- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.761
senınkıyle benınkının arasında tam bır ay varmıs ..
Evet..Ve bebekler için bayağı bir fark yaratıyor bir ay..
Bu arada umarım oğlumun doğumgününe gelebilirsin..Çok sevinirim..Üstelik hiç değilse bir tane kendi yaşıtı olur oğlumun doğumgününde
beni çağıran yokneyse bende ankaradakilerle bulusurum
kızımın öğle yemeği tavuk suyuna arpa şehriye çorbası iiçinde didilmiş tavukta var
karadut receli cicibebeli yogurt
iki tane siyah üzüm maş. yiyo artık
KARACA senin karahanı emzirmeden 2 saat bekletip yemek vermeyi denedn mi benimki artık yiyo cünkü yemek verecegm zaman emzirmiorum iki saat
eger bır engel cıkmazsa kesın gelecem..eger bende sınırımı yenıp daha dogrusu bır problem cıkmaz ıstedıgım gıbı yapabılırsem eger sende gelırsın bıde zaten bız cokda uzak sayılmayız senle.. ben mezıtlıde oturuom .ınsallh eylulun sonunda evıme gececem evımede beklerım kahvemı ıcemeye..
devkule senıde beklerım herzaman...
asıl sen nerde oturuon nıye tarsusta kalmıon tatılemı geldın buraya
Canım, keşke burada olsan da gelebilsen..Benim senin gibi samimi, neşeli, olduğu gibi görünen insanlara her zaman kapım açık..Bir gün yolun Mersin'e düşerse muhakkak görüşmek isterim..
Gerçi bu sözüm aslında bütün kasım annelerine ve ekim annesi Beyhan'aZira ben burada yazan tüm annelerin samimiyetine ve dürüstlüğüne inanıyorum..O sebepten de keşke kısmet olsa da hepinizle tanışabilsek
Gamze, canım biraz biçimsiz saatlerde emziriyor olabilirim gerçekten de..Bu "2 saat bekletme" olayını bir deneyeyim ben
eger bır engel cıkmazsa kesın gelecem..eger bende sınırımı yenıp daha dogrusu bır problem cıkmaz ıstedıgım gıbı yapabılırsem eger sende gelırsın bıde zaten bız cokda uzak sayılmayız senle.. ben mezıtlıde oturuom .ınsallh eylulun sonunda evıme gececem evımede beklerım kahvemı ıcemeye..
kulecim geçmişi okuyorum
seni görünce hemen yaziim dedim
mayalanacak o tarhana 1 hafta falan
kabardıkça yoğuracaksın
üstü kurumaya başlayınca parçalayıp kurutulacak
okiiiim şu geçmişi dönücem geri
Doğru, çok uzak değiliz..Umarım fırsat buldukça görüşme şansımız olur
Ya ben bu yaz gelemedim ya Mersin'e,beni çatlatın siz çatlatın bakalım.
Denis,happy falan buluşacaklar burda ama eşimden izin koparamam heralde buluşma için,gerçi davet eden de olmadı ama...Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum.Neyse işte.Mersin'de olsam,gördüğüm bildiğim yer ya,e tanıdık da çok...Kesin bir yolunu bulur sizinle görüşürdüm.Hatta düşünüyorum da Karaca,seninle birçok kez gidip gelmişliğimiz bile olurdu.Kayınvalidem de Pozcu'da oturuyor çünkü.Hatta ben ilk evlendiğimde 1 yıl aynı evde yaşadık orda.Seninle her gün Karahan'la Bilgehan'ı yürüyüşe götürürdük ne güzel.Ayy nasıl içim gitti bilemezsin.Ahh ah...İstanbul'u hiç sevemedim ben ya.
