- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.741
nerdesnz kırk yılda bi geldim gece muhabbete bu arada görümcem çagırdı gittik güzeldi hersey ins ipekte akıllı duruyo orda ...
herkes dioki ben,m kız cok ufak tefekmiş annemde dedi sana sölemiom moralin bozulmasın die dedi bende kücückken böleymişim ama ne bilim vaalla moralimi bozuluyo sanki cocguma güzel bakamıom gibi hissediorum
Kızlar ben yarin nete Mete giremem..kocis bütün gun evde benle olucak..iyi sohbetler sizlere..
Ya kızlar size bir şey soracağım.Benim kızım yoğurdu bir türlü yiyemiyor ya.Yemiyor demiyorum çünkü gerçekten yiyemiyor.Ağzını açıyor yemek için ama midesini bulandırıyor,öğürüyor.Başka hiçbir yiyeceğe bu tepkiyi vermiyor.Sevmediği şeyler olunca başını çevirir,ağzını açmaz ya da kaşığı elimden almaya çalışır ama yoğurt başka bir şey.Pekmezli verdim olmadı,meyvelerin hepsini denedim olmadı,onun için özel reçel kaynattım yine olmadı.Sadece sarımsaklı yoğurdu beğendi inanır mısınız?Onu da geçen gün yemeğin yanına yapmıştım.Biz yerken bir deneyeyim dedim.Gayet güzel yedi.O da kaşıkla vermedim yani ekmeği bandırıp verdim.Yeyince şaşırdım birkaç kez daha verdim tadını mı almadı acaba diye ama baya baya yedi.9 aylık çocuğa da sarımsaklı yoğurt verilir mi bilemedim ki? Ne yapsam?Bana bir fikir verin.
canım mersin buluşmasını sormuştun hayırdır yolun bu tarafa mı düştüüüü
gamzeee kafaya takılacak bir şey değil önemli olan sağlık benim oğlanda 3 ayda 500 gr almış sadece bugün kontrolünü yaptırdım boyumuz 72 kilo 8900 buna şükür ben babası gelene kadar çok kilo alsın istemiyorum sağlığı yerinde olsun bu aralar dişten dolayı kucak kuşu oldu ev hanımı olmama rağmen yapışık geziyoruz çok lilolu olsa bu benim bel ağrısı tavan yapardı galiba oynum ve belim ağrıyor, diş sıkıntısı tutunca sabaha kadar mızık mızık kafamız arada yanıyor ama vücut yanmıyor çok şükür yukardan 3 diş birden patladı etini yarmış dün gece alt tarafta da çıkmıştı önce 2 tane biz köyden geldik köyde kedi gibi emekler oldu toto da kalkıyor belini direse sanki kalkıp yürüyecek pek bir hevesli ben de diyorum baban gelsin onuda beraber yaşayalım adama yazık dimi herşeyi pc den gördü son 1 ayımız kaldı
kızlar ben tarhana yapacam tarifin malzemelerini yazmışım malzemeleri haşla karıştır yoğur kısmı da var ama mayalanacakmı beklemedn kurutulacakmı o kısmı yokkk bilen yazabilirmi
maş. kuzuna ya bizim diş falan yok cnm kilosuna takmıorumda cok ufak tefek diolar ona bozuluyorumm neyse aştımmm artık.. inş. kocanla kavuşursnz bebişin yaptıklarını bbabasıda görür cnm az sabrett[/QU
ufak tefek olsun sağlığı yerinde olsun alperen 1 aydır çok şükür hiç hastalanmadı herşeye dikkat etmemek lazımmış hasta olacak diye herşeye dikkat ettim sürekli hastalandı şimdi yerlerde yuvarlanıyor toprağa basıyor tozlu yerlere de sürünüyor şimdi daha iyi kafam karıştı durdu. ebeye sordum ciğer sakatat yese birşey olurmu dedim listeye baktı 1.5 yaşa kadar yazmıyordu kesin verme yada ver demedi siz verdinizmi ben bir defa verdiim bir şey olmadı çok sevdi ama eşim sor ona göre yesin dedi
kızlar hiç patlıcan cücüğünden (fındıktan biraz daha büyük hali)reçel yedinizmi bilen varsa tarif istiyorum eşime yapacam patlıcan delisi kocama önce yedircem sonra söyleyecem ne olur yardımmmmm
bütün kızlar toplanmışşşşş
mersin de toplanmış[/QUOTE
ewet mersınlılerı ılk defa bır arada gordum:)))
devekule karaca nasılsınız...kızlar sıızn ısımlerınızı ogrenebılırmıyım...
