2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Selamlar sevgiler efendim Bodrum'dan. Yahu gece gece uyku tutmadı, topik de bomboş. Kızım da uyuyor, uyumasa gecelere akacaz ama Edibe Çeşme'deymişsin, doya doya kokla sakız kokulu sokaklarını benim için, ohhh miss Biz de kısmetse bayram tatilinin son günlerinde Alaçatı'da olacağız. Bakalım artık. Ya bi türlü görüşemedik kimseyle. İzmir'e geri dönüş işi yattı bizim.Eşimin işlerinden dolayı... Tüm ailemiz orda, biz burda... Napalım, biz de tebdili mekanda ferahlık vardır diyerek Bodrum içinde taşınma kararı aldık. Baktık gideceğimiz yok Ne zormuş arkadaş ev değiştirmek ya. Ya bu arada koskoca topikten hiç mi çıkmaz tatile buralara gelen. Gelip de haber etmedinizse daha çok kızdım bak şimdi Geçen sene başka bir topikten arkadaşım gelmişti eşiyle. Evimizde misafir ettik bi akşam. Saatlerce soluksuz sohbet ettik resmen. Daha çok birikiyormuş söylenecekler. Klavyeden süzülemeyen tüm sözcükler boğazımıza takılmış meğer Bu sene gelemediler. Bebiş bekliyor kendisi. Ama Bodrum'un en güzel zamanları. Beklerim yani. Bayramda da İzmir'deyim. Bari o zamana plan yapalım. Öptüm kuzularınızı ve sizi...

Heee ne zamandır yeni tarif vermedim. Nehir'im bu aralar ev yapımı kek ve kurabiye kemiriyor. Geçenlerde evde un kalmamış, pirinç unuyla kek yaptım. Bildiğiniz pirinç unu... Ben Nehir için organik olanından almıştım. Az yağlı bir kek... Favorimiz o oldu bu aralar. Şekeri de az. Ya aslında bir yaşından önce şeker vermeyin diyorlar ama doktorumuz gıdaların içindeki şekerden de çok sakınmanıza gerek yok dedi. O kadar abartmıyorum. Artık kendi yediklerimizden veriyorum. Sakınmak mümkün olmuyor zaten pek. Bu arada biz 80 cm-10400 gr. olmuşuz Ama yürüme yok daha.Daha çok dile verdik kendimizi şimdilik. Oğlan anaları korkun bizden, fena eli maşalıyız çünkü

Dün gece pek hoş sohbetler olmuş
Bizim dün gecemiz pek hoş geçmedi..Karahan hiç uyumadı..Çok mızmızlandı..Neyseki iyi şimdi

Gamze, canım iyi ve neşeli olmana sevindim..Gezin işte ana-kız..Ne güzel

Edibeciğim, size de iyi bir haftasonu tatili dilerim..Çeşme çok güzel..Keşke yine gitme imkanımız olsa

Senemgy, Nehir'in boyu oldukça uzun..Babası ve sen de öylesiniz herhalde..Genetik olsa gerek..
Çokta güzel maşallah Allah bahtını da açık etsin

Ben de çok fazla sakınma taraftarı değilim yeme konusunda..Artık evde ne pişerse yiyor Karahan..
Bizde de sizin tam tersiniz..Yürümeye gayret var ama dilde pek gelişme yok

biri plates mi dediiii ayyyyyyyy ne güzel plates herşeyi unutturup sakinleştiriyor sevdalinka sana da tavsiye ederim ben bulunduğum ortam itibariyle yarıda bıraktım hailelikten önce şallı ile 3 sene yaptım tekrar kendimi açıp germem lazım

happy büyük küçük top ve lastikler bende var hadi alaşehirde yapalım beraber belki usha da yapmak isterrr üstüne içli köfte yerrrr

sevdalinka benim yüzümü görsen sitres sinir den sivilcelendim yaaa hemde kociş gelmesine 1 hafta kala yaaaa püfffffffff:26:

