- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.701
karıştırıyorsam bağışlayın siz edibe misiniz
ayyyyyyyyyyy burasi ne guzel kalabalik yaa
kizlar sizin bebeler kac kere uyuyor gunduzleriiiiiii
yapıyorum cnm az az yemege ekemgın ıcını cok mınık bısekılde batırıp yedırmeye calısıom yavas yavas alısın dıye bazen yıyoe bazen kusuo corbanın ıcınden sehrıye vermeye calısıom yutmuo agzında bırıktırıo sonra kusuo ...dr dedı cok cekeceksın bu tamemn psıkolojık yapıyor dedı 5--6 yasına kadar cekersın dedı verdıgım katı seylerı yutamıo hemen oguruo ve baya sıddetlı kusuyor...ama kussada arad bır verıoz bakalım nezman alısacak
Gamze çok sağol canım.Evet, yaygın bir şeymiş ama işte insan stres yapıyor.O da sadece kızım için,bana bir şey olursa o annesiz ne yapar diye düşünüyorum.Bu arada ben iki gündür birer saatliğine kızımı evde babasıyla bırakıp çıktım.
canım inş hiçbirşey çıkmaz merak etme rabbim seni yavruna bağışlar.yürüdüğünü okulunu evlendiğini torunlarını görürsün inş...biz de duacın oluruz inş.
Canım, evet, o Edibe..Kendisi burada yok diye ben cevap vereyim dedim..Umarım atlamış gibi olmadım
Yani Eski Edibe, Şimdiki Happymother
Sprey canım Allah yardımcınız olsun.İnşallah bir an önce bir tanı konur da Gökçe de sağlığına kavuşur.Sana bol bol dua ettim,siteye her girdiğimde.Bu arada evet happy o,yani edi.
kızlar merhaba, en çok talihsiz bişi yaşadım, pazarı paz.tesi ye bağlayan gece oğlumu emzirip yatağına koyacakken belim kaydı ve bacaklarıma doğru bir sıcaklık hissettim, yerde hareketsiz kaldım taki oğlum tekrar uyanana kadar yaklaşık 45 dak, işin kötüsü evde kimse yoktu, kızım annem ve kardeşlerimle beraber şehir dışına gitmişti, mahvoldum acıdan oğlum ağlayınca çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım, sürünerek telefona uzanıp 112 yi aradım önceki geceyi hastanede geçirdim iğne yaptılar belim kilitlenmiş, şimdi korse ve ilaçlarla biraz daha iyiyim en azından temel ihtiyaçlarımı görecek kadar iyiym çok şükür, allah kimseye vermesin çok zormuş.
usha belim ağrıyor benimde az az demiştim ya meğerse önemseyip dr a gitmem gerekiyormuş, seni çok daha iyi anladım canım arkadaşım
kızlar merhaba, en çok talihsiz bişi yaşadım, pazarı paz.tesi ye bağlayan gece oğlumu emzirip yatağına koyacakken belim kaydı ve bacaklarıma doğru bir sıcaklık hissettim, yerde hareketsiz kaldım taki oğlum tekrar uyanana kadar yaklaşık 45 dak, işin kötüsü evde kimse yoktu, kızım annem ve kardeşlerimle beraber şehir dışına gitmişti, mahvoldum acıdan oğlum ağlayınca çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım, sürünerek telefona uzanıp 112 yi aradım önceki geceyi hastanede geçirdim iğne yaptılar belim kilitlenmiş, şimdi korse ve ilaçlarla biraz daha iyiyim en azından temel ihtiyaçlarımı görecek kadar iyiym çok şükür, allah kimseye vermesin çok zormuş.
usha belim ağrıyor benimde az az demiştim ya meğerse önemseyip dr a gitmem gerekiyormuş, seni çok daha iyi anladım canım arkadaşım
cnm benm ne dedğini anlamadm bide resimleri aldın mı cnm nasıllarGamze mesajımı atlama. On sayfada.. Taktığını begendim
2 kere cnmayyyyyyyyyyy burasi ne guzel kalabalik yaa
kizlar sizin bebeler kac kere uyuyor gunduzleriiiiiii
cnm ya ne yaptın sen ne bu düşünce hemen kendini amansız hasta yaptın cok kızdımGamze çok sağol canım.Evet, yaygın bir şeymiş ama işte insan stres yapıyor.O da sadece kızım için,bana bir şey olursa o annesiz ne yapar diye düşünüyorum.Bu arada ben iki gündür birer saatliğine kızımı evde babasıyla bırakıp çıktım.Eşim diyor ki sen yokken çok usluydu sen kapıyı açar açmaz huysuzluğa başladı.Beni görür görmez bir sarıldı,üç dört saat kadar öyle sarmaş dolaş gezindik evin içinde.Bırakacak olsam ağladı,tuvalete bile göndermedi afedersiniz.Anlayacağın Gamzecim yandık valla,pazartesiden itibaren bizi hüzünlü,özlemli geçecek günler bekliyor.
