- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.581
tesekkur ederım helenn 11+4 gunluktum gıttıgımde evet bnde erkekler once bellı eder dıyebılıyorum bn ızmırdeyım dr. ahmet seckın onogluna gıdıyorum ozelıne .. ama aynı zamanda ssk nında dr u hastanesınde tup bebek bolum baskanı.. bnm ıcın ssk dr.u olmasının faydası vr bazı tahlıllerı sıgorta da yaptırıo ve dogumumda kısmetse ssk da olucakk.. sen hangı hastaneye gıdıyosun hangı sehırdesın?
Karpuz muuuuuYaaaaaaa, burda hiç görmedim ben daha karpuz amaaaaa Dur ben eve gideyim de eşime Bodrum'u dar edeyim
cnm karpuz türkiyede çok olgunlaşmamış.Ankara da bütün marketlerde var yurt dışından geliyomş.lezzetli de.yaz karpuzu gibi.
günaydın canım...
günaydın herkese güzel haftalar...hiç sevmiyorum şu pazartesi günlerini ve bu aralar işten de iyice soğudum zaten,hava da soğuk ve kapalı yineayyyy sabah sabah negatifliğimle sıkmayayım kimseyi:))
nasılsınız,ben çok sabırsızım ya şu gün bitsin de biran önce yarın olsun.bebişimle randevumuz var daduyduğum kadarıyla ikili test baya uzun sürüyomuş.bebeğin her yerini inceliyolarmış.hayırlı sonuçlar da alırım inşallah.
güzel mutlu günler sizlere....
hmmm ama biz burada Bakida marketlerde 1 ay olar artiq aliriq deyirler Turkiyeden gelib hmmmm demeli bizi aldadirlar. :82: belke de Irandandi axi oralar daha istidi. :90: amma dogurdan cox dadli olur.
kandırmışlar cnm sizidediğin gibi iran karpuzu olabilir
kandırmışlar cnm sizidediğin gibi iran karpuzu olabilir
benim hiç bulantım olmadı ama sütü hiç bi zaman sevemedim, kendimi zorladım biraz başlarda içmek için ama içtikçe midem kalktı, bi kaç gündür salep e dadandım, saleple içebiliyorum en azından, yaptığım çorbalara katmaya çalışıyorum, öyle idare ediyoruz bizde, faydalı şeyleri bende çok tüketmiyorum..
günaydın canım...
günaydın herkese güzel haftalar...hiç sevmiyorum şu pazartesi günlerini ve bu aralar işten de iyice soğudum zaten,hava da soğuk ve kapalı yineayyyy sabah sabah negatifliğimle sıkmayayım kimseyi:))
nasılsınız,ben çok sabırsızım ya şu gün bitsin de biran önce yarın olsun.bebişimle randevumuz var daduyduğum kadarıyla ikili test baya uzun sürüyomuş.bebeğin her yerini inceliyolarmış.hayırlı sonuçlar da alırım inşallah.
güzel mutlu günler sizlere....
Kızlar size de sorayım hamilelik belirtileri bölümüne yazdım ama cevap veren yokBenim ovulasyon testimde geçen ay adetimin 14. günü yumurtam çatlamıştı ama bu sefer 16. güne geldim halen tık yok. Hamile iken yumurta çatlar mı? bilginiz var mı bu konuda?
Valla benimki "canım karpuz çekti, İran'da varmış" desem gidecek gibiGözlerim azıcık dalsa, "nooldu, canın bişey mi çekti" diyor. Korkuyorum söylemeye de Neyse artık, buralara da gelir birkaç haftaya. Belki Metroda vardır. Bir bakalım.
Herkesee Günaydıınnn :))
umarım sağlıklı sorunsuz bulantısız istifrasız bir hafta geçiririz...
benim halaa bulantı ve istifram devam ediyor dün gecede gene berbattı durumum..
ha gayret diyorum napayım artık...
bu arada sabahları burun kanamam oluyor az miktarda kan sulandırıcı hap içiyorum ondan olabilirmi
bi bilgisi olan varmı
Valla benimki "canım karpuz çekti, İran'da varmış" desem gidecek gibiGözlerim azıcık dalsa, "nooldu, canın bişey mi çekti" diyor. Korkuyorum söylemeye de Neyse artık, buralara da gelir birkaç haftaya. Belki Metroda vardır. Bir bakalım.
Herkesee Günaydıınnn :))
umarım sağlıklı sorunsuz bulantısız istifrasız bir hafta geçiririz...
benim halaa bulantı ve istifram devam ediyor dün gecede gene berbattı durumum..
ha gayret diyorum napayım artık...
bu arada sabahları burun kanamam oluyor az miktarda kan sulandırıcı hap içiyorum ondan olabilirmi
bi bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?