- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.981
oy oy oyyyy
kız canım sıkılınca yaziim ben sana
iyi gaz veriyon valla
Ne zaman istersen yaz canım..
Gaz vermede üzerime tanımam
Şaka bir yana, yaz hakikaten..
Sen çok samimi, olduğu gibi görünen bir insansın..
Eğer bir nebze moral verebileceksem sana, bu beni mutlu eder..
Gerçi bazen benimde morale ihtiyacım oluyor
Hem zaten birbirimize destek olmak için burada değil miyiz?
sağol canım
haklısın aslında ama bu aralar giremiyorum pek hatta hiç
bizim kızda ayaklandı durumlar malum
herkestede aynı durum var sanırım topikte sessiz kalmış iyice
ama bu en zor dönemimiz bundan sonra yavaş yavaş rahatlıycaz inşallah cümleten
diye düşünüyorum ben
inşallah düşündüğüm gibi olur
olmazsa yandı gülüm keten helva
Ben de öyle umuyorum..
Gerçi Karahan ayaklandığı vakit sürekli peşinden koşacağımı söylüyor herkes..
Benim asıl beklediğim zaman, ufak ufak, hiç değilse derdini anlatacak kadar konuşmaya başladığı zaman..
Ve tabiki kendi kendine oyalanmaya başlarsa hiç fena olmaz..Bütün gün beni yanında istiyor..
Diyorum ya, bazen çaresiz bırakıyor beni..
Topiğin sessiz kaldığı doğru..Malum, çok fazla çalışan anne var..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ama umarım zamanla kopukluk yaşamayız..
Tesekkur ederim canım.. Baya bı telaş yapmıştım.. Bı sey de diyemedim.. Sık sık girmeye calisicam hafta son İstanbul dayiz ama. 9 tane canlı bomba gexiuomus İstanbul da. İnsallah denk gelmeyiz ...Edibeciğim, senin için internette yaptığım araştırma sonucu şöyle bir bilgiye rastladım :
"Amipli dizanteri insandan insana doğrudan temasta bulaşmaz. Örneğin el sıkışma, öpüşme, yakın temas gibi nedenlerle bulaşmaz..Mutlaka ağızdan girip mide bağırsak yoluyla bir temasın olması gerekir."
Zaten anladığım kadarıyla iyi yıkanmamış meyve ve sebzeden bulaşıyor genelde..
Bu sebepten bence için rahat olsun..
Bu arada burayı da unutma canım..Özleriz sonra seni
ilk ayaklanmalar zorlayacak ama 1,5-2 yaşından itibaren sanki biraz daha rahat oluyo gibi
en azından çevremde gördüklerim bana o izlenimi veriyo
kopukluklar mutlaka olacaktır canım
ben kendimden örnek vereyim mesela
çalışmadığım halde zaman zaman işten güçten fırsat olmuyo
çalışmaya başlayınca girebilirmiyim foruma hiç bilmiyorum
Tesekkur ederim canım.. Baya bı telaş yapmıştım.. Bı sey de diyemedim.. Sık sık girmeye calisicam hafta son İstanbul dayiz ama. 9 tane canlı bomba gexiuomus İstanbul da. İnsallah denk gelmeyiz ...
Offfff hic yerimden kalkıp da suratimdaki makyajı silesim yoooooook. Ojeler cikartasim daaaaaaaa....
Aman iyi canım.. İyi olun da unutun hatta burayı onemli degil.. Misafirden önünü basını goremiyon yaaa bitti mı ignelertatlışlaar, iyiyiiiz merak etmeyiin...
Emir çok iyi, çok şüküürrrrrr...
merak edilecek bişi yok.. gezmeye bile başladık desem inanır mısınız?
ya önceki gece uzuun uzuun yazmıştım size bişiler, Emir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı..
kucağıma aldım uyanmıyo, öle ağlamaya devam, napcağımı şaşırdım, uzuun bir süre uyanmadan ağladı, sonra zorla uyandırdık, sonrada uzuun bir süre kucağımdan inmedi.. pc yi tekrar elime aldığımda şarzı bitmiş kapanmıştı.. tekrar açıp yazacak gücüm kalmamıştı, çook üzgünüüm, sizi de merakta bıraktık..
dün de hem gündüz hem gece yatıya misafir vardı, gerçi bugünde var ama fırsat buldum işte anca.. merak ediceğinizi tahmin etmiştim de ondan hemen yazayım dedim..
