2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Hmmm anladım canım.

Hiiiii!Ben eşimden habersiz bir şey yapamam,içimden gelmez.Geceleri uyku uyuyamam vallaha.Laf arasında bir iki çıtlattım,buluşturayım da kızım bir iki arkadaş edinsin falan dedim ama ne git dedi ne gitme.Ağzını açmadı.:26:Sağol Denis'ciğim şaka yaptım zaten,alınmam ben öyle kolay kolay.

Ya düşünsenize ne güzel olurdu;forumdaki tüm kasım anneleri bir araya gelsek çoluk çocuk cümbür cemaat,eşler falan da...Düğün yemeği gibi olurdu vallaha.Hayali bile güzel.

canım benimkinin de haberi olacak da daaa sı var işte kızlar tarsus a gelirse işim daha kolay olacak aslında bu aralar yan tarafımızda oturan komşu ile mezitlide kızına gitmeyi düşünüyoruz emniyet md. den sonraymış evi kızlar sizin ev yakınmı oralara karacanın uzak olma ihtimali var beyhan sen yakınsın galiba

ben şimdi yatar siz biirazdan toplanıp gece sohbeti yaparsınız boool sohbetler

canım sanırım 6. hastalık diye bi hastalık varmış o galiba bizimkinin hastalığı önce yüksek ateş 5-6 gün sürüyor sonra da döküntü başlıyormuş bizimkinin dün akşam ateşi düştü bu sabah yüzü ve vücudu döküntülü isilik gibioldu sanırım hastalığı o bu da 3 gün falan sürüyormuş bakalım geçecek inşallah

edibe ne zaman geleceksin istanbula bu istanbul avrupa yakasında buluşacaktık ya:))) umarım melis iyileşinceye denk gelir çünkü hastalığı bulaşıcıymış bugünlerde ise kimseyle görüşemicem geçmesin diye de :)

Evet canım..6.hastalıktı sanıyorum bizimki de..Sanıyorum diyorum çünkü doktor boğaz enfeksiyonu dedi ama 3 gün yüksek ateşten sonra küçük kırmızı döküntüler oldu kolunda bacağında..Ben zaten önceden duymuştum bu 6. hastalığı..Döküntüden sonra bir daha ateş çıkmazmış..Bizim de öyle oldu..Döküntüler 4-5 gün vardı ama gün geçtikçe azaldılar..
Tekrar çok geçmiş olsun canım..Ama döküntüler başladığına göre iyileşmeye başlamış demektir Melis

Yok Canım ya,işlerimiz rast gitmedi, Bodrum'da kaldık. Hoş, ben çok da şikayetçi değilim. Alıştım buralara beş senedir. Tercihler bitti şükür. Bu sene sözleşmemi daha rahat koşullarla yeniledim. Kızıma daha çok vakit ayırıcam.

Bence yesin de nasıl yerse yesin Nehir en çok sade seviyor ama ben bazen yoğurtlu muhallebi yapıyorum. Şeftali rendeliyorum. Birkaç çorba kaşığı yoğurt, milupa 8 tahıllı-ballı (içindeki bal zararlı özelliğinden arındırılmışmış. Bize zararı olmadı.) ve ev yapımı bir tatlı kaşığı reçeli karıştırıyorum. Yoğurt tadı gelmiyor hiç. Serin bir tat veriyor sadece. Pirinç unu muhallebi yerine bunu veriyorum akşamları. Bir dene bakalım. Ballı kaşık maması yerine 7 tahıllı da kullanabilirsin. Ben bebe bisküvisi veya ekmek yerine milupanın anne sütüyle hazırlanan tahıllarını kullanıyorum.

