- Konu Sahibi bebegim_01
- #45.741
evet çok dağıldım bu aralar
hastalanacam galiba öksürüyorum kırgınlık var boğazım da yanıyor köyde tozdan faranjit im hortladı galiba dün annemlere geldik köy faslını tamamladık vedalaştık sıra annemlerde bugün kendimi iyi hissetseydim çarşıya atacaktım sabah çok zor uyandım duşa kahvaltı yapıp geri yattım annem zorla 11 de uyandırdı gözüm hala açılmıyordu meğerse tansiyonda düşmüş şimdi kahve içtim duşa da girip kendime geleyim oğlumla ilgileneyim özledim kuzumu
geçmiş olsun canım.ben de yorgunum bu aralar.bu oğlana ayak uydrumak çok zor.kendimi onun yanında ihtiyar gibi hissediyorum.27yaşındaki kadın 10aylık çocuğun enerjisine yetişemiyomuş bunu anladım.
deniz canım msj konusunda biribirimizi anlamamız lazım.kimimiz bakmıyoruz,kimimiz müsait olmuyo.usha msj konusunda yok yere alınganlık yapmış.dün tuğbaya msj atmıştım nerdesin görünmüyosun diye.bugün farkettim ona da gönderilmemiş.gökçe için burdaki herkes endişeli herkes tedirgin.herkesin gözükulağı ordan gelecek iyi bi haberde.kimse bunu sorguluyamaz,şüphe dahi edemez.herkesin yavruları var.herkes o acıyı taa yüreğinde hissetti.gereksiz alınganlığa gerek yok.