- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.861
baktılar canımm kanada baktılar sabahtan sonrada ultrasona baktılar 4 boyutlu ölçüm yapıldı değerlndirildi öğleden sonra aldım sonucu sende al yazalım burdan. İnşalalh güzel çıkar canım... 8 deydi dimi senin bugün.
2 gün sona çıkıomuş cnm 2 li test sonuçları
dr öle dedi banaa
Merhaba;
Ben de kasım da anne olacağım inşallah.allah hepimize sağlıklı ve rahat bir gebelik dönemi nasip etsin.
Şuanda 12.haftanın içerisindeyim.
hımm anladım canım olsunn 2 gün bekleriz bizde canımm :) İnşallahh herşey güzel çıkar canım benimm...
Merhaba;
Ben de kasım da anne olacağım inşallah.allah hepimize sağlıklı ve rahat bir gebelik dönemi nasip etsin.
Şuanda 12.haftanın içerisindeyim.
senin nasıl hemen çıktı yaww benim nie 2 gün pehhh
hangi hastaneydi senin
merhaba arkadaşlar.. sonunda bende kuzumun kalp atışlarını duydum, çoook güzeldi.. çok korkmuştum ama bebişim beni üzmedi çok şükür, kalp atşlarını duyduk, boyu daha 1,41 cm:) son adete göre 8 haftalık, ultrasona göre 7,5 dedi, normal zamanınla uyumlu sorun yok dedi.. tahliller için 5 tüp kadar kan verdim, idrar verdim.. inşallah onlarda da bi sorun çıkmaz.. bizde haberler böyle:) 16 mayısa yani nerdeyse 1 ay sonraya randevu verdi, ikili test için.. bence çok uzun bi süre ama herşey normal hiç gerek yok aralarda görmemeize dedi.. ben kendime bi doktor daha bulucam anlaşılan
ben tıp fakültesinde yaptırdım üniversite hastanesi sabah 9 gibi verdim laboratuvara öğleden sonra 1.30 da aldım sonucu. Ama bazı hastanelerde özel labaratuarlarda çalışılıyor bu testler. belki senin de öyledir. gidecek çalışılacak gelecek falan. olabilir belki sorarsın bakalım ne diyecek akşama.
yok yaa
acıbademin içinde labv. neyse aman temiz olsun da geç olsun
valla canim dayanalicak ve bekleyebilecek gibi degildi dun uyuyamadim ya birsey olursa onceden onlem alinmasi gereken birsey olursa diye dusundum durdum . bakti bizimki ben kara kara dusunuyorum saba erkenden uyanmis hadi randevu alacaktik sana diyor. simdi burda cevrem pek olmadigindan da bilmiyorum acaba bu ingiliz bayanlar nasil sabrediyorlar ilk randevu icin 12 hafta bunu hep merak ediyorum.
Allaha sukur ben guzel haberlerle geldim insallah sana da cinsiyetini gormek kismat olur canim bugun.
evett bencedee temiz olsun da boşverr beklerizz sorun değill... cinsiyetini söyliyecek mi bakalım sana bana daha erken dedi ama bazı kişilere yüzde şans vererek söylüyormuş haber ver mutlaka. söylerse sanada haftaya giderim bende başka bir doktora :):)
yubacım senin bebşin cinsiyeti belli oldumu ?
kızlar nasılsınz nasl gidiyor hamileliğiniz bende bu gün kan testi yaptrdm aç karna gittim test için sonuçlar geç çkacağ için akşama kadar bekleyemedim yarn gidip sonuçları alıcam işte böyle bu gün itibariyle 8 haftalk olcak doktar gelişiminin 2 hafta geriden geldiğini söyledi 10 haftalık olması gerekmiş kzlar size bişi sorcam doktor son adet tarihine göre 10 haftalık diyor ama bana göre 8 haftalık sonuçta geç döllenmede olmuş olabilir demi hem bebek bu kadar büyük olsaydı ben adetime 4 gün kala beta hcg yapmıştım çıkmamıştı değer sfırn altndaydı bana çok saçma geldi sonuçta her kadınn yumurtlama tarihi farklıdır kimi geç kimi erken yumurtlar üstelik ben adetimden 16 gün sonra ovulasyon testi yapmştm bilmiyorum ama bu doktorlar bazen ne dediğini bilmiyor
4 boyutlu ile sana sölemediyse benim pipirik dr bana hiç söylemez :)
yaa özel değildi özel olsa söylerdi belki de tıp fakültesi ya ondan söylemedi bana kesin. en azından tahminini söylerdi yaa baktım baktımm göremedim birşey :) :) 2 haftaya giderim ben başka doktora belki de :) :)
güzel yorumun için çok teşekkür edrim canm bende adetim 1 hafta geçince gittim kese vardı sadece 12 mmlim di haftaya tekrar gittim yine gözükmedi bu sefer kese 27 milim olmuştu ama yine bebek yoktu doktor 6+3 haftalık dedi görünmediği için çok panik yaptım doktor boş gebelik olabilir demişti ama bana göre o zaman gittiğimde bebek 5 haftalıktı yani doktorun söylediğinden 10 gün küçük bu yüzden görünmemişti bence bu sefer bebeğin boyu 16 milim di çok garip kafam karştı valla son adet tarihim 12 şubat 27 şubatta ovulasyon testi yaptım 2 çizgi hafif silikti yani yumurtlamanın iki gün içinde olacağını belirtiyor 8 martda beta hcg yaptırdım negatifti adetim geçince anladım hamile olduğumu sizce kaç haftalık olabilirki eğer daha önce hamile kalmış olsaydım kan testinde çıkması gerekirdi döllenme olduktan 7 gün sonr a beta hcg hormonu salgılanıyormuş
güzel yorumun için çok teşekkür edrim canm bende adetim 1 hafta geçince gittim kese vardı sadece 12 mmlim di haftaya tekrar gittim yine gözükmedi bu sefer kese 27 milim olmuştu ama yine bebek yoktu doktor 6+3 haftalık dedi görünmediği için çok panik yaptım doktor boş gebelik olabilir demişti ama bana göre o zaman gittiğimde bebek 5 haftalıktı yani doktorun söylediğinden 10 gün küçük bu yüzden görünmemişti bence bu sefer bebeğin boyu 16 milim di çok garip kafam karştı valla son adet tarihim 12 şubat 27 şubatta ovulasyon testi yaptım 2 çizgi hafif silikti yani yumurtlamanın iki gün içinde olacağını belirtiyor 8 martda beta hcg yaptırdım negatifti adetim geçince anladım hamile olduğumu sizce kaç haftalık olabilirki eğer daha önce hamile kalmış olsaydım kan testinde çıkması gerekirdi döllenme olduktan 7 gün sonr a beta hcg hormonu salgılanıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?