- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.501
benim hiç bulantım olmadı ama sütü hiç bi zaman sevemedim, kendimi zorladım biraz başlarda içmek için ama içtikçe midem kalktı, bi kaç gündür salep e dadandım, saleple içebiliyorum en azından, yaptığım çorbalara katmaya çalışıyorum, öyle idare ediyoruz bizde, faydalı şeyleri bende çok tüketmiyorum..
merhabalar bana yardimciolursaniz sevinirim bugun kan testimin sonucunu aldim 63.4 asilamadan 15 gun sonra yaptirdim esim doktora gostermis cok iyi demis ama bana cook dusuk gibi geldi korkuyorum 1 senedir bu ani bekliyorum yardim edin tecrubeli anne adaylari
Arkadaşlar merhaba,
Ben de malesef soğuk algınlığına yakalandım. Nefes almakta zorlanıyorum. Dün de doktor kontrolüm vardı. Doktor ıhlamur, elma, limon, zencefil çayı içebileceğimi söyledi. Bitki çaylarından adaçayından ve nane limondan kesinlike uzak dur içme dedi. Forumda bir yerde nane limon önerildiğini gördüm doktorun uyarısını paylaşmak istedim. Sevgiler
156 gunluk parali izin var, sonrasinda bizde de 3 illik izin var ama bu sefer parasiz yeni istediyin zaman isine done bilersenikimizde daha cok genc oldugumuz ucun ( men 22, erim 25 yasinda) ustelik dovlet isinde calisiriq ona gore maaslar azdi. insallah maaslara zam deyibler yaxinlarda ama ne zaman?...:97::97: gozleyirik :79:
ben geldim kızlar doktora gittim doktor hanım bebişe çok hareketli ve yaramaz dediay çok korktum bir zıpladıki ult. yonda kızlar gittiğim hastane özel zannedip gittim sanırım devlete bağlıymış 2 li testi yapmıyolarmış illa özel sanırım yarın kendi doktoruma gidicem çok önmli dedi bu gittiğim doktor 2 li tarama için yarın bakıcam doktorum varsa gidicem bu arada tam 13 hafta olmuşum sanırım ben ekimde doğurucam
selam arkadaşlar
ben bitki çaylarından olabildiğince uzak duruyorum. grip olduğumda bol bol portakal suyu içtim. çayı da günde 1 bardak çok açık olarak içiyorum. acaba hazır meyve sularınn bi zararı olurmu?
selam arkadaşlar
ben bitki çaylarından olabildiğince uzak duruyorum. grip olduğumda bol bol portakal suyu içtim. çayı da günde 1 bardak çok açık olarak içiyorum. acaba hazır meyve sularınn bi zararı olurmu?
çok sevindimm gözün aydın cnmm hangi hastaneye gidiyosunbu arada tam 12 haftalıkkenmi gittinn ..
erkekler kendilerini daha erken belli edermiş öle duymuştumm ..
snin kutlu olsun cnm 23 nisan neşe doluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?