- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.841
Tanisalim göstercem sana kendimi..oooohhhhhhhhhhhh maşallah az önce baktım kimse yoktu toplanmışsınız
happy maşallah sana sende ne marifetler varmış takdir ettim sen
emireamade bende yok numaraa sana zahmet kısaca tarhana yı tarif etsen ben yoğurdum 2 gündür beklemede şimdide annemlere soda şişesinde domates kaynatıyoruz 1 posta bitti 2. kaynamakta oğluma 5 şişe daha şeftali 1 tanede denemelik armut kompostosu yaptım arasına sıkıştırdım kaynadı gitti ben sıkıntıdan neler yapacağımı şaşırdım işte kzılcık bulursam onunda tarhanasını denemek istiyorum birde şu patlıcanlar gelse onunda reçelini yapcam. emireamade tarhanayı yapış şeklimi anlatayım olmuşmu sen karar ver soğanı robottan çektim suyunu sıktım kavruldu kırmızı ve yeşil biber domateslerde aynen kavruldu sonra oğlanın diş buğdayından artmış nohut ve fasülyeden arada 3.5 kalan buğdayda robottan geçti oda kavruldu maydanoz ekledim ılıyınca yoğurduğum süzme yoğurtlu mayalı hamurla buluştu kaynaştı kuru nanesi atıldı yumuşak hamur halinde 2 gündür mayalanmakta tabiki o şiştikçe ben indiriyorum havasını tarsus sıcağında kurtlanmaz dimi
Tanisalim göstercem sana kendimi..
tatlim yengeç burcuyuz..melankoligiz asigiz gelir gider duygularımız..siir gibi yasarız hayatı seramoni gibi ağlarız durup dururken haykırır 2 dakika sonra kedi gibi mirnavlarizz..
sanatci ruhu taşırız..gelir gider..o yüzden akıl hastanelerinde en cok yengeç burcu vardır hasta olarak..dünya ya bakış acımızı dunya kaldıramaz..dar gelir bazen duvarları mekanların..doğuştan bı taskinlik var..ifadeye döküp paylaşmak
lazım..yoksa icimizi paralar..
elinde sevdalinkanın telefon numarası olan var mııı? bi zahmet arsalarda bize de haber verseler, merak ediyom, çook uzun zamandır yook. yapmazdı böyle.. ya da tel nosunu özelden bana atın, ben arayım.. nolur yapın bi güzellik hadiii...
Tanisalim göstercem sana kendimi..
tatlim yengeç burcuyuz..melankoligiz asigiz gelir gider duygularımız..siir gibi yasarız hayatı seramoni gibi ağlarız durup dururken haykırır 2 dakika sonra kedi gibi mirnavlarizz..
sanatci ruhu taşırız..gelir gider..o yüzden akıl hastanelerinde en cok yengeç burcu vardır hasta olarak..dünya ya bakış acımızı dunya kaldıramaz..dar gelir bazen duvarları mekanların..doğuştan bı taskinlik var..ifadeye döküp paylaşmak
lazım..yoksa icimizi paralar..
tanışalım bu sözleri duydum artık tanışmak şart oldu meraktan çatlarım tanışamazsam eğer, az kaldı eylüle girdik canım inşallah en kısa zamanda tanışacağız. Ben oğlak burcuyum inatçıyım senin gibi yoktur yeteneklerim ama çok severim gezmeyi farklı şeyleri denemeyi öğrenmeye sevmeye arkadaş edinmeye açığım yeterki candan yürekten içten pazarlıksız olsun.ben yatar size iyi uykular
Yengecin halinden yengeçten başka kimse anlamaz sevgili arkadasım..ne guzel bı mesleğin var senin..Yaaa benim etrafımda hiç yengeç yok,anlamıyor kimse beni,diyordum;sen ne güzel anlatmışsın vallahi.Benim de bir iki yazma denemem oldu,fena da değillerdi hani ama çizmeyi yazmaya tercih ettim ben.Resim öğretmeni oldum.Fırçalarım,boyalarım...Dünya benim gözümde sulu boya gibi.
Yengecim,sessiz sakinim ama oğlak moğlak bilmem,keçiden farksızımdır.Kızım da bana çekmiş sanırım.Biz iki inatçı keçi...Yandık ki ne yandık.
hayirli uğurlu olsun incilerinizoğlumu uyuttum pc başına oturdum iki sohbet edelim istedim bugün de kimsecikler gelmiyor...Bu arada oğlum üstten dişi patlattı bir haftadır yine saat başı kalkmalar başlamıştı sonunda diş geldi..Sol üst ve yanlarda damak kabarık bakalım onlarda sırada herhalde...
