2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada dün kızım ve eşimle çekirdek aile olarak ilk pikniğimize gttk cok güzeldi ipek köpeklere bayıldı bi saat onlarla konustu onlara yemeklerinden ble attı bende baba kız otururken ilk defa yalnız araba sürdüm ya araba kullanmak kolayda geri geri gitmek zormuşş ama baya iyiyim kendime güveniorum Allak kaza bela vermezse kızımla arabalı yıllar başlıo....

emireamade senem dişlerinz hayırlı olsunnnn..........

benim kıza yakında diş taktırcam bi biz kaldık bide asuu galiba denisin cıktı mı acaba

edibe başarılar sen zekisin yaparsın başarılar sanaaa
hmmm ben kpss den çok kötü puan aldım çalışamadım hiççç 65 te kaldım rezil oldum kocama
beyhan haftaya gidecem mersine komşuyla öyle kararlaştırdık zaten onlara gittiğimde sizinle buluşma işi zor olur kısmet ayın 15 inden sonra buluşuruz

ayy su araba olayı benım bas sorunum bır tek basıma trafıge cıkmayı cesaret edemıyorum hala korkuyorum kullanmayı bılıyorum ama araba dendımı strese gırıyorum aslında bır bayan ıcın sart araba erkekten daha cok bayan.. kocaya cok muhtac oluyoruz yoksa bıryere gıderken bısey yaparken mutlaka o bırakıp o alacak ,cocukla hayatta dolmusa bınemıom daha hıc bınemdımde oyuzden tek basıma bısey yapamıyorum bır kere gozumu karartıp oglumuda aldım cıktım tarfıge bır arkadasa gıttı ama evıme yakın bıryerde onda bıle baya korktum ..aslında kullanmayı bılıyorum ama su korkuyu bır yensem cok cesaretlıydım bu konuda ama cesaretım acayıp kırıldı .. ama en kısa zanda kullanmam lazım yoksa oglusu alıp hıcbıryere gıdemıoz ıllakı babamızı beklemek zorunda kalıoz...

tuhh yaa neyse ayın 15 den sonra bıseyler yaparız hem havalarda serınler uzun uzun takılabılırız....

canım ben de köşeye havlu koymuştum ilk ayaklanmasında ona uzanmış almıştı zaten gözler boştu benim dedim tutunur da düşer diye hiç bişey koymuyorum ayy çok güldüm yaaa yaramaz seniiii

edibecim 16 sında kardeşimin düğünü var benim:) 17sinde öğleden sonra görüşebiliriz ama hafta içi ve arabam yok çocukla gelmem zor olur yere bağlı görüşmek yani:)ama çok istiyorum görüşmeyi

Canım, sanıyorum erkek olarak tek dişi çıkmayan bebekte biziz Kızlardan var ama çıkmayanlar..Olsun artık, geç olsun, güç olmasın..

Araba kullanmak pratikle ilerleyen bir olay..Ne kadar pratik yapma imkanı bulursan o denli çabuk ustalaşırsın..Kendine güvenmende çok önemli ki zaten güvendiğini söylüyorsun..Bence sen yakında "yolların fatihi Gamze" olursun canım

ben park yatagı sade almıştım isabet olmuş
nehirada sınıfım tasındı bu yıl baya iş beklio beni

benim geçen seneden bi sınıfım bile yok odamdaki eşyalarda sınıfta pek işime yaramayacak :) bütün kaynaklarım evde hepsini taşıyacağım yerleştireceğim ve allahtan sınıfım belli herkesin sınıfı belli bu da iyi bişey çok zoryerleşmek canım yaa artık seminer zamanı yapcaz ben bi de artık müdür yardımcısı oldum diye fotokopi olan kaynaklarımın çoğunu arkadaşlara dağıtmıştım seneye zorlanmam inşallah bi de 4 yaşlarla ama çok heyecanlıyım özledim de

zorlanmassn cnm internette herşey var merak etme kaynak olarak bende olan bişey olursa bende yardımcı olmaya çalışırım 4yaşlar cok şeker oluyo merak etme bizimkide 6 değil artık 5saylır hatta 4,5 seminerde hallederz inş ama bi hafta uzaktan egitim videosu izlenecekmiş yani önümüzde bi hafta vardı onuda degerlendiremicez sonra da bıdıklar gelecek yeni dönem hepimize hayrlı olsun

nirdesinzzzzzzzzzzzzzzzzz kzlarrrrrrrrrrrrrr sıkıldım ya sizde olmayınca kendimi yemeye veriorum uzun zamandır bbisküvi türü yemiodum ufak bi kaçamak yaptım ama pişmanım bi daha olmayacak

