2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm bana bişi demedi
direkt kendisi ile görüşüm dr un 20.00 de gideceğim ikili olduğunu da biiyor
başka bi arkadaşım da aç tok farketmio özellikle tok çaarıolar bebek hareketli oluo dedi
anlamadım ki

canım belki de benim ilaçtan dolayı dedi bana ilacını içme kahvaltı da yapma dedi dur bakalım yarın yapılacak inşallahh sorayım ben bunu doktora :) İnşallahh güzel sonuçlar çıkarrr... yzarım ben burdan sonuç çıkınca...

Bende epey zamandır takipteydim ama yeni katıldım aranıza.çok güzel bir forum gerçkekten.allah nasip ederse kasımda benimde bebeğim gelecek.ilk bebeğimin kalbi atmadı alındı çok kötü günlerdi o günler.şimdi çok mutluyuz darısı tüm isteyenlere.bebğimizin doktor kontrollerindeki gelişimlerini paylaşsak güzel olur.ben dün kontroldeydm.çok şükür herşey normaldi.kalbini dinledik,kol ve bacak oluşumlarını gördük allahıma binlerce şükür herşey güzel gidiyor.

SLM ARKADAŞLAR..NASILSINIZ?

BULUNTILARLA BAŞIM DERTTENE YAPSAM FAYDASI YOK..SİZLERİN NASIL GİDİYOR?İNŞALLAH İYİSİNİZDİR..NE YESEM NE İÇSEM MİDEMİ EKŞİTŞYOR,DOKUNUYOR HERŞEY..YARIN SERUM TAKILACAK İNŞALLAH FAYDASI OLUR..DUA EDELİM BİRBİRİMİZE..

BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEYLER VAR MI? LÜTFEEENNNN...

selam canım benimde 2_3 haftaya kadar bulantım vardı yataktan kalkmadan önce çubuk kraker yiyiyordum biraz dinlenip yataktan kaldıyordum faydası oluyor çok şükür benim bulantım kesildi...hiç istifrada etmedim ama kimisi sürekli istifra ediyormuş bünyeye göre değişiyor geçmiş olsun canım...

sanada geçmiş olsun canım..
çubuk kraker bile ekşitiyor midemi,tuzlu leblebide.. başka ne kaldı ki,demi?kafayı yicem,3 kilo verdim 1 haftada((hiç bişeyde canım çekmiyor..offff allahım yardım et nolur...

kızlarrrr merhaba nasılsınız ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagım DD)

canım benim çok şükür bulantılarım fazla olmadı biraz oldu ama ben ekmek yiyince geçtiğini çözdümm bana iyi geliyordu beyaz ekmek ama kepekli falan değil. bir parça yiyordum hemen geçiyordu istersen bir dene canım sende... birde bir arkadaşımdan duymuştum doktora sor istersen ben denemedim ama nane ve kekik çay kaşığı ile azıcık hemen bulantıyı kesermiş.

merhabalar, 2010 kasım annesi olarak geçen seneki halimi gördüm şimdi :)
inşallah hepiniz vakti gelince sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza....

geçen sene bitmeyen soruların ardından sizlere belki faydası olur,
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinden-2011-kasim-annelerine-tavsiyeler.html
fırsat buldukça yazmaya çalışacağım, eminim diğer arkadaşlar da seve seve cevaplayacaklardır...

hosgeldin aramiza canim bak güzel RABBIM yüzünü güldürdü cok sevindim insaALLAH saglik li bir hamilelik dönemi gecirirsin ve hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin ins

kontrolpanelinden takip edebilirsin canim yada en iyisi SIK kullanilanlar a kayid et

ya ben normal dogum istiyorum insallah, allah nasip etsin ben bebisimi kendim dogurmak istiyorum anneliyi tam duymak istiyorum onun acisi da tatlisi da bir baska :76:

Kesinlikle canım,normal dogumu tavsiye ederim. Söylediklerine katılıyorum ayrıca normalde acılar doguma kadar sonra hicbirsey olmamış gibi, sezaryanda doğumdan sonra asıl acı ve ağrılar .

mrb.cnm bende ankara da yaşıyorum.ben şu an arkadaaşların tavsiyesi üzerine Fatih Ünv. hastanesine gidiyorum.şu an doktordan memnunum.orda doğum yaparmıyım bilmiyorum. Ankara da 4 yıldır oturuyorum.ailem izmir de.o yüzden ankara yı doktorları pek bilmiyorum.benim gittiğim hastane nasıl sence?

GÜNAYDIN GENÇLER VE DAİMA GENÇ KALANLAR...

canım benim iki arkadaş da akay da yaptı, çok memnun kaldılar..
ben hacettepe de yaptım, doktorum Doç.Dr. Özgür ÖZYÜNCÜ'ydü..
çook memnun kaldım.. akdeniz üniversitesinde bebeğimin anomali riskinin yüksek olduğunu söylediler ve hayatım zindan oldu... ankaraya geldim, Özgür bey bana: "bu çocuk turp gibi, üzülme, hamileliğinin tadını çıkar" dedi... ve yeniden dünyaya gelmiş gibi oldum resmen.. ve şu anda hakkaten sağlıklı bi bebeğim var 14 aylık.. ankara da olsam yine hacettepe'yi tercih ederim...
doğumdan ziyade, türkiyenin en iyi yeni doğan servisi hacettepe de..
yani sen doğum yapıyosun tamam, ama doğum anında çocukta oluşabilecek bi komplikasyon için çocuğa müdahele benim için daha önemli.. bu konuda da tr. nin en iyisi hacettepe canım..
şu anda antalyadayım ve burda doğum yapıcam, Cemil KARAKUŞ'a gidiyorum yaşam hastanesinde herkese tavsiye ederim Antalya için :))

kizlar ben bu ara 3 lü yaglari aldim insaALLAH ise yarar :))

bunlar neymiş?? ilk defa duyuyorum, merak ettim?? :26:

Herkese Günaydınn ,,

Biz cuma Akşamı doktorumuzu ziyaret ettik ..

Yavrumm bize sırtını dönmüştü başka bişeyini göremedikk ama gidişat gayet iyi dedi doktorumuz..

çok çikolata yedim söledim doktora dedi ondan ters dönmüştür .. 15-20 gün sonra ikili test için gideceğiz o zman cinsiyette %75 ortaya çıkarmış ama bizim yavrumuz gösterirmi bilmemm ..

Hadi bakalım hayırlısı. Kızz olmasın seninki hemen saklanmış baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…