- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.961
Ya bugünkü gezme de 5 aylik bı bebis de vardı grupta..amipli dizanteri olmuş..antibiyotik kullanmış yeni bitmiş.. Erdem bayağı herkes le oyuncaklara onunla temas ederek oynadı..bulaşar mı acaba.. Bı bilginiz ve mı..korktum..ama böyle de her an sakinamam ki yavruyu..telaş mı yaptım anlamadım..bı akıl verirmisiniz
Arkadaslar sprey le görüştük..
gokce nin Ankara daki kardiyoloji muayenesi iyi gecmis.ufak bı delik varmış ama kapanır yeme ile ilgili sorunu kalple ilgili değil demişler..
colyak hastalığı çıkmamış
su an losemi için kan vermişler..onun sonucunu bekliyorlarmış..dua edelim de çıkmasın..
halen yemiyor icmiyormuş hiç bı şey..uyurken ağzından şırınga ile mama yoluyorlarmış.
ben spreyle konuşurken ağladım daha fazla anlatamicam duyduklarımı..özet böyle..
dua edin..
Evet canım aynen hala alt değiştirirken çileden çıkarıyor beni.. Babasına devrettim akşamları.. Hic durmuyo o kadar hareketli ki İnan yetişemiyorum altı açıkken koşuyor resmen..Edibe hoş geldin. Canım Erdem hala altını değiştirmekte sıkıntı çıkarıyor mu? bizim oğlanın eline bişeyler verip oyalayarak ne güzel değiştiriyordum. Bir iki sefer altını değiştirirken kaçtı yaramaz, bizde gülüştük falan bunu oyun belledi bebe,pekiştirdik herhalde, şimdi ne mümkün değiştirmek kaçıyor elimizin altından balık gibiEvdeyken sıkıntı değil, ayaktayken bezini alıp duşta yıkıyorum poposunu, ama dışardayken ve başka bir evdeyken beni rezil rüsva ediyor, artık dua eder oldum allahım ne olur ev dışında kaka falan yapmasın diye, geçen gün eve zor attık kendimizi.Bugün bir de sesim biraz yüksek çıktı 'ama kerem ne yapıyosun böyle dedim' bir ters ters baktı kaşları çatmış
Evet canım aynen hala alt değiştirirken çileden çıkarıyor beni.. Babasına devrettim akşamları.. Hic durmuyo o kadar hareketli ki İnan yetişemiyorum altı açıkken koşuyor resmen..
selam arkadaşlar
hasta anne ve bebişlere cümleten geçmiş olsun dileklerimle bir giriş yapar
güseller güseli kasım annelerinin yanaklarından öpeerrr
tatlımı tatlı bıdıklarında göbüşlerinden gıdıklarım hepsinizi
Canım ya, hani iyi insan lafının üstüne gelir derler ya..Birkaç saat önce senden bahsetmiştim "merak ediyorum" diye..
Yoksun kaç gündür, merak ettim..Nasılsın? Geçti mi baş ağrısı?
Gerçi mesajın "turp gibiyim" der gibi
Usha, canım benim, ne diyeyim ki..Aynısı benim başımda..
Karahan gündüz uykularını bire indirdi..O da en fazla yarım saat..
Gerçi gece uyuyor ama en az 4 kere uyanıyor..En geç saat 6 dedin mi kesin kalkışı yapıyor..
Üstelik çabuk sıkılan bir bebek, sürekli değişik aksiyonlar istiyor.Bazen hakikaten çaresiz kalıyorum..
Ama dediğin gibi "Allah dermansız dert vermesin"
Bunlar hep geçici zamanlar..
Negatif yazdığını da düşünme..Her zaman neşeli olacak değiliz ya..
Hayat bu..
Hem biz seni pozitifken de negatifken de seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?