- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.601
Nerdesin ki sen..Mardin miydi..kac sene gorev orda
Zengin kocayı bosver ..takil bana hayatını yasa..
yarin gez valla sende..başka türlü ben durdurmuyorum erdem i ..
levde geliyorlar bize..bizde kendimizi dışarı atıyoz..
Ben de 20 günden sonra kısın burda sizlerle büyüttüm erdem i...nasıl unuturum ayol...
Allah kolayından versin...esinle evinde huzurun olduktan sonra bosveeeerrr gerisini takma..midyattayız canım.eşim fizyoterapist burdan bi özel eğitim anlaştı.doğuda malum ücretler daha farklı.ben de o gelince atamamaı buraya yaptım.bu sene ya da büyük ihtimalle seneye çıkacaz gibi burdan inşallahh.
canım sen bütün yaz yoktun ki sen geldin asuyla buluştuğunuz ara benim yatılı misafirlerim vardı ondan sonra 20 gün kadar ben yoktum, yollarda da benim koluma çarpmamışsındır merak etme çünkü ben hep evdeyim hergün oğlumla bi parka çıkıyoruz o kadar bir de hafta sonu market için o kadarKızım ben sana kac kere İzmir de buluşalım Tanisalim dedim..sen istemedin ayol..bak ben hergüne disardayim..belki koluna filan carpmisimdir sokakta..
eminim çok zordur ikiniz içinde ayrılmak ama zamanla alışırsınız inşallah, dediğin gibi inşallah oğlum bana canyoldaşı olacak şimdi de öyle ama o küçük imkanlar kısıtlı bazen bunalıyor insan işte..o bendede oluyordu cnm tek basına bebek büyütmek cok zor hicbi büyük yok evde tıkılı kalmak ama çalışmak hakikaten ii geldi bana insnalara faydalı olunca kızımada daha faydalı oluyorum sanki biraz üzülüoruz ayrı kalıoruz ama bu ikimizinde iyiyliği icin ..... sen cok güclüsün tek basına anne oldun ve elinden gelemni yapıosun yavrun icin onun varlığı senin yalnızlığını yok edecek işte kendin icin yoldaş dünyaya getirdinve getireceksn inş.
Ankara ya tayinimizin çıkma ihtimali cok yüksek..anladın sen onu..meslek icabı yani..hem var ya Dilek sabah aksam dua okuyo..gelelim diye..hatim indiriyorlar karı koca..onlarla yapışık ikiz gibiyiz de bizim tayinler ayırdı bizi..gelirsek sizle de yapışık ucuz oluruz artık...valla ne günlerdi ya pişik gaz ne zormuş pırt büyüdükce dertler değişiosana takılcam da ankaraya bi tayinniz cıksa uzakta anca burdan takıloom
Eee gel bu hafta ici forumda kahvaltıya gidiyoz oyun grubu ve anneler..gelsene iste yaaaaa.. Amma nazlisiniz bea...canım sen bütün yaz yoktun ki sen geldin asuyla buluştuğunuz ara benim yatılı misafirlerim vardı ondan sonra 20 gün kadar ben yoktum, yollarda da benim koluma çarpmamışsındır merak etme çünkü ben hep evdeyim hergün oğlumla bi parka çıkıyoruz o kadar bir de hafta sonu market için o kadar
eminim çok zordur ikiniz içinde ayrılmak ama zamanla alışırsınız inşallah, dediğin gibi inşallah oğlum bana canyoldaşı olacak şimdi de öyle ama o küçük imkanlar kısıtlı bazen bunalıyor insan işte..
Allah kolayından versin...esinle evinde huzurun olduktan sonra bosveeeerrr gerisini takma..
Ben kitap okurum..Film izlerim..aynanın karşısında sac bas falan yaparım..yani canim sıkıldığında..cocuk uyuyorken filan iste..değişik aktiviteler bulmak lazım..mesela Ebru salli ile platese başladım..21 gun diyo..şimdilik mükemmel gidiyo..eğlence oluyo iste..vakit geçiyor..burda sohbet filan ediyoruz.kk dan birileri yok mü orda cocuğu buyuk ya da kucuk mutlaka vardir
İyi geceler..sen bı oyun gurubu kur orda valla bak..koyün cocukları ortaya..dağıtın kAfalari.. Hadi iyi uykular..canım walla oğlanın öğlen uykusu yarım saat.o yarım ssattte zaten yapacakların birikmiş oluyo.akşam9da yatıyo.9dan sonra da kocayla vakit geçiriyoruz işte.ayyy neysee gidip yatayım bari.önce bi duşa gireyim kendime geleyimmm.içimdekiiileriiii gidipp boşaltayımmmmm.