Kızlar bu arada Nehirtoşumun ilk dişi bugün geldi Sabah kahvaltıdan sonra suyunu içirirken bardağa çarptı tık tık Baktım, göremedim. Parmağımla yokladım, minicik bir sertlik, yerim senin dişini diye kucakladım. Evde deli deli dans ettik kızımla Ama son zamanlarda anormal artan salya dışında bir belirti olmadı şükür. Darısı diş bekleyenlerin başına.

kızlaarrr merhabaa..
devkule sormuşsun tarhana olayını birkaç gün olmuş sanırım ben ancak gördüm maleseef.. muhtemelen sen çoktan tecrübe ettin ama, büyük kap az tarhana mayalayacaksın en az bir haftaa... o kabar kabar olacak, yoğuracaksın tekrar bırakacaksın.. yine kabaracak.. bu kısır döngü kabarmalar bitene dek devam edicek canım.. sonra küçük küçük parçalar halinde masanın üstüne yayacaksın, kurumalarını bekleyeceksin, çok kurutma taş gibi olursa robot çekmiyo, ben bir robot yaktım, ilk yapışım malum.. tecrübe ettik çok şükür, çook leziizz oldu, oğlum da pek seviyo çok şükür uğraştığıma deydi, inşallah seninde sağ salim biter.. hadi kolay gelsiin..

ya birkaç gündür yoktum, neyse ki sizde yoğunsunuz herhal, korktuğum kadar çok sayfa birikmemiş... Emirin 2.dişide patlamış, ama hasta oldu, pazar günü bir arkadaşın nikahına gitmiştik, çook soğuktu salon, bizimkide uyuyordu giderken çok terlemişti, orda uyandı, uyanır uyanmaz üstünü değiştim ama klima çarpmış işte çocuğumu.. kaç gündür hapşırıyodu burnu akıyodu, dünde deli gibi öksürük başladı.. hemen doktora götürdüm, ilaç verdi.. bizim oğlan doktor amcasını mı özlüyo ne, gittik geldik ertesi gün yani bugün öksürüğü kesildi.. ilaçlar mı çok iyi geldi anlamadım.. şaşkınım ama, gizliden gizliye ilerlemiyordur inşallah hastalığı, gerçekten geçmiştir umarım.. ya bu sıpanın hastalığı bile kendine özgü, bi tuhaf..

bu arada hastanede yine yanımıza birileri gelip ' aaa bu şu reklamdaki bebek değil mi?' dediler.. artık yazı asacam çocuğun boynuna, tv de yok diye.. bide hayır diyorum bi ısrar bi ısraar, sanki var da ben saklıyomuşum gibi bi tavırlar falan.. zaten çocuk hasta, apar topar sabah kalkmış hastaneye gitmişim, korkuyom bi taraftan çünkü ilk kez hastalanmış çocuk, bide yalnızım eşim gelemedi, elim ayağım birbirine dolanmış, bide hayatımda hiiç görmediğim bir iki densizin tavrını çek.. biraz sertçe hayır hanımefendi çocuk benim, oynasa benim haberim olurdu herhalde diyerek biraz tersledim sanırım, bozuldu kadıncağız.. sonra Emirin çokta önemli bişiyi olmadığını öğrenip çıkınca doktorun yanından, tabi rahatlamış olmanın verdiği rehavet ile bir vicdan yaptım, niye kadına öle dedim, kırdım diye.. başladım hastanede kadını aramaya, amaaaa buldum.. aşağı kan vermeye gitmiş.. sonra açıklama yaptım, özür diledim, hatta Emiri bile verdim kucağına affetsin beni diye, çok şükür aldım rızasını, uyku girmezdi gözüme.. ya ben böleyim işte, sinir bende bi anda zıplar sonra pat diye gidiverir.. dengesizim biraz sanırım bu konuda.. neyse çok şükür oğlumda iyi..

ohh değmeyin keyfime..

hayat ne garip ya, bin bir şey takarız kafamıza, o niye öle, bu niye böle, o niye şunu dedi, bu niye böle yaptı.. ya ne kadar saçmaladığımızı işte Allah böle minicik bir dert verince anlıyoruz.. önemli olan tek şeyin sağlık olduğunu.. neyse, herkese bol sağlıklı, güleç, şen günler.. öpüldünüüzz... yine kimse yok.. bende gidip uyuyayım barii..

