2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayyyyyyyyyyy burasi ne guzel kalabalik yaa
kizlar sizin bebeler kac kere uyuyor gunduzleriiiiiii

Sprey canım Allah yardımcınız olsun.İnşallah bir an önce bir tanı konur da Gökçe de sağlığına kavuşur.Sana bol bol dua ettim,siteye her girdiğimde.Bu arada evet happy o,yani edi.

ek gıdaya geçtiğiniz de blandır mı kullandınız hep. o zaman çiğnemeyi öğrenemiyorlar çünki.benim büyük 2 buçuk yaşında biz de blandır yanlışını yaptığımız için problem halan devam ediyor.kilo iyi alıyorlar ama sonra çok problem gerçekten.vazgeçmeyin en fazla 10-15 gün çıkarır sabırlı olup devam edin.bize dr öyle demişti en azından ama ben sabredemedim şimdi ne yaparsanız o.şimdi kocaman kız ama hala çiğnemekte zorlanıyor işte.belki sizinki farklıdır blandır kullanmadıysanız.

Canım, evet, o Edibe..Kendisi burada yok diye ben cevap vereyim dedim..Umarım atlamış gibi olmadım

Yani Eski Edibe, Şimdiki Happymother

tmm canım sağol şaşırdım ben de ne yalan söyleyeyim seviyordum ismini. ismi gibi edebi edebi yaziyordu ne güzel.bu ismi seçmeisnin bir nedeni de vardır muhakkak hayırlı olsun.

kızlar merhaba, en çok talihsiz bişi yaşadım, pazarı paz.tesi ye bağlayan gece oğlumu emzirip yatağına koyacakken belim kaydı ve bacaklarıma doğru bir sıcaklık hissettim, yerde hareketsiz kaldım taki oğlum tekrar uyanana kadar yaklaşık 45 dak, işin kötüsü evde kimse yoktu, kızım annem ve kardeşlerimle beraber şehir dışına gitmişti, mahvoldum acıdan oğlum ağlayınca çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım, sürünerek telefona uzanıp 112 yi aradım önceki geceyi hastanede geçirdim iğne yaptılar belim kilitlenmiş, şimdi korse ve ilaçlarla biraz daha iyiyim en azından temel ihtiyaçlarımı görecek kadar iyiym çok şükür, allah kimseye vermesin çok zormuş.

usha belim ağrıyor benimde az az demiştim ya meğerse önemseyip dr a gitmem gerekiyormuş, seni çok daha iyi anladım canım arkadaşım

Sprey canım Allah yardımcınız olsun.İnşallah bir an önce bir tanı konur da Gökçe de sağlığına kavuşur.Sana bol bol dua ettim,siteye her girdiğimde.Bu arada evet happy o,yani edi.

canım benim ya çok tşk.edibe söylemişti arkadaşlar dua ediyor diye.ben giremiyordum o sıralar.hastane ortamında öyle öenmliydiki tanımasan da bilmediğin yerlerden zor anında birileri sana dua ediyor herkese öok tşk.allah bebeklerimize sağlık şifa versin .ben çıkıyorum herkesi okuyamadım ama kendinize iyi davranın allaha emanet olun arkadaşlar..

Canım ya..Çok çok geçmiş olsun..Gerçekten çok büyük talihsizlik ama Allah daha beterinden korumuş..Oğlunu birşey olmamış..İnşallah en kısa zamanda çok daha iyi olursun..Benimde bir süredir sırtım ve belim ağrıyor..Bende ihmal edip duruyorum..En iyisi üzerinde durayım bende..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun benim de sabahları belim çok ağrıyor kalsiyum eksikliğinden diye düşünüyorum ve buna rağmen hiç bişey yapmıyorum bununla ilgili bi de yatıp da kalkınca ayaklarımın üstüne basamıyorum bir kaç dakika sonra geçiyor ama bunlar

