2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar nerdesiniz???çok boş kalmış buralar.ama böyle yapacaksınız çalışmayın canım,bi daha ki tatile kadar burası böyle mi olacak
neyse gelipte okuyacağınızı umut ederk yazayım bari bişeyler...

kızlar tuğbanın nosunu bilen varsa bana yazıp göndersenize merak ettim ne durumdalar diye.

beyhancım geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız

asu senin kız da yakında yürür o zaman.yusuf deniz daha 7buçuk-8aylıkken tek elini tutup yürütmemizi istiyodu.o yüzden mi erken yürüdü bilmiyorum ama bizim için o idman oldu.şimdi de biraz daha geçmi yürüseydi acaba diyorum,hiçbir şekilde odada yalnız bırakamıyorum.korkuyorum bu sefer düşecek çarpacak diye bi yerlere.tv ünitesinden korkuyorum.televizyonda çok alçakta ya tv ünitelerinde.üzerine düşürür diye korkuyorum.gerçi oraya gitmesine izin vermiyorum,o da biliyo izin vermediğimi o yüzden hiç gittiğini görmedim.ama hiç belli olmaz yine de bi anlık olay.allah korusun yavrularımızı.

karaca sen de mi çalışmaya başladın.sen gel bari

hadi kızlar gelin,canlansın yine forumm

ilkim_aras, canım, hakikaten boş kaldı buralar..
Umarım hep böyle gitmez..Hiç değilse akşamları gelen olsa

KUBI, bebeğine kocaman bir maşallah Çok tatlı...

Kızlar merhaba:119:

keyifler iyidir umarım

ilkim aras aynen dediğin gibi buralar sahipsiz kalmasın, bebeklerimizi birlikte büyütelim, çalışan anneler tamam ilk günler tempolu anlıyorum halinizden de sonra da unutup gitmeyin buraları. Bu arada ilkim aras özelden mesaj attım sana

emire amade bi ses ver bişiler yaz ne yaptınız, kuzu emir iyileşti mi? canım inşallah her şey yolundadır

serapblc canım çok can sıkıcı bu sinekler ya, ben stileks diye şefaf bi krem var onu kullanıyorum, birde sık sık banyo yapınca hemen iyileşiyor, kolay gelsin öptüm kuzunun uf olan yerlerini

beyhan çok geçmiş olsun en çok korktuğum şeylerden biri, o yüzden alarm taktırdık ama bu seferde alarmı kurmayı unutuyorum şaşkın ben, ay tüylerim diken diken oldu

KUBİ kızına kocaman bi maşallah çok da güleç bişeye benziyo pofidik, allah nazarlardan saklasın

gamzeeee ne yaptın İpek alıştı mı? hala ağlıyor mu yoksa? bu arada sana özelden mesaj attım yine

asuuuu canım kolay gelsin sana eziyet olmuş bi günlük angara yolu angarya yolu olmuş, allah kolaylık versin bebişle

happy mother geceleri de yoksun bu aralar napıyosun?

karaca başka topiklerde dert dinlerken bizi unutma

sprey,neyli, usha, nehirada, senemgy, denis ve diğer arkadaşlar biraz daha sık girmeye çalışın topiğe, gözlerimiz yollarda

Kemece, canım, baktım ki bu aralar burası boş, gideyim de birkaç derde derman olayım dedim

Yalnız birkaç gündür özellikle Tuğba'yı, Sprey'i ve Usha'yı merak ettim..
Umarım Emir'de Gökçe'de şimdi daha iyilerdir..

Usha'nın da başı ağrıyordu..O sebepten aklıma takıldı..

Ya kızlar cok yoğunuz ondan giremiyorum..Hani İzmir de bı oyun grubu kurduk demiştim ya 0-3 yas ve anneleri..onlarla kaynasiyoz..gece de yorgunluktan bayılıyoruz.Yoğunluktan ugrayamiyorum..hal hatır soranları öptük cok..Bu Arda aklımda emir var..ne oldu ya tuba Nasılsiniz..Arayacağım rahatsız etmek istemiyorum ama dayanamicam nolar iyiyiZ de..

Ya bugünkü gezme de 5 aylik bı bebis de vardı grupta..amipli dizanteri olmuş..antibiyotik kullanmış yeni bitmiş.. Erdem bayağı herkes le oyuncaklara onunla temas ederek oynadı..bulaşar mı acaba.. Bı bilginiz ve mı..korktum..ama böyle de her an sakinamam ki yavruyu..telaş mı yaptım anlamadım..bı akıl verirmisiniz

Edibeciğim, senin için internette yaptığım araştırma sonucu şöyle bir bilgiye rastladım :

"Amipli dizanteri insandan insana doğrudan temasta bulaşmaz. Örneğin el sıkışma, öpüşme, yakın temas gibi nedenlerle bulaşmaz..Mutlaka ağızdan girip mide bağırsak yoluyla bir temasın olması gerekir."

Zaten anladığım kadarıyla iyi yıkanmamış meyve ve sebzeden bulaşıyor genelde..
Bu sebepten bence için rahat olsun..

