2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Tanisalim göstercem sana kendimi..
tatlim yengeç burcuyuz..melankoligiz asigiz gelir gider duygularımız..siir gibi yasarız hayatı seramoni gibi ağlarız durup dururken haykırır 2 dakika sonra kedi gibi mirnavlarizz..
sanatci ruhu taşırız..gelir gider..o yüzden akıl hastanelerinde en cok yengeç burcu vardır hasta olarak..dünya ya bakış acımızı dunya kaldıramaz..dar gelir bazen duvarları mekanların..doğuştan bı taskinlik var..ifadeye döküp paylaşmak
lazım..yoksa icimizi paralar..

tanışalım bu sözleri duydum artık tanışmak şart oldu meraktan çatlarım tanışamazsam eğer, az kaldı eylüle girdik canım inşallah en kısa zamanda tanışacağız. Ben oğlak burcuyum inatçıyım senin gibi yoktur yeteneklerim ama çok severim gezmeyi farklı şeyleri denemeyi öğrenmeye sevmeye arkadaş edinmeye açığım yeterki candan yürekten içten pazarlıksız olsun. ben yatar size iyi uykular

merhaba tubacım uzun zamandır giremedim ilk birkaç hafta öyle keyfim kaçıktı hiç yazasım yoktu arada okuyup çıkıyordum sonra misafirim geldi onlar gider gitmez annemlere gittik ordan eşimin memleketine geçtik eve geldik bir haftalığına tatile gittik sonunda burdayım görüşürüz bundan sonra inşallah ben girmeyeli 50 sayfa birikmiş neredeyse okuyabilirmiyim bilemiyorum inşallah herkes iyidir

Yaaa benim etrafımda hiç yengeç yok,anlamıyor kimse beni,diyordum;sen ne güzel anlatmışsın vallahi.Benim de bir iki yazma denemem oldu,fena da değillerdi hani ama çizmeyi yazmaya tercih ettim ben.Resim öğretmeni oldum.Fırçalarım,boyalarım...Dünya benim gözümde sulu boya gibi.

Yengecim,sessiz sakinim ama oğlak moğlak bilmem,keçiden farksızımdır.Kızım da bana çekmiş sanırım.Biz iki inatçı keçi...Yandık ki ne yandık.

Merhaba kızlar ben geldim kimsecikler yok...Minik adamlar çok yorucu olmaya başladı belli ki...Ben geç yatarsam ertesi gün enerjim yetmiyor oğlumla oynamaya :))
İşe de başlıyorum bakalımnasıl olacak tempomuz :))
Kızlar çalışanlarve işe başlayacak olanlar bizim süt iznş ne kadar daha devam ediyor?..
Bir buçuk saat izin kullanabilecez ama kaçay kaldı tam olarak emin değilim...
İşe başlamak nasıl bir duygu olacak bir yıl sonra...
Bende hem heyecan var hem hüzün
İşe başlayınca hayatta bebek dışında da birşeyler yapmaya daha fazla sosyalleşmeye başlayacağım
ama minik oğlum ile daha az zaman geçireceğim..
Ben sorunumu çözdüm çalışmak ya da işe gitmek değil..
Ben oğlumu çok seviyorum ondan ayrılmak onu özlemek fikri, sabahları uyandığında yanında olamamak fikri beni üzüyor geriyor..
Ben ayın 10'unda başlayacağım yarın başlayacak olan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa neler hissettiler bebekler nasıldı tepkiler çok mutlu olurum..
Ben oğlum arkamdan ağlarsa dayanamam gibi geliyor bakalım..
Deneyimleri paylaşırız...

oğlumu uyuttum pc başına oturdum iki sohbet edelim istedim bugün de kimsecikler gelmiyor...Bu arada oğlum üstten dişi patlattı bir haftadır yine saat başı kalkmalar başlamıştı sonunda diş geldi..Sol üst ve yanlarda damak kabarık bakalım onlarda sırada herhalde...

tarioronar, dişleriniz hayırlı olsun canım..Darısı başımıza

Bu arada birkaç gündür Karahan'a "annen nerede" ya da "baban nerede" diye sorulduğunda yüzümüze bakmaya başladı, kısacası bizi tanıyor artık..Gerçi belki de bunu daha erken yapan kasım bebekleri olmuştu, bilemiyorum.. Ama bu öyle hoşumuza gidiyor ki sık sık soruyoruz

Yengecin halinden yengeçten başka kimse anlamaz sevgili arkadasım..ne guzel bı mesleğin var senin..

hayirli uğurlu olsun incileriniz

Ayyy cok tatlı..resmi de halleri de..sipam benim..

Ne mutlu size ben hiç bilmiyorum... anne baba olarak tanıyormu, bu aylarda tanıyor tabiki ama öle sormadık:)) deneyeyim bende bakalım :))

hayirli uğurlu olsun incileriniz

Teşekkür ederiz...:)) İnşallah diğerleri çıkarken gece uyanmaları artmaz..Mahvoldum saat başı ağlama saat başı meme isteme hatta memede uyuma çıkınca ağlama pöffffff

Yengeç arkadaşlarım bende bir yengecim...Kocişbile zorlanıyor beni anlamakta bazen ağlarken kahkahaya boğulabiliyorum bana şaşıp kalıyor ben 22 temmuz siz?