Ayyy cok tatlı..resmi de halleri de..sipam benim..tarioronar, dişleriniz hayırlı olsun canım..Darısı başımıza
Bu arada birkaç gündür Karahan'a "annen nerede" ya da "baban nerede" diye sorulduğunda yüzümüze bakmaya başladı, kısacası bizi tanıyor artık..Gerçi belki de bunu daha erken yapan kasım bebekleri olmuştu, bilemiyorum.. Ama bu öyle hoşumuza gidiyor ki sık sık soruyoruz
tarioronar, dişleriniz hayırlı olsun canım..Darısı başımıza
Bu arada birkaç gündür Karahan'a "annen nerede" ya da "baban nerede" diye sorulduğunda yüzümüze bakmaya başladı, kısacası bizi tanıyor artık..Gerçi belki de bunu daha erken yapan kasım bebekleri olmuştu, bilemiyorum.. Ama bu öyle hoşumuza gidiyor ki sık sık soruyoruz
hayirli uğurlu olsun incileriniz
Teşekkür ederiz...:)) İnşallah diğerleri çıkarken gece uyanmaları artmaz..Mahvoldum saat başı ağlama saat başı meme isteme hatta memede uyuma çıkınca ağlama pöffffff
Yengeç arkadaşlarım bende bir yengecim...Kocişbile zorlanıyor beni anlamakta bazen ağlarken kahkahaya boğulabiliyorum bana şaşıp kalıyor ben 22 temmuz siz?
Caim benim yaaaa ...annesi meleğinin ağrısı var..kiyamam ben o minik kAhramana..etini kemiğini bı dis deliyo..naapsin uyanmayip..
26 Haziran..eşimde 22 Haziran olunca mutlu Mesut anlaşıyoruz Allah tan ki Allah tan yani..yoksa var ya bana katlanmak...cümleyi tamamlamıyim
Canim benim..Ben çok foruma yazamıyorum telefondan okuyp kapatıyorum ama hamilelikten bu yana takipteyim:)
Senin olumlu bakış açın pozitifliğin çok hoşuma gidiyor bazen bende keşke bu kadar pozitif olabilsem dediğim oluyor...
Minik kahraman lafına bayıldım :))
Dokuz aydır en fazla iki saatte bir kalkınca tahammülüm kalmıyor dayanamıyorum.... gündüz uykusuna da yatamıyorum ben miniğim en fazla 1saat uyuyor uyanınca yemesi için yemeğini hazırlıyorum ya da evi topluyorum onu da yapmazsam kendime ayırıyorum keyif kahvesi içiyorum böle olunca gece sürekli kalkmak zor geliyor...
ikinizede çok ayıp hiç bizi düşünmüyorsunuz dimi bizim hala kilo fazlamız var bekarlık kiloma dönmek istiyorum bende, hem bugün platese başladım kociş gelene kadar sıkılaşmam lazım 3 kilo vermem lazım 27 günde verilirmi hem sizin gibi tatlı dondurma yiyen biri de değildim ama nedense 1 haftadır lokum çikolata yemek istiyorum gerginlik ve sinir olabilirmi bu aralar biraz öyleyim regli dön. yeni bitti. ufff kilo almak istemiyorum. karaca desene sizle buluştuğumuzda ben şişko kalacağım beyhan da kesin zayıftır. bu arada şu kilolarınızı işallah usha okumaz çok kızar yoksa size
oooohhhhhhhhhhhh maşallah az önce baktım kimse yoktu toplanmışsınız
happy maşallah sana sende ne marifetler varmış takdir ettim sen
emireamade bende yok numaraa sana zahmet kısaca tarhana yı tarif etsen ben yoğurdum 2 gündür beklemede şimdide annemlere soda şişesinde domates kaynatıyoruz 1 posta bitti 2. kaynamakta oğluma 5 şişe daha şeftali 1 tanede denemelik armut kompostosu yaptım arasına sıkıştırdım kaynadı gitti ben sıkıntıdan neler yapacağımı şaşırdım işte kzılcık bulursam onunda tarhanasını denemek istiyorum birde şu patlıcanlar gelse onunda reçelini yapcam. emireamade tarhanayı yapış şeklimi anlatayım olmuşmu sen karar ver soğanı robottan çektim suyunu sıktım kavruldu kırmızı ve yeşil biber domateslerde aynen kavruldu sonra oğlanın diş buğdayından artmış nohut ve fasülyeden arada 3.5 kalan buğdayda robottan geçti oda kavruldu maydanoz ekledim ılıyınca yoğurduğum süzme yoğurtlu mayalı hamurla buluştu kaynaştı kuru nanesi atıldı yumuşak hamur halinde 2 gündür mayalanmakta tabiki o şiştikçe ben indiriyorum havasını tarsus sıcağında kurtlanmaz dimi
Ne mutlu size ben hiç bilmiyorum... anne baba olarak tanıyormu, bu aylarda tanıyor tabiki ama öle sormadık:)) deneyeyim bende bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?