2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese. Nasılsınız güzel anne adayları? :)

Biz iyiyiz çok şükür. Biraz yemek konusunda problem çekiyorum. Bir haftadı böyle. Midem bulanıyor, ama çıkartamıyorum. Herşeyden yiyemiyorum. Balık yiyemiyorum. Salçalı filan yemek görmek istemiyorum. Bir ara sadece ekmek, domates ve peynir yedim. Ne yapacağım bilmiyorum. Balık yiyemiyorum diye üzülüyorum. Bebeğim sağlıklı beslensin istiyorum. 9.haftaya girmek üzereyiz. Daha önce olmayan bu bulantı neden bu hafta başladı bilmiyorum. Hayırlısıyla geçer de sağlıklı beslenebilirim inşallah.

Merhabalar. Haftasonları herkes eşiyle, ailesiyle sanırım. Benim eşimin sınav görevi var bugün. Sabah erkenden çıktı. Ben de geç uyandım. Bebişimle kahvaltı yaptık. :) Sağolsun kalkar kalkmaz yemek ye anne diye bağırıyor içeriden sanki. Hiç vakit kaybetmeden birşeyler atıştırıyoruz. Çay yerine süt içiyoruz. Normalde 12 ye kadar sürerdi benim çay keyfim. Ama bebiş için değer. :) O sağlıklı olsun da hayırlısıyla dünyaya gelsin sonra içerim çayımı inşallah. :) Hepinize mutlu Pazarlar. Sağlıklı haftalar. :)

Canım ben de benzer şikayetleri 5. haftadan beri yaşıyorum. Aynen sadece domates peynir ekmek yiyebiliyorum. Bir de yoğurt çorbası... Senin gibi içim çok rahatsızdı, bebeğim beslenemeyecek diye ama doktoruma sordum, ilk 3 ay depolardan beslenirmiş bebek. Bizim yediklerimizin yararı pek olmazmış. Sağlıklı şeyler yiycem diye zorlama kendini dedi. Ama tabi mideye zararlı şeyşer de yememek lazım. Ben de canımın istediğini yiyorum. yoğurt, peynir, domates... Onlar bile canımı çektirmiyor ama napalım. Yakında geçer. Üzme kendini. 12. haftadan sonra yediklerimiz daha önemli.

Bunu duyduğuma sevindim canım. İnşallah midelerimiz düzelir de 12.haftadan sonra balık vs. sağlıklı herşeyi yiyebiliriz. Yoksa çok içime dert oluyordu. Sağlıklı birşeyler yemek için zorluyordum kendimi. Ceviz filan yemeye çalışıyorum ama ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Her gün yumurta ye demişti hemşire hanım. Yumurta görmek bile istemiyorum şuan.

kızlar bebeklerinizi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüzzzzz
Canım ben bebeğimi de kalp atışını da gördüğümde tam 6 haftalıktı. Ama SAT a göre hesaplamadım ben. Yumurtlama günüm 20.gündü. 6 gün geç hesapladım. Zaten ultrasonda da bebek 6 haftalık görünüyordu.

merhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdenim 8+6 haftalık hamileyim çok fazlada giremiyorum mide bulantıları ve yorgunluktan dolayı. Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısı ile atlatırız bu günleri ve hamileliğimizi tadını çıkara çıkara yaşarız. arkadaşlar birşey sormak istiyorum biz özel hastaneye gidiyoruz iki defa ultrasonla baktı doktor ikisindede su içip çok fazla sıkıştım anca öyle görüyor ultrasonda geçen bir arkadaşımla konuştum cihazı iyi değil herhalde dedi sıkışıp gitmene gerek yok dedi benim öyle değildi dedi aklım karıştı sizde giderken aynı şeyleri söylüyormu doktorunuz

hoşgeldn cnm bende özel hastaneye gidiyorum.benim doktorumda sürekli sıkışık gitmemi istiyo aynı şekilde görülmüyomş bebek.bende katılıyorm hastane özel ama makineler eski versiyon gibi geliyo

bende cnm açlığa dayanamıyorum eşim uyanıncaya kadar ikinci kahvaltımı yapıyrm.hadi güsel haberlerini bekliyrz

merhaba arkadaşım gebelikte 8.hafta çok zorlayıcıymış.bende o hafta acaip kötü oldm.9.hafta biraz daha azalıyo.bende çok yağlı ağır yemekleri eti,tavuğu,balığı görmek istemiyrm.bu aralar bol karpuz domates peynir yiyorum.

