2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bünye canm valla yemeyince veriorum yeyince alıyorum benim vücut hic inkar etmez yediğini

ben içimi rahatlatmak icin ypıorum

Atma olayı erdem de de var..tuttuğunu atıyor..alıştık artık..buzdolabını acıyorum..kapagindaki alttan 2 Rafi hemen yere seriyo..sonra çekip gidiyo..karşıdan bana bakıp guluyo..
hadi ya..ne bilmiş anam o oyle..valla onun acısından düşünürsek cok kıyak da babası yandı..ayların ayrılığı özlemi de var."

canim hemen vazgeçme..tamam tamam istediğin yere geliriz ayol..ben bilmiyordum Taksim'in size uzak olduğunu ..forum civarı mı olur size"çapa Aksaray filan da uzak mı Bakırköy filan..bı cevap ver..ya da dur ben seni bı ariyayim

canim 2 . Fakülteyi okuyorum..osmanilicayi gecersem2. Sinif olucam".saol dua et hakikaten

saol canim..bı geceyim hele su dersten..keske sinif sorumlumuz sen olsaydın..100 alırdım bak.
bizde yarin gidiyoruz pikniğe..pazarda başka birileri davet etmiş.evleri villa tipi..bahçelerinde mangala..2 gun nasıl bı etoburluktur bilmem yani..ne olucaz acaba..bende erdem le yalniz yollaracikiyorum artık..cooook mutluyum o konuda..

saol tatlım ... Matematik olsa kesin derdim de Arapça farsça bozdu beni valla..
güzelim su trafikteki geri zekalıların i q seviyesini bilseydin ezer geçedin hemen onları..kiz kimler kkimler kullaniyo..yarin hemen çık trafiğe.haber bekliyorum senden.
düğün pazar gunü ya Cumartesi buluşsak olmaz mı yani..bu arada hayırlı olsun simdiden

Edibe, canım ya, merak ettim..ikinci fakülteyi edebiyat için mi okumaya başladın? Daha doğrusu şöyle sorayım..İkinci kere sınava edebiyat okumak için mi girdin? Sen diş hekimisin..Edebiyat ne alaka ki?
Bilemiyorum sormak istediğimi ne kadar ifade edebildim?

ÖSS ye girdim ..sırf edebiyat için..soyle anlatayım canim..benim yazma çizme geçmişim baya bı kabarık..
orta okul ve lisede röportajdan denemeye hikayeye şiire kadar ödüllü yazılarım var.hatta dergileri ödülleri hala ssaklarım.
universitede eklenince bu yazma çizme olayı hep devam etti..hatta üniversitede uyarlama masal kitapları çeviri yaptım..bı kac yayın evinde bilfiil çalıştım..
evlenincede bu sevkim hiç azalmayip devam edince yazdıklarımı yayinevleri ile paylaşma görüşme boyutuna gelince bbunları dis hekimi kimliği ile sunmak istemiyorum..
bana o gözle aaaaa disci gelmiş bakalim ne yazmis cizmis gözüyle değil de eedebiyatçı ggözüyle bakılmasını ,islerimi o sekilde bağlamayı istediğim için yazarken bu arada okulunu okuyayım dedim.
insanlarin ve yayinevlerinin karşısında dis hekimi olarak değil edebiyatçı olarak çıkmak istiyorum cunku..
yazmak bende bı ask".cogu zaman rüyamda görürüm yazacaklarımı ..yatağın yanında uyanıp not etmem lazım"yoksa bütün gun beynimi yer o ruyamda yazdıklarım..
fakulte cok şey kattı tabi..önceki cümlelerim bağlamlarım derinlemelerim cok cok değişmiş..bakalım daha ne kadar yogurulucaz..
yani mektepli mı Alayli mısın dendiğin de mektepli olmak tarafinı tuttuğum ve savunduğum için okuyorum edebiyâti..

Edibe, ben cesur ve kararlı insanları severim, daha da önemlisi saygı duyarım..Senin kariyer anlamında yeni bir yolda ilerlemek istemen ve bu anlamda yeni bir başlangıç yapmaya karar vermen gerçekten cesaret isteyen birşey..Demek istediğim, sen diş hekimisin..Sonuçta üniversite mezunusun, kariyerin var, evlisin ve de annesin..Ama bütün bunlar seni yeni bir amaç edinmekten alıkoymamış..Bu çok güzel birşey Bir yeteneğin var, bunu en doğru şekilde değerlendirmek istiyorsun..Ben başarılı olacağına inanıyorum canım..

evi mis gibi yaptım malum pazartesi iş başı ev hazır olsun kızımda bıcı bıcı yapıp uyudu cok seviorum şu fıstıgı ne güzel annelik

ya arkadaslar emzik kullanlar vardı aramızda emzik askısındaki mandalların metal olmamasına dikkat edin gecenlerde bi haberde izledim beebek demir askıya parmagını sıkıstırmış ve parmagının sinirleri kopmuş ALLAh korusun sadece uyarmak isretdm

Herkese iyi geceler diyeceğim ama bugün pek boş burası
Gamzeciğim, umarım işe başladığın vakit burayı unutmazsın

