2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
antalya senin dimi canım, sakıncası yoksa doktorun kim, bizimki biraz pimpirikli de :)

yazdım ya canım, cemil karakuş doktorum. (wwww.cemilkarakus.com )
antalya yaşam hastanesinde canım,
sen meditalya ya gidiyodun demi?

kızlar sorduğum soruya neden cevap vermiyorsunuz anlamadım yani

ben bugünün ilk mesajında ikili testle ilgili çook uzunca bi açıklama yaptım canım ikili testi soruyosan.. forumda günün ilk mesajı galiba..

böyle bi mesaj yazmıştım.. tekrar okumak isteyim mesajı bulamayanlara alıntı yaptım..

canım ben 2 defa kanamam oldu ikisindede doktorum yemekle tuvalet hariç kesinlikle kalmayacaksın dedi birde tabi ki ilişki yasak diyorlar hatta 2. kanamamda dr ilişkiden sonramı oldu diye sordu:26: ben kanamam oldugunda bacaklarımı yüksege kaldırıp yattım bu bi nebze geçiriyo kanamayı yani ben martın 20den beridir yatıyorum doktorum ancak yavaş yavaş kendini yormadan gezin dedi tabi çarşı pazar degil evde ancak çok sıkılırsan eşin seni dışarı çıkarsın bi çay bahçesinde oturursun dedi insaflı doktorum birde evde oturdugun yerden salata yemek bulaçık bunları yapabilirsin dedi yani senin anlayacagın çok az hareket et dedi.

ayy cok iyi olur :) hem bunu yaptirmak sart mi yaa :44:
hic hatirlamiom kizimda yaptirdim mi yaptirmadim mi diye :2:
meysacım yaptıranda var yaptırmayan da.sana kalmış.zorunlu değil diye biliyorum.ben yaptırıcam inş.çok özledim bebişimi gidip göreyim biraz:)zaten bu ay dan sonra artık ayda bir görebileceğimzaman hiç geçmiyo gibi.

ay simdiden böyle özlüyorsan bu bebis büyünce onu bi yere birakmassin sen
insaALLAH gider saglikli görürsün bende haftaya cuma günü gidicem insaALLAH bakalim oda ablasi gibi kipir kipir olcakmi ablasi da 3 aylikken durdu yerde durmuyordu

ben de ikili testi salı günü yaptıracağım devlet (araştırma) hastanesinde gün verdiler valla para falan da vermedim daha ama verir miyim bilmiyorum

ya sorma öyle olacak gibi bırakmicam hiçbi yereöff bi de erkek olursa var ya ne kaynana olur bendenoğlunu paylaşamayan bi tip:))şaka bi yana tabii allah herşeyin hayırlısını versin.umarım sende güzel haberlerini paylaşırsın burdan.

ayy kiz senin gelinde burda foruma yazar kaynanamdan cektiklerim ..... haha
valla neler var hele bi konuya takildim, bakim kizin hali ne olcak kayninla kac sene birlikte oturmaliymis garibim ((

evet canim insaALLAH paylasarim cumayi 4 gözle bekliom

TETANOZ aşısını vurdurmak zorunda değilsiniz kızlar. Ama vurdursanız daha iyi olur. hem anne açısından hem de bebek de bağışıklık kazanmış oluyor. Ben oğlumda vurdurmamıştım mesela.

hoşbulmuşam gııııı

acayıp yağmur var burada (dalaman)

işteyim...süt içiyorum mecburiii böğğğ

öyle yaniii sizler nasılsınızzzz anne adaylarıııı :))

hoşbulmuşam gııııı

yaaaaa çok imrendim şimdi sana,orası bizim ilerde yaşamak istediğimiz yer.yazın göcek e gitmiştik eşimle bayıldık oralara ya ne şanlısınız sürekli orda yaşamak,insan hiç yaşlanmaz heralde:)bizde güneşi görebildik uzuunn zamandan sonra(istanbul).

buralar gercekten cok güzel rachel eminim göcekte 12 adalar turu yapmıssınızdır
bende istanbulluyum ama 10 sene once depremden sonra geldik yerleştik çok da mutluyuz ..

aslında hava sıcak ama yağmur yağıyo su an ..bebek büyütmek için harika bi yer

hoşbulmuşam gııııı

ha bisim purada soguk ama acuk günes var (kocaeli) :))
aaa süte igg denilirmi cok sagliklidir ic ic bebis de faydalansin
ve her gece bir bardak yatmadan önce icin hee bebek ac kalmasin geceye :))

Yahu şimdi kesin kızacaksınız bana, sürekli bulantıdan bahsediyo yeter artık diye ama bu kez bulduğum çareyi paylaşmak istiyorum İkeanın metal kutularda satılan zencefilli kurabiyesi bulantıma süper iyi geldi Kilo yapabilitesi yüksek olmakla beraber, umurumda da değil açıkçası. Bulantımı kesti ya, olay bitmiştir Yani şimdilik tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…