çok saolun canlar.. sizi çok seviyom ya vallaa.. siz ne garip bişi oldunuz hayatımda.. hiç tanımadan birbirimizi merak eder olduk, hayatımın içinde adınızı anar oldum sık sık.. sessiz kaldığında ortalık, hemen pc başına geçip kızlar napıyor acaba diye bakmak istiyorum..
tanımadığım dostlarım, adını bile bilmediğim sevdiklerim sevenlerim var.. söyleseler inanmazdım, ama hayat o kadaar güzel ve o kadaar büyük mucizeleri var ki.. hep şükrediyorum sahip olduklarıma, içinde sizde varsınıızz...
böyle zamanlarda başvurduğum metodu paylaşiim ozman senle
iki elimize birer adet ıslak mendil alııp uyuşuk uyuşuk gözmakyajını siliyouuuuzz
sonraaa aynı metodla yüzümüzdeki diğer makyajıda siliyoruuzz
yatağa giderken yüzümüzü sadece suyla yıkıyoruz
ojelerde kalsın yarına diyoruz
içimize sindimi diye düşünüyoruz
sinmesede 1 kereden bişey olmaz diyoruz
bu metodu fazla sık uygulamamak lazım
15günde bir yada eğer çok gerekliyse haftada 1 o da herzaman değil
Gaza gelfimmmmmm gidiyor um banyoya...böyle zamanlarda başvurduğum metodu paylaşiim ozman senle
iki elimize birer adet ıslak mendil alııp uyuşuk uyuşuk gözmakyajını siliyouuuuzz
sonraaa aynı metodla yüzümüzdeki diğer makyajıda siliyoruuzz
yatağa giderken yüzümüzü sadece suyla yıkıyoruz
ojelerde kalsın yarına diyoruz
içimize sindimi diye düşünüyoruz
sinmesede 1 kereden bişey olmaz diyoruz
bu metodu fazla sık uygulamamak lazım
15günde bir yada eğer çok gerekliyse haftada 1 o da herzaman değil
tatlışlaar, iyiyiiiz merak etmeyiin...
Emir çok iyi, çok şüküürrrrrr...
merak edilecek bişi yok.. gezmeye bile başladık desem inanır mısınız?
ya önceki gece uzuun uzuun yazmıştım size bişiler, Emir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı..
kucağıma aldım uyanmıyo, öle ağlamaya devam, napcağımı şaşırdım, uzuun bir süre uyanmadan ağladı, sonra zorla uyandırdık, sonrada uzuun bir süre kucağımdan inmedi.. pc yi tekrar elime aldığımda şarzı bitmiş kapanmıştı.. tekrar açıp yazacak gücüm kalmamıştı, çook üzgünüüm, sizi de merakta bıraktık..
dün de hem gündüz hem gece yatıya misafir vardı, gerçi bugünde var ama fırsat buldum işte anca.. merak ediceğinizi tahmin etmiştim de ondan hemen yazayım dedim..
çok saolun canlar.. sizi çok seviyom ya vallaa.. siz ne garip bişi oldunuz hayatımda.. hiç tanımadan birbirimizi merak eder olduk, hayatımın içinde adınızı anar oldum sık sık.. sessiz kaldığında ortalık, hemen pc başına geçip kızlar napıyor acaba diye bakmak istiyorum..
tanımadığım dostlarım, adını bile bilmediğim sevdiklerim sevenlerim var.. söyleseler inanmazdım, ama hayat o kadaar güzel ve o kadaar büyük mucizeleri var ki.. hep şükrediyorum sahip olduklarıma, içinde sizde varsınıızz...
Ushacim caniskom ciciskom sevgili dünürüm naber kiiiiiz.. Az geyik yap da keyiflelim.. Zira tatsizim Gökçe kuzuma üzülüyorum
Bçok geçmiş olsun canım
ama merakta bırakma böyle
şarjda takılı dursun pc ben ööle yapıyom
dünürüm bak şimdi sen böyle diyip beni kandırıp sonra ipeği alırsan oğluşuna bozuşuruz baştan diyeyim
spreyede bikaç mesaj önce yazdıklarımı telde görüşürsen iletirmisin.yaşarken çok üzülüyo insan ama ben canlı şahidiyim inan geçiyo
oda inansın buna ve moralini yüksek tutmaya çalışsın
Karahan in anası.... Sen makyajsiz da güzelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?