2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım ben istanbuldayım medicana düzgün korkmaza gidiyorumm..
sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh..

cnm karpuz türkiyede çok olgunlaşmamış.Ankara da bütün marketlerde var yurt dışından geliyomş.lezzetli de.yaz karpuzu gibi.

hmmm ama biz burada Bakida marketlerde 1 ay olar artiq aliriq deyirler Turkiyeden gelib hmmmm demeli bizi aldadirlar. :82: belke de Irandandi axi oralar daha istidi. :90: amma dogurdan cox dadli olur.

negativlikmi? yooooox sen gerek sakit olasan, ozunu stresden uzaq tut hmm men de hec sevmirem bazarertesini hefte sonu yorgunlugu cixmamis IS sabah insallah sad xeberlerini gozleyeceyik. bebeskaya

kandırmışlar cnm sizi dediğin gibi iran karpuzu olabilir

Valla benimki "canım karpuz çekti, İran'da varmış" desem gidecek gibi Gözlerim azıcık dalsa, "nooldu, canın bişey mi çekti" diyor. Korkuyorum söylemeye de Neyse artık, buralara da gelir birkaç haftaya. Belki Metroda vardır. Bir bakalım.

günydın arkadaşlar.. güzel, bulantısız, bol paylaşımlı bir hafta geçirmenizi diliyorum.. çok sakin bu ara tpiğimiz, biraz hız verelim artık:):)
biz çok iyiyz çok şükür, sadece göğüslerdeki şişkinlik ve ağrı hissi geçmedi, hergün tartılıyorum kilo artışı yok henüz, sanki göğüslerim bir kilo aldı gibi geliyo ama tartıda bişi farketmiyo:)

günaydın kzlar,
çok şükür bulantılarım azaldı artık şuan tek sorunum bel ağrılarım bel fıtığım var benim ve bazen yürüyemeyecek kadar çok ağrıyor.bakalım ne yapacaz bu ağrılarla.
benim göbiş çıktı bile sanırım iç karnım hiç geniş değil ondan bukadar çabuk çıktı çatlak için krem aldım kullanmaya başladım zamanı geldi sanırım artık çünkü kaşıntılarım oluyor.

günaydınnn herkese ..Nasılsınız..

ikili teste kadar almayacaktım ama dayanamadımm dün ist forum h&m den kendime ciciler aldım fiyatlar oldukça uygun burda bi arkadaş yazmıştı daha öncede..

günaydınnn..

soğuk içiyosan ılık ballı , ılık içiyosan soğuk içmeyi dene istersen.. birde illede süt içmek zorunda değilsin zaten aynı grupta olan diğer yiyecekleri tüketebiliyorsan sorun olmaz .. yumurta yogurt peynir gibi..

Herkesee Günaydıınnn :))
umarım sağlıklı sorunsuz bulantısız istifrasız bir hafta geçiririz...
benim halaa bulantı ve istifram devam ediyor dün gecede gene berbattı durumum..
ha gayret diyorum napayım artık...
bu arada sabahları burun kanamam oluyor az miktarda kan sulandırıcı hap içiyorum ondan olabilirmi
bi bilgisi olan varmı

günaydın canım sana katılıyorum pazartesi sabahları benim yerime başkası gitse işe diye yalvararak kalkıyorum yataktan. Ben de yarın gideceğim ikili test için çok heyecanlıyım üfff bir an önce geçse de gitsek ben bir aydır da görmedim bebişi merak ediyorum ne durumda diye biraz bakmak istiyorum hayırlı sonuçlar alalım da varsın uzun sürsün acaba alttan mı bakıyorlar ultrasonla

:) mümkünse catlamasın zaten canım .. yoksa her ay hamile kalırdık ..

canım çok şanslısın sana nazar değdirmeyim de
benim eşime diyorum ki "benim midem bulanıyo"
o da bana:"benim de bulanıyo" diyo
yani böyle ne naz yapabildim ona bu güne kadar nede aş erebildim..
ilk hamileliğimde karnım burnumdayken tam naz yapayım dedim..
bi hastalandı, hastane hastane dolaştırdık onu :))))
yani gene naz yapamadım.. şimdi de ooohhhoooo canım bişey istiyo bile diyemiyorum..
yaa bi de varya size bişey anlatsam gülmekten öleceksiniz deeee...
şu anda işlerim yoğun, akşama doğru şöyle daha ferah bi vakitte anlatıyım...
sirliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bana acericeyi öğret yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben çoookk seviyorum senin konuşmalarını aybalam

burun kanaması hamilelikte normal diye okumuştum canım...kaç haftalıksın?

AYNEN CANIM YAA benım eşim de öyle bişey yediğimde mutlu oluyor hale geldi artık yeterki istediğim bişi olsun geçenler de canım bişi çekti ama burda yazmıcam çünkü hiç bir yerde yok daha çıkmamış şimdi sizin de canınız çekmesin yaz meyvesi diyelim bulamadık ona benzeyen ne varsa yedim hala onunla ilgili yoğurt, dondurma ne bulursa alıyor

burun kanaması normal kan fazlalaştığı için bi şekilde dışarı atarmış bazen fazla strestente kanarmış burun ama normal cnm korkma.

10+3 oldum bgn kızlar.. doktoru aradım kan sulandırıcı yapmaz gelince konuşuruz falan dedi cuma randevumuz var bakalım ne dicek.. ama korktum açıkcası ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…