Karpuz muuuuu Yaaaaaaa, burda hiç görmedim ben daha karpuz amaaaaa Dur ben eve gideyim de eşime Bodrum'u dar edeyim

aynen aynenn ... sabah 6 da kalkıp once aperatıf ılk kahvaltımızı yapıyoruzz babamızı gecırıp yatıyoruz 9da tekrar kalkıp yıyoruz ıkıncı kahvaltımızı bızde cay yerıne sut ıcıyoruz bazen portakal suyu sıkıyoruzz aclıga dayanabılırsek kesınlıkle bebıs ıcın deger ama annem sunu dıyo smdı yap keyfını asıl dofgunca cay keyfı yapmaya fırsatın olmucak.. olsun razıyım herseye ...

merhaba kızlar, bende kasım annesiyim inşallah, çok bulantım ve halsizliğim var, ilaç almıyorum, doktor ilaç verip bulantını arttırmayalım dedi, perşembe günü kontrolümüz var, 2.5 aylık hamileyim,

herkes için hayırlısı olsun inşallah.

8. ve 9. hafta ıyyyy berbat geçti bulantıdan ne konuşabiliyordum nede yatabiliyordum cok kötü geçti domates yemeyin kızlar pişmiş bile olsa bulantıyı arttırıyormuş
doktorum demişti. leblebi ve ekmek gibi seyler yeyinki midenizin suyunu alsın
birde progesteron kullanıyorsanız bulantılarınız dahada artacaktık
ben 10. haftanın içindeyim nazar değmesin bu hafta cok güzel geçti bulantılarım nerdeyse hiç yok

selamun aleykum cici anneler :)) bu sabah gelemedim nasilsiniz ne edisiniz bakim ben elhd cok halsizim dün cok gezdik

kızlar umarım bende pazartesi kasımda anne olcam diyebilimmmmmm

insaALLAH bize katilirsin hayirlisi ile canim

aboo bu ne fiyatlar bülee
kiz baska hastaneleri de aryip sorsaydin ya

ay iyi baari bisim burda az mis kiz :) eger o civarlarsa bende yaptiririm ins

Karpuz muuuuu Yaaaaaaa, burda hiç görmedim ben daha karpuz amaaaaa Dur ben eve gideyim de eşime Bodrum'u dar edeyim

ayy evet karpuzzz hamis oldugumu daha ögrenmemistim birden karpuz kokusu gelmisti bana iste ozaman kendimden süphelenmeye baslamistim acaba diye ayrica normalde kavunu daha cok seferim karpuzla aram pek yoktur :) ve
bisim burda var ama ben daha almiom esim daha mevsimi degil diyo ne olur ne olmaz hefesimi birazcik daha saklicam

bugun yer yerım agrıyor ve sık sık uyuyorum

bende sabahları o kadar a kalkıyorum kı anlatamam

MERHABA KIZLAR..İKİLİ TEST SONUCU İYİ ÇIKAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM DARISI BENİM GİBİ BEKLEYENLERİN BAŞINA..kIZLAR BİZİM BURDA HAVA 24 DERECE AMA EVDE BEN DONUYORUM..HASTA MI OLUYORUM HORMONLARDAN MI ANLAMIYORUM RESMEN SIRTIM DONUYOR..EŞİM BANA HAVA ÇOK GÜZEL ÜŞÜYECEK BİŞEY YOK DİYOR AMA BEN RESMEN DONUYORUM...

bende tam tersi yanıyorum haftada bir kaç gün...
resmen ateş basıyor...
ayaklarımdan her yanımdan yayılıyor eşim bile farkediyor...
öyle daralıyorum ki o gecelerde...
ama olsun 7 yılda geldi bebişim...razıyım...
zaten bir belirtim yok...
göğüs ağrılarım azaldı...
biraz tiksinme var o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…