- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.841
günaydın.... ben de çarşamba günü gidicem bakalım ne olacak... bebişinin ve senin iyi olduğuna sevindim canım..
benim de karnım aşırı büyümüştü ve 25 kg. almıştım doğumda.. sadece johnson's bebe yağı kullandım, banyodan sonra fıs fıs fıs sürüp yayıyodum karnıma.. hiç çatlağım olmadı.. o da bi çozüm.. mother care'den çatlak kremi almıştım.. o kadar kötü kokuyodu kihamileliği boyunca kullanamadım diyebilirim... mide bulantısının üstüne kötü kokulu kremler çekilmiyo hiç..
merhaba arkadaşlar.. sonunda bende kuzumun kalp atışlarını duydum, çoook güzeldi.. çok korkmuştum ama bebişim beni üzmedi çok şükür, kalp atşlarını duyduk, boyu daha 1,41 cm:) son adete göre 8 haftalık, ultrasona göre 7,5 dedi, normal zamanınla uyumlu sorun yok dedi.. tahliller için 5 tüp kadar kan verdim, idrar verdim.. inşallah onlarda da bi sorun çıkmaz.. bizde haberler böyle:) 16 mayısa yani nerdeyse 1 ay sonraya randevu verdi, ikili test için.. bence çok uzun bi süre ama herşey normal hiç gerek yok aralarda görmemeize dedi.. ben kendime bi doktor daha bulucam anlaşılan
kızlar selam hepinize.. hepimizin bebişlerine maşallahhh
gecmisi okudunm ama gozume ilismedi, bir arkadas angel sounds aletinden alacaktı siparisi geldi mi? memnun mu onu soracaktım...
ben yemek yiyemiyorum dogru durust.. bi tek cumartesi aksami ilk kez normal insan gibi yedim.. onun dısında hep kuru seyler ekmem haslanmıs patates ve haslanmıs makarna
yarın doktoruma soracagım ek takviye kismetse..
tesekkurler canim umarim her sey iyi olur yoksa bide vaktin varsa onunla ugras annemin cildi cok yipranmis karin bolgesi ona benzemekten korkuyorum
geldi canım.. haftasonu dinlemeye calıstım birkez uzun süre kullanmaya cekindik ..bana duydum gibi geldi at kosturması gibi bi ses geliyor kayboluyor sonra ama eşim duyamadı.. zaten 10.haftadan sonra duyulabiliyormus.. benimki daha 8 haftalık teyzesi.. bence güzel ve eglenceli bi alet ilerleyen haftalarda bebişimle cok daha iletişimi bol günler yaşayacakmışız gibi geliyor inşallah.. ama aleti doktorumuza da götürcez cumartesi günü.. onunda onayını alalım..ondan sonra rahat rahat kullanırız.
cicilerim ben cikayim benim kiz rahtsizlandi sanirimdua edin insaALLAH ki yarina normalesirde gene yaramazlik yapar insaALLAH (
evet cnm coraspin ve hal olarak progestan kullanıorum
crinone jel di ben hap die yalvardım değiştirdi
ben tedavideyken vajinal kullanmıştım doktorum hamile kaldığımda verincede vajinal kullanıcam sanmış ve öyle kullanmıştım sonra hap olarak kullanıldığını duyduğumda çok endişelenmiştim doktorum nasıl başladıysan öle devam et dedi şuan hala vajinal kullanıyorum..çok ileri itmiyorum çoğu geri çıkıyor ..
cicilerim ben cikayim benim kiz rahtsizlandi sanirimdua edin insaALLAH ki yarina normalesirde gene yaramazlik yapar insaALLAH (
Kesinlikle canım,normal dogumu tavsiye ederim. Söylediklerine katılıyorum ayrıca normalde acılar doguma kadar sonra hicbirsey olmamış gibi, sezaryanda doğumdan sonra asıl acı ve ağrılar .
ben geldim ama herkez kocişiyle sanırım bide bebişi allovvvvbeni sorcak olursanız çok hastayım hem grip olmuşum hemde boğazlarım bir yandan üsküf ediyorum allah yardımcımız olsun
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin bebeğini inşallah..
