2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

iyi gunler canim tesekkur ederim umarim sende iyisindir, bende daha ilk bebek daha cildimi tam olarak tanimiyorum ama bi defa fazla kilo almistim yanlardan cildimde catlaklar yaranmisdi sonra zayifladim gecti umarim bu yaglarin bi faydasini gorururuz

mrb canım çok sevindim senin adına sen bilirsin ama istersen bebişi görmek için ikili tarama testini bekle çünkü her ultrasona girdiğinde radyasyon alıyorsun bebkte alır aslında çok zor ama sağlık için en iyisi..son adete göremi ikili tarama gününü verdi...sakın 1 doktora bağlı kalma bende şuan 2 doktora gidiyorum herşeyin hayırlısı olsun

geldi canım.. haftasonu dinlemeye calıstım birkez uzun süre kullanmaya cekindik ..bana duydum gibi geldi at kosturması gibi bi ses geliyor kayboluyor sonra ama eşim duyamadı.. zaten 10.haftadan sonra duyulabiliyormus.. benimki daha 8 haftalık teyzesi.. bence güzel ve eglenceli bi alet ilerleyen haftalarda bebişimle cok daha iletişimi bol günler yaşayacakmışız gibi geliyor inşallah.. ama aleti doktorumuza da götürcez cumartesi günü.. onunda onayını alalım..ondan sonra rahat rahat kullanırız.

tesekkurler canim umarim her sey iyi olur yoksa bide vaktin varsa onunla ugras annemin cildi cok yipranmis karin bolgesi ona benzemekten korkuyorum

aman kiz dedigim gibi icini ferah tut insan birseyden cok korkunca basina gelirmis korkma sakin bilmiom ama bu yaglarin bize faydasi olucak gibi bir his var icimde :) catlaksiz catlaksiz bir hamilelik geciririz insaALLAH

ohh super canım haberlerini ve doktorunun yorumunu da bekliyoruz sevgilerrr

cicilerim ben cikayim benim kiz rahtsizlandi sanirim dua edin insaALLAH ki yarina normalesirde gene yaramazlik yapar insaALLAH (

Kesinlikle canım,normal dogumu tavsiye ederim. Söylediklerine katılıyorum ayrıca normalde acılar doguma kadar sonra hicbirsey olmamış gibi, sezaryanda doğumdan sonra asıl acı ve ağrılar .

evet bende aynı şekilde düşünüyorum bide doğumdan sonra acı çekmek hemen kalkamamak daha zor olur sanırım çünkü bebişde olacak artık onun bakımıda nekadar yanında yardımcı birileride olsa bebek anneye muhtaç Allah hepimize hayırlısını versin dayanma gücü versin aminnn

ben geldim ama herkez kocişiyle sanırım bide bebişi allovvvv beni sorcak olursanız çok hastayım hem grip olmuşum hemde boğazlarım bir yandan üsküf ediyorum allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun canım havalardan heralde çok grip var Allah acil şifalar versin en kısa zamanda iyileş

guzell hemde cok guzell.. konusmaya bıle basladım bebegmle :) su 2li taramayıda atlatsaydm ıyıydi hayırlısıyla.. vallahı bı wc ye kalkıyorm sıkıldm 2 ay oldu yatıyorm hmn hmn..

bn oglen bır gece 2 atıyorm ama nedense en az 2*3 saat yatmama ragmen hep wc de gerı gelıyo cogu,sende de varmı helenn? folbıol alıyorum ama coraspirin yrn gıdnce danısaym bı dr.uma bn 11+4 te gtmıs oluyorm 2li test ıcın senınde oyle denk gelıyor normal yani.. amın inşallh kucagmzda gorelım

arkadaşlarrr çok mutluyum bugün bebeğimi çok net gördüm doktordan geldim hemen mutluluğumu paylaşmak istedim sizinle... nasıl oynatıyordu ayaklarınıı nasıl bir mucizeydi Allahımmm... Allah herkese yaşatsınn çok güzeldi. ikili test yaptırdım doktor iyi sorun yok dedi ama hiç açıklama yapmadı. Çok şükür birşey çıkmadı 3lü tarama için gün verdi. ikili tarama yaptıranlarlar var mı sonuçlarımızı söylesek de doktorlarınızın neler dediğini söylersiniz en azından banada...

