- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.801
bu arada dün kızım ve eşimle çekirdek aile olarak ilk pikniğimize gttk cok güzeldi ipek köpeklere bayıldı bi saat onlarla konustu onlara yemeklerinden ble attıbende baba kız otururken ilk defa yalnız araba sürdüm ya araba kullanmak kolayda geri geri gitmek zormuşş ama baya iyiyim kendime güveniorum Allak kaza bela vermezse kızımla arabalı yıllar başlıo....
emireamade senem dişlerinz hayırlı olsunnnn..........
benim kıza yakında diş taktırcam bi biz kaldık bide asuu galibadenisin cıktı mı acaba
edibe başarılar sen zekisin yaparsın başarılar sanaaa
hmmm ben kpss den çok kötü puan aldım çalışamadım hiççç 65 te kaldım rezil oldum kocama
beyhan haftaya gidecem mersine komşuyla öyle kararlaştırdık zaten onlara gittiğimde sizinle buluşma işi zor olur kısmet ayın 15 inden sonra buluşuruz
Arkadaslar hani biz park yatağın kademesini büyüdüler diye aylar once indirmiştik ve icimiz rahatti ya...
bugun 9 da aksam yani erdem i bıraktım yatağına uyusun diye çıktım odadan
iki dakika sonra gittim dinleyeyim üstünü örtelim diye baktım mirildaniyo oynuyo şarkı soyluyo
uyur herhalde dedim ellesmedim
5 dakika sonra gittim hala oynuyo..yalniz bı seylerin hasur husur sesi geliyo..
gidip bı bakayım yanına dedim..
Aman alallahım
minik bı eczane oluşturmuş erdem..
pisik kremleri ıslak mendiller losyonlar burun aspiratoru daha nelerrrrrr neler..
Hani park yatağın kenarında eşya koyma gözleri var ya artık tay tay yapıp dikilirjken ordan elleri ile herseyi uzanır alabiliyorlar..
bosalttim tamamen o bölmeleri..
hay Allah im ya..
bu arada dün kızım ve eşimle çekirdek aile olarak ilk pikniğimize gttk cok güzeldi ipek köpeklere bayıldı bi saat onlarla konustu onlara yemeklerinden ble attıbende baba kız otururken ilk defa yalnız araba sürdüm ya araba kullanmak kolayda geri geri gitmek zormuşş ama baya iyiyim kendime güveniorum Allak kaza bela vermezse kızımla arabalı yıllar başlıo....
emireamade senem dişlerinz hayırlı olsunnnn..........
benim kıza yakında diş taktırcam bi biz kaldık bide asuu galibadenisin cıktı mı acaba
ben park yatagı sade almıştım isabet olmuş
nehirada sınıfım tasındı bu yıl baya iş beklio beni
benim geçen seneden bi sınıfım bile yok odamdaki eşyalarda sınıfta pek işime yaramayacak :) bütün kaynaklarım evde hepsini taşıyacağım yerleştireceğim ve allahtan sınıfım belli herkesin sınıfı belli bu da iyi bişey çok zoryerleşmek canım yaa artık seminer zamanı yapcaz ben bi de artık müdür yardımcısı oldum diye fotokopi olan kaynaklarımın çoğunu arkadaşlara dağıtmıştım seneye zorlanmam inşallah bi de 4 yaşlarla ama çok heyecanlıyım özledim de
zorlanmassn cnm internette herşey var merak etme kaynak olarak bende olan bişey olursa bende yardımcı olmaya çalışırım4yaşlar cok şeker oluyo merak etme bizimkide 6 değil artık 5saylır hatta 4,5 seminerde hallederz inş ama bi hafta uzaktan egitim videosu izlenecekmiş yani önümüzde bi hafta vardı onuda degerlendiremicez sonra da bıdıklar gelecek yeni dönem hepimize hayrlı olsun
nirdesinzzzzzzzzzzzzzzzzz kzlarrrrrrrrrrrrrr sıkıldım ya sizde olmayınca kendimi yemeye veriorum uzun zamandır bbisküvi türü yemiodum ufak bi kaçamak yaptım ama pişmanım bi daha olmayacak
evet canım yaa valla karıştı yaşlar birbirine bizim uzaktan eğitim sene sonunda olmuştu gitmedik tabi ama imza attık da benim listede adım yoktu listeler gönderildiğinde mdr yard. idim karne günü istifama cevap geldiği için herkesle birlikte seminer zamanı eğitimlere gittim listede adım olmamasına rağmen ben ekleyerek attım ilçeye de haber verdik ama inşallah bi daha çağırmazlar ve acaba bu uzaktan eğitim bi daha mı yani ikinci kez mi gidilecek yoksa geçen seferki mi? bi günde yerleşilir canım yaa sıkma canını heyecanlanıyorsun dimi başlıcaz diye ilk hafta ağlamaları falan uuuuuyandık valla
nirdesinzzzzzzzzzzzzzzzzz kzlarrrrrrrrrrrrrr sıkıldım ya sizde olmayınca kendimi yemeye veriorum uzun zamandır bbisküvi türü yemiodum ufak bi kaçamak yaptım ama pişmanım bi daha olmayacak
Sıkma canını..Ben de her gün muhakkak bir dondurma yerim..Eğer yemezsem eksiklik hissediyorum çünkü
ayy tek eksilere düşen ben miyim kilo yüzünden mi yemiyorsunuz siz ben de yakında yok olacam herhalde 49 ile hamile kalmıştım 45 buçuk oldum bol bol da yiyorum aslında ama spor da yapmıyorum bünyeden herhalde kıyamam size yaa yiyin bee aman dediğin gibi aklında kalacağına midende kalsın
ayy tek eksilere düşen ben miyim kilo yüzünden mi yemiyorsunuz siz ben de yakında yok olacam herhalde 49 ile hamile kalmıştım 45 buçuk oldum bol bol da yiyorum aslında ama spor da yapmıyorum bünyeden herhalde kıyamam size yaa yiyin bee aman dediğin gibi aklında kalacağına midende kalsın
ikinizede çok ayıp hiç bizi düşünmüyorsunuz dimi bizim hala kilo fazlamız var bekarlık kiloma dönmek istiyorum bende, hem bugün platese başladım kociş gelene kadar sıkılaşmam lazım 3 kilo vermem lazım 27 günde verilirmi hem sizin gibi tatlı dondurma yiyen biri de değildim ama nedense 1 haftadır lokum çikolata yemek istiyorum gerginlik ve sinir olabilirmi bu aralar biraz öyleyim regli dön. yeni bitti. ufff kilo almak istemiyorum. karaca desene sizle buluştuğumuzda ben şişko kalacağım beyhan da kesin zayıftır. bu arada şu kilolarınızı işallah usha okumaz çok kızar yoksa size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?