2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

eger bır engel cıkmazsa kesın gelecem..eger bende sınırımı yenıp daha dogrusu bır problem cıkmaz ıstedıgım gıbı yapabılırsem eger sende gelırsın bıde zaten bız cokda uzak sayılmayız senle.. ben mezıtlıde oturuom .ınsallh eylulun sonunda evıme gececem evımede beklerım kahvemı ıcemeye..
devkule senıde beklerım herzaman...
asıl sen nerde oturuon nıye tarsusta kalmıon tatılemı geldın buraya

Son düzenleme:
beni çağıran yok neyse bende ankaradakilerle bulusurum

kızımın öğle yemeği tavuk suyuna arpa şehriye çorbası iiçinde didilmiş tavukta var
karadut receli cicibebeli yogurt
iki tane siyah üzüm maş. yiyo artık
KARACA senin karahanı emzirmeden 2 saat bekletip yemek vermeyi denedn mi benimki artık yiyo cünkü yemek verecegm zaman emzirmiorum iki saat

Canım, keşke burada olsan da gelebilsen..Benim senin gibi samimi, neşeli, olduğu gibi görünen insanlara her zaman kapım açık..Bir gün yolun Mersin'e düşerse muhakkak görüşmek isterim..
Gerçi bu sözüm aslında bütün kasım annelerine ve ekim annesi Beyhan'a Zira ben burada yazan tüm annelerin samimiyetine ve dürüstlüğüne inanıyorum..O sebepten de keşke kısmet olsa da hepinizle tanışabilsek

Gamze, canım biraz biçimsiz saatlerde emziriyor olabilirim gerçekten de..Bu "2 saat bekletme" olayını bir deneyeyim ben

Doğru, çok uzak değiliz..Umarım fırsat buldukça görüşme şansımız olur

bende öyleydm ve cocuk hic acıkmadıgı icin yemiodu kesinlkle dene derim

canım benim eşime yurt dışı görevi çıktı inşallah eylül 27 - 28 de bitiyor bizde evimizin bulunduğu şehre alaşehire gideceğiz bizim alaşehir faslı da 1 senedir var alaşehire tayin çıktıktan 6 ay sonra yurt dışı görevi çıktı bizde martın sonundan beri geziniyoruz durum bu tarsusluyuz eşimde bende eşimin görev icabı yaniiii

kulecim geçmişi okuyorum
seni görünce hemen yaziim dedim
mayalanacak o tarhana 1 hafta falan
kabardıkça yoğuracaksın
üstü kurumaya başlayınca parçalayıp kurutulacak

okiiiim şu geçmişi dönücem geri

tşk ciciş dolapta mayalanacak dimi zahmet olmazsa sen kısaca senin bildiğin tarifi yazarmısın ayyy azcık pohpohlayıp şımrtsam yazarsın dimi güzel arkadaşım iyi kalpli arkadaşım çok erikli arkadaşım ytermi bukadar rüşvettt

bu arada ben geçmişi uykum gele ele 3 gece de okumuştum inşallah sen kısa zamanda okursun

Ya ben bu yaz gelemedim ya Mersin'e,beni çatlatın siz çatlatın bakalım.
Denis,happy falan buluşacaklar burda ama eşimden izin koparamam heralde buluşma için,gerçi davet eden de olmadı ama...Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum.Neyse işte.Mersin'de olsam,gördüğüm bildiğim yer ya,e tanıdık da çok...Kesin bir yolunu bulur sizinle görüşürdüm.Hatta düşünüyorum da Karaca,seninle birçok kez gidip gelmişliğimiz bile olurdu.Kayınvalidem de Pozcu'da oturuyor çünkü.Hatta ben ilk evlendiğimde 1 yıl aynı evde yaşadık orda.Seninle her gün Karahan'la Bilgehan'ı yürüyüşe götürürdük ne güzel.Ayy nasıl içim gitti bilemezsin.Ahh ah...İstanbul'u hiç sevemedim ben ya.
Bu arada kaynanasıyla aynı evde yaşayabilmiş biriyim yani düşünün ne kadar geçimli olduğumu.Gerçi Allah var kaynanama kaynana demeye bin şahit gerekir.Annemle haftada bir kaynanamla 2-3 günde bir telefonlaşırız,çok iyi kadındır sağolsun.Ay şimdi hatırladım da aynı evde kaldığımız günleri.İnsan yaşarken fark etmiyor ama aslında bir sürü farklı deneyim yaşadık biz eşimle.Öğrencilik yıllarımızın her biri ayrı maceraydı,sonra evlilik,sürpriz yumurtamız.Ya nerden nereye getirdim konuyu,keseyim ben de sıkılmayın.

