2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
oy oy oyyyy
kız canım sıkılınca yaziim ben sana
iyi gaz veriyon valla

Ne zaman istersen yaz canım..
Gaz vermede üzerime tanımam

Şaka bir yana, yaz hakikaten..
Sen çok samimi, olduğu gibi görünen bir insansın..
Eğer bir nebze moral verebileceksem sana, bu beni mutlu eder..
Gerçi bazen benimde morale ihtiyacım oluyor

Hem zaten birbirimize destek olmak için burada değil miyiz?

sağol canım
haklısın aslında ama bu aralar giremiyorum pek hatta hiç
bizim kızda ayaklandı durumlar malum
herkestede aynı durum var sanırım topikte sessiz kalmış iyice
ama bu en zor dönemimiz bundan sonra yavaş yavaş rahatlıycaz inşallah cümleten
diye düşünüyorum ben
inşallah düşündüğüm gibi olur
olmazsa yandı gülüm keten helva

Ben de öyle umuyorum..
Gerçi Karahan ayaklandığı vakit sürekli peşinden koşacağımı söylüyor herkes..

Benim asıl beklediğim zaman, ufak ufak, hiç değilse derdini anlatacak kadar konuşmaya başladığı zaman..
Ve tabiki kendi kendine oyalanmaya başlarsa hiç fena olmaz..Bütün gün beni yanında istiyor..
Diyorum ya, bazen çaresiz bırakıyor beni..

Topiğin sessiz kaldığı doğru..Malum, çok fazla çalışan anne var..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ama umarım zamanla kopukluk yaşamayız..

ilk ayaklanmalar zorlayacak ama 1,5-2 yaşından itibaren sanki biraz daha rahat oluyo gibi
en azından çevremde gördüklerim bana o izlenimi veriyo

kopukluklar mutlaka olacaktır canım
ben kendimden örnek vereyim mesela
çalışmadığım halde zaman zaman işten güçten fırsat olmuyo
çalışmaya başlayınca girebilirmiyim foruma hiç bilmiyorum

Tesekkur ederim canım.. Baya bı telaş yapmıştım.. Bı sey de diyemedim.. Sık sık girmeye calisicam hafta son İstanbul dayiz ama. 9 tane canlı bomba gexiuomus İstanbul da. İnsallah denk gelmeyiz ...

Canım, fırsat buldukça, hiç değilse ara sıra girersin herhalde..
Sakın hepten bırakma forumu..
Gerçi bu sözüm bu konuda yazan herkese, bütün kasım annelerine..

Ara sıra kopukluklar olsa dahi hepten kopmayalım..

tatlışlaar, iyiyiiiz merak etmeyiin...
Emir çok iyi, çok şüküürrrrrr...
merak edilecek bişi yok.. gezmeye bile başladık desem inanır mısınız?
ya önceki gece uzuun uzuun yazmıştım size bişiler, Emir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı..
kucağıma aldım uyanmıyo, öle ağlamaya devam, napcağımı şaşırdım, uzuun bir süre uyanmadan ağladı, sonra zorla uyandırdık, sonrada uzuun bir süre kucağımdan inmedi.. pc yi tekrar elime aldığımda şarzı bitmiş kapanmıştı.. tekrar açıp yazacak gücüm kalmamıştı, çook üzgünüüm, sizi de merakta bıraktık..
dün de hem gündüz hem gece yatıya misafir vardı, gerçi bugünde var ama fırsat buldum işte anca.. merak ediceğinizi tahmin etmiştim de ondan hemen yazayım dedim..
çok saolun canlar.. sizi çok seviyom ya vallaa.. siz ne garip bişi oldunuz hayatımda.. hiç tanımadan birbirimizi merak eder olduk, hayatımın içinde adınızı anar oldum sık sık.. sessiz kaldığında ortalık, hemen pc başına geçip kızlar napıyor acaba diye bakmak istiyorum..
tanımadığım dostlarım, adını bile bilmediğim sevdiklerim sevenlerim var.. söyleseler inanmazdım, ama hayat o kadaar güzel ve o kadaar büyük mucizeleri var ki.. hep şükrediyorum sahip olduklarıma, içinde sizde varsınıızz...

