- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.001
ya face yok mu.. ben de çok merak ediyom sizi.. face den baksaydık bari bi iki.. olma mıı?
beni tüm sosyal platformlarda aynı kullanıcı adı ile bulabilirsiniz, bilginize..
CiliGin bekleyişim sona erdi.. Erdem bı tabak barbunya yedi aksam ve gaz yapmadı hic... Karaca cim elbet tanisicaz... Daha seneler var önümüzde
Canım, benim face'im yok..Hiç olmadı..
Gerçi bazen kendimi teknolojiden pek uzak kalmış gibi hissediyorum..Malum, artık herkesin var..
Ama ne bileyim..Hiç içimden gelmedi nedense..
Ama hepinizi görmek, hatta tanımak isterdim..
Karahan in anası.... Sen makyajsiz da güzelsin..
unuturmuyum hiç baksana bana bende o göz varmıB
Bak ipeği falan da unutmuyor haaaaaaaa... Tamam sprey le görüşüyor uz cok sık aynen iletirim canim
B
Yaktın sen beni... Boyle dünür mü Olur yav... Kizim seni beğenmesem kızını alır miyim heeeeeeeccccc oğluma.. Akıllı ol bakeeeemmmpeki ya ben
unuturmuyum hiç baksana bana bende o göz varmı
oraya kadar gelirsen banada uğraErdem'e maşallah
Karahan'da mercimek yemişti ve hiç gaz yapmamıştı ama onun dışında bakliyat denemedik hiç..
Barbunyayı bende deneyeyim bir ara..
Canım inşallah tanışacağız..Umarım en kısa bir zamanda Mersin'e de yolunuz düşer..
Ya da bizim İzmir'e...Kimbilir..
ya face yok mu.. ben de çok merak ediyom sizi.. face den baksaydık bari bi iki.. olma mıı?
beni tüm sosyal platformlarda aynı kullanıcı adı ile bulabilirsiniz, bilginize..
Yaktın sen beni... Boyle dünür mü Olur yav... Kizim seni beğenmesem kızını alır miyim heeeeeeeccccc oğluma.. Akıllı ol bakeeeemmm
Kac kayme istiyon.. Biz bunu n takılanları hic ellemedik banka da.. Direk kasanın anahtarını verelim de kapansın kaynananın agziok kararından eminsen ben başlık parasını söyliimde biriktirmeye bağlasın erdem efendi şimdiden
Gelip bı guzel pataklicam senin su misafirleri.. Bana yetti yaaaaa.. Ne Engin gönüllü kadinmissin sen.. Ben olsam süpürge ile kovalarım valla.. Ya kac aydır misafirin var yaaaaye bende aynı durumdayım happy, sabahta erken kalkacaz malum kahvaltıya da kalacak misafirler
gidip yatmam lazım ama sizi de bırakamıyorum özlemişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?