- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.781
cnm bana bişi demedi
direkt kendisi ile görüşüm dr un 20.00 de gideceğim ikili olduğunu da biiyor
başka bi arkadaşım da aç tok farketmio özellikle tok çaarıolar bebek hareketli oluo dedi
anlamadım ki
SLM ARKADAŞLAR..NASILSINIZ?
BULUNTILARLA BAŞIM DERTTENE YAPSAM FAYDASI YOK..SİZLERİN NASIL GİDİYOR?İNŞALLAH İYİSİNİZDİR..NE YESEM NE İÇSEM MİDEMİ EKŞİTŞYOR,DOKUNUYOR HERŞEY..YARIN SERUM TAKILACAK İNŞALLAH FAYDASI OLUR..DUA EDELİM BİRBİRİMİZE..
BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEYLER VAR MI? LÜTFEEENNNN...
selam canım benimde 2_3 haftaya kadar bulantım vardı yataktan kalkmadan önce çubuk kraker yiyiyordum biraz dinlenip yataktan kaldıyordum faydası oluyor çok şükür benim bulantım kesildi...hiç istifrada etmedim ama kimisi sürekli istifra ediyormuş bünyeye göre değişiyor geçmiş olsun canım...
SLM ARKADAŞLAR..NASILSINIZ?
BULUNTILARLA BAŞIM DERTTENE YAPSAM FAYDASI YOK..SİZLERİN NASIL GİDİYOR?İNŞALLAH İYİSİNİZDİR..NE YESEM NE İÇSEM MİDEMİ EKŞİTŞYOR,DOKUNUYOR HERŞEY..YARIN SERUM TAKILACAK İNŞALLAH FAYDASI OLUR..DUA EDELİM BİRBİRİMİZE..
BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEYLER VAR MI? LÜTFEEENNNN...
sanada geçmiş olsun canım..
çubuk kraker bile ekşitiyor midemi,tuzlu leblebide..başka ne kaldı ki,demi?kafayı yicem,3 kilo verdim 1 haftada ((hiç bişeyde canım çekmiyor..offff allahım yardım et nolur...
Bende epey zamandır takipteydim ama yeni katıldım aranıza.çok güzel bir forum gerçkekten.allah nasip ederse kasımda benimde bebeğim gelecek.ilk bebeğimin kalbi atmadı alındı çok kötü günlerdi o günler.şimdi çok mutluyuz darısı tüm isteyenlere.bebğimizin doktor kontrollerindeki gelişimlerini paylaşsak güzel olur.ben dün kontroldeydm.çok şükür herşey normaldi.kalbini dinledik,kol ve bacak oluşumlarını gördük allahıma binlerce şükür herşey güzel gidiyor.
kızlarrrr merhaba nasılsınız ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
ya ben normal dogum istiyorum insallah, allah nasip etsin ben bebisimi kendim dogurmak istiyorum anneliyi tam duymak istiyorum onun acisi da tatlisi da bir baska:76:
kizlar ben bu ara 3 lü yaglari aldim insaALLAH ise yarar :))
kızlarrrr merhaba nasılsınız ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
kizlar ben bu ara 3 lü yaglari aldim insaALLAH ise yarar :))
Herkese Günaydınn ,,
Biz cuma Akşamı doktorumuzu ziyaret ettik ..
Yavrumm bize sırtını dönmüştü başka bişeyini göremedikkama gidişat gayet iyi dedi doktorumuz..
çok çikolata yedim söledim doktora dedi ondan ters dönmüştür .. 15-20 gün sonra ikili test için gideceğiz o zman cinsiyette %75 ortaya çıkarmış ama bizim yavrumuz gösterirmi bilmemm ..
Hadi bakalım hayırlısı. Kızz olmasın seninkihemen saklanmış baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?