Tebrik ederim yavrunu..hakkında hayırlısı olsun..yalniz bana rakip oldu ahbap..ben edebiyat fakültesinde okuyorum..onunla artık mefailun failun ttakılırız ya bu arada 9eylulde Osmanlıca butunlemem var..dua edin azıcık kizlaaarr
15 16 Eylül de ordayiz cicm..o zaman senin kiz maşallah hastalıktan kurtulmuş tosunlar gibi olur valla..taksim de filan buluşalım diyorum ben ama daha denis le konuşmadık..netleşmedi..sana haber ederiz tamam mı
ay hayırlı olsun..ne guzel dergisi tasasiz

iyi uykular ben bir posta uydum uyandım cvp yazayım uyuyacam geri tşk. ederim cvp için daha yapmadım tarhana hakkında bilgi topluyordum kararsız kaldığım düşündüren yanları oldu yani şöyle maya koymayıp tarhana ile mayalayanlar olmuş nohut ta mayalandırır diyenlerde var hmmm bir konu daha bu işlem 1 hafta 10 gün sürüyor ama dolapta mayalanmıcak galiba, yoğurt konusu da var süzme yoğurt olacak illaki dimi bunlar bizim tarsus sıcağında dışarda mayalanması küflendirip kokutmazmı kiii :26:

happy hoşgeldin sen şimdi yazar yazr sayfa coşar bende 3 gecede okur bitiririm artık hadi iyi geceler ben yatar

Ay ay yakışıklı tosuna cok gecmisler olsun..inşallah bizim de ilk hasta oluşumuz böyle kolayından dertsiz tasasiz oluverrir de ben delirmem...zira etrafta o kadar cok salgın var ki erdem hasta olmadan sanırım ben onu hasta edicem..korkumdan kimseyi yaklaştırmaz oldum cocuğa..el tırnak kontrolü , hapsirik aksirik takibi derken iyice obsesif oldum ya..ay bı büyüseler sunlar kolayından..
su benzetme olayı ile ilgili madem bı konu gecti bakın size ne anlaticam..
gecenlerde avm de gezerken 2-3kiz tayfası yanımızdan geçiyordu..
kizlardan biri bı çığlık attı..
"ayyyyyyy bu bebek ne kadar cok emir e benziyoooooo" diye gözlerini belertmis erdem e bakiyo..
tabi benim aklıma ilk emire amadenin emir i geldi..
allah allaaaaaaaahh diyorum ..tuba nin emir i biliyorum da ..hiç benzemiyor ki diyorum içimden..
ama kızlar nerdeyse imza alacak erdem den..
nasil yani dedim.hangi emir..ne emiri..
megersem feraha nin emirmiş..
Ben tabi görmedim bilmiyorum anlamadım o emiri..
Eve geldim internette çağatay Ulusoy arıyorum sapık gibi
Ne emirmiş be dedim içimden....
Hadi kalın saglicakla..
Ha bu arada ushaaaaaaa nerdesin dünür..

canim benim..seviyom seni ve içindeki sevgini..oğlunu da ..optummmm cok..

emirin ilk dişlerine inşallah hiç hastalanmaz hastalanırsada ep böyle hemen iyileşiversin doğumdan sonra konu canlarımız olunca patlamaya hazır bomba oluveriyoruz.

Arkadaslar hani biz park yatağın kademesini büyüdüler diye aylar once indirmiştik ve icimiz rahatti ya...
bugun 9 da aksam yani erdem i bıraktım yatağına uyusun diye çıktım odadan
iki dakika sonra gittim dinleyeyim üstünü örtelim diye baktım mirildaniyo oynuyo şarkı soyluyo
uyur herhalde dedim ellesmedim
5 dakika sonra gittim hala oynuyo..yalniz bı seylerin hasur husur sesi geliyo..
gidip bı bakayım yanına dedim..
Aman alallahım
minik bı eczane oluşturmuş erdem..
pisik kremleri ıslak mendiller losyonlar burun aspiratoru daha nelerrrrrr neler..
Hani park yatağın kenarında eşya koyma gözleri var ya artık tay tay yapıp dikilirjken ordan elleri ile herseyi uzanır alabiliyorlar..
bosalttim tamamen o bölmeleri..
hay Allah im ya..

