- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.881
selam hoşgeldin,amin cümlemizin inşallah.bişe soracağım kızlar ikili test yaptıran var mı aramızda.nerede ve ne kadara yaptırdık?yaptıranlar bilgi verebilir mi lütfen.
ohh hayırlı olsun....
ilk 3 ayı da atlatmışsın, hayırlı olsun...
nasıl geçiyo hamişlik??
hoşbulduk teşekkür ederim.Ben daha yaptırmadım dr.1 - 10 Mayıs arasında yaptır dedi bana.Ben de o tarihi bekliyorum.eğer yakınsan Ümraniye santralde Çamlıca Görüntüleme Merkezi var.arkadaş tavsiyesiyle buldum orayı.Çok memnun kalmıştı.100 tl idi geçenlerde sordum.Bir de Sondurakta Atlas hastanesi var orda da 80 ya da 90 tl idi.
1-10 mayıs kaçıncı gebelik haftanıza denk geliyor bende 2 mayısta gitmeyi düşünüyrm.12.hafta ya denk geliyo benimki...
Benim 13. ile 14.haftanın arasına denk geliyor.4 mayısta gitmeyi düşünüyorum.Geç mi oluyor acaba:44:
simiramiscim ayni gun doktora gitmisiz biliyorsun bizim gunlerimizde ayni benim olcumlerde 1. 15 cm cikti yani 7 hafta 4 gunluk ultraonsa gore 8 haftalik son adet tarihine gore. bende pko olunca biraz gec yumurtlamistim onunda biraz etkisi var tabi ama ne olsa son zmanlari gelince gunune hatta haftasina bakmadan geliveriyorlar.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
benimde dr um edaayhanınki gibi 12.haftamın içinde çağırdı.en son gittiğimde iki hafta sonra gel ikili testini yapalım dedi.o da haftaya salı gününe geliyo yani tam 11+5 oluyorum.12 nin içinde oluyorum işte.hangi hastaneye gidiyosun cnm sen?Benim 13. ile 14.haftanın arasına denk geliyor.4 mayısta gitmeyi düşünüyorum.Geç mi oluyor acaba:44:
cnm normalde 11-14 hafta arası. doktorum bana 12.haftanın içinde gelmemi söyledi.13 ile 14 .haftalarda cinsiyette muhtemelen belli oluyo.ben açıkcası 13.hafta geç olur die 12.haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum.doktorumda o tarihte çağırdı zaten
slm kızlar hastaneden geldim bebişimin gelişimi çok güzel tahlillerdede sorun yok kalp atışları çok iyidedi dr 1.35 cm olmuş fasulyem 11. haftada ense kalınlığı ölçümü için gideceğim
ama midem çok bulanıoooooo
herkese merhabaaa biz de 10.haftamızdayız allahın izniyle kalp atışlarını duyduk bebeğimizin 7.haftamızda perşembe dr a gidicez umarım herşey yolundadır mide bulantılarım halen devam ediyor ama herşeye değerrr rabbim herkese nasib etsin
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişler sağlıklı olsunlarda varsın bizim midemiz bulansın...::::)))
aminn hepimize senin kaç haftalık bebeğin
tamam canim insallah kuzucun bir an once iyilesiropuyorum onu yanakciklarindan, allah yardimcin olsun
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?