Ben geldim..ama kimseler yok bu gece
Bir arkadaş alt dişten sonra üst dişlerin geç gelmesini normal mi diye sormuştu..Benim oğlan 7. ayın içinde alttan iki diş patlattı 10 ay bitti üstten bir diş patladı ve diğer üsrt diş damak kabarık bekliyoru doktorumuz zaman konusunda hiç belli olmaz ne zaman geleceği demişti sorun yok yani...
Bizim diğer dişler patlayamadı oğlum resmen sadece anne sütü ile beslenir oldu su bile istemiyor herşeye kafa çeviriyor ağzını kitliyor en sevdiği şeyleri bile 4-5 kaşıkta bırakıyor..Her sişte uykusuzluk ve iştahsızlık bizim kaderimiz oldu
,Kızlar benim oğlan gece en fazla iki saat kesintisiz uyuyor hemen kalkıyor ve emmek istiyor ve gece gündüz memede uyuyor başka türlü uyumuyor...Öğle arasında işten eve geliyorum emzirip uyutmak için...Meme bağımlısı resmen Nasıl kurtulcam bu döngüden bilmiyorum..Anne sütü istediği kadar alsın istiyorum ama beni yalancı emzik niyetine kullanması beni çok yıpratmaya başladı gece vermezsem deli gibi bağırıyor uykusunu dağıtıyor o kadar bağımlı memeye...

sevdacım hosbulduk canım.edibecim ilknura geldiginde haberim olursa bende inerim...bu arada iyi gezmeler sana...dualarimız gökçeyle.RABBİM acil şifalar versin...iyi geceler...
Tamam canim..İlknur a geldigimde seni de kahveye çağırırız..İlknur bizim taaaa Konya tayininden arkadasımız..geçmişimiz eski..baya sık gorusuyoz.. Kısa zamanda seninle taniscaz demek ki..

İzmir e gelirsen haberim olsun..
nehir e maşallah kocaman...ne guzel ya..boyu kilosu iştahı huyu suyu..bol bol dua oku..nazar olmasın kuzu..
bodrum a gelemedik..gelsek var ya ask sarhoşu olup seni filan unutabilirdim.. Bodrum benim icin bambaşka bı yer..İstanbul kadar olamaz yeryüzünde hiç bı yer ama bodrum da ağır tas yani...cok guzel..cok sanslisin..
keske burda olsanız zaten..
evvet canim ya plates mükemmel zevk veren bı şey..ben iste 7. Aya kadar bekledim..emzirme kesintiye uğramasın diye..7. Ay civarı yavaş yavaş yeme içme düzenimi oturttukca da Ebru salli ile başladım platese..valla onu gecti vücudum ama simdi 21 günde bel bölgesi cd sindeyim..1.80 boya 62 kilo dayım su an ama dogum oncesi 59 uma düşmek istiyorum..fazlalığım göbekte..bı de nese ve enerji verip keyif aldığım icin sevgili guzel tasssssss hocam Ebru salli ile devam ediyorum platese..vücudu cooook sıkı..Cook beğeniyorum..bazı modeller var sporcu olarak fitness çi olarak kadına bakıyorsun kendi Bingil Bingil gelmiş sana zayıflık fitlikten bahsediyor..bana hiç inandırıcı gelmiyo..Ebru salli mükemmel geliyo..yani vücudu..oran ve duruş olarak beğeniyorum..takdir ediyorum..ve platese katılıyorum...

kızlar sevincimi sizinle paylaşmak için geldim şeyma ayakda dakikalarca dikiliyo ve 2 adım atıyo bide hala dişi çıkmadı bir yandan üzülüyorum dişsiz oluşuna bir yandan dişi olurda beni ısırır bende emzirirken zorlanırım diye korkuyom gerçi biz anneler elimizden geldiğ kadar çocuğumuzun emmesini istiyoruz hepinizi çok seviyorum

