- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.561
benımde artık gogus sızım azaldı sankı
uff bı ara neydı yataktan kalkarken sankı kesmısler gıbıydı ,su an sızlıyor ama cok degıl
oldu buyume olmaz mı benım sutyenlerım olmuyor cogu zaman sutyensız dolasıyorum
aynen sılıkonlu gıbı oldu zaten formunu cok begenırdım sımdı şişip sertlesınce daha cok begenır oldum
benımde sızı azalınca bende korktum ama bastırınca sızlıyor yıne ohh dıyorum hemen..
Kızlar size de sorayım hamilelik belirtileri bölümüne yazdım ama cevap veren yokBenim ovulasyon testimde geçen ay adetimin 14. günü yumurtam çatlamıştı ama bu sefer 16. güne geldim halen tık yok. Hamile iken yumurta çatlar mı? bilginiz var mı bu konuda?
Kızlar size de sorayım hamilelik belirtileri bölümüne yazdım ama cevap veren yokBenim ovulasyon testimde geçen ay adetimin 14. günü yumurtam çatlamıştı ama bu sefer 16. güne geldim halen tık yok. Hamile iken yumurta çatlar mı? bilginiz var mı bu konuda?
[benımde ılk baslarda acıyodu fakat bu aralar gecti fakat ebenım vucudum öle cok ağrıyo ki yerımdenn kalkamıcak derece kötü ınsann eti kemiği ağrırmı....miğde yanması bulananma tiksenme onun yanı sıra ama güçlü ollmak zorundayım bebeğim için:79:]
tam sorunu anlayamadım ben arkadaşım...
her ay farklı büyüyebiliyor...
yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda 16, 19, 22 günlerde yumurtlamıştım her ay farklı olmuştu...
hoşgeldin ilknurcum,sana sormak istediğim birşey var.bende bu iğneden kullanıyorum 5. haftam da başladım.şu an 11+2 yim.0.3 lükten kullanıyorum.sanırım doğuma kadar da kullanıcam.sana dr un ne kadar kullanacağını söyledi mi.haftada 1 de proluton depont vuruluyorum.iğnelerini nerden yaptırıyosun.dr um göbeğinden yapabilirsin dedi bana ama çok acıdı bi kere deneyebildik.hep kolumun arka tarafından yaptırıyorum ben delik deşik mosmor oldu.ne kadar zor,çok acı 4düşükbenim de 2 tane oldu.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın cnm.
oldu buyume olmaz mı benım sutyenlerım olmuyor cogu zaman sutyensız dolasıyorum
aynen sılıkonlu gıbı oldu zaten formunu cok begenırdım sımdı şişip sertlesınce daha cok begenır oldum
benımde sızı azalınca bende korktum ama bastırınca sızlıyor yıne ohh dıyorum hemen..
ben haftanın 6 günü çalışıyorum.bir de yanımdaki arkadaş rahatsız yaklaşık 1,5 ay kadar yalnız çalışcam sanırım yorgunluktan oluyor doğru söylüyorsun.İlk hamileliğim belim de çok ince bir yapıya sahip.:)
normal ağrıması ama fazla oluyor bazı akşamlar dayanamıyorum
kaç haftalık hamilesin?
8. ve 9. hafta ıyyyy berbat geçti bulantıdan ne konuşabiliyordum nede yatabiliyordum cok kötü geçti domates yemeyin kızlar pişmiş bile olsa bulantıyı arttırıyormuş
doktorum demişti. leblebi ve ekmek gibi seyler yeyinki midenizin suyunu alsın
birde progesteron kullanıyorsanız bulantılarınız dahada artacaktık
ben 10. haftanın içindeyim nazar değmesin bu hafta cok güzel geçti bulantılarım nerdeyse hiç yok
her kese gunaydin hamisler ...necesiniz? dunen evde o qeder islemisem ki...cox yorgunam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?