hemde nası zor olacak hemde nası biz daha hic ayrılmaddık napalım alışacaklar üzülme benide üzme

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
[/FONT]

Ayyyyy ne guzel maşallah..
Resimlerdecok guzel çıkmışsinizana kiz..cok beğendik..yalniz ben seni anladım ..sen nazar değmesin diye zayif flan diyin di mı belki kilosunu falan az söylüyorsun bilerek..bu kiz zayif değil ki erdem le aynı durmuyo iste..valla bence erdem zayif değil sen daha ne olsun istiyon.kizinin masallahi var..ciddi söylüyorum...erdemle aaynı duruyo demek istemiştim yani

Canim cok gecmis olsun tekrardan..biliyorum anlıyorum cok zor ...o basını senin omzuna koydukca kimbilir ne kadar daglaniyordur yüreğin..geçecek inşallah..hemde ne guzel hafif atlatiyomus fıstık..maşallah..

Sprey canim hosgeldin ..telefonumun şarj aleti yok..şarj eder etmez aricam seni..burdan bı şey yazmıyorum o yüzden.aktar olayını ordan hallederiz tabiki..cok öpüyorum o yavru gokce yi..kiyamam ona ben..colyak molyak değildir..değildir inşallah..

tmm canım sağol şaşırdım ben de ne yalan söyleyeyim seviyordum ismini. ismi gibi edebi edebi yaziyordu ne güzel.bu ismi seçmeisnin bir nedeni de vardır muhakkak hayırlı olsun.
Bende senin ismini cok seviyorum tatlım..üniversitedeki oda arkadaşımın ismi..ben de o ismin yeri apayrı..kalp kalbe karsı..

Se
nin çevredekiler yada en azından senin kıza ufak diyenler bence kafayı yemiş..ya da astigmat ya da miyop ya da hipermetrop..ya da art niyetli..
valla bak..ben lafımı sakınmam..inanmasam bilmesem de hiiiiiiiiiccccc böyle yazmam..

Sarımsak.... Doğal antibiyotik...senin kiz pek bı akıllı çıktı masallaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…