2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yarin bende doktora gidecegim oyle konusma tarzi birsey olacak 2.ultrason tarihini verecek kesin.

insallah hersey yolunda gidiyordur.

Herkesin bebisi hayirli olsun kizlar bende kasim annesiyim ALLAH"in izniyle
bende yarin doktora gidiyorum INSALLAH bebisler iyidir bende heyecanliyim

ay canim ne guzel diger tarihimizde aybiymis o gune kadar buyurler baya . artik icim biraz daha rahat o tarihi bekliyorum.

Simiramis cim tarihi sen degil ben yazacam galiba bizim randevu carsamba kalp atislarini duyacam ins

tesekkurler canim umarim her sey iyi olur yoksa bide vaktin varsa onunla ugras annemin cildi cok yipranmis karin bolgesi ona benzemekten korkuyorum

Bencede canim beyaz tenle filan alakali degil.Benim ilk hamileligimde doktora sormustum ne kullanayim diye bana bu is genetik ama icini rahatlatmak istiyorsan "oil free" olan nemlendirici krem sür demisti.benim anneminde var catlaklari bendede oldu maalesef ki sadece 11 kilo almistim.

amin canım dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek fark etmez.:) ya bide ultrasona girceğiniz gün bol su içip sıkıştığında daha net görüyo doktor.ben öyle yapcam..

her kese gunaydin mutlu ve huzurlu saglikli gun geciririz insallah allah her kesi kotu nazardan, dusuncelerden korusun. evli mutlu cocuklu bir omur gecirelim. aminnnnnnnn kizlar bu gun ruh halim cok iyi

günaydınnnnnnn herkesee nasılsınız görüşmeyli.....biz iyiyiz çok şükür.....

Günaydınherkese. Maşaallah yeni anneler de gelmiş aramıza. Geçmişi okudum da şimdi yurt dışındaki arkadaşalr ultrasona kaç hafta aralıklarla giriyorlar acaba? Türkiyede 2-3 haftada 1 giriyoruz ya. Merak ettim acaba onlarınki mi doğru bizimki mi?

amin canım dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek fark etmez.:) ya bide ultrasona girceğiniz gün bol su içip sıkıştığında daha net görüyo doktor.ben öyle yapcam..

denemekte yarar var,sabırsızlıkla bekliyorum son bir hafta:)
bir de galvaniz arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam bugün dr a gidecekti inşallah hayırlı haberlerini alalaım dua edelim onun için.
hepimize hayırlı,mutlu,sağlıklı çalışan annelerimize az stresli günler diliyorum:)

öff benimde çalışasım yok hiç.....valla okula zorla geliyorum....evde oturmak daha zevk veriyor artık

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

ben 11. hafanın içindeyim.. mide bulantılarım oluyo tabi olmaz mı :)
yarın doktora gidicem ben de.. çok merak ediyorum miniği :)) canım fakat ikili test 3 aylıkken yapılır, sen önümüzdeki ay gideceksen 4 lü test yaptıracaksın demektir..
umarım herşey yolunda gider.. kendine dikkat et

canm beta hcg değeri 2260 tı canım yarn cevabına bakarım teşekkür edrim şimdidien iyi akşamlar canm

canım sen 2260 ile 21 yada 22 günlük hamile oluyosun.. ona göre hesapla.. muhtemelen bu tarih senin son adet tarihini 2 hafta ileri çekmene sebep olacak.. yani sen 5. haftanın içindeymişsin beta hcg baktırdığında.. bu tarihin sat a göre 7. haftası olması gerekiyo.. yani sat a göre 7 haftalık hamileyken, aslında yumurtlamanın geç olması sebebiyle sen 5 haftalıksın.. umarım bu hesap tutar canım.. hamilelik zaten zorlu bi süreç, bunu pimpirikli doktorlar daha zorlu hale getiriyolar... o yüzden daha rahat bi doktor bul kendine canım..
iyi haberlerini bekliyorum, sevgiler..

Kızlar benim doktorum mu erken çağırıyor acaba? Ben 5 haftalıkken keseyi görmek için gittim, 7.hafta kalp atışlarını duymak için gittim. Sonra 9. hafta çağırdı. 12.hafta geçene kadar 2 haftada 1 randevu verdi. 12 haftadan sonra ayda 1 randevu veririz dedi. Acaba bu kadar sık ultrasona girmek sakıncalı mıdır? Bir de ben iki doktora birden gidiyorum. Birisini eleyeceğim tabi de henüz karar veremedim. :44: Bir de bebeğimi gördükçe mutlu oluyorum. Çok şükür mide bulantım yok, bebeğimin sağlıklı olup olmadığını ultrasonla doktorun yorumuna göre anlıyorum. Her gün gel dese gidicem o kadar yani. Houfff napacağıma bir türlü karar veremedim.:44:

evet canım bugün gidiyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kalp atışlarını görmemi nasip eder.. dün gece uyuyamadım valla, hayırlısı diyorum artık inşaLLAh hayırlı ve sağlıklı bir şekilde görürüm..dua edin lütfen arkadaşlar, herşey dua ile oluyor malum..

insallah canim iyi haberlerini bekliyoruz tanri yardimci olsun

inşallah gönlünce olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

DUALARIM SENİNLE CANIM... umarım kalp atışlarını pıt pıt duyarsın.........

gunaydinnnn nasilsin ilkimu iyisin insallah sabahdan burdayim ne gelen var ne giden sizi gidi tembelleler

selam canım kalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel bebekte bir sorun yoksa ultrasona girip radyasyon alma bence ama dr ne için çağırdı bilemem.her an onu görmek bende çok istiyorum ama 12. haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.benimde içime bir kurt düşüyor bazen ya bebeğime bişey olduysa en azından kıpırdasa rahatlıycam kıpırdamada yok inş benimledir bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…