Karaca sana da teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.Bu arada bizim bebeler aynı gün doğmuştu ya bakalım belki dişleri de aynı zamanda çıkar ha,ne dersin?
cnm benim hakkınzda hayrlısı olsun hic korkma inş. hersey düzelecek korkma sakın kızının sana ihtiacı var hicbişey olmıcakarkadaşlar mrh hepiniz iyisiniz değil mi ayrı ayrı kucaklıyorum herkesi.uzun zamandır giremedim kim ne yaptı bilmiyorum.sadece edibeyle görüşebildik tlf la o da.ant ya geldi ama görüşemdik.önce ankaraya gitmek zorunda kaldık dönüşte o müsaitken ben olamdım.ben müsaitken o uygun olamdı.korkuteliye geçince yanına gidelim dedik erken çıktılar vs vs nasip olmadı yani.
biz pzt ankda kalp için ayrıntılı bir tarama yapılacak.dönüşte çölyak için bakılacak.ishalimiz devam ediyor.bu arada dişimiz hala yok.morfinman gibi oldu çocuk her yeri mosmor sürekli tetkik serum için iğne bilmem ne..biz de durumlar bu .iki gün önce 16 yaşında bir öğrencimiz çölyaktan öldü şimdiye kadar hiçbirşeyi bilinemedi.biz de kızıma yaptırıcaz.
bizimki hala yemiyor kilo kaybımız devam ediyor.kullananlardan çocuk için izmirde bir aktarın karışım yaptığını öğrendik edibeden yardım isticem .biraz okumaya çalışıcam arkadaşlar neler yapmış minikler ne alemde..uyanmadan cadılar...çok öptüm herkesi..
cnm ne bilim ilk cocuk tecrübesizlik ya ben minyon deilim hatta iri yapılıyım eşimde ortalama ben 1.68-1.76 ben kücükken öyleydm yani inş. hayrlısı takmayım diosun ama işte insanlar her seferinde söyleyince birinde takmassan birinde kötü oluyprum eve gelince cocga habire bişeyler tıkıorum neyse napalım bunudaA aşacgz saol cnmgamzecim sen gayet akıllı bir kzısın, okumuşun, görmüş geçirmişin.. böyle şeylere takılıp kendini üzmeni hiiç anlamıyorum.. ne demek çok ufak tefek.. sen nekadarsın, ya da kocan.. sen daha önce bende minyon tipliyim kocamda demiştin, yanlış hatırlamıyorsam.. eee sizden de 1.90lık bir çocuk çıkmasımı normalmiş, ben anlamadım.. canım hiiç sıkma canını, ne demek iyi bakamıyom, sen bu işin okulunu okumuşsun, sen bakamıyom diyosan biz napalım Allah aşkına.. nolur sıkma canını böle saçma şeyler için.. hele de aramızda bebekleri hasta olan, derman arayanlar varken, hiiç yakışmadı bu sana.. senin gibi neşe dolu, hayat dolu, sıcacıık birini nasıl dertlendiririm çalışması bu başka bişi değil.. boşver sen onları, sağlığı ii olsunda, varsın mini mini çıtı pıtı sevimli bişi olsun, olmaz mı?
Aman Gamze ya sen bakma o ufak tefek diyenlere.Herkes bir şeyler söyler öyle,birçok insan çoğu zaman söylediği şeyin aslında ne anlama geldiğini bile fark edemez.Hem ayrıca İpek'in sağlıklı değil mi,çok şükür?Ufak tefek olsa ne minyon olsa ne yani?Hem boşversene ne güzel işte büyüyünce diyet yapma gibi derdi olmayacak bizim kızların.Benimki annesine çekmiş,ne iştahı fazla ne de kilosu.Her ay ne kadar kilo alması gerekiyorsa o kadar alır,bir gram fazlasını almaz.Dert etme yani,boşver.
Şu hastalık işini de...Ya kendimi amansız hasta sandığımdan değil.Hani yok tedaviydi yok doktordu,hastaneydi derken kızımı ihmal etmek zorunda kalırım diye dedim annesiz kalacak diye.Yoksa öyle hastalıktan korktuğumdan falan değil yani.Sağol yine de desteğin için canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?