- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.901
ayy canım senin adınada çok sevindimm, 16 mayısa kadar beklememekle çok iyi yapmışsın.. engelin birini atlattık en azından, doktor bize 3 sn kadar dinletti sadece ama çoooooooookkk güzeldi. bende de pko var, zaten klomen ve çatlatmayla geldi bebişimçatlatma iğnesine rağme tam adet günüyle uyuşmuyo, 7,5 haftalık gibi, bi kaç günlük bi aksamavar dedi.. bizimde ikili test tarihimiz 16 mayıs... bir sürü tahlil verdi doktorum, yarın onları göstericem ama ultrason yokmuş, 12 haftaya kadar ultrasondan bakmamıza gerek yok dedi
merhaba arkadaşlar.. bizde bugün kalp atışlarını duyduk sonunda.. kasım anneleri içinde en son duyan kişi olarak tarih yazdık:):) son adete göre 8 haftalık ama ultrasona göre 7,5 haftalık dedi doktor, boyu 1,41 cm miş daha tam fasülye kadar.. çok mutlu olduk, ağlamamak için zor tuttum kendimi. 16 mayısa randevu aldık 12. haftaya, 2 li test için..
tesekkurler canim umarim her sey iyi olur yoksa bide vaktin varsa onunla ugras annemin cildi cok yipranmis karin bolgesi ona benzemekten korkuyorum
eşimin kuzeni de 12.haftasında ikili testinde bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş.duyunca çok şaşırdım.çok erken.dr u yapan dr iyi bi dr sa makinenin kaliteside iyiyse görülür fark edilir demiş.ama şöylede bişe var bebek erkekmiş,küçük çıkıntısından anlaşılmış:)kızsa zor diyolar.zaten bunlarda ihtimal yine.dediğin gibi 14. haftadan sonra daha kesin bilgi verilir.çok sabırsızlanıyo insan yine de ya.sağlıklı,eli aya düzgün olsun da hayırlısı olsun hepimiz için.
amin canım dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek fark etmez.:) ya bide ultrasona girceğiniz gün bol su içip sıkıştığında daha net görüyo doktor.ben öyle yapcam..
teşekkür ederim.Valla atlattım çok şükür ama çok kustum çok tansiyonum düştü.gerçekten çok zor bir dönem geçirdim Allah daha zorlarından sakınsın tabi.Şu aralar daha iyiyim çok şükür.Kusmalarım mide bulantılarım azaltı.haftada 2 sefer falan kustum bu hafta.Herşeyi normalmiş bebişim :)
önümüde ay ikili test yaptırcam inşallah o da güzel çıkar.
Senin nasıl geçiyo peki kaç haftalık?
canm beta hcg değeri 2260 tı canım yarn cevabına bakarım teşekkür edrim şimdidien iyi akşamlar canm
denemekte yarar var,sabırsızlıkla bekliyorum son bir hafta:)
bir de galvaniz arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam bugün dr a gidecekti inşallah hayırlı haberlerini alalaım dua edelim onun için.
hepimize hayırlı,mutlu,sağlıklı çalışan annelerimize az stresli günler diliyorum:)
evet canım bugün gidiyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kalp atışlarını görmemi nasip eder.. dün gece uyuyamadım valla, hayırlısı diyorum artık inşaLLAh hayırlı ve sağlıklı bir şekilde görürüm..dua edin lütfen arkadaşlar, herşey dua ile oluyor malum..
evet canım bugün gidiyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kalp atışlarını görmemi nasip eder.. dün gece uyuyamadım valla, hayırlısı diyorum artık inşaLLAh hayırlı ve sağlıklı bir şekilde görürüm..dua edin lütfen arkadaşlar, herşey dua ile oluyor malum..
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
ben 11. hafanın içindeyim.. mide bulantılarım oluyo tabi olmaz mı :)
yarın doktora gidicem ben de.. çok merak ediyorum miniği :)) canım fakat ikili test 3 aylıkken yapılır, sen önümüzdeki ay gideceksen 4 lü test yaptıracaksın demektir..
umarım herşey yolunda gider.. kendine dikkat et
canım sen 2260 ile 21 yada 22 günlük hamile oluyosun.. ona göre hesapla.. muhtemelen bu tarih senin son adet tarihini 2 hafta ileri çekmene sebep olacak.. yani sen 5. haftanın içindeymişsin beta hcg baktırdığında.. bu tarihin sat a göre 7. haftası olması gerekiyo.. yani sat a göre 7 haftalık hamileyken, aslında yumurtlamanın geç olması sebebiyle sen 5 haftalıksın..umarım bu hesap tutar canım.. hamilelik zaten zorlu bi süreç, bunu pimpirikli doktorlar daha zorlu hale getiriyolar... o yüzden daha rahat bi doktor bul kendine canım..
iyi haberlerini bekliyorum, sevgiler..
Kızlar benim doktorum mu erken çağırıyor acaba? Ben 5 haftalıkken keseyi görmek için gittim, 7.hafta kalp atışlarını duymak için gittim. Sonra 9. hafta çağırdı. 12.hafta geçene kadar 2 haftada 1 randevu verdi. 12 haftadan sonra ayda 1 randevu veririz dedi. Acaba bu kadar sık ultrasona girmek sakıncalı mıdır? Bir de ben iki doktora birden gidiyorum. Birisini eleyeceğim tabi de henüz karar veremedim. :44: Bir de bebeğimi gördükçe mutlu oluyorum. Çok şükür mide bulantım yok, bebeğimin sağlıklı olup olmadığını ultrasonla doktorun yorumuna göre anlıyorum. Her gün gel dese gidicem o kadar yani.Houfff napacağıma bir türlü karar veremedim.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?