Doğru, çok uzak değiliz..Umarım fırsat buldukça görüşme şansımız olur

Ankara buluşmalarına imrenmiştim falan ama orta yerinden çatlamak nedir öğrendim şimdi,vallahi öğrendim.

chromaggus, ne zaman Mersin'e gelirsen muhakkak görüşürüz canım..Madem kayınvaliden burada oturuyor, nasıl olsa görüşmenin bir yolunu buluruz..Üstelik Bilgehan ve Karahan'ın bir arada olmaları fikri çok güzel..Benim pek çevrem yok burada..Hele ki oğlumun yaşıtı kimse yok

Ben doğma büyüme İstanbullu olmama rağmen hiç özlemiyorum İstanbul'u..Yani senin sevmemeni anlarım..Yaşanması zor bir şehir..

Bu arada kayınvaliden burada oturduğuna göre zaten illa ki görmeye gelirsiniz, öyle değil mi?

Devkule,eşim asker değil canım.Hayırdır,tanıdık mı geldim sana yoksa?

Tabi canım geliriz,illa ki!Dedim ya ben her tatilde Mersin'de olurum normalde.Yaz tatili,yarıyıl tatili...İlk kez yazı burda geçirmek zorunda kaldık.Evimde olmak da keyifli tabi.Eşim,kızım,ben gerçek bir aile oluşumuzu kutladık sayılır bu yaz.Ama insan alışık olduğu şeyleri de aramıyor değil.Ama kafama koydum,sanırım sizin ordan ayrılma gibi bir durumunuz yok,kesin tanışıp görüşürüz.Ben 3 yıl sonra oraya kesin dönüş yapmayı planlıyorum,inşallllaaaaahhh.Birlikte büyütürüz kuzuları.

tanıdık geldiğinden değil benim eşimde bu konularda tereddütlü daha farklı düşünmüştü acaba aynı meslek olabilirmi dedim benim eşimin mersin bulumasından haberi yok alaşehir buluşmasından var çünkü kendide buluşmada yanımda olacak tek tanışmamdan taraf değil gibi:26:

aşk olsun senin istanbulda olduğun gözümden kçmış sende gel neolurr hem valla herşeyide kocaya söyliyemem ablamızı alıp edibe ve siizle buluşucam kocaya ne desemde bırakmaz öyle işte

sprey annemmm geçmiş olur en ksa zamanda yavruna şifa göndericem bütün kalbimle gökçe kıza iyi bak öptüm onu üzülme sakın sen güçlü olki oda olsun. kemece arkadaşım ne oldu beline geçmiştir umarım üşütme bu mevsimde bel ağrıları artıyor gamzee kız hiç pas vermiyon tatlım denizimide gören aa ne kadar küçük diyo tabi bende üzülüyom ama bizim sağlık sorunumuz var ne mutluki tek derdimiz zayıflık olsun bak o ne uzun ve yapılı bir kız olcak sen gör

alıntı zor oluyor telden edibe evt canım fazla giremiyorum okullarda kapalıya he size söylemeyi unuttum benim kız bu sene tekrardan sınava girdi türkçe öğretmenliği yıldız teknik eğtm fakültesine gitcek bu sene karaca yemekten önce emzirme canım süt onları çok tok tutuyo bende emzliriyormuşum diye kız yemiyomuş şimdi ipek gibi oda az yemeye başladı şükt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…