aileden uzak olmak zor gerçekten, umarım düşündüğün gibi streslizamanlarla karşılaşmazsınççcanım benim de burdan kimsem yok.tek dyanağım eşim.benden çok ailesinin ihitayacı oluyo eşime.5gibi işten çıkar ama zamanlı zamansız arayıp çağırırlar.arkadaş yok,aile yok,iş bu sene yok.zor yani anlıyacağın.bi de üstüne bu günlerde başka bi stresim daha var.bakalım daha da stresli olacağım zamanlar yaklaşıyo gibi.hayırlısı d,yorum artık.gözlerimi kapatıp kendimi zamana bırakıyorum bakalım ne zaman taşacamm
sağol canım olsun. inşallah o günleri de görürüzsevdalinka sana güzel bişeyler yazmıştım kaybolmuş.... üzülme bende tek başıma büyüttm ipeği 10 gün sonra kise yoktu yanımda emin ol onlar bizim arkadasımız kardesimiz herseyimz olacaklar bugünleri unutturacaklar
ah be canım iyi diyon hoş diyon da bucayı biliyorsan evim evka-1 de arabam yok, eşimin herzaman beni getirip götürme imkanı yok, çocukla otobüslere binemem, yoksa bayıla bayıla gelirim gelmezmiyim hiçEee gel bu hafta ici forumda kahvaltıya gidiyoz oyun grubu ve anneler..gelsene iste yaaaaa.. Amma nazlisiniz bea...
kızlar merhaba
geçmişi çok okuyamadım bölük pörçük ama yazdıklarınızdan gökçenin durumunu öğrendim çok üzgünüm şu an, allah gökçenin ve ailesinin yardımcısı olsun, spreye güç kuvvet diliyorum, gökçeme şifa, inşallah allahım onun minik bedenine sağlık versin, ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum çok çok üzüldüm. sevdalinka o duayı biliyorum ben de önemli işlerim öncesi okurum, bende 200 tane okuyabilirim,yalnız buranın hızına yetişemiyorum sayfaları atlarım haberleşemeyebiliriz bana özelden mesaj at en azından hızlıca girip oraya bakıp haberleşirim.
denis canım beni merak etmişsin, benimde kızım hastaydı okulada başlamadı daha ama allaha şükür iyi şimdilik allah dermansız dert vermesin kimseye tüm anneleri kuzucuklarına bağışlasın
hepinizi çok öptüm sağlıcakla kalın, kendinize de bebeklerinize de iyi bakın
Buca mı..benim kardesimin ogrenci evi orda..aileden uzak olmak zor gerçekten, umarım düşündüğün gibi streslizamanlarla karşılaşmazsınçç
sağol canım olsun. inşallah o günleri de görürüz
ah be canım iyi diyon hoş diyon da bucayı biliyorsan evim evka-1 de arabam yok, eşimin herzaman beni getirip götürme imkanı yok, çocukla otobüslere binemem, yoksa bayıla bayıla gelirim gelmezmiyim hiç
evt cnm cok zormus atlatıyoruz yava yavşş beni merak ettiğine sevndm:)Bu arada Gamze de epeydir yok çalışmak ve bebek ikisi bir arada cok zormuş sabahları bırakıp gitmek en zoru(
Ankara ya tayinimizin çıkma ihtimali cok yüksek..anladın sen onu..meslek icabı yani..hem var ya Dilek sabah aksam dua okuyo..gelelim diye..hatim indiriyorlar karı koca..onlarla yapışık ikiz gibiyiz de bizim tayinler ayırdı bizi..gelirsek sizle de yapışık ucuz oluruz artık...
şirinyere gelirsen haber ver bak oraya otobüsle rahat gelir giderim. forum 2 vesait oluyor. otobüsle çok uzağa gitmek istemiyorum bazen oğlanın damarı tutuyor o zaman geri dönüş olay oluyor yol bitmiyorBuca mı..benim kardesimin ogrenci evi orda..
dur bakalım sirinyer e gelirsem sana bı haber edeyim..ben geldiğim de oralara..yalniz inersin ya çocukla konağa .. Ne var ki ..inersin sen..sorun olmaz..havalar daha guzel..
Vallaha ya...tayin isleri Mayıs'ta belli oluyo hep iste..dua edelim..dileklere hadi arayı acmayın cocuk istiyoruz diyos ikna edemedik azıcık siz bastırın gari..evt cnm cok zormus atlatıyoruz yava yavşş beni merak ettiğine sevndm:)
ay cok sevndm ne zaman belli olacak tayin işi ne kadar kladı dilğide cok sevmiştm cok güzel kızdı bide onu ikna edip dogurtursak hep beraber cocuklu cocuklu ankara kazan biz kepce
Tamam o tarafa gecersek aklimdasin tatlim..su İzmir de bı görüşmedik bea..küçücük yer..kısmet olmadı..ben Karşıyaka da sen o tarafta olunca..neyse gelince haber ederimşirinyere gelirsen haber ver bak oraya otobüsle rahat gelir giderim. forum 2 vesait oluyor. otobüsle çok uzağa gitmek istemiyorum bazen oğlanın damarı tutuyor o zaman geri dönüş olay oluyor yol bitmiyor
Gorusuruz tatlim..saglicakla kalın...gecmişi oıkudum ben gideym kocam uyanıp yokluğumu farketmeden szii seviyorum gönlüm spreyle beraber öptüm hepinizi
Vallaha ya...tayin isleri Mayıs'ta belli oluyo hep iste..dua edelim..dileklere hadi arayı acmayın cocuk istiyoruz diyos ikna edemedik azıcık siz bastırın gari..
Ay ne guzel olur... Dileğime uğrarsanız benim icinde saril biricik dostuma.. Canim benim.. Kıskandım ama bak simdi ya...neyse neyse sen git gor de bende gormuş kadar olurum..sonuçta ıkınızı de cok seviyorum..sen gel bi buluşalm skıştırcam onu belki senden önce yanına ugrarız ama yollar cok kötü kapalı baakalım kemece falan bi ayarlayalımda dilegi ikna ederz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?