İki gündür Karahan pek mızmız..Hep aksiyon istiyor Ama bende de aksiyon bir yere kadar
Bir de bu aralar kendi kendine söylenmeye başladı sanki şarkı söyler gibi..Sesi de pek bir tatlı Öyle dalıp gidiyor

evi mis gibi yaptım malum pazartesi iş başı ev hazır olsun kızımda bıcı bıcı yapıp uyudu cok seviorum şu fıstıgı ne güzel annelik

Aynısını ben de yaptım ya.Temizlik,üstüne de kızıma bıcı bıcı.Ama benim temizlik daha bitmedi,yarına da var yapılacak işlerim.Bir de yemek listesi yapıp ona göre alışveriş lazım,eve gelince bir de ne pişireceğimi düşünmemek için.Hatta bazen birkaç yemeği geceden pişirip iki üç gün rahat etmek var ya,üşenmezsem.

evttttttttttt sevgı dolu, mutlu, neşeli annelere merhabalarrrrrr
offff bu kız annemlere geldm gelelı sureklı zıpır zıpır
ınanırmısınz saat 9 da yatan kız buraya geldk gelelı 11 de yatyor benı de coook yoruyor
zaten hıc oturmuyor nobet tutuyor ayakta sureklı
tek elı ıle duruyor ayakta artk
hatta 2-3 sn desteksız de durabılıyor
ama coooooooooookkkkk ama cooooooooooooooooookkk yaramaz
o kadar cok yemek yıyor kı ama hala cıtı pıtı

sizler ıyısınzdr umarm
evde ınt var ama yogunluktan gıremıyorm
her gun bı yerlere gezmeye goturuyorm annemlerı
sagolsun babam arabalarından bırını bana tahsıs ettı
mercedesıne kıyabıldı sonunda
tabıııı toruna hatrına cıg tavuk bılem yer valla
haftasonu ızmıre babamızı gormeye gıdcez aılcekkkkk
babası cook ozlemıs yaramazı

hepnızı opyrmmmm yanaklarınızdannnnnn
tekrar gorusmek umıdı ıleeeeeee

Şu anda da dersle ilgili belgeleri hazırlamaya çalışıyorum.Şimdiden yapayım,sonra sıkışmasın.Bu sene teftişimiz var.Daha atölye falan düzenleyeceğim.Of,bana sınıf öğretmenliği vermeseler bari ya...

elinde sevdalinkanın telefon numarası olan var mııı? bi zahmet arsalarda bize de haber verseler, merak ediyom, çook uzun zamandır yook. yapmazdı böyle.. ya da tel nosunu özelden bana atın, ben arayım.. nolur yapın bi güzellik hadiii...

Cok tesekkur ederim canim benim...

elinde sevdalinkanın telefon numarası olan var mııı? bi zahmet arsalarda bize de haber verseler, merak ediyom, çook uzun zamandır yook. yapmazdı böyle.. ya da tel nosunu özelden bana atın, ben arayım.. nolur yapın bi güzellik hadiii...

Eki Görüntüle 500548 Buda benim miniğim kocaman kız oldu
kız bu neee, ne tatlı olmuşş.. maşallaahhh... yaw bi de kız mı lazım bana ne?
evttttttttttt sevgı dolu, mutlu, neşeli annelere merhabalarrrrrr
hepnızı opyrmmmm yanaklarınızdannnnnn
tekrar gorusmek umıdı ıleeeeeee

kıız neredesin yaw, napıyon.. arada gece mece uğrardın oda yok artık.. ee çocuklar büyüdükçe daha çok yoruyolar haklısıın..
ne yaptın başladın mı 6w6p.e.. ben halaaa başlayamadım, çok kızıyom kendime ve vicdan yapıyom.. ama başlayacam en kısa zamanda..

yaaaaaaaaa, off yalnızım, sıkılıyom.. napsam ki?
hmm, şu birkaç bölümünü kaçırdığım bir dizim vardı cnbc e de.. yeni sezonu başlıyo yarın akşam.. onu tamamlayım bari.. hadi öpüldünüüzz..

oooohhhhhhhhhhhh maşallah az önce baktım kimse yoktu toplanmışsınız
happy maşallah sana sende ne marifetler varmış takdir ettim sen
emireamade bende yok numaraa sana zahmet kısaca tarhana yı tarif etsen ben yoğurdum 2 gündür beklemede şimdide annemlere soda şişesinde domates kaynatıyoruz 1 posta bitti 2. kaynamakta oğluma 5 şişe daha şeftali 1 tanede denemelik armut kompostosu yaptım arasına sıkıştırdım kaynadı gitti ben sıkıntıdan neler yapacağımı şaşırdım işte kzılcık bulursam onunda tarhanasını denemek istiyorum birde şu patlıcanlar gelse onunda reçelini yapcam. emireamade tarhanayı yapış şeklimi anlatayım olmuşmu sen karar ver soğanı robottan çektim suyunu sıktım kavruldu kırmızı ve yeşil biber domateslerde aynen kavruldu sonra oğlanın diş buğdayından artmış nohut ve fasülyeden arada 3.5 kalan buğdayda robottan geçti oda kavruldu maydanoz ekledim ılıyınca yoğurduğum süzme yoğurtlu mayalı hamurla buluştu kaynaştı kuru nanesi atıldı yumuşak hamur halinde 2 gündür mayalanmakta tabiki o şiştikçe ben indiriyorum havasını tarsus sıcağında kurtlanmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…