2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam hoşgeldin,amin cümlemizin inşallah.bişe soracağım kızlar ikili test yaptıran var mı aramızda.nerede ve ne kadara yaptırdık?yaptıranlar bilgi verebilir mi lütfen.

hoşbulduk teşekkür ederim.Ben daha yaptırmadım dr.1 - 10 Mayıs arasında yaptır dedi bana.Ben de o tarihi bekliyorum.eğer yakınsan Ümraniye santralde Çamlıca Görüntüleme Merkezi var.arkadaş tavsiyesiyle buldum orayı.Çok memnun kalmıştı.100 tl idi geçenlerde sordum.Bir de Sondurakta Atlas hastanesi var orda da 80 ya da 90 tl idi.

ohh hayırlı olsun....
ilk 3 ayı da atlatmışsın, hayırlı olsun...
nasıl geçiyo hamişlik??

teşekkür ederim.Valla atlattım çok şükür ama çok kustum çok tansiyonum düştü.gerçekten çok zor bir dönem geçirdim Allah daha zorlarından sakınsın tabi.Şu aralar daha iyiyim çok şükür.Kusmalarım mide bulantılarım azaltı.haftada 2 sefer falan kustum bu hafta.Herşeyi normalmiş bebişim :)
önümüde ay ikili test yaptırcam inşallah o da güzel çıkar.
Senin nasıl geçiyo peki kaç haftalık?

1-10 mayıs kaçıncı gebelik haftanıza denk geliyor bende 2 mayısta gitmeyi düşünüyrm.12.hafta ya denk geliyo benimki...

Benim 13. ile 14.haftanın arasına denk geliyor.4 mayısta gitmeyi düşünüyorum.Geç mi oluyor acaba:44:

cnm normalde 11-14 hafta arası. doktorum bana 12.haftanın içinde gelmemi söyledi.13 ile 14 .haftalarda cinsiyette muhtemelen belli oluyo.ben açıkcası 13.hafta geç olur die 12.haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum.doktorumda o tarihte çağırdı zaten

ayy canım senin adınada çok sevindimm, 16 mayısa kadar beklememekle çok iyi yapmışsın.. engelin birini atlattık en azından, doktor bize 3 sn kadar dinletti sadece ama çoooooooookkk güzeldi. bende de pko var, zaten klomen ve çatlatmayla geldi bebişimçatlatma iğnesine rağme tam adet günüyle uyuşmuyo, 7,5 haftalık gibi, bi kaç günlük bi aksamavar dedi.. bizimde ikili test tarihimiz 16 mayıs... bir sürü tahlil verdi doktorum, yarın onları göstericem ama ultrason yokmuş, 12 haftaya kadar ultrasondan bakmamıza gerek yok dedi

slm kızlar hastaneden geldim bebişimin gelişimi çok güzel tahlillerdede sorun yok kalp atışları çok iyidedi dr 1.35 cm olmuş fasulyem 11. haftada ense kalınlığı ölçümü için gideceğim

ama midem çok bulanıoooooo

Benim 13. ile 14.haftanın arasına denk geliyor.4 mayısta gitmeyi düşünüyorum.Geç mi oluyor acaba:44:
benimde dr um edaayhanınki gibi 12.haftamın içinde çağırdı.en son gittiğimde iki hafta sonra gel ikili testini yapalım dedi.o da haftaya salı gününe geliyo yani tam 11+5 oluyorum.12 nin içinde oluyorum işte.hangi hastaneye gidiyosun cnm sen?

eşimin kuzeni de 12.haftasında ikili testinde bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş.duyunca çok şaşırdım.çok erken.dr u yapan dr iyi bi dr sa makinenin kaliteside iyiyse görülür fark edilir demiş.ama şöylede bişe var bebek erkekmiş,küçük çıkıntısından anlaşılmış:)kızsa zor diyolar.zaten bunlarda ihtimal yine.dediğin gibi 14. haftadan sonra daha kesin bilgi verilir.çok sabırsızlanıyo insan yine de ya.sağlıklı,eli aya düzgün olsun da hayırlısı olsun hepimiz için.

senin adına çok sevindim canım kaç haftalıksın...12.hafta da hem ense kalınlığı hemde ikili testi yaptırsak geç olurmu bir bilgin varmı...mide bulantısı için ekmek kabuğu ve tuzlu yiyecekler kraker iyi gelebilir

çilekcim hayırlı olsun, bulantılarda azalır 2-3 hafta içinde inşallah.. sabredicez artık kuzular için ne yapalım, benim kuzu seni 6 mm geçmiş:):) 1,41 de bizimki. ne kadar minikler ya..

herkese merhabaaa biz de 10.haftamızdayız allahın izniyle kalp atışlarını duyduk bebeğimizin 7.haftamızda perşembe dr a gidicez umarım herşey yolundadır mide bulantılarım halen devam ediyor ama herşeye değerrr rabbim herkese nasib etsin

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişler sağlıklı olsunlarda varsın bizim midemiz bulansın...::::)))

Son düzenleme:
kizlar bende yarin anasagligina gitmem lazim kontrolle, bakalim ne olcak ebe ye göre 12 ci haftamdaymisim ozaman bende bu cuma günü doktora gitsem mi aceb bende de cinsiyeti belli olurmududur :)

merhaba arkadaşlar.. bizde bugün kalp atışlarını duyduk sonunda.. kasım anneleri içinde en son duyan kişi olarak tarih yazdık:):) son adete göre 8 haftalık ama ultrasona göre 7,5 haftalık dedi doktor, boyu 1,41 cm miş daha tam fasülye kadar.. çok mutlu olduk, ağlamamak için zor tuttum kendimi. 16 mayısa randevu aldık 12. haftaya, 2 li test için..

merhaba kızlar 2li testler yapılmaya başlamış ne güzel yavaş yavaş büyüyor artık bebişlerimiz.. bizde çarşamba gideceğiz kontrole 2li test günümüz belli olur ozamn merak içinde bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum inşallah herşey yolundadır..

Bizde c.tesi gittik.tam 8hafta dedi doktor.16mayıs gibi çağırdı.bu gidişde kol bacak çıkıntılarınıda gördük.çok heyecanlı bir drum.işllh gelecek ay heralde dahada büyür .allah herkesin kucağına yavrusunu sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…