- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.021
Ozelsin ozelsiiiiiiiiiinnn hhosgeldin ...daimi ol...inşallah...
Allah belasını...gozu kor olmayasica..şerefsiz iğrenç mahlukat..uyku hapı bı yerine giresice...cok sınırliyim su an..icim parçalanıyor..ne küfürler ediyorum buraya yazamam..
sağolun kızlar geçiyo yavaş yavaş
bebişler hasta olunca berbat hissediyo insan
beyza 4,5-5 aylık falandı bronşiyolit teşhisiyle 1gün hastanede yatmıştık ozaman mahvolmuştum ben
elinde serum göğsünde hırıltı elimden gelen birşey yok
sürekli panik halindeydim ya tıkanırsa diye
çok kötüydü çoook
ondan sonra biraz daha sakin yaklaşabilmeye başladım hastalıklarına
ama yinede o hasta olacağına ben olayım daha iyi
offf ya bır gunlugune ankaraya gıdıp donecegm...ufffff....ufff...
gamzecan ya ben bu yıl calısacagm dye ucretsız ıznımı eylule kadar almıstm.ama çalışmamaya karar verdm. ızın tarıhım dolunca bugune kadar raporla ıdare ettm. ayn 15 nde tekrardan ucretsz ızne ayrılacagmı soledm mudure. ankaraya gelmem gerektıgını soledı. sadece burdan dılekce gonderecektm halbukı. neden benı cagryor anlamadmmmm.....
bı gunlugune bebekle dusucem yollara.....tekırdag-ankaraaaa.....ankararaaaa.....varmı abıııı....angararraraaa
happy mother sana küstük artık kızımı sana vermiom sen ushanın tatlışını alıyon bende karacaya veririm yada kemece alır ı acaba
karaca canım sanada geçmiş olsun yok valla bu doktorlar edibee sen hariçmanyaklar valla ne diyeim.
ee bizim kızlar evde kalcak bu gidişle forumda delikanlı kalmadı? Neyse bizimkinide yusuf denize veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?