- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.581
Hosgeldin..kızlr slm bu ara ipek yüzünden pek girmiorum biraz zzor günler gecirdik dişlerimz çıktıhalamız beceremedi ipek onda durmadı bende güvendiğim biriyle anlaştım bakıcımız oldu gecen yıl yanımda calışmıstı baya tecrübeli inş. ipekte alışır gökçeye ve spreye Allah sabır versn bişey diyemiycem bu konuda hep dualarımdalar bunu bilsinler yeter siz nasılsınz özledim sizi ...biz kızımla hergün trafikteyiz cok eglencelymiş ya
kızlr slm bu ara ipek yüzünden pek girmiorum biraz zzor günler gecirdik dişlerimz çıktıhalamız beceremedi ipek onda durmadı bende güvendiğim biriyle anlaştım bakıcımız oldu gecen yıl yanımda calışmıstı baya tecrübeli inş. ipekte alışır gökçeye ve spreye Allah sabır versn bişey diyemiycem bu konuda hep dualarımdalar bunu bilsinler yeter siz nasılsınz özledim sizi ...biz kızımla hergün trafikteyiz cok eglencelymiş ya
Birak düşsün açık.. Allah kolaylık versin bu aradageriiginim,stresliyim,duygusalım.saçma sapan bir şeye gözlerim dolabiliyo ya da olup olmadık bir şeye sinirlenebiliyorum.yorgunluk diz boyu.oğlum yürüdü ya artık hiç oturmuyoruz.sabah 6 akşam 9 kesintisiz evin içerisinde geziyo.o düşmesin diye arkasından da ben dolaşıyorum.şikayet etmemek lazım ama.bünye kaldırmıyo artık bi yerden sonra.neyse atlatırız inşallah bu günleriii.
Hosgeldin..
bakici olaylarının çözüme ermesine cok sevindim..ohh maşallah...
valla biz yani erdem ve ben iyiyiZ..babamiz da iyi..ooolleee iste....
dişeriniz hayırlı olsun canım.haladansa bakıcı daha iyi olmuş canım.ben pek aile baksın işine pek sıcak bakmıyorum da.bakıcı da güvenilirse sorun çıkmaz inşallah.
Ayyy evet yılbaşını nasıl bekliyorum anlatamam sana..hem cocuklarda farkında olacak artık büyümüş olacaklar..az kaldı olleeyyyy...iyi olmanıza cok sevndm canm inş. herkes ii oluro erdeminde kolundan öptüm bıdık bıdık gitsin bakalım maldivlere kutlasın ilk dogum gününü cok özel olur ya yılbası gelsede tekrar bulussak özledim keratayı senide
valla ii oldu ya beceremedi halamız saolsun cok üzüldü falan yapamadm die ama kısmet hatta bugün panik atak gecirmiş cocuk yabancılarla nasıl kalacak die ama cok sevdiğim bi kadın cokta ii bakıo inş. alışınca daha güzel olacak ama benm icin biraz zor metro calısması yzüünden yollarda git gel git gel aynı yere dönüp tekrar okua falan yolların fatihi
Ayyy evet yılbaşını nasıl bekliyorum anlatamam sana..hem cocuklarda farkında olacak artık büyümüş olacaklar..az kaldı olleeyyyy...
sen Ankara nin o iğrenç yolarında iyi suruyon valla araba..helal olsun sana..
Kizzzz geldik bile Çeşme feyiz..bı saat bizim evden Çeşme..saol şekerim eşimden izinsiz başladım oda artık güvenio ona kalsa hic cıkamazdımya biz daha yürüyemioz ancak ellerimizi bırakıp ayakta beklioruz öyküyü takip ederdi bu kız öyküde yürüdü yok bişey tatile cıkıomuşsun yine ne zaman yolculuk
Kızım ben sana kac kere İzmir de buluşalım Tanisalim dedim..sen istemedin ayol..bak ben hergüne disardayim..belki koluna filan carpmisimdir sokakta..aramıza yeniden katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
gamzecim sen de hoşgeldin özlettin kendini, umarım bakıcından sonuna kadar memnun kalırsın hayırlısı olsun,
ilkimcim benim oğlan daha yürümüyor ama sürekli heryere tutunup ayağa kalkıyor ha düştü hü düşecek diye peşinde dolanmaktan ben de çok yoruluyorum bi de yürüse ne olacak bilemiyorum, ben de seninle aynı ruh halindeyim aslında sürekli evde olmaktan çok sıkıldım ailem uzakta arkadaşlarım çalışıyor doğru düzgün görüşemiyorum kimseyle işimi özledim eşimin çalışma saatleri çok uzun sabah bir gidiyor anca bu saatlerde geliyor oğlandan çok yalnızlık yoruyor beni aslında kendimi kimsesiz gibi hissediyorum bazen
Ayyy evet yılbaşını nasıl bekliyorum anlatamam sana..hem cocuklarda farkında olacak artık büyümüş olacaklar..az kaldı olleeyyyy...
sen Ankara nin o iğrenç yolarında iyi suruyon valla araba..helal olsun sana..
aramıza yeniden katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
gamzecim sen de hoşgeldin özlettin kendini, umarım bakıcından sonuna kadar memnun kalırsın hayırlısı olsun,
ilkimcim benim oğlan daha yürümüyor ama sürekli heryere tutunup ayağa kalkıyor ha düştü hü düşecek diye peşinde dolanmaktan ben de çok yoruluyorum bi de yürüse ne olacak bilemiyorum, ben de seninle aynı ruh halindeyim aslında sürekli evde olmaktan çok sıkıldım ailem uzakta arkadaşlarım çalışıyor doğru düzgün görüşemiyorum kimseyle işimi özledim eşimin çalışma saatleri çok uzun sabah bir gidiyor anca bu saatlerde geliyor oğlandan çok yalnızlık yoruyor beni aslında kendimi kimsesiz gibi hissediyorum bazen
Kizzzz geldik bile Çeşme feyiz..bı saat bizim evden Çeşme..
tatil sayılmaz pazar donüyoruz ayol...oyle haftasonu kaşıntısı...
aramıza yeniden katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Zengin kocayı bosver ..takil bana hayatını yasa..ay ben yarın yine gezerim sabahtan aksama kadar pazar kpss grevi var rutin haftasonuu işte ama yarın güzel olabilirbende tatil yapmak istiorum bende zengin koca istiyorum
canım benim de burdan kimsem yok.tek dyanağım eşim.benden çok ailesinin ihitayacı oluyo eşime.5gibi işten çıkar ama zamanlı zamansız arayıp çağırırlar.arkadaş yok,aile yok,iş bu sene yok.zor yani anlıyacağın.bi de üstüne bu günlerde başka bi stresim daha var.bakalım daha da stresli olacağım zamanlar yaklaşıyo gibi.hayırlısı d,yorum artık.gözlerimi kapatıp kendimi zamana bırakıyorum bakalım ne zaman taşacamm
Ben de 20 günden sonra kısın burda sizlerle büyüttüm erdem i...nasıl unuturum ayol...sevdalinka sana güzel bişeyler yazmıştım kaybolmuş.... üzülme bende tek başıma büyüttm ipeği 10 gün sonra kise yoktu yanımda emin ol onlar bizim arkadasımız kardesimiz herseyimz olacaklar bugünleri unutturacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?