Bu arada kaynanasıyla aynı evde yaşayabilmiş biriyim yani düşünün ne kadar geçimli olduğumu.Gerçi Allah var kaynanama kaynana demeye bin şahit gerekir.Annemle haftada bir kaynanamla 2-3 günde bir telefonlaşırız,çok iyi kadındır sağolsun.Ay şimdi hatırladım da aynı evde kaldığımız günleri.İnsan yaşarken fark etmiyor ama aslında bir sürü farklı deneyim yaşadık biz eşimle.Öğrencilik yıllarımızın her biri ayrı maceraydı,sonra evlilik,sürpriz yumurtamız. Ya nerden nereye getirdim konuyu,keseyim ben de sıkılmayın.
Ankara buluşmalarına imrenmiştim falan ama orta yerinden çatlamak nedir öğrendim şimdi,vallahi öğrendim.[/QUO
canım eşin asker olabilir mi
chromaggus, ne zaman Mersin'e gelirsen muhakkak görüşürüz canım..Madem kayınvaliden burada oturuyor, nasıl olsa görüşmenin bir yolunu buluruz..Üstelik Bilgehan ve Karahan'ın bir arada olmaları fikri çok güzel..Benim pek çevrem yok burada..Hele ki oğlumun yaşıtı kimse yok
Ben doğma büyüme İstanbullu olmama rağmen hiç özlemiyorum İstanbul'u..Yani senin sevmemeni anlarım..Yaşanması zor bir şehir..
Bu arada kayınvaliden burada oturduğuna göre zaten illa ki görmeye gelirsiniz, öyle değil mi?
Devkule,eşim asker değil canım.Hayırdır,tanıdık mı geldim sana yoksa?
Tabi canım geliriz,illa ki!Dedim ya ben her tatilde Mersin'de olurum normalde.Yaz tatili,yarıyıl tatili...İlk kez yazı burda geçirmek zorunda kaldık.Evimde olmak da keyifli tabi.Eşim,kızım,ben gerçek bir aile oluşumuzu kutladık sayılır bu yaz.Ama insan alışık olduğu şeyleri de aramıyor değil.Ama kafama koydum,sanırım sizin ordan ayrılma gibi bir durumunuz yok,kesin tanışıp görüşürüz.Ben 3 yıl sonra oraya kesin dönüş yapmayı planlıyorum,inşallllaaaaahhh.Birlikte büyütürüz kuzuları.
Ya ben bu yaz gelemedim ya Mersin'e,beni çatlatın siz çatlatın bakalım.
Denis,happy falan buluşacaklar burda ama eşimden izin koparamam heralde buluşma için,gerçi davet eden de olmadı ama...Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum.Neyse işte.Mersin'de olsam,gördüğüm bildiğim yer ya,e tanıdık da çok...Kesin bir yolunu bulur sizinle görüşürdüm.Hatta düşünüyorum da Karaca,seninle birçok kez gidip gelmişliğimiz bile olurdu.Kayınvalidem de Pozcu'da oturuyor çünkü.Hatta ben ilk evlendiğimde 1 yıl aynı evde yaşadık orda.Seninle her gün Karahan'la Bilgehan'ı yürüyüşe götürürdük ne güzel.Ayy nasıl içim gitti bilemezsin.Ahh ah...İstanbul'u hiç sevemedim ben ya.
Bu arada kaynanasıyla aynı evde yaşayabilmiş biriyim yani düşünün ne kadar geçimli olduğumu.Gerçi Allah var kaynanama kaynana demeye bin şahit gerekir.Annemle haftada bir kaynanamla 2-3 günde bir telefonlaşırız,çok iyi kadındır sağolsun.Ay şimdi hatırladım da aynı evde kaldığımız günleri.İnsan yaşarken fark etmiyor ama aslında bir sürü farklı deneyim yaşadık biz eşimle.Öğrencilik yıllarımızın her biri ayrı maceraydı,sonra evlilik,sürpriz yumurtamız. Ya nerden nereye getirdim konuyu,keseyim ben de sıkılmayın.
Ankara buluşmalarına imrenmiştim falan ama orta yerinden çatlamak nedir öğrendim şimdi,vallahi öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?