havaların serinlemesiyle, yağmurun toprağa karışmasıyla, toprak kokusunun taa derinlerime işlemesiyle, hayata döndüm resmen.. beynim bekleme moduna geçmiş de ben fark etmemişim meğersem sıcaktan.. çok şükür ki oğlumda serinliğin tadını çıkartıyor ve fosur fosuur uyuyo.. dişlerimizin ateşli zamanlarında nasıl iyi geldi bu serinleme anlayabiliyorsunuzdur..
nehirada çook geçmiş olsun canım, ilk kez buradan duyduğum hastalıklardan biri buda.. çook çook geçmiş olsun.. tez zamanda şifa inşallah..
kemeceee şoktayım, şu yazıyı bitirir bitirmez arayacağım.. kıyamam ya, kocişte yok.. nedir bu başına gelen..
spreeeeyyyyyy canım çok geçmiş olsun.. bende happy e sorayım girince bu kızdan haberi vardır onun diyodum ki, sen gelmişsin.. çok şükür ki.. çölyak ile ilgili birşey söylemek istiyorum.. benim abimde çölyak hastası, şuan 32 yaşında, profesyonel basketbol oyuncusu, aynı zamanda neredeyse 10 senedir de aynı işyerinde çalışıyor, hiiç bir problem yaşamadan.. yani anlayacağın bu çölyak öle çokta korkutucu bir hastalık değil canım.. bildiğim şu ki; perhizi var, hayat boyu glutensiz beslenmek gibi.. yapmassan sorun, yapmazsan hiiç hastaymışsın gibi bile olmuyor, abimden çook iyi biliyorum.. biraz genetik bir hastalık, bende Emir de olurmu acaba diye çook korkmuştum ama şimdilik bişi yok.. ama dediğim gibi, ölümcül bir hastalık olmaktan çıkalı çook çook uzun yıllar oldu canım hiiç korkma böyle bişiyden.. rabbim herşeyin hayırlısını versin, ama olursa da hiiç meraklanma, ben sana birsürü tarif veririm, annemden biliyom.. canım benim, keşke böyle dermanı kolay bir derdi olsa da şifa olunsa, hiiç üzme sen kendini.. inşallah tez zamanda tanısı konurda şifasına bakarsınız..

oğlan uyandı, bi bakam.. yine geliceem..

benim oğlum gibi diş sıkıntısı yüzünden yemek yemeyen bebekler için birkaç öneri.. sanırım herkes herşeyi deniyor, yeterki birkaç lokma yesinler diye, belki keşfedenler olmuştur, belki her çocuk farklı birşey ister ama bizimkileri yazayım da fikir olsun..

Emir yaklaşık 1 haftadır sadece ve sadece anne sütü ile besleniyor, hiiç birşey yemek istemiyor.. ne çorbalar, ne yemekler, ne muhallebiler, neler neler denedim ama yook.. özellikle bizimle masada değilken, yani tek başına kesinlikle ama kesinlikle yemiyor, masada birileri varsa ve yiyorsa, oda birşeyler atıyor işte ağzına.. örneğin, salata suyuna bandırılmış ekmek.. bayılıyor kuzum buna.. özellikle tuz atmıyorum salataya, onun için başka tabağa ayırınca yemiyo, ortadaki kocamaan salata kasesine banacağız illaki.. tuzsuz, zeytinyağlı ve bool limonlu.. bu akşam neredeyse bir dilim ekmeği yemiştir bu şekilde.. arada ekmekten önce de tavuk verdim, üstüne hemen ekmek, ekmeğin ıslaklığı ile hepsi güp diye yutuldu.. iyi oldu yani.. iyice doydu sanırım..
bir diğer favorimiz ise bu ara üzüm.. deli gibi üzüm yiyiyor, daha lavaboda yıkarken bile görse tanıyor ve heyecandan kendini paralıyor çığlık çığlığa.. ben Emire hamileyken çook üzüm yemiştim, günde yaklaşık 1 kilo gibi.. acaba ondan mı diyom, deli oluyo yavrum üzüme.. eskiden kesiyodum, 4e ayırıyodum.. şimdi bütün bütün koyuyorum önüne kasede, tabi o çok kocamanları değil, daha orta ve minik olanlardan, avuçlarını dolduruyo, sanki önünden alacakmışız gibi, sonra tek tek yiyiyor hepsini.. abartmıyorum, bi kerede 15-20 tane yiyordur.. bende başka bişi yemiyor zaten yesin diyom, iyimi kötümü ediyom bilmiyom ama, böyle işte..

