- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.861
tarioronar, dişleriniz hayırlı olsun canım..Darısı başımıza
Bu arada birkaç gündür Karahan'a "annen nerede" ya da "baban nerede" diye sorulduğunda yüzümüze bakmaya başladı, kısacası bizi tanıyor artık..Gerçi belki de bunu daha erken yapan kasım bebekleri olmuştu, bilemiyorum.. Ama bu öyle hoşumuza gidiyor ki sık sık soruyoruz
Yengecin halinden yengeçten başka kimse anlamaz sevgili arkadasım..ne guzel bı mesleğin var senin..
hayirli uğurlu olsun incileriniz
Ayyy cok tatlı..resmi de halleri de..sipam benim..
Yengeç arkadaşlarım bende bir yengecim...Kocişbile zorlanıyor beni anlamakta bazen ağlarken kahkahaya boğulabiliyorum bana şaşıp kalıyor ben 22 temmuz siz?
Caim benim yaaaa ...annesi meleğinin ağrısı var..kiyamam ben o minik kAhramana..etini kemiğini bı dis deliyo..naapsin uyanmayip..
26 Haziran..eşimde 22 Haziran olunca mutlu Mesut anlaşıyoruz Allah tan ki Allah tan yani..yoksa var ya bana katlanmak...cümleyi tamamlamıyim
bende kopya çekip çizilmiş resmi kumaşa geçiiriyorum sonrada bir güzel boyuyorumben anlamam şairanelikten çizmekten ama takdir ederim hepinize
benim kuzu çevredekileri kandırıyor bu aralar gel diyene gidecek gibi yaıyor sonrada bana sarılıp kıkırdıyorne yalan söyleyim çok hoşuma gidiyor
beyhan karaca bana cep numaralarınızı özelden atarmısınız salı günü mersine gelebilirim siz çok uygun olmayabilirsiniz bende arkadaşın kızının doğum günü var toplu gidilecek ne olur olmaz msj atın eninde sonunda kısmetse tanışılacak ne de olsa
slm canlar uzun süredir giremiyorum bayram sonra deniz tatili derken işe başladık anca foruma giriyorum..umarım hepiniz iyisinizdir, tabiki tatlı mı tatlı prensesler ile yakışıklı prenslerimizde.. biz iyiyiz çok şükür bu ay babaannemiz geldi sıra onda biz de ay ay bir anneanne bir babaanne gitçek inş.. oğluşum da iyi dört dişi de çıktı. çıkmadı çıkmadı bir ayda 4ledi. bi ara versin azcık..emekleme çalışmalrımız devam sürünerek odaları gezmeye başladı, sanırım kaldıramıcak poposunu:) neyse her şeyin zamanı var ne de olsa... sık sık girmeye çalışacam artık. iş hayatım kesintisiz başladı izinler bitince... öptm hepinizi..
Ankaradan Zekai Tahir Burak ya da Zübeyde Hanıma giden var mı?
slm kızlar işe başladım ilk gün yani dün kızım içinde benim icinde cok zor oldu annem geldi zor günlerimizi atlatalım die o bakıo simdi persembe gidecek...ipek hanım dün ben gidince uykusu gelip uyuyamaynca süürekli ağlamış hic bişey istememiş tok bırakmıstım zaten annemi ayakta bekltmiş kadın yazık baya üzülmüş 2 saat zor sabrettiler bende iizin alıp erken cıktım taksiye atlayıp geldm bi baktım sokakta geziolar ama ipek hala aglıoannem elinden geleni yapmıs ama cok yormus bi anda annemede alışamadıgından sanırım cok zorlandı dün gün boyu bi dk kucagımdan inmek istemedi bi uyudu 3 saat garibim ağlama yorgunlugu sanırım... neyseki bugün erken kaldırdım biraz kahvaltı yapar gibi oldu emzirdim uyutup cıktım 2 saat uyumus uyanıncada annemle balkonda falan oturmuslar aglamamıs bugün baya sakindi...beni görünce bi sevinişi var anlatamam Rabbime şükür zor oluo aama alışıo en azından bugünde dünkü gibi olsaydı ne yapardım bilmem şimdi uuyudu persembede halasında olacak onlarda ağlamas alışır die düşünüorum...şimdi annemle su böreği yapacagz biraz ev işi yapayım ..sizi seviorum...işe başlayacak anneler korkmayn hersey halloluyo bi şekilde sabır gerekio ama yapcak bişey yok
slm kızlar işe başladım ilk gün yani dün kızım içinde benim icinde cok zor oldu annem geldi zor günlerimizi atlatalım die o bakıo simdi persembe gidecek...ipek hanım dün ben gidince uykusu gelip uyuyamaynca süürekli ağlamış hic bişey istememiş tok bırakmıstım zaten annemi ayakta bekltmiş kadın yazık baya üzülmüş 2 saat zor sabrettiler bende iizin alıp erken cıktım taksiye atlayıp geldm bi baktım sokakta geziolar ama ipek hala aglıoannem elinden geleni yapmıs ama cok yormus bi anda annemede alışamadıgından sanırım cok zorlandı dün gün boyu bi dk kucagımdan inmek istemedi bi uyudu 3 saat garibim ağlama yorgunlugu sanırım... neyseki bugün erken kaldırdım biraz kahvaltı yapar gibi oldu emzirdim uyutup cıktım 2 saat uyumus uyanıncada annemle balkonda falan oturmuslar aglamamıs bugün baya sakindi...beni görünce bi sevinişi var anlatamam Rabbime şükür zor oluo aama alışıo en azından bugünde dünkü gibi olsaydı ne yapardım bilmem şimdi uuyudu persembede halasında olacak onlarda ağlamas alışır die düşünüorum...şimdi annemle su böreği yapacagz biraz ev işi yapayım ..sizi seviorum...işe başlayacak anneler korkmayn hersey halloluyo bi şekilde sabır gerekio ama yapcak bişey yok
Teşekkür ederiz...:)) İnşallah diğerleri çıkarken gece uyanmaları artmaz..Mahvoldum saat başı ağlama saat başı meme isteme hatta memede uyuma çıkınca ağlama pöffffff
Teşekkür ederiz...:)) İnşallah diğerleri çıkarken gece uyanmaları artmaz..Mahvoldum saat başı ağlama saat başı meme isteme hatta memede uyuma çıkınca ağlama pöffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?