evet canım yaa valla karıştı yaşlar birbirine bizim uzaktan eğitim sene sonunda olmuştu gitmedik tabi ama imza attık da benim listede adım yoktu listeler gönderildiğinde mdr yard. idim karne günü istifama cevap geldiği için herkesle birlikte seminer zamanı eğitimlere gittim listede adım olmamasına rağmen ben ekleyerek attım ilçeye de haber verdik ama inşallah bi daha çağırmazlar ve acaba bu uzaktan eğitim bi daha mı yani ikinci kez mi gidilecek yoksa geçen seferki mi? bi günde yerleşilir canım yaa sıkma canını heyecanlanıyorsun dimi başlıcaz diye ilk hafta ağlamaları falan uuuuuyandık valla

nirdesinzzzzzzzzzzzzzzzzz kzlarrrrrrrrrrrrrr sıkıldım ya sizde olmayınca kendimi yemeye veriorum uzun zamandır bbisküvi türü yemiodum ufak bi kaçamak yaptım ama pişmanım bi daha olmayacak

valla canım ben de öğle yemeği niyetini çokonat yedim az önce melis hanıma da akıtma yaptım eline veririm yer diye düşündüm kaşıkla hiç bişey yemek istemiyor daha mama sandalyesine oturturken bağırıyor yandık valla neyse baktım bi bağırdı sustu oturttum ben de sandalyeye verdim eline bi yedi bi yedi yani normalde daha çok yiyordu da hasta haline kıyasla bi yedi bi yedi çok sevindim valla içine peynir yumurta sarısı yoğurt falan koymuştum sevmesi hoşuma gitti çünkü büyüdükçe de öyle atıştırmalık şeklinde yemediği şeyleri içine koyup da o şekilde yedirmeyi düşünüyorum kaç takla atıyoruz şu yaramazlar yesin diye annelerimiz de bizi böyle mi büyüttü yavv ne zormuş annemin kıymetini bir kez daha anladım

ben ilk haftaya salya sümük haftAsı diorum heyecanlıyım cnm bu seminer baska 2 .kez kendi okulumzda olcak ipek yazdrmıo görşrzzzzzkjjlm

Sıkma canını..Ben de her gün muhakkak bir dondurma yerim..Eğer yemezsem eksiklik hissediyorum çünkü

Sıkma canını..Ben de her gün muhakkak bir dondurma yerim..Eğer yemezsem eksiklik hissediyorum çünkü

ayy tek eksilere düşen ben miyim kilo yüzünden mi yemiyorsunuz siz ben de yakında yok olacam herhalde 49 ile hamile kalmıştım 45 buçuk oldum bol bol da yiyorum aslında ama spor da yapmıyorum bünyeden herhalde kıyamam size yaa yiyin bee aman dediğin gibi aklında kalacağına midende kalsın

Canım valla ben yiyorum..Ben de 49 kiloyla hamile kalmıştım, 20 kilo aldım hamileyken..Şimdi yine 49 kiloyum..Ben de bünyeden olduğunu düşünüyorum çünkü yiyorum, spor da yapamıyorum..Gerçi Karahan'ın peşinden koşarken zaten spor oluyor
Babaannem "yemek buldun mu ye, dayak buldun mu kaç " derdi eğer masada yemeye nazlanan biri olursa..Aklıma o geldi şimdi

ikinizede çok ayıp hiç bizi düşünmüyorsunuz dimi bizim hala kilo fazlamız var bekarlık kiloma dönmek istiyorum bende, hem bugün platese başladım kociş gelene kadar sıkılaşmam lazım 3 kilo vermem lazım 27 günde verilirmi hem sizin gibi tatlı dondurma yiyen biri de değildim ama nedense 1 haftadır lokum çikolata yemek istiyorum gerginlik ve sinir olabilirmi bu aralar biraz öyleyim regli dön. yeni bitti. ufff kilo almak istemiyorum. karaca desene sizle buluştuğumuzda ben şişko kalacağım beyhan da kesin zayıftır. bu arada şu kilolarınızı işallah usha okumaz çok kızar yoksa size

ayda 3 kilo mu, hemen jille başla ayda 5kilo garantisi veriyorum düzenli yaparsan yediğine içtiğine dikkat edersen.. bence bi dene..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-394.html
al buyur link bu, topiğin linki tabi.. bi bak bakalım kafana yatarsa, hemeeen başla..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…