2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya face yok mu.. ben de çok merak ediyom sizi.. face den baksaydık bari bi iki.. olma mıı?

beni tüm sosyal platformlarda aynı kullanıcı adı ile bulabilirsiniz, bilginize..

CiliGin bekleyişim sona erdi.. Erdem bı tabak barbunya yedi aksam ve gaz yapmadı hic... Karaca cim elbet tanisicaz... Daha seneler var önümüzde

ya face yok mu.. ben de çok merak ediyom sizi.. face den baksaydık bari bi iki.. olma mıı?

beni tüm sosyal platformlarda aynı kullanıcı adı ile bulabilirsiniz, bilginize..

Canım, benim face'im yok..Hiç olmadı..
Gerçi bazen kendimi teknolojiden pek uzak kalmış gibi hissediyorum..Malum, artık herkesin var..
Ama ne bileyim..Hiç içimden gelmedi nedense..

Ama hepinizi görmek, hatta tanımak isterdim..

Bu forum haricinde hic bı yerde yokuz biz.. Esım bunu da istemiyor cogu zaman ya.. Bı kac kisi ile yüzyuze görüşünce biraz izin verdi...

CiliGin bekleyişim sona erdi.. Erdem bı tabak barbunya yedi aksam ve gaz yapmadı hic... Karaca cim elbet tanisicaz... Daha seneler var önümüzde

Erdem'e maşallah
Karahan'da mercimek yemişti ve hiç gaz yapmamıştı ama onun dışında bakliyat denemedik hiç..
Barbunyayı bende deneyeyim bir ara..

Canım inşallah tanışacağız..Umarım en kısa bir zamanda Mersin'e de yolunuz düşer..
Ya da bizim İzmir'e...Kimbilir..

ya ben de yeni açtım.. bıktım herkese ayrı ayrı Emir'in fotolarını mail atmaktan.. açtım sonunda ona bir face kurtulduk.. benim pek resmim yok zaten.. Emir ağırlıklı bir face.. ona özel yani..

oraya kadar gelirsen banada uğra

canım bende kullanmıyorum face
eş durumundan da azıcık yasaklı diğer sosyal paylaşım metodları

ye bende aynı durumdayım happy, sabahta erken kalkacaz malum kahvaltıya da kalacak misafirler

gidip yatmam lazım ama sizi de bırakamıyorum özlemişim..

ye bende aynı durumdayım happy, sabahta erken kalkacaz malum kahvaltıya da kalacak misafirler

gidip yatmam lazım ama sizi de bırakamıyorum özlemişim..
Gelip bı guzel pataklicam senin su misafirleri.. Bana yetti yaaaaa.. Ne Engin gönüllü kadinmissin sen.. Ben olsam süpürge ile kovalarım valla.. Ya kac aydır misafirin var yaaaa

iyi geceler kasım şekerlerinin anneleri toplanmışız yine maşallah hepinize
sprey çoook geçmiş olsun (happy sen iletirsin selamlarımıda ilet lütfen insanın ağzı dili bağlanıyor bu durumlarda)
hapy inşallah 2. sınıf olursun bizde mutlu oluruz senle
eusha yoktun sonunda gelmişsin sen olmayınca bak benimde yazasım olmadı
emireamade oğlanın renkli çizgili pantolonumu vardı ben doğru yerden baktıysam çok şeker senin bıdık
ben bu aralar çok keyifsizim sinirliyim zaman geçmiyor diye yatak örtüsü boyamaya karar verip başladım dikiş işini anneme hallettirdim bu aralar kafayı boyama ile dağıtıyorum yoksa herkese hırıyorum çok huysuz geçimsiz biri oldum neyseki kociş geliyor 26 sında bende kendi düzenime kavuşacağım bak yazarken de sııldım kendime hiçbir şeye tahammülüm kalmadı

Günaydın herkese,

kemece valla dediğin ilaç ii geldi canım. akşam çok kızarıktı ilacı sürdük çok şükür uykumuzda ii idi. ben şüpheliydim bu kaşıntı ile zor uyuruz diye. sabah baktım daha iyi idi. kızarıklık bayağı azalmıştı. inş akşama kadar daha da iyi olur.

tüm dualarımız gökçe ile... inşşş en yakın sürede tüm bu olumsuzluklardan kurtulurlar. telefon ile konuşan arkadaşlar haber alınca lütfen hemen bize de yazın..çok merak ediyoruz..alalhım sen meleklerimizi koru..bizleri de koru ki onalrı koruyabilelim..alahım hepimize sağlık versin inşş..

hıhhh kızlar şöyle olun.sabah sabah diyeyimm''offf amma da konuşmuşlar yine''özlemişim valla gece sohbetlerinizi.ben giremiyorum geceleri.koca kıskanıyo,bütün gün oğlanla,gece de bilgisayarla ilgileniyosun diyo.o yüzden el mahkum onun yanında pek açmamaya çalışıyorum.
allhım spreye sabır versin.gökçeye acil şifalar.bebeklere dayanamıyorum.allahım onları hastalıktan,kazadan,beladan korusun.
tuba canım en sonunda yazdın bişeyler.kızlara telefonunu sordum,sağolsun kemece göndermiş,yazmasaydın bugün aramayı düşünüyodum.ne kadar garip değil mi?birbirmiz hakkında endişeleniyoruz,daha tanışmadan,konuşmadan hatta.sanaldan arkadaşlık garipmiş,sanal sevgililer gibi olmuyalım da

facete kocayla ortak hesabımız var.ben de oğlanı merak ediyolar diye açmıştım.ama insan ona da bağlanıyo ya

neyse canlar girin ara ara yazın,karalayın bişeyler.çok bağlandım sizlere.nasıl olmasın 10aydır beraberiz.hatta benim niyetim,2.çocuğu da denk getirip beraber büyütmek.hımmm süper olmaz mı????

hıhhh kızlar şöyle olun.sabah sabah diyeyimm''offf amma da konuşmuşlar yine''özlemişim valla gece sohbetlerinizi.ben giremiyorum geceleri.koca kıskanıyo,bütün gün oğlanla,gece de bilgisayarla ilgileniyosun diyo.o yüzden el mahkum onun yanında pek açmamaya çalışıyorum.
allhım spreye sabır versin.gökçeye acil şifalar.bebeklere dayanamıyorum.allahım onları hastalıktan,kazadan,beladan korusun.
tuba canım en sonunda yazdın bişeyler.kızlara telefonunu sordum,sağolsun kemece göndermiş,yazmasaydın bugün aramayı düşünüyodum.ne kadar garip değil mi?birbirmiz hakkında endişeleniyoruz,daha tanışmadan,konuşmadan hatta.sanaldan arkadaşlık garipmiş,sanal sevgililer gibi olmuyalım da

facete kocayla ortak hesabımız var.ben de oğlanı merak ediyolar diye açmıştım.ama insan ona da bağlanıyo ya

neyse canlar girin ara ara yazın,karalayın bişeyler.çok bağlandım sizlere.nasıl olmasın 10aydır beraberiz.hatta benim niyetim,2.çocuğu da denk getirip beraber büyütmek.hımmm süper olmaz mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…