2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydın kızlar ve kuzucuklarım
sohbet baya cogalmıs topık baya ısısız kalmıstı ıyı olmus..
ayy hasta olan bebıslere acıl sıfalar sprey cım cok uzuldum ınsallh ıyı olur dualarımzı senınle...

bende artık yarım gun mesaımıe gerı dondum ogleden sonra sut ıznım var gıdıyorum eve ondada zaten yaylaya gıtmem 2 saatı buluyor ama az kaldı bu hafta son cuma aksamı bır aksılık cıkmazsa evıme donuyorum artık bır duzene gırecegız ınsallh. haftasonu temızlık benı beklo kocıse dıyorum haftasonu temızlık yapalım evı yasanacak sıcak yuvaya donusturelım dıoyorum gocebe gıbı gel gıt darmadagın oluyorduk.. allhtan mersınde havalarda serınlemıs bugun baya serın geldı yagmurda yagmıs bellı yerlere serınlesın artık buranın nemı sıcagı cocukları mahferdıyordu..

karaca mercımek corbası ben hep verıyordum kuzeye hatta bırkere barbunya verdım kucuk olanından 2-3 tane yuttu cok sukur yavas yavas alısıyor kuzum katı yıyeceklere, cok cekıom kusmugundan...

İş yoğunluğundan okuyup kaçıyorum genelde. şu anda biraz boş olunca biraz daha geriye donuk okuma fırsatı buldum. tesadufen gördüm mesajı... Atlaya atlaya okumak zorunda kalıyorum bazen, kusura bakmayın... :)

benim oğlum da 4 aylıkken bronsiyolit olmustu. 31 agustosta ateslendi acil olarak gece doktora gittik grip baslangici dendi. verilen ilaclari kullandik ama oksuruk kaldi. pazartesi gunu kendi doktorumuza goturdum, "yine cigerleri inmis. cigerleri hassas olacak galiba. gripten cok korumaliyiz" dedi. bronsiyolit oldugunda verdiği surubu (ventolin) yazdi yine. 3 gundur kullanıyoruz, oksuruk azaldı ama tam olarak gecmedi. aslinda doktor ventolin'in buhar maskesini verecekti. Bunu duydugum an benim suratim nasıl bir hal aldıysa "bu sefer de surup alsın. onu erteleyelim madem, ama benim ongorum daah sonraları kullanmak zorunda kalacağımız yonunde" dedi. Insallah cigerleri hassas olmaz ben de aynen senin gibi "o hasta olacağına ben olayım" diyorum....

Beyhan, canım çok şükür biraz serinledi Mersin gerçekten de..Hele geceleri terlemekten kurtulduk ki, bence en önemlisi de o..Karahan'ın en az 3 kere üstünü değiştiriyordum geceleri..Çok zor oluyordu
İnşallah düzenli hayata geçiş yaparsınız artık, göçebelik zor hakikaten

Özelsin, hep iyisini düşün canım..İnşallah en kısa zamanda geçer öksürüğü..Bu arada oğlunun adı ne? Merak ettim..

canlarım merha bayadır giremedim kızkardeşimle uğraşıyoduk başımıza neler geldi duysanız ağzınız açık kalır ama önce spreyy canım çok üzüldom noldu kuzuna ya zaten 2 bebişle zor ığraşıyodun bide rahatsızlık allah sana yardım etsin canım üzülme geçecek inşallah gece yatmadan gökçeye hep şifa gönderiyorum hee denize geçen ultrasaon çektirdik doktor iyiye gidiyo dedi çok sevindim bide iştah artsa. Kızlar baya bi olumsuzluklar atlatılmış emir hastalanmış geçmiş çok şükür ama o kaka olayı baya güldürdü beni tuğbacım. Gamze ipek ağlıyomu hala kıyamam ona ben annesinin kuzusuydu tabi ayrılık dojundu ona baya kemece bakıyorum şirler falan geçende kocişine yazmıştın oda çok güzeldi yanlış hatırlamıyosam yusuf deniz yürümüş hayırlı oldun canım başka diğer arkadaşlarda bi yaramazlık yok galiba yanlışmı hatırlıyorum:26: girmiyince baya bi birlkmiş ediboş tamam canım haberleşelim de bu bomba olayı ne ya allah korusun korkutma benide:18:

kızlar boynum tutulmuş 3 gündür amann bir ağrıyoki ama kardeşimin olayı kapadı bak şimdi anlatıyom allah kimsenin başına vermesin kadın hastalığından parça aldırdı sonuç çok kötü huylu kanser demezmi göya dalında uzman bi prof gel bütün rahmi karın zarını alcaz dedi alçak 3 gün içinde tabi biz başka doktorlar bakrtık bu arada emar falan temiz ama adam emarı umursamıyo başka bir prof 4 yerden daha parça aldoı onlar temiz çıktı çok şükür az daaha kızın rahmi falan boşuna alıncaktı ya ne biçim bir ülkede yaşıyoruz üstelik bu ameliyatı devlet hastanesinde yapmazmış amerikanda 200 milyar ermeni hastanesinde gelin size 30 m valla ağzımız uçukladı allahım şaşırmış kalmıjtık valla bidaha şükrettik allaha dermansız dert vermesin o prof bide üstüne sana kurtulcağınıda garanti etmedi ya kızlar neler atlattık allahıma şükorki kızda o dediği hastalık yomuş allahıım allahım sen güzel yazılar yaz tüm kullarına

bu yüzden bayadır giremiyom vallah allahım hastalıklarla sınıyomu ne bizi sonumuz hayrolsun hepinizi ve melekleri çok seviyorum bu arada buradada kimseler yok şu an neyse bende çıkayım akşam görüşürüz inşallah

Denis, canım, çok çok geçmiş olsun..Verilmiş sadakanız varmış..

