- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.541
Günaydın herkese. Nasılsınız güzel anne adayları? :)
Biz iyiyiz çok şükür. Biraz yemek konusunda problem çekiyorum. Bir haftadı böyle. Midem bulanıyor, ama çıkartamıyorum. Herşeyden yiyemiyorum. Balık yiyemiyorum. Salçalı filan yemek görmek istemiyorum. Bir ara sadece ekmek, domates ve peynir yedim. Ne yapacağım bilmiyorum. Balık yiyemiyorum diye üzülüyorum. Bebeğim sağlıklı beslensin istiyorum.9.haftaya girmek üzereyiz. Daha önce olmayan bu bulantı neden bu hafta başladı bilmiyorum. Hayırlısıyla geçer de sağlıklı beslenebilirim inşallah.
Canım ben de benzer şikayetleri 5. haftadan beri yaşıyorum. Aynen sadece domates peynir ekmek yiyebiliyorum. Bir de yoğurt çorbası... Senin gibi içim çok rahatsızdı, bebeğim beslenemeyecek diye ama doktoruma sordum, ilk 3 ay depolardan beslenirmiş bebek. Bizim yediklerimizin yararı pek olmazmış. Sağlıklı şeyler yiycem diye zorlama kendini dedi. Ama tabi mideye zararlı şeyşer de yememek lazım. Ben de canımın istediğini yiyorum. yoğurt, peynir, domates... Onlar bile canımı çektirmiyor ama napalım. Yakında geçer. Üzme kendini. 12. haftadan sonra yediklerimiz daha önemli.
Canım ben bebeğimi de kalp atışını da gördüğümde tam 6 haftalıktı. Ama SAT a göre hesaplamadım ben. Yumurtlama günüm 20.gündü. 6 gün geç hesapladım. Zaten ultrasonda da bebek 6 haftalık görünüyordu.kızlar bebeklerinizi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüzzzzz
selamün aleyküm anne adayları allah hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağimıza almayı nasıp etsin
merhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdenim 8+6 haftalık hamileyim çok fazlada giremiyorum mide bulantıları ve yorgunluktan dolayı. Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısı ile atlatırız bu günleri ve hamileliğimizi tadını çıkara çıkara yaşarız. arkadaşlar birşey sormak istiyorum biz özel hastaneye gidiyoruz iki defa ultrasonla baktı doktor ikisindede su içip çok fazla sıkıştım anca öyle görüyor ultrasonda geçen bir arkadaşımla konuştum cihazı iyi değil herhalde dedi sıkışıp gitmene gerek yok dedi benim öyle değildi dedi aklım karıştı sizde giderken aynı şeyleri söylüyormu doktorunuz
günaydın cnm,ya artık bende hep erkenciyim.son haftalarda sabahın köründe karnımın açlığına uyanıyorum:)bebek hep çok açyemek yemekkk diye bağırıyo resmen:)))bende gidiyorum salı günü bakalım belki belli olur.ama yanılma oranı çok yüksek diye söylemeyede bilir.
Günaydın herkese. Nasılsınız güzel anne adayları? :)
Biz iyiyiz çok şükür. Biraz yemek konusunda problem çekiyorum. Bir haftadı böyle. Midem bulanıyor, ama çıkartamıyorum. Herşeyden yiyemiyorum. Balık yiyemiyorum. Salçalı filan yemek görmek istemiyorum. Bir ara sadece ekmek, domates ve peynir yedim. Ne yapacağım bilmiyorum. Balık yiyemiyorum diye üzülüyorum. Bebeğim sağlıklı beslensin istiyorum.9.haftaya girmek üzereyiz. Daha önce olmayan bu bulantı neden bu hafta başladı bilmiyorum. Hayırlısıyla geçer de sağlıklı beslenebilirim inşallah.
Karpuz muuuuumerhaba arkadaşım gebelikte 8.hafta çok zorlayıcıymış.bende o hafta acaip kötü oldm.9.hafta biraz daha azalıyo.bende çok yağlı ağır yemekleri eti,tavuğu,balığı görmek istemiyrm.bu aralar bol karpuz domates peynir yiyorum.
Merhabalar. Haftasonları herkes eşiyle, ailesiyle sanırım. Benim eşimin sınav görevi var bugün. Sabah erkenden çıktı. Ben de geç uyandım. Bebişimle kahvaltı yaptık. :) Sağolsun kalkar kalkmaz yemek ye anne diye bağırıyor içeriden sanki. Hiç vakit kaybetmeden birşeyler atıştırıyoruz. Çay yerine süt içiyoruz. Normalde 12 ye kadar sürerdi benim çay keyfim. Ama bebiş için değer. :) O sağlıklı olsun da hayırlısıyla dünyaya gelsin sonra içerim çayımı inşallah. :) Hepinize mutlu Pazarlar. Sağlıklı haftalar. :)
merhaba arkadaşım gebelikte 8.hafta çok zorlayıcıymış.bende o hafta acaip kötü oldm.9.hafta biraz daha azalıyo.bende çok yağlı ağır yemekleri eti,tavuğu,balığı görmek istemiyrm.bu aralar bol karpuz domates peynir yiyorum.
kızlar umarım bende pazartesi kasımda anne olcam diyebilimmmmmm
kızlar özel hastaneye gittim sanırım cumartesi pazar ssk karşılamıyomuş 2 li test 150 tl muayene 25dedi bende pazartesi yaptırcam nasip olursa ozamn ssk karşılıyo 96 birde muayene 25 bu kadar az kaldı sabır
canım kocaelinde 2li test benim gittiğim hastanede ücretsiz. akademi hastanesine gidiyorum sadece muayene parası alacaklarmış. test için ayrı bir para alınmıyor dedi sekreter. ayrıca konak hastanesinede sordum ikili testin fiyatını orasıda 15tl dedi. anlamadım gitti. senin dediğin fiyatlarla acayip fark var
Karpuz muuuuuYaaaaaaa, burda hiç görmedim ben daha karpuz amaaaaa Dur ben eve gideyim de eşime Bodrum'u dar edeyim
MERHABA KIZLAR..İKİLİ TEST SONUCU İYİ ÇIKAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM DARISI BENİM GİBİ BEKLEYENLERİN BAŞINA..kIZLAR BİZİM BURDA HAVA 24 DERECE AMA EVDE BEN DONUYORUM..HASTA MI OLUYORUM HORMONLARDAN MI ANLAMIYORUM RESMEN SIRTIM DONUYOR..EŞİM BANA HAVA ÇOK GÜZEL ÜŞÜYECEK BİŞEY YOK DİYOR AMA BEN RESMEN DONUYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?