Tesekkur ederim canım.. Baya bı telaş yapmıştım.. Bı sey de diyemedim.. Sık sık girmeye calisicam hafta son İstanbul dayiz ama. 9 tane canlı bomba gexiuomus İstanbul da. İnsallah denk gelmeyiz ...

Allah korusun Bu aralar her kapalı mekana girdiğimde benim de aklıma kötü şeyler geliyor..
Son haberler sinirlerimizi iyice bozdu..

Umarım sizin için güzel bir haftasonu olur..İstanbul'u benim içinde gezin..
5 yıl oldu görmeyeli..

Ushacim caniskom ciciskom sevgili dünürüm naber kiiiiiz.. Az geyik yap da keyiflelim.. Zira tatsizim Gökçe kuzuma üzülüyorum

Offfff hic yerimden kalkıp da suratimdaki makyajı silesim yoooooook. Ojeler cikartasim daaaaaaaa....

böyle zamanlarda başvurduğum metodu paylaşiim ozman senle
iki elimize birer adet ıslak mendil alııp uyuşuk uyuşuk gözmakyajını siliyouuuuzz
sonraaa aynı metodla yüzümüzdeki diğer makyajıda siliyoruuzz
yatağa giderken yüzümüzü sadece suyla yıkıyoruz
ojelerde kalsın yarına diyoruz
içimize sindimi diye düşünüyoruz
sinmesede 1 kereden bişey olmaz diyoruz

bu metodu fazla sık uygulamamak lazım
15günde bir yada eğer çok gerekliyse haftada 1 o da herzaman değil

Tuğba, canım iyi haberlerini aldığıma çok sevindim..Aklım sendeydi..

Bu arada o gözleri kapalı, bağıra bağıra ağlama olayı bizde de oluyor ama Edibe bebeklerin bu zamanlar kabus görmeye başladığını söylemişti..Sanırım bu öyle birşey..Biz de böyle bir durumda hemen uyandırmaya çalışıyoruz Karahan'ı..

Senden güzel bir haber aldık, içimiz rahat etti..Umarım aynı güzellikte bir haberi Sprey'den de almak kısmet olur..

Sen de iyi ki varsın canım

Aman iyi canım.. İyi olun da unutun hatta burayı onemli degil.. Misafirden önünü basını goremiyon yaaa bitti mı igneler

Bende klasik metodumu paylaşayım o zaman..
Hiç makyaj yapmıyoruz
Silmesi her zaman çok zor geliyor bana

Gaza gelfimmmmmm gidiyor um banyoya...

çok geçmiş olsun canım
ama merakta bırakma böyle
şarjda takılı dursun pc ben ööle yapıyom

Ushacim caniskom ciciskom sevgili dünürüm naber kiiiiiz.. Az geyik yap da keyiflelim.. Zira tatsizim Gökçe kuzuma üzülüyorum

dünürüm bak şimdi sen böyle diyip beni kandırıp sonra ipeği alırsan oğluşuna bozuşuruz baştan diyeyim
spreyede bikaç mesaj önce yazdıklarımı telde görüşürsen iletirmisin.yaşarken çok üzülüyo insan ama ben canlı şahidiyim inan geçiyo
oda inansın buna ve moralini yüksek tutmaya çalışsın

ya bu gökçe kız da benim hep aklımda.. ya bu yavruya nolcak böle ya, ne kadar zaman oldu, hala bir teşhis konamamış mı.. Allah yardımcıları olsun, bu belirsizlik insanı yer bitirir ya.. bişi deseler, adı konsa.. bu kadar zor gelmez sanırıım..
offf, çok zor çook.. Allah sabır ve şifa versin..

B
Bak ipeği falan da unutmuyor haaaaaaaa... Tamam sprey le görüşüyor uz cok sık aynen iletirim canim
B

Karahan in anası.... Sen makyajsiz da güzelsin..

Hemen "beğen" e basacaktım ama kendimi beğenmiş gibi olurmuşum gibi geldi..
Bak utancımdan yazamadım bile

Sağol canım, o senin güzelliğin..Gerçi Gamze bahsetmişti, manken gibi demişti ama görmek kısmet olmadı tabi..
Birgün inşallah o da olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…