bazen de büyüdükçe damak tadları geliştikçe, yemek menüsünü de kendi seçecek gibime geliyor, eskiden yalana yalana yediği birçok şeyi artık yemiyor, ya bıktı, ya da o zaman sevdiği şeyleri sevmiyor artık.. eskiden tatlı şeyleri severdi, şimdi daha çok tuzlu ve ekşi.. yani tatlı tuzlu derken, şeker ya da tuz kullandığımdan değil, içerik ve tat olarak diyorum, anladınız siz..
birde eskiden daha sıcak yenen şeyleri severdi, çorba, muhallebi gibi, şimdi daha çok serin serin bişiler yemeyi seviyor, yoğurt gibi.. yoğurdu mesela dolaptan erken çıkarıp azcık ısınmasına izin versem aslaaa yemez, illaki yeni çıkmış olacak soğuk soğuk.. çok şükür bademcikleri falan şişip hasta olmuyor kuzum..
sürekli yeni şeyler denemek bana da eğlence oldu, artık bizim gibi kahvaltı ediyor olmasından çok memnunum mesela, sabahları tek başıma kahvaltı etmek sıkıcı oluyordu, şimdi oğlumla birlikte kahvaltı ediyoruz, süper oluyor..

bide pazar günü kahvaltıya gitmiştik arkadaşlarla, sapanca tarafına, oğluşun bardağını orda unutmuş kociş, daha doğrusu kaybetmiş.. çok kızdım sorumsuzca davranmasına çünkü Emir 2 gündür su içmiyor, bardağın aynısından da bulamadık, eşim pişmanlıktan 2 gündür akşamları gezmedik yer bırakmadı izmitte, yok bardaktan bulamadık.. eşim her gittiği yerden bir bardakla geliyor, koleksiyon yapacağız artık.. şimdi netten bakacağım, bulursak alacam.. ne huymuş arkadaş, ne alışkanlığı bu böle 2 günde anlamadım, başka bardaktan içmiyor, normal bardaktan içmeyi çok heves etsede beceremiyor henüz dökülüyor, yandı yani içi yavrumun iki gündür.. acil bişiler yapmam lazım..

Gamze mesajımı atlama. On sayfada.. Taktığını begendim
cnm benm ne dedğini anlamadm bide resimleri aldın mı cnm nasıllar
ayyyyyyyyyyy burasi ne guzel kalabalik yaa
kizlar sizin bebeler kac kere uyuyor gunduzleriiiiiii
2 kere cnm
cnm ya ne yaptın sen ne bu düşünce hemen kendini amansız hasta yaptın cok kızdım bi kere Rabbim dermansız dert vermez hem daha bişey yokken kötü dşünme hicbişey olmayacak güzel düşün kendini üzme herseyin bası moralll

cnm benim hakkınzda hayrlısı olsun hic korkma inş. hersey düzelecek korkma sakın kızının sana ihtiacı var hicbişey olmıcak

cnm kıyamam cok gecmiş olsun cnm bennm iyiki ucuz atlatmışsın insanoglu hepmizin başına gelebilir şimdi iyi olmana sevindm kendine cok ii bak görüşmek icin bi ara randevulasırız sen, aramak istiyorum ama rahatsız etmekten korkuyorum çalışıosun die