Bazı doktorlar maalesef ya işlerine gerekli özeni göstermiyorlar ya da senin korkundan ve paniğinden faydalanma yoluna gidiyorlar..Gerçi her meslekte bu tip insanlar var ama sağlığın yeri ayrı muhakkak ki..

Bir haftadır biraz rahatsızım..Dün sağlık ocağına gittim..Aile hekimimiz izinde olduğu için onun yerine başka bir doktor bakıyormuş..Herneyse..Doktora derdimi söyledim..Bana aynen şöyle dedi..

"Bu anlattıklarınıza göre rahatsızlığınıza kesin teşhis koymak için tahlil yapmam gerekir..Ama tahlilden çıkan sonuca ne kadar güvenebiliriz ki?"

"Şimdi böyle bir soruya ben ne cevap verebilirim ki?" diyesim geldi ama demedim tabi..

Neyse ki iyiyim bugün..Kendi çabalarımla iyileşmeyi başardım

Herneyse..Siz en doğrusunu yapıp bir kaç doktora danışmışsınız..Ne mutlu ki gerçekten işini seven ve insana değer veren doktorlar da var..Allah hep öyle doktorları, öyle insanları çıkarsın karşımıza..

Akşama görüşürüz canım

valla anlamadm cnm gerek yoktu aslında faxla halelderdn ama anlamadm antika müdürleri bizdede var da

slm kızlar valla zormus hem calıs hem bebek hem burası kemece seni alkışlıyorum alkışı bulamadım bunla idare et

kızlar valla ipek bi gün alışıyo bigün kötü anlamdım ama ben briaz ferahladım alıştım oda alışcak napiyim üzülüyorum ama yabancıda deil ya kalıo işte ...
sonrasında okulda işler ii ögrencilerim falan sevdim onlarda beni umarım

neyse bu aradA ÇÖLYAK hastası bi kaynastırma ögrencim var kuzumun bu hastalığın teshisinin gecikmesine baglı biraz sorunları var müdür yanına cagırıp sana vermek istiyorum deyince bişey diyemedm ipeği falan düşündüm kimsenin çocugunu yarıda bırakmak istemedm benim yavrumada olabilirdi şükürler olsun sonrasında işte ben biraz duygusalım aileyle falan konusup inş. faydalı olcaz cocga ne bilim ya garip bu aralar sınanıyorum sanırım sınavı geceriz

ipeğe gelince bide bu ara diş cıkarıo dişler beyazladı ucuc görünüo patlaadı patlayacak iştah gittş gibi gece sabaha kadar öglenden akşama kadar beni emio sizi okuyorum yazacakken tepemde uyanıo bu nedir ya bi rahat yok babası bi yandan kızı bi yandna

bu arada şu ipek fırsat verirse bugün burdayım anneeeeeeeeeeeeee diyip duruyo

spreyim cnm Allah hakkınzda hayırlısını versn ne desek boş gönlünü ferah tut:)

tubaaaaaaaa emirin küvette yüzüşüne bayıldım emir cok kilolu bi cocuk deilmiş ya sadece iri yapılı

ushaaaaaaaa özledim kız senii

asuuuuuuu ankaraya dönüş ne zaman kemece ile ayarlayalım bulusalım olur mu???????

karaca uyku olayı bizim 2 bi öğleden önce bide 4 gibi uyuyunca 2 saat uyuyo

kızıma şu tommy halkalrdan aldım baya sevdi tavsiye ederm

yarın okulda veli toplantım var hadi bakalım kolay gele

happy mother sana küstük artık kızımı sana vermiom sen ushanın tatlışını alıyon bende karacaya veririm yada kemece alır ı acaba

happy mother sana küstük artık kızımı sana vermiom sen ushanın tatlışını alıyon bende karacaya veririm yada kemece alır ı acaba

Valla ben bayıla bayıla alırım canım..Oğluma daha iyisini mi bulacağım

Ama keşke o resimleri biz de görseydik Gelinimi yakından görme fırsatım olmadı henüz..

karaca canım sanada geçmiş olsun yok valla bu doktorlar edibee sen hariç manyaklar valla ne diyeim.

Sağol canım

Dediğim gibi, aslında her meslekte bu tip insanlar var..Allah hep iyileriyle karşılaştırsın..

Bu arada Sprey kan tahlili sonuçlarını ne zaman alacak acaba? Aklım hep onda..İnşallah iyi haberlerini en kısa zamanda alırız..Gerçi sanıyorum hemen Edibe'yi haberdar eder..

şşşşşşştttt
kıskanmayın bakem
dünürüm benim kızın dişlerine vuruldu bi kerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…