cnm yaa su bulusm ısını eylulun 15 den sonra olsun o arkadasına sole ozaman ayarlasın mezıtlı ısını benım evım emnıyet mudurlugune dolmusla 10 dk ne uzaklıkta solinin orda ne guzel olur gorusuruz ama sole arkadasına eylulu 15 den sonra yapsın cunku bız annem baktıgı ıcın yayladayız annemlerın mersıne gelmesını beklıoz haftasonları ınıoz asagı ama onumuzdekı hafta sonu adıyaman antep oralara gıdecez yanı yokum eger o arar gelırsen cok uzulurum ...

cnm benımkı de ayaklanıor orda ne varsa asagı atıyor ben o gozlere oyuncak koydum kalkınca onlarla oynuyor oyalanıyor dıye zaten bızınkının atma huyu var bıseylerı yere atmayı cok sevıyor o atıyor bız vereckmısız aklı sıra bızımle oynuyor..:))

bizim park yatağı evde parkkettik canım bende seni çok sevdim alemsin sen yaaa çok güldüm aklımda olsun bende eve gidince boş bırakacam alperen o yatkta yatarmı bir de orası var belli olmaz beLki babasını park yatağa gönderir

edibe taksim de mi kalcaksınız siz? taksim bana ters baya canım 1 saate bir otobüsleri geliyo 1 saatte trafik deniz dayanamaz senide istanbul trafiği malum en iyisi erteliyelim birazdaha büyüsünler bıdıklar hem denizin altı 3 saatte bir yıkanıyo tam iyileşmişken hasta etmiyim benim istediğim forum istanbulda sana taksime bay uzak erdemciğide trafğe sokmayalım gerçi foruma heryeden metro ve ulaşım var ama sen bilirsin canım başka zaman artık gerçi kızarsın şimdi ayağınıza kadarr geldim ama siz olduğunuz yerden kıpırdamıyosunuz şartlar napcaksın canım

Son düzenleme:
Herkese günaydın
Sabah görümcemi yolcu ettik..Az önce de oğlum uyudu..Gelip bakayım dedim dün neler olmuş

Senem, dişiniz hayırlı olsun Umarım bizim dişimiz de sorunsuz çıkar..

Tuğba, canım çok geçmiş olsun Yalnız şu söylediğinde haklısın..Küçük şeyleri dert ettiğini ancak daha büyük bir sıkıntı geldiği vakit anlıyorsun..Sağlıktan daha kıymetli de hiçbirşey yok..

Edibe,sen edebiyat fakültesinde mi okuyordun? Ben bunu bilmiyordum..Dua edeceğim bütünlemen için ama sen gelirsin üstesinden bence

Beyhan, siz Soli'nin orada mısınız? Benim Mezitli'de tek bildiğim yer orası Yeriniz iyiymiş..

Ben çok sıcak diye oğluma yer yatağı yaptım..2 tane yatağı yere koyup çevresine yastıklarla bariyer yapıyorum..İki yatak dediğimin biri park yatağın yatağı, biri de 80x130 bir yatak..Ama Karahan yine de sığamıyor yataklara..Dün gece yine gitmiş gitmiş en uca sıkışmış..Zaten yatay bırakıyorum yatağa, bir saat sonra dikey hale geliyor..Normal yatağında da öyle..Park yatak almıştık biz ama yatakta dönemediği için ağlayıp uyanıyordu..Biz de yatak yaptırdık..Ama onda bile sürekli dönenecek gibi..
Zaten sıkıntıya, zorlamaya hiç gelemeyen bir bebek Karahan..Belki de burcundan dolayıdır..Malum, yaylar özgür ruhlu oluyor..Benim oğlum da yay, eşim de..Gerçi ben de kovayım..Anlaşıyoruz yani

cnm benm cok zor anne olmak Allah kolaylık versnn...

cnm benm hiç karşılaşmıoruz sana pas vermemem mi hele denisi yerim ben

edibeeeeeeeee sınavda başarılar cnm...

tugbaaaaaaaa gecmiş olsun ya aa boşver öle tanımadıgın insanlara hesap mı vercen canınla mı ugrasacaksnn

senemgy senin adına sevndm ccnm inş. rahat çalışırsn kızında senidaha cok görür

asuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesnnnnnnnnnnnnn?????????

kemece nası oldun bi ses ver cnm arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…