Çok şanslısın bence.. emzirme konusunda bu aylarda bebekler annelerine güven duygusu artarmış senin kuzu da ondan böle heralde çok bilgim yok peki yalancı emzik kulanıyomu benim kız yalancı emzik kullandığından ben emmesini vermesem hiç aklına bile gelmiyo gögsüm şişmese bazen benimde aklıma gelmiyo bende bu yüzden şuan sana imrendim desem yalan olmaz allahım sizi nazardan saklasın mahşallah subhanallah bak canım sakın vitamin alamıyo ek gıdalardan diye üzülme benim çok tanıdığım var 2 yaşına kadar sadece annesütü vermiş başka hiç birşey vermemiş çocuklar çok güzel gelişmiş sağlıklılarda bu yüzden içn rahat olsun anne sütü gibi güzel bir şey yok dünya da

Son düzenleme:

Canım, benim de derdim seninle aynı..Karahan'ı yatırdıktan en fazla 2 saat sonra uyanıyor ve ancak memede uyuyor..
Hatta son iki gecedir memede uyuduktan sonra yatağına bırakır bırakmaz yine ağlamaya başlıyor..
Ne yapacağımı şaşırdım..
Bir de ellerini ısırıyor arada..Acaba diş mi, bilemiyorum ki?
Çok huzursuz

O zaman sevincine bizde ortak olalım..hadi hayırlı olsun...maşallah..

Kzilar günde kac kez emziriyorsunuz artık..

Maşallah kızına Benim oğlum da yürümeye çok hevesli..Diş henüz bizde de yok..

Edibe, canım siz şimdi Çeşme'de misiniz?
Benim içinde gez dolaş..
Bu 2 gündür hiç tadım yok benim

Disi daha gelmedi demi..iyice ağrısı azmış olabilir..
size bı trik vericem hocadan..
boyle ağrıdan duymadığı vakit bı ölçek calpol verin ..keyfi yerine geliyor iyileşiyorsa sorun yoktur..anlamış olursunuz.

Sağol canım..Evde var Calpol..
Bakayım, eğer yatağına bıraktığım vakit ağlamaya devam ederse vereyim..

Sağol canım..Evde var Calpol..
Bakayım, eğer yatağına bıraktığım vakit ağlamaya devam ederse vereyim..
Canim eksik yazmışim..calpol verince yarım saat icinde iyi oluyorsa o akut ağrının sebebi distir demişti doktor..umarım yardımcı olabilmisimdir tatlim.kuzunu öpüyorum..o ağrıyan dişleri icin de sabırlar diliyorum..

Maşallah kızına Benim oğlum da yürümeye çok hevesli..Diş henüz bizde de yok..

Edibe, canım siz şimdi Çeşme'de misiniz?
Benim içinde gez dolaş..
Bu 2 gündür hiç tadım yok benim
Tadin sanirim aynı nedenden tatlim..anladım..düzelecek insallah tadımız..hiç merak etme..hep beraber insallah..cesmedeyiz evet..alacati bı harika..senin icinde gezeriz Karahan icinde..

Gündüz 2 kere, bazen 3..Ama geceleri sık sık
Başka türlü uyumuyor..
ya bizim bidik artık baya azalttı sseansları..2 kere emiyo günde sanki..acaba 500 ml alabiliyor müdür ya

Anladım canım..Sağol

Gerçi ben ellerini de ısırdığı için dişten şüphelendim..
Ağzına baktım gündüz, belirti yok gibi..
Gerçi olsa da anlar mıyım bilemiyorum..
Eşimin ilk dişi bir yaşında çıkmış..O sebepten Karahan'ın da öyle olur diye tahmin ediyordum..
Nedense kendimi şartlamışım bu fikre..

Bakalım artık..

Edibe, canım sütle alakalı düşündüğünü bende düşündüm..
Eskisi kadar sütüm yok gibi sanki..
Nereden anlayabiliriz ki 500 ml alıp almadığını? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…