2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese

Chromaggus, canım sarımsak eğer bebeğine alerji yapmıyorsa (ki yapmadığı belli) vermende hiç bir sakınca yok..Hatta böyle çiğ yiyor olması çok çok daha iyi..Sarımsak çok faydalı..Hem doğal antibiyotik, hem de demir emilimini arttırıyor..

Gamze, sıkma canını..Bırak herkes istediğini söylesin..Bak, benim oğlumda ufak tefek, çünkü eşimde bende çok uzun değiliz..Ne var ki bunda..Bilmiyorum ben mi gamsızım ama nedense ben pek takılmıyorum böyle laflara..Sen kendini bildikten sonra bırak başkaları ne derse desin..Sen iyi bir annesin, biz bunu biliyoruz..Boş düşüncelerle sıkma canını sen..Ama çok sıkıldıysan da buraya yazman en iyisi..Biz sana nasıl olsa moral takviyesi yaparız

Merhaba kızlar, gecen ay artık rapor alamam düşüncesiyle işe başlayacaktım. Kayınvalidemi çagırdım fakat 3 gün calıştıktan sonra baktım yapamıyorum herşey bir yana kayınvalide ile aynı evde olmuyor-cocuk hatırına bile olsa- bir 30 günlük daha rapor aldım. Ve gene raporumun bitmesine 1 hafta kaldı. Bakıcı arayışına girdim. Geceleri sıkıntıdan uyuyamıyorum. Üst komşum bakacak bakalım. Deeneyecegim olmazsa ücretsiz izine ayrılacagım...

Son düzenleme:

canım benimkinin de kilosu azdı hasta oldu hepten azaldı çok canım sıkıldı valla bi iyileşsin yedirecem de yedirecem gerçi annem bakacak okullar açılıyor artık o daha güzel yedirir besiye çekecez diye düşünüyorum 8200 dü 7700e düşmüş 5 gündür ateşli yavrum yaa ne biçim bi hastalıkmış anlamadım gitti çok dikkat edin kızlar yaa parklardan marketlerden bulaşıyormuş bu yaz ve sonbaharın hastalığıymış gerçi ben dikkat etmeme rağmen bulaştı demekki daha dikaatli olmalıymışım

Kızlar ben yarin nete Mete giremem..kocis bütün gun evde benle olucak..iyi sohbetler sizlere..

canım mersin buluşmasını sormuştun hayırdır yolun bu tarafa mı düştüüüü

gamzeee kafaya takılacak bir şey değil önemli olan sağlık benim oğlanda 3 ayda 500 gr almış sadece bugün kontrolünü yaptırdım boyumuz 72 kilo 8900 buna şükür ben babası gelene kadar çok kilo alsın istemiyorum sağlığı yerinde olsun bu aralar dişten dolayı kucak kuşu oldu ev hanımı olmama rağmen yapışık geziyoruz çok lilolu olsa bu benim bel ağrısı tavan yapardı galiba oynum ve belim ağrıyor, diş sıkıntısı tutunca sabaha kadar mızık mızık kafamız arada yanıyor ama vücut yanmıyor çok şükür yukardan 3 diş birden patladı etini yarmış dün gece alt tarafta da çıkmıştı önce 2 tane biz köyden geldik köyde kedi gibi emekler oldu toto da kalkıyor belini direse sanki kalkıp yürüyecek pek bir hevesli ben de diyorum baban gelsin onuda beraber yaşayalım adama yazık dimi herşeyi pc den gördü son 1 ayımız kaldı

kızlar ben tarhana yapacam tarifin malzemelerini yazmışım malzemeleri haşla karıştır yoğur kısmı da var ama mayalanacakmı beklemedn kurutulacakmı o kısmı yokkk bilen yazabilirmi

canım ben de kaşıkla verince bir kaç kaşık yiyor ilk zamanlarda çok güzel yiyordu şimdi yediremiyorum annem de ekmeği bandırarak verdi öyle yedi

maş. kuzuna ya bizim diş falan yok cnm kilosuna takmıorumda cok ufak tefek diolar ona bozuluyorumm neyse aştımmm artık.. inş. kocanla kavuşursnz bebişin yaptıklarını bbabasıda görür cnm az sabrett

kızımla okuluma gttk ne var ne yok die yeni ögretmen arkadas gelmiş eski arkadaş antika gibiydi sınıfım taşınmış yeni yıla yeni sınf yeni insanlarla girmek güzel olacak baya heyecanlandm kızım icinde ii olacak eminim ben kendime güvenli olacağım ona daha faydalı olacagm

Bak ne güzel söylüyorsun işte..Biz ne kadar güçlü, güvenli ve moralli olursak bebeklerimize o kadar faydalı oluruz Sabahki iletimde de yazmıştım yine tekrar edeyim..Sen kendini bildikten sonra bırak başkaları ne derse desin..

nehirada, oğlumda hastalandıktan sonra yarım kilo verdi ve hala da alamadı kilo..İnsanın ister istemez canı sıkılıyor..Karahan'ın hastalığı da benzer bir hastalıktı..Yüksek ateş ve kollarda bacaklarda döküntü oldu ama bizde ağızda döküntü olmadı, tek fark bu..İnşallah en kısa zamanda toparlar yavrun..

ıyıyım cnm bende sıkıldım bıraz eskılerı yad edıyım dedım eskı konulara baktım hamılelık anılara duygulandım ...cok degısık farklı guzel heyecandı o heycanlar sımdı kuzularımzı kucagımzıda..
sızle baslarda topıkte yoktunuz yanlıs hatırmaıosam sonra ben uzun bır sure gırmemedım oyuzden sızlerı daha yakndan tanımak ıstedım

Evet, ben yoktum ama hem kasım hem aralık annelerini takip ediyordum..En sonunda "okumakla olmuyor, yazayım da" dedim..İyi de etmişim..Geçen yıl bu zamanlar tetanos aşısı, şeker yüklemesi zamanlarıydı yanlış hatırlamıyorsam..Çok farklı heyecanlardı tabi..
Ben ilk hamileliğimde yazmadım ama belki ikinci de yazmak kısmet olur, kimbilir

insallah ıkıncıde olur ..ben bu son dıom bıtaneyle kalsın ıstıom egerkı memur olursam ıkıncıyı dogurmayı dusunuyorum yoksa cok zor benım ıcın.ama kısmet tabıkı bellı olmaz boyle konusup arayı acmadan doguran cok var ..
aslında benım oglum ekım 25 dogumlu ama kasım grubunu hep takıp ettım normalı 1 kasımdı hamılıgımden berı burda oldugum ııcn erken dogurdum sezeryan olunca ekıme dogdum kuzum ama hıc ekıme bakmak aklıma gelmedı kasım annelerını cok sevıyorum ...

Aslında her şey kısmet dediğin gibi..Niyetim var ikinci bebeğe, üstelik çok ara vermesem iyi olur gibi geliyor..Bakalım artık..Hele 2 sene bir geçsin..

Başta bende aralık annelerini takip ediyordum aslında çünkü normal doğum tarihim 5 aralıktı benim de..Ama sezaryan olunca 25 kasım oldu..Gerçi ben aralık annelerine de yazıyorum

senınkıyle benınkının arasında tam bır ay varmıs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…