2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Zengin kocayı bosver ..takil bana hayatını yasa..
yarin gez valla sende..başka türlü ben durdurmuyorum erdem i ..
levde geliyorlar bize..bizde kendimizi dışarı atıyoz..

Ben de 20 günden sonra kısın burda sizlerle büyüttüm erdem i...nasıl unuturum ayol...

valla ne günlerdi ya pişik gaz ne zormuş pırt büyüdükce dertler değişio sana takılcam da ankaraya bi tayinniz cıksa uzakta anca burdan takıloom

Allah kolayından versin...esinle evinde huzurun olduktan sonra bosveeeerrr gerisini takma..
Ben kitap okurum..Film izlerim..aynanın karşısında sac bas falan yaparım..yani canim sıkıldığında..cocuk uyuyorken filan iste..değişik aktiviteler bulmak lazım..mesela Ebru salli ile platese başladım..21 gun diyo..şimdilik mükemmel gidiyo..eğlence oluyo iste..vakit geçiyor..burda sohbet filan ediyoruz.kk dan birileri yok mü orda cocuğu buyuk ya da kucuk mutlaka vardir

Kızım ben sana kac kere İzmir de buluşalım Tanisalim dedim..sen istemedin ayol..bak ben hergüne disardayim..belki koluna filan carpmisimdir sokakta..
canım sen bütün yaz yoktun ki sen geldin asuyla buluştuğunuz ara benim yatılı misafirlerim vardı ondan sonra 20 gün kadar ben yoktum, yollarda da benim koluma çarpmamışsındır merak etme çünkü ben hep evdeyim hergün oğlumla bi parka çıkıyoruz o kadar bir de hafta sonu market için o kadar
eminim çok zordur ikiniz içinde ayrılmak ama zamanla alışırsınız inşallah, dediğin gibi inşallah oğlum bana canyoldaşı olacak şimdi de öyle ama o küçük imkanlar kısıtlı bazen bunalıyor insan işte..

valla ne günlerdi ya pişik gaz ne zormuş pırt büyüdükce dertler değişio sana takılcam da ankaraya bi tayinniz cıksa uzakta anca burdan takıloom
Ankara ya tayinimizin çıkma ihtimali cok yüksek..anladın sen onu..meslek icabı yani..hem var ya Dilek sabah aksam dua okuyo..gelelim diye..hatim indiriyorlar karı koca..onlarla yapışık ikiz gibiyiz de bizim tayinler ayırdı bizi..gelirsek sizle de yapışık ucuz oluruz artık...

Eee gel bu hafta ici forumda kahvaltıya gidiyoz oyun grubu ve anneler..gelsene iste yaaaaa.. Amma nazlisiniz bea...

canım walla oğlanın öğlen uykusu yarım saat.o yarım ssattte zaten yapacakların birikmiş oluyo.akşam9da yatıyo.9dan sonra da kocayla vakit geçiriyoruz işte.ayyy neysee gidip yatayım bari.önce bi duşa gireyim kendime geleyimmm.içimdekiiileriiii gidipp boşaltayımmmmm.

İyi geceler..sen bı oyun gurubu kur orda valla bak..koyün cocukları ortaya..dağıtın kAfalari.. Hadi iyi uykular..

aileden uzak olmak zor gerçekten, umarım düşündüğün gibi streslizamanlarla karşılaşmazsınçç
sağol canım olsun. inşallah o günleri de görürüz
Eee gel bu hafta ici forumda kahvaltıya gidiyoz oyun grubu ve anneler..gelsene iste yaaaaa.. Amma nazlisiniz bea...
ah be canım iyi diyon hoş diyon da bucayı biliyorsan evim evka-1 de arabam yok, eşimin herzaman beni getirip götürme imkanı yok, çocukla otobüslere binemem, yoksa bayıla bayıla gelirim gelmezmiyim hiç

kemece cok gecmiş olsun cnm bi ara görüşelm aklımdasnz asu ya haber verelm..

bu arada şu gecmiş bitseydi yatacaktım baya dolmuş .. maş. cok güzel dua etmişsnz yetişemdm Allah kanul etsn

Buca mı..benim kardesimin ogrenci evi orda..
dur bakalım sirinyer e gelirsem sana bı haber edeyim..ben geldiğim de oralara..yalniz inersin ya çocukla konağa .. Ne var ki ..inersin sen..sorun olmaz..havalar daha guzel..

Bu arada Gamze de epeydir yok çalışmak ve bebek ikisi bir arada cok zormuş sabahları bırakıp gitmek en zoru (
evt cnm cok zormus atlatıyoruz yava yavşş beni merak ettiğine sevndm:)

ay cok sevndm ne zaman belli olacak tayin işi ne kadar kladı dilğide cok sevmiştm cok güzel kızdı bide onu ikna edip dogurtursak hep beraber cocuklu cocuklu ankara kazan biz kepce

Son düzenleme:
Buca mı..benim kardesimin ogrenci evi orda..
dur bakalım sirinyer e gelirsem sana bı haber edeyim..ben geldiğim de oralara..yalniz inersin ya çocukla konağa .. Ne var ki ..inersin sen..sorun olmaz..havalar daha guzel..
şirinyere gelirsen haber ver bak oraya otobüsle rahat gelir giderim. forum 2 vesait oluyor. otobüsle çok uzağa gitmek istemiyorum bazen oğlanın damarı tutuyor o zaman geri dönüş olay oluyor yol bitmiyor

Vallaha ya...tayin isleri Mayıs'ta belli oluyo hep iste..dua edelim..dileklere hadi arayı acmayın cocuk istiyoruz diyos ikna edemedik azıcık siz bastırın gari..

şirinyere gelirsen haber ver bak oraya otobüsle rahat gelir giderim. forum 2 vesait oluyor. otobüsle çok uzağa gitmek istemiyorum bazen oğlanın damarı tutuyor o zaman geri dönüş olay oluyor yol bitmiyor
Tamam o tarafa gecersek aklimdasin tatlim..su İzmir de bı görüşmedik bea..küçücük yer..kısmet olmadı..ben Karşıyaka da sen o tarafta olunca..neyse gelince haber ederim

Vallaha ya...tayin isleri Mayıs'ta belli oluyo hep iste..dua edelim..dileklere hadi arayı acmayın cocuk istiyoruz diyos ikna edemedik azıcık siz bastırın gari..

sen gel bi buluşalm skıştırcam onu belki senden önce yanına ugrarız ama yollar cok kötü kapalı baakalım kemece falan bi ayarlayalımda dilegi ikna ederz belki

sen gel bi buluşalm skıştırcam onu belki senden önce yanına ugrarız ama yollar cok kötü kapalı baakalım kemece falan bi ayarlayalımda dilegi ikna ederz belki
Ay ne guzel olur... Dileğime uğrarsanız benim icinde saril biricik dostuma.. Canim benim.. Kıskandım ama bak simdi ya...neyse neyse sen git gor de bende gormuş kadar olurum..sonuçta ıkınızı de cok seviyorum..
ugrayin mutlaka..uğra bı dislerini temizlettir kiiizzzzz..

sevdacım hosbulduk canım.edibecim ilknura geldiginde haberim olursa bende inerim...bu arada iyi gezmeler sana...dualarimız gökçeyle.RABBİM acil şifalar versin...iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…