merhabalar hanimlar nasilsiniz. biliyorsunuz ben yurtdisindayim ve ultrason ilk randevum 16 mayistaydi. dun boyle icime bir kurt dustu nerden dustuyse biraz belimde agriyordu hafif. dusuk nasil oluyor sayfalarini dolasip durdum. en sonunda bu boyle olmayacak ben dayanamayacagim 16 mayisa kadar dedim ve bugun ozel doktora gitmeye karar verdim . sabah kalktigimda camasirimda bi islaklik vardi. nasil korktum acaba suyu falanmi bu islaklik diye doktoru aradim doluymus bugun dedim cok onemli beni sikistirin araya . neyse israrlaraima dayanamayarak bana randevu verdi. gittim ve bebegide kalp atislarinada gordum duydum cok sukur. o islaklik akintidir dedi kendini yok yere uzme boyle dedi. bebegimi gorupte kalp atislarini duyunca icim rahatladi inanamazsiniz cok kotuydum . birde doktor kalbini dinlerken cok fazla tutmayalim bebek icin iyi degil dedi. bende su kalp dinleme cihazlarini sordum. onlarda zarali ama cok sik kullanirsan dedi. bilirsin yok anneme dinletecem yok arkadasima dinletecegim diye gunde 10 defa kullanirsan cok zararli dedi. fatmakoca arkadasimizda doktora soracak bakalim onun doktoru ne diyecek cok merak ettim bende dune kadar almayi dusunuyordum ama simdi emin degilim alma konusunda.iste benden haberler boyle kizlar Allaha bin sukur bebegim iyiymis simdi cok mutluyum.

Merhaba;

Ben de kasım da anne olacağım inşallah.allah hepimize sağlıklı ve rahat bir gebelik dönemi nasip etsin.
Şuanda 12.haftanın içerisindeyim.

slm kızlar benim aşırı mide bulantım var. hiç bişey yiyemiyorum. geçen hafta kontrolüm vardı bebiş 2 cm olmuş. 8. haftada 10 mayısta ikili test için çağırdı. ikili test nasıl yapılıyor ve maliyeti nedir? bilenler paylaşırsa sevinirim.

şükür kuzum yaaa
senden bu haberi 4 gözle bekliodum

şükür kuzum yaaa
senden bu haberi 4 gözle bekliodum
valla canim dayanalicak ve bekleyebilecek gibi degildi dun uyuyamadim ya birsey olursa onceden onlem alinmasi gereken birsey olursa diye dusundum durdum . bakti bizimki ben kara kara dusunuyorum saba erkenden uyanmis hadi randevu alacaktik sana diyor. simdi burda cevrem pek olmadigindan da bilmiyorum acaba bu ingiliz bayanlar nasil sabrediyorlar ilk randevu icin 12 hafta bunu hep merak ediyorum.
Allaha sukur ben guzel haberlerle geldim insallah sana da cinsiyetini gormek kismat olur canim bugun.

canım yaaa
bende gitçem akşam iidir benim miki inşallahhhhhh

bide kandan da bakıolardı kan almadılar mıı

canım yaaa
bende gitçem akşam iidir benim miki inşallahhhhhh

bide kandan da bakıolardı kan almadılar mıı

baktılar canımm kanada baktılar sabahtan sonrada ultrasona baktılar 4 boyutlu ölçüm yapıldı değerlndirildi öğleden sonra aldım sonucu sende al yazalım burdan. İnşalalh güzel çıkar canım... 8 deydi dimi senin bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…