Bu arada burayı da unutma canım..Özleriz sonra seni

edibe bişey olmaz inşallah canım karaca güzel güzel yazmış açıklamış allahın izniyle hiiiiiiiççç bişi olmaz

sevdalinka seni de çok merak ediyorum ne zamandır aklımdasın bir önceki mesajda yazmayı unutmuşum, inşallah herşey yolundadır,yoksa hala canın bişi yazmak istemiyor mu özledik ama seni

Arkadaslar sprey le görüştük..
gokce nin Ankara daki kardiyoloji muayenesi iyi gecmis.ufak bı delik varmış ama kapanır yeme ile ilgili sorunu kalple ilgili değil demişler..
colyak hastalığı çıkmamış
su an losemi için kan vermişler..onun sonucunu bekliyorlarmış..dua edelim de çıkmasın..
halen yemiyor icmiyormuş hiç bı şey..uyurken ağzından şırınga ile mama yoluyorlarmış.
ben spreyle konuşurken ağladım daha fazla anlatamicam duyduklarımı..özet böyle..
dua edin..

Su tuba da niye hala iyiyiZ demediyse...
daha fazla hastalık daha fazla üzüntü daha fazla canı yanan bebek istemiyorum..
İyi geceler...

Okuyunca tüylerim diken diken oldu..Henüz o kadar minik ki insan kötü olan hiçbirşeyi konduramıyor Gökçe'ye..
Sprey kimbilir nasıl perişan haldedir..
İnşallah kötü birşey çıkmaz kan tahlilinden..O kötü hastalığın adını bile anmak istemiyorum..
Edibe, canım, gerçi söylememe gerek yok tabi ama haber aldığın vakit lütfen hemen yazar mısın?
Aklım takılacak şimdi Sprey'e..Allah yardımcısı olsun..

Edibe hoş geldin. Canım Erdem hala altını değiştirmekte sıkıntı çıkarıyor mu? bizim oğlanın eline bişeyler verip oyalayarak ne güzel değiştiriyordum. Bir iki sefer altını değiştirirken kaçtı yaramaz, bizde gülüştük falan bunu oyun belledi bebe,pekiştirdik herhalde, şimdi ne mümkün değiştirmek kaçıyor elimizin altından balık gibi Evdeyken sıkıntı değil, ayaktayken bezini alıp duşta yıkıyorum poposunu, ama dışardayken ve başka bir evdeyken beni rezil rüsva ediyor, artık dua eder oldum allahım ne olur ev dışında kaka falan yapmasın diye, geçen gün eve zor attık kendimizi.Bugün bir de sesim biraz yüksek çıktı 'ama kerem ne yapıyosun böyle dedim' bir ters ters baktı kaşları çatmış

Evet canım aynen hala alt değiştirirken çileden çıkarıyor beni.. Babasına devrettim akşamları.. Hic durmuyo o kadar hareketli ki İnan yetişemiyorum altı açıkken koşuyor resmen..

selam arkadaşlar
hasta anne ve bebişlere cümleten geçmiş olsun dileklerimle bir giriş yapar
güseller güseli kasım annelerinin yanaklarından öpeerrr
tatlımı tatlı bıdıklarında göbüşlerinden gıdıklarım hepsinizi

Evet canım aynen hala alt değiştirirken çileden çıkarıyor beni.. Babasına devrettim akşamları.. Hic durmuyo o kadar hareketli ki İnan yetişemiyorum altı açıkken koşuyor resmen..

Karahan'da alt değiştirirken problem yaratıyor..Hani koşup kaçacak durumu olsa eminim durmaz
Bir de bilmiyorum sizde de öyle mi ama, giyinirken çok sorun çıkarıyor..Hiç istemiyor giyinmek..Burası çok sıcak olduğu ve Karahan çok terlediği için sık sık üstünü değiştirmek durumunda kalıyorum..Her seferinde büyük sıkıntı yaşıyoruz..

Canım ya, hani iyi insan lafının üstüne gelir derler ya..Birkaç saat önce senden bahsetmiştim "merak ediyorum" diye..

Yoksun kaç gündür, merak ettim..Nasılsın? Geçti mi baş ağrısı?

Gerçi mesajın "turp gibiyim" der gibi

gördüm canım düşünceli arkadaşım benim
yok turp gibi diiilim ama ne gibiyim bende bilmiyom
başım çok ağrıyo sürekli ağrıyo
doktora gitmedim ama kendim teşhisi koydum
uykusuzluk+yorgunluk
günlük uykum 4 saati bulmuyo çoğu zaman oda bölük pörçük
uyusa bile yarım saatte uyanıyo beyza
daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum
ammaaaan boşver kısa keseyim
negatif negatif yazdım yine kusuruma bakmayın
allah dermansız dert vermesin

bu arada eğer okursan spreycim gönlünü ferah tutmaya çalış benim 2 tanıdığımın bebeklerinde de vardı aynı durum.hatta biri çok yakınımdaydı bebebişi elimize doğdu elimizde büyüdü o yüzden anlıyorum halini.birinde 1 diğerinde 1,5 yaşında kapandı kalplerindeki delikler.allah yardımcınız olsun.dualarımdasınız

Usha, canım benim, ne diyeyim ki..Aynısı benim başımda..
Karahan gündüz uykularını bire indirdi..O da en fazla yarım saat..

Gerçi gece uyuyor ama en az 4 kere uyanıyor..En geç saat 6 dedin mi kesin kalkışı yapıyor..
Üstelik çabuk sıkılan bir bebek, sürekli değişik aksiyonlar istiyor.Bazen hakikaten çaresiz kalıyorum..

Ama dediğin gibi "Allah dermansız dert vermesin"
Bunlar hep geçici zamanlar..

Negatif yazdığını da düşünme..Her zaman neşeli olacak değiliz ya..
Hayat bu..

Hem biz seni pozitifken de negatifken de seviyoruz

oy oy oyyyy
kız canım sıkılınca yaziim ben sana
iyi gaz veriyon valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…