kızımla okuluma gttk ne var ne yok die yeni ögretmen arkadas gelmiş eski arkadaş antika gibiydi sınıfım taşınmış yeni yıla yeni sınf yeni insanlarla girmek güzel olacak baya heyecanlandm kızım icinde ii olacak eminim ben kendime güvenli olacağım ona daha faydalı olacagm
maş. kuzuna ya bizim diş falan yok cnm kilosuna takmıorumda cok ufak tefek diolar ona bozuluyorumm neyse aştımmm artık.. inş. kocanla kavuşursnz bebişin yaptıklarını bbabasıda görür cnm az sabrett[/QU
ufak tefek olsun sağlığı yerinde olsun alperen 1 aydır çok şükür hiç hastalanmadı herşeye dikkat etmemek lazımmış hasta olacak diye herşeye dikkat ettim sürekli hastalandı şimdi yerlerde yuvarlanıyor toprağa basıyor tozlu yerlere de sürünüyor şimdi daha iyi kafam karıştı durdu. ebeye sordum ciğer sakatat yese birşey olurmu dedim listeye baktı 1.5 yaşa kadar yazmıyordu kesin verme yada ver demedi siz verdinizmi ben bir defa verdiim bir şey olmadı çok sevdi ama eşim sor ona göre yesin dedi
kızlar hiç patlıcan cücüğünden (fındıktan biraz daha büyük hali)reçel yedinizmi bilen varsa tarif istiyorum eşime yapacam patlıcan delisi kocama önce yedircem sonra söyleyecem ne olur yardımmmmm
Canım, maşallah Alperen'e..Bu arada boyu ve kilsou aşağı yukarı Karahan kadar..Biz az daha zayıfız ama..
Bana sağlık ocağında doktor sakatat bir yaşına kadar verme dedi, ben vermiyorum..Az daha beklesin..Zaten birşey kalmadı
Patlıcan reçeli duydum ama yemedim..Bu arada sen bayağı hamaratsın belli ki..Maşallah sana
Beyhan, canım iyiyim çok şükür..Sende iyisindir umarım..Bu arada Yasemin benim adım..
ıyıyım cnm bende sıkıldım bıraz eskılerı yad edıyım dedım eskı konulara baktım hamılelık anılara duygulandım ...cok degısık farklı guzel heyecandı o heycanlar sımdı kuzularımzı kucagımzıda..
sızle baslarda topıkte yoktunuz yanlıs hatırmaıosam sonra ben uzun bır sure gırmemedım oyuzden sızlerı daha yakndan tanımak ıstedım
valla ilk defa duydum ilgnc bi recel olurben tavuk ciğeri yedirdim bişey olmadı ama sakatat vermem kendmde yemem zaten
Evet, ben yoktum ama hem kasım hem aralık annelerini takip ediyordum..En sonunda "okumakla olmuyor, yazayım da" dedim..İyi de etmişim..Geçen yıl bu zamanlar tetanos aşısı, şeker yüklemesi zamanlarıydı yanlış hatırlamıyorsam..Çok farklı heyecanlardı tabi..
Ben ilk hamileliğimde yazmadım ama belki ikinci de yazmak kısmet olur, kimbilir
insallah ıkıncıde olur ..ben bu son dıom bıtaneyle kalsın ıstıom egerkı memur olursam ıkıncıyı dogurmayı dusunuyorum yoksa cok zor benım ıcın.ama kısmet tabıkı bellı olmaz boyle konusup arayı acmadan doguran cok var ..
aslında benım oglum ekım 25 dogumlu ama kasım grubunu hep takıp ettım normalı 1 kasımdı hamılıgımden berı burda oldugum ııcn erken dogurdum sezeryan olunca ekıme dogdum kuzum ama hıc ekıme bakmak aklıma gelmedı kasım annelerını cok sevıyorum ...
Aslında her şey kısmet dediğin gibi..Niyetim var ikinci bebeğe, üstelik çok ara vermesem iyi olur gibi geliyor..Bakalım artık..Hele 2 sene bir geçsin..
Başta bende aralık annelerini takip ediyordum aslında çünkü normal doğum tarihim 5 aralıktı benim de..Ama sezaryan olunca 25 kasım oldu..Gerçi ben aralık annelerine de yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?