- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.401
antalya senin dimi canım, sakıncası yoksa doktorun kim, bizimki biraz pimpirikli de :)
kızlar sorduğum soruya neden cevap vermiyorsunuz anlamadım yani
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar 2'li test devlet hastanesinde yapılıyo diye biliyorum..
ben ilk gebelikte üniversite hastanesinde yaptırmıştım bütün testleri..
ama illaki yapmıyorsa, mevcut olduğunuz yerde hıfzıssıhha varsa orda
2 li testi 30 Tl ye, üçlü testi 60 TL ye yapıyorlar..
gidip özelde birsürü para vermeyin,
hem de hıfzıssıhha onay mercii, yani garanti veriyo sonucu..
hani hastaneden emin olunamayan testler oraya gönderiliyo..
o yüzden devlet yapmıyosa oraya gidin kızlar..
çoook önemli olan ikinci bir husus daha var...
en az bir gün önce çekilmiş ultrason görüntüsü lazım..
yani "nt" diye bir değer var, bebeğin ense kalınlık değeri,
o değerle bakılıyo..
yani elinizi kolunuzu sallayıp ikili test yaptırmaya geldim denmiyo
o yüzden önce doktorunuza gideceksiniz size ense kalınlık ölçüsünü belgeleyen bir belge verecek sonra ikili teste gideceksiniz vakit kaybetmeden..
ezgım ınsallah bır an ınce gecer cok buyuk sıkıntı yapıyor ınsana.benımde ılk haftalarda olmustu bır hafta surdu sımdı yok cok sukur ama bende yatıyorum hıcbır ıs yapmıorum ıkı gundur yemek yapmaya basladım ancak.merak ettugım trdekı drlar bu konuya daha tıtız davranıyorlar sana tavsıyelerı nedır bu durumda neler yapmanı yada yapmamanı onerıyor banada yazarmısın hep yatmalımıyız mesela yada dıkkat etmek kaydıyla gunluk hayatımıza donebılırmıyoz cok uzun oldu ama cvplarsan cok sevınırım[sıze="2"][/sıze]
ayy ne ıyı kocısın varmıs senın oylenapıcaksın canım gelırlerse gelsınler sen hamıle ve calısan bır bayansın herseyı senden beklemesınler gelınce kayınvalıden yapsın yemek falan bence yanı
aynen canım benımkıde oyle elınden hıcbır ıs gelmez beceremez bazen ıyı nıyetıyle yapıyor bazı seylerı ama beceremıyor kızmıyorum onada ıstıyor ama olmuyor ıste;bende kadın cagırıyorum napıym mecbur olunca hatta suan temzılık yapılıyor evımde
[sıze="2"][/sıze]
böyle bi mesaj yazmıştım.. tekrar okumak isteyim mesajı bulamayanlara alıntı yaptım..
kimse yaptırmadı sanırım.salı günü yaptırıcam ben inşallah sabah 10 da randevum var sabırsızlıkla bekliyorum.uzuuun uzun anlatırım burdan:)
meysacım yaptıranda var yaptırmayan da.sana kalmış.zorunlu değil diye biliyorum.ben yaptırıcam inş.çok özledim bebişimi gidip göreyim biraz:)zaten bu ay dan sonra artık ayda bir görebileceğimayy cok iyi olur :) hem bunu yaptirmak sart mi yaa :44:
hic hatirlamiom kizimda yaptirdim mi yaptirmadim mi diye :2:
meysacım yaptıranda var yaptırmayan da.sana kalmış.zorunlu değil diye biliyorum.ben yaptırıcam inş.çok özledim bebişimi gidip göreyim biraz:)zaten bu ay dan sonra artık ayda bir görebileceğimzaman hiç geçmiyo gibi.
ya sorma öyle olacak gibi bırakmicam hiçbi yereay simdiden böyle özlüyorsan bu bebis büyünce onu bi yere birakmassin sen
insaALLAH gider saglikli görürsün bende haftaya cuma günü gidicem insaALLAH bakalim oda ablasi gibi kipir kipir olcakmi ablasi da 3 aylikken durdu yerde durmuyordu
ya sorma öyle olacak gibi bırakmicam hiçbi yereöff bi de erkek olursa var ya ne kaynana olur benden oğlunu paylaşamayan bi tip:))şaka bi yana tabii allah herşeyin hayırlısını versin.umarım sende güzel haberlerini paylaşırsın burdan.
ayy kiz senin gelinde burda foruma yazar kaynanamdan cektiklerim ..... haha
valla neler var hele bi konuya takildim, bakim kizin hali ne olcak kayninla kac sene birlikte oturmaliymis garibim((
evet canim insaALLAH paylasarim cumayi 4 gözle bekliom
slm kızlar ben geldimmmmmmmmm
hoşbulmuşam gııııı
acayıp yağmur var burada (dalaman)
işteyim...süt içiyorum mecburiii böğğğ
öyle yaniii sizler nasılsınızzzz anne adaylarıııı :))
hoşbulmuşam gııııı
acayıp yağmur var burada (dalaman)
işteyim...süt içiyorum mecburiii böğğğ
öyle yaniii sizler nasılsınızzzz anne adaylarıııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?