- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.821
ya bünye canm valla yemeyince veriorum yeyince alıyorum benim vücut hic inkar etmez yediğiniayy tek eksilere düşen ben miyim kilo yüzünden mi yemiyorsunuz siz ben de yakında yok olacam herhalde 49 ile hamile kalmıştım 45 buçuk oldum bol bol da yiyorum aslında ama spor da yapmıyorum bünyeden herhalde kıyamam size yaa yiyin bee aman dediğin gibi aklında kalacağına midende kalsın
ayda 3 kilo mu, hemen jille başla ayda kilo garantisi veriyorum düzenli yaparsan yediğine içtiğine dikkat edersen.. bence bi dene..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-394.html
al buyur link bu, topiğin linki tabi.. bi bak bakalım kafana yatarsa, hemeeen başla..
Atma olayı erdem de de var..tuttuğunu atıyor..alıştık artık..buzdolabını acıyorum..kapagindaki alttan 2 Rafi hemen yere seriyo..sonra çekip gidiyo..karşıdan bana bakıp guluyo..cnm yaa su bulusm ısını eylulun 15 den sonra olsun o arkadasına sole ozaman ayarlasın mezıtlı ısını benım evım emnıyet mudurlugune dolmusla 10 dk ne uzaklıkta solinin orda ne guzel olur gorusuruz ama sole arkadasına eylulu 15 den sonra yapsın cunku bız annem baktıgı ıcın yayladayız annemlerın mersıne gelmesını beklıoz haftasonları ınıoz asagı ama onumuzdekı hafta sonu adıyaman antep oralara gıdecez yanı yokum eger o arar gelırsen cok uzulurum ...
cnm benımkı de ayaklanıor orda ne varsa asagı atıyor ben o gozlere oyuncak koydum kalkınca onlarla oynuyor oyalanıyor dıye zaten bızınkının atma huyu var bıseylerı yere atmayı cok sevıyor o atıyor bız vereckmısız aklı sıra bızımle oynuyor..:))
hadi ya..ne bilmiş anam o oyle..valla onun acısından düşünürsek cok kıyak da babası yandı..ayların ayrılığı özlemi de var."bizim park yatağı evde parkkettik canım bende seni çok sevdim alemsin sen yaaa çok güldüm aklımda olsun bende eve gidince boş bırakacam alperen o yatkta yatarmı bir de orası var belli olmaz beLki babasını park yatağa gönderir
canim hemen vazgeçme..tamam tamam istediğin yere geliriz ayol..ben bilmiyordum Taksim'in size uzak olduğunu ..forum civarı mı olur size"çapa Aksaray filan da uzak mı Bakırköy filan..bı cevap ver..ya da dur ben seni bı ariyayimedibe taksim de mi kalcaksınız siz? taksim bana ters baya canım 1 saate bir otobüsleri geliyo 1 saatte trafik deniz dayanamaz senide istanbul trafiği malum en iyisi erteliyelim birazdaha büyüsünler bıdıklar hem denizin altı 3 saatte bir yıkanıyo tam iyileşmişken hasta etmiyim benim istediğim forum istanbulda sana taksime bay uzak erdemciğide trafğe sokmayalım gerçi foruma heryeden metro ve ulaşım var ama sen bilirsin canım başka zaman artık gerçi kızarsın şimdi ayağınıza kadarr geldim ama siz olduğunuz yerden kıpırdamıyosunuz şartlar napcaksın canım
canim 2 . Fakülteyi okuyorum..osmanilicayi gecersem2. Sinif olucam".saol dua et hakikatenHerkese günaydın
Sabah görümcemi yolcu ettik..Az önce de oğlum uyudu..Gelip bakayım dedim dün neler olmuş
Senem, dişiniz hayırlı olsunUmarım bizim dişimiz de sorunsuz çıkar..
Tuğba, canım çok geçmiş olsunYalnız şu söylediğinde haklısın..Küçük şeyleri dert ettiğini ancak daha büyük bir sıkıntı geldiği vakit anlıyorsun..Sağlıktan daha kıymetli de hiçbirşey yok..
Edibe,sen edebiyat fakültesinde mi okuyordun? Ben bunu bilmiyordum..Dua edeceğim bütünlemen için ama sen gelirsin üstesinden bence
Beyhan, siz Soli'nin orada mısınız? Benim Mezitli'de tek bildiğim yer orasıYeriniz iyiymiş..
Ben çok sıcak diye oğluma yer yatağı yaptım..2 tane yatağı yere koyup çevresine yastıklarla bariyer yapıyorum..İki yatak dediğimin biri park yatağın yatağı, biri de 80x130 bir yatak..Ama Karahan yine de sığamıyor yataklara..Dün gece yine gitmiş gitmiş en uca sıkışmış..Zaten yatay bırakıyorum yatağa, bir saat sonra dikey hale geliyor..Normal yatağında da öyle..Park yatak almıştık biz ama yatakta dönemediği için ağlayıp uyanıyordu..Biz de yatak yaptırdık..Ama onda bile sürekli dönenecek gibi..