nerdesnz kırk yılda bi geldim gece muhabbete bu arada görümcem çagırdı gittik güzeldi hersey ins ipekte akıllı duruyo orda ...
herkes dioki ben,m kız cok ufak tefekmiş annemde dedi sana sölemiom moralin bozulmasın die dedi bende kücückken böleymişim ama ne bilim vaalla moralimi bozuluyo sanki cocguma güzel bakamıom gibi hissediorum

gamzecim sen gayet akıllı bir kzısın, okumuşun, görmüş geçirmişin.. böyle şeylere takılıp kendini üzmeni hiiç anlamıyorum.. ne demek çok ufak tefek.. sen nekadarsın, ya da kocan.. sen daha önce bende minyon tipliyim kocamda demiştin, yanlış hatırlamıyorsam.. eee sizden de 1.90lık bir çocuk çıkmasımı normalmiş, ben anlamadım.. canım hiiç sıkma canını, ne demek iyi bakamıyom, sen bu işin okulunu okumuşsun, sen bakamıyom diyosan biz napalım Allah aşkına.. nolur sıkma canını böle saçma şeyler için.. hele de aramızda bebekleri hasta olan, derman arayanlar varken, hiiç yakışmadı bu sana.. senin gibi neşe dolu, hayat dolu, sıcacıık birini nasıl dertlendiririm çalışması bu başka bişi değil.. boşver sen onları, sağlığı ii olsunda, varsın mini mini çıtı pıtı sevimli bişi olsun, olmaz mı?

Aman Gamze ya sen bakma o ufak tefek diyenlere.Herkes bir şeyler söyler öyle,birçok insan çoğu zaman söylediği şeyin aslında ne anlama geldiğini bile fark edemez.Hem ayrıca İpek'in sağlıklı değil mi,çok şükür?Ufak tefek olsa ne minyon olsa ne yani?Hem boşversene ne güzel işte büyüyünce diyet yapma gibi derdi olmayacak bizim kızların.Benimki annesine çekmiş,ne iştahı fazla ne de kilosu.Her ay ne kadar kilo alması gerekiyorsa o kadar alır,bir gram fazlasını almaz.Dert etme yani,boşver.

Şu hastalık işini de...Ya kendimi amansız hasta sandığımdan değil.Hani yok tedaviydi yok doktordu,hastaneydi derken kızımı ihmal etmek zorunda kalırım diye dedim annesiz kalacak diye.Yoksa öyle hastalıktan korktuğumdan falan değil yani.Sağol yine de desteğin için canım.

cnm ne bilim ilk cocuk tecrübesizlik ya ben minyon deilim hatta iri yapılıyım eşimde ortalama ben 1.68-1.76 ben kücükken öyleydm yani inş. hayrlısı takmayım diosun ama işte insanlar her seferinde söyleyince birinde takmassan birinde kötü oluyprum eve gelince cocga habire bişeyler tıkıorum neyse napalım bunudaA aşacgz saol cnm

haklısın Allah sağlık versinde işte ne bilim ya benim gibi diyetle sporla ugrasmaz dediğin gibi

kızını ihmal etmezsn ya bi iki kere hastaneye gitmekle korkma hem bizde insanız yarın grip olcaz onlar bi şekilde büyüyecek annesiz kalmaz birbirnzi özlersnz daha da baglanırsınz ne güzel pazartesi zaten ayrılıoruz degilmi

kızımıda uyuttum şimdi beraber banyo yapmaya bayılıyorum cimimeyle bu ara zihinsel olarak cok geliştiler cocuklarımız herseyi anlıolar onlara herseyi anlatın kızzlar ben bebegini falan soruyorum ona bakıo o yiyecek diorum yemegini yiyo hadi gidioruz diorum by by yapıo bişey isterken eller ver ver pozisyonunda istediğni vermeynce sinirlenme falan konusuyorum şunu yapcaz falan die dinlio anladıgı anlasılıo agzımı inccelio kelime cıkarırken taklit edio onlarla hersyei paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…