Hamilelik belirtileri yasanan duygular tatlı sıkıntılar herkeste farklılık gösterebiliyor canım.. cok dikkat etmen gerekiyor kendine.. kımıldama yerinden .. dinlen bol bol.. progestan kullanman ii .. benimde ilk hamileliğim.. bu acemiliği yasamakta cok güzel değil mi?
canım benimde tedaviden sonra normal olarak geldi kuzumm.. mucize gibii ..
bende progestanı fitil olarak günde üç kere birer tane kullanıyorum ayrıca ek olarak coraspirinde verdi 2 gündür kullanıyorum folibol da alıyorumm.. ikili test sanırım ay başı gideceğimm bendee ..
Allah tamamına erdirsinn sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh..
merhabalar hanimlar nasilsiniz. biliyorsunuz ben yurtdisindayim ve ultrason ilk randevum 16 mayistaydi. dun boyle icime bir kurt dustu nerden dustuyse biraz belimde agriyordu hafif. dusuk nasil oluyor sayfalarini dolasip durdum. en sonunda bu boyle olmayacak ben dayanamayacagim 16 mayisa kadar dedim ve bugun ozel doktora gitmeye karar verdim . sabah kalktigimda camasirimda bi islaklik vardi. nasil korktum acaba suyu falanmi bu islaklik diye doktoru aradim doluymus bugun dedim cok onemli beni sikistirin araya . neyse israrlaraima dayanamayarak bana randevu verdi. gittim ve bebegide kalp atislarinada gordum duydum cok sukur. o islaklik akintidir dedi kendini yok yere uzme boyle dedi. bebegimi gorupte kalp atislarini duyunca icim rahatladi inanamazsiniz cok kotuydum . birde doktor kalbini dinlerken cok fazla tutmayalim bebek icin iyi degil dedi. bende su kalp dinleme cihazlarini sordum. onlarda zarali ama cok sik kullanirsan dedi. bilirsin yok anneme dinletecem yok arkadasima dinletecegim diye gunde 10 defa kullanirsan cok zararli dedi. fatmakoca arkadasimizda doktora soracak bakalim onun doktoru ne diyecek cok merak ettim bende dune kadar almayi dusunuyordum ama simdi emin degilim alma konusunda.iste benden haberler boyle kizlar Allaha bin sukur bebegim iyiymis simdi cok mutluyum.
valla canim dayanalicak ve bekleyebilecek gibi degildi dun uyuyamadim ya birsey olursa onceden onlem alinmasi gereken birsey olursa diye dusundum durdum . bakti bizimki ben kara kara dusunuyorum saba erkenden uyanmis hadi randevu alacaktik sana diyor. simdi burda cevrem pek olmadigindan da bilmiyorum acaba bu ingiliz bayanlar nasil sabrediyorlar ilk randevu icin 12 hafta bunu hep merak ediyorum.şükür kuzum yaaa
senden bu haberi 4 gözle bekliodum
arkadaşlarrr çok mutluyum bugün bebeğimi çok net gördüm doktordan geldim hemen mutluluğumu paylaşmak istedim sizinle... nasıl oynatıyordu ayaklarınıı nasıl bir mucizeydi Allahımmm... Allah herkese yaşatsınn çok güzeldi. ikili test yaptırdım doktor iyi sorun yok dedi ama hiç açıklama yapmadı. Çok şükür birşey çıkmadı 3lü tarama için gün verdi. ikili tarama yaptıranlarlar var mı sonuçlarımızı söylesek de doktorlarınızın neler dediğini söylersiniz en azından banada...
canım yaaa
bende gitçem akşam iidir benim miki inşallahhhhhh
bide kandan da bakıolardı kan almadılar mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?