Evlatlarımızı emanet ettigimiz sevgili öğretmenlerimiz ,,
Yeni egitim öğretim yilinız hayirli uğurlu olsun..ve sizlere hep mutluluk getirsin..
Bu hafta ben yokum..haftasonu Osmanlıca butunlemem için kendimi kampa alıyorum..
Hepinizi öptük erdem le

Caim benim yaaaa ...annesi meleğinin ağrısı var..kiyamam ben o minik kAhramana..etini kemiğini bı dis deliyo..naapsin uyanmayip..
Yengeç arkadaşlarım bende bir yengecim...Kocişbile zorlanıyor beni anlamakta bazen ağlarken kahkahaya boğulabiliyorum bana şaşıp kalıyor ben 22 temmuz siz?

26 Haziran..eşimde 22 Haziran olunca mutlu Mesut anlaşıyoruz Allah tan ki Allah tan yani..yoksa var ya bana katlanmak...cümleyi tamamlamıyim

bende kopya çekip çizilmiş resmi kumaşa geçiiriyorum sonrada bir güzel boyuyorum ben anlamam şairanelikten çizmekten ama takdir ederim hepinize
benim kuzu çevredekileri kandırıyor bu aralar gel diyene gidecek gibi yaıyor sonrada bana sarılıp kıkırdıyor ne yalan söyleyim çok hoşuma gidiyor
beyhan karaca bana cep numaralarınızı özelden atarmısınız salı günü mersine gelebilirim siz çok uygun olmayabilirsiniz bende arkadaşın kızının doğum günü var toplu gidilecek ne olur olmaz msj atın eninde sonunda kısmetse tanışılacak ne de olsa

Ben çok foruma yazamıyorum telefondan okuyp kapatıyorum ama hamilelikten bu yana takipteyim:)
Senin olumlu bakış açın pozitifliğin çok hoşuma gidiyor bazen bende keşke bu kadar pozitif olabilsem dediğim oluyor...
Minik kahraman lafına bayıldım :))
Dokuz aydır en fazla iki saatte bir kalkınca tahammülüm kalmıyor dayanamıyorum.... gündüz uykusuna da yatamıyorum ben miniğim en fazla 1saat uyuyor uyanınca yemesi için yemeğini hazırlıyorum ya da evi topluyorum onu da yapmazsam kendime ayırıyorum keyif kahvesi içiyorum böle olunca gece sürekli kalkmak zor geliyor...

Canim benim..
benim tosbagam im da farklı dertleri var..ben seni cok iyi anlaıyorum..
cok haklisin..hele ki uykusuzluk..tahammülü cok zor bı şey..
Ama ben hep soyle düşünüyorum..
Bu su an üzüldüğüm su şey...
beni öldürür mu
esimi veya cocuğumu öldürür mu
Peki su anki sorunuma 5 sene sonra bakınca ne hissedecegim
hala üzüntü mü yoksa bı tebessüm mü???
canimm
hayat o kadar kısa ki..
en kötü derdimiz uykusuzluk olsun.
pasla küçümse miyorum
hatta var ya cocuk uyuyunca aynen senin gibi bende anca kahve yapıp kendime gelmeye çalışıyorum...
aman tüm dertlerimizi 5 sene sonra bı tebessümle
bakabilecegimiz kadar ufak olsun..
Pele ki uykusuzluk ...
Findiklar yasına girsin..nasıl düzeliyor bak..

Hem biz neden burda sohbet ediyoruz..birbirimize destek olmak için..
dertlerimiz.e sevinçlerimizde hemdem olmak için..
lsen sıkıldın mı sabrın taştı mı beni ara ..
Bak ben sana o günkü sıkıntımı anlatayım..bı seycigin kalmaz valla...

gunaydın kızlar
masallh kızlar hepınız edebıyatcı cıkmıısnız ne 4 lukler dokturmussunuz bole bayıldım...

ayy cok guldum sız benı gorsenız bıldıgınız balına devkule 3 kılo nedırkı benım 15 kılo fazlam var ben bu evlılık dogum benı bıtırdı yanı su konuyu okuduktan sonra sızınle hıc karsılasmasammı ben sıızı gorunce ortadan ıkıye ayrılacam kıskancımdan :)

devkule ne hamartasın sen bole aman kaşı bıryerlerını nazar degmesın takdır edıyom senı neler hazırladın kıslık oyle ben hayatta yapamm boyle seyler walla hayran kaldım sana..

Ne mutlu size ben hiç bilmiyorum... anne baba olarak tanıyormu, bu aylarda tanıyor tabiki ama öle sormadık:)) deneyeyim bende bakalım :))

Canım, biz de en başta "acaba bir kerelik birşey mi" diye düşündük ama başka başka zamanlarda sorupta yine aynı tepkiyi alınca emin olduk bizi tanıdığına

Edibe, iyi çalışmalar canım Geceleri uğrarsın ama belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…