Zaten sıkıntıya, zorlamaya hiç gelemeyen bir bebek Karahan..Belki de burcundan dolayıdır..Malum, yaylar özgür ruhlu oluyor..Benim oğlum da yay, eşim de..Gerçi ben de kovayım..Anlaşıyoruz yani
saol canim..bı geceyim hele su dersten..keske sinif sorumlumuz sen olsaydın..100 alırdım bak.edibeeeeeeeee sınavda başarılar cnm...
tugbaaaaaaaa gecmiş olsun ya aa boşver öle tanımadıgın insanlara hesap mı vercen canınla mı ugrasacaksnn
senemgy senin adına sevndm ccnm inş. rahat çalışırsn kızında senidaha cok görür
asuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesnnnnnnnnnnnnn?????????
kemece nası oldun bi ses ver cnm arkadasım
bizde yarin gidiyoruz pikniğe..pazarda başka birileri davet etmiş.evleri villa tipi..bahçelerinde mangala..2 gun nasıl bı etoburluktur bilmem yani..ne olucaz acaba..bende erdem le yalniz yollaracikiyorum artık..cooook mutluyum o konuda..bu arada dün kızım ve eşimle çekirdek aile olarak ilk pikniğimize gttk cok güzeldi ipek köpeklere bayıldı bi saat onlarla konustu onlara yemeklerinden ble attıbende baba kız otururken ilk defa yalnız araba sürdüm ya araba kullanmak kolayda geri geri gitmek zormuşş ama baya iyiyim kendime güveniorum Allak kaza bela vermezse kızımla arabalı yıllar başlıo....
emireamade senem dişlerinz hayırlı olsunnnn..........
benim kıza yakında diş taktırcam bi biz kaldık bide asuu galibadenisin cıktı mı acaba
saol tatlım ... Matematik olsa kesin derdim de Arapça farsça bozdu beni valla..edibe başarılar sen zekisin yaparsın başarılar sanaaa
hmmm ben kpss den çok kötü puan aldım çalışamadım hiççç 65 te kaldım rezil oldum kocama
beyhan haftaya gidecem mersine komşuyla öyle kararlaştırdık zaten onlara gittiğimde sizinle buluşma işi zor olur kısmet ayın 15 inden sonra buluşuruz
güzelim su trafikteki geri zekalıların i q seviyesini bilseydin ezer geçedin hemen onları..kiz kimler kkimler kullaniyo..yarin hemen çık trafiğe.haber bekliyorum senden.ayy su araba olayı benım bas sorunum bır tek basıma trafıge cıkmayı cesaret edemıyorum hala korkuyorum kullanmayı bılıyorum ama araba dendımı strese gırıyorum aslında bır bayan ıcın sart araba erkekten daha cok bayan.. kocaya cok muhtac oluyoruz yoksa bıryere gıderken bısey yaparken mutlaka o bırakıp o alacak ,cocukla hayatta dolmusa bınemıom daha hıc bınemdımde oyuzden tek basıma bısey yapamıyorum bır kere gozumu karartıp oglumuda aldım cıktım tarfıge bır arkadasa gıttı ama evıme yakın bıryerde onda bıle baya korktum ..aslında kullanmayı bılıyorum ama su korkuyu bır yensem cok cesaretlıydım bu konuda ama cesaretım acayıp kırıldı .. ama en kısa zanda kullanmam lazım yoksa oglusu alıp hıcbıryere gıdemıoz ıllakı babamızı beklemek zorunda kalıoz...
düğün pazar gunü ya Cumartesi buluşsak olmaz mı yani..bu arada hayırlı olsun simdidenedibecim 16 sında kardeşimin düğünü var benim:) 17sinde öğleden sonra görüşebiliriz ama hafta içi ve arabam yok çocukla gelmem zor olur yere bağlı görüşmek yani:)ama çok istiyorum görüşmeyi
ÖSS ye girdim ..sırf edebiyat için..soyle anlatayım canim..benim yazma çizme geçmişim baya bı kabarık..Edibe, canım ya, merak ettim..ikinci fakülteyi edebiyat için mi okumaya başladın? Daha doğrusu şöyle sorayım..İkinci kere sınava edebiyat okumak için mi girdin? Sen diş hekimisin..Edebiyat ne alaka ki?
Bilemiyorum sormak istediğimi ne kadar ifade edebildim?
Eki Görüntüle 500548 Buda benim miniğim kocaman kız oldu
Eki Görüntüle 500548 Buda benim miniğim kocaman kız oldu
evi mis gibi yaptım malum pazartesi iş başı ev hazır olsunkızımda bıcı bıcı yapıp uyudu cok seviorum şu fıstıgı ne güzel annelik
Cok tesekkur ederim canim benim...Edibe, ben cesur ve kararlı insanları severim, daha da önemlisi saygı duyarım..Senin kariyer anlamında yeni bir yolda ilerlemek istemen ve bu anlamda yeni bir başlangıç yapmaya karar vermen gerçekten cesaret isteyen birşey..Demek istediğim, sen diş hekimisin..Sonuçta üniversite mezunusun, kariyerin var, evlisin ve de annesin..Ama bütün bunlar seni yeni bir amaç edinmekten alıkoymamış..Bu çok güzel birşeyBir yeteneğin var, bunu en doğru şekilde değerlendirmek istiyorsun..Ben başarılı olacağına inanıyorum canım..
Massalah Allah nazarlardan saklasinEki Görüntüle 500548 Buda benim miniğim kocaman kız oldu
kız bu neee, ne tatlı olmuşş.. maşallaahhh...Eki Görüntüle 500548 Buda benim miniğim kocaman kız oldu
evttttttttttt sevgı dolu, mutlu, neşeli annelere merhabalarrrrrr
hepnızı opyrmmmm yanaklarınızdannnnnn
tekrar gorusmek umıdı ıleeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?