2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benımde artık gogus sızım azaldı sankı

uff bı ara neydı yataktan kalkarken sankı kesmısler gıbıydı ,su an sızlıyor ama cok degıl

benımde artık gogus sızım azaldı sankı

uff bı ara neydı yataktan kalkarken sankı kesmısler gıbıydı ,su an sızlıyor ama cok degıl

aynen arkadaşım...
hamile olduğumu öğrendim 4 gün sonra başladılar...
sğtyen takmayınca çok fena oluyordu...
yaklaşı 5 gündür ciddi azalma var...
benimde başka belirtim olmadığı için tedirgin oldum kesilince...

sende büyüme oldu mu Sumak?
benim büyüdüler.

oldu buyume olmaz mı benım sutyenlerım olmuyor cogu zaman sutyensız dolasıyorum

aynen sılıkonlu gıbı oldu zaten formunu cok begenırdım sımdı şişip sertlesınce daha cok begenır oldum

benımde sızı azalınca bende korktum ama bastırınca sızlıyor yıne ohh dıyorum hemen..

güldüm okuyunca...
bende bastırınca acıyor mutlu oluyorum...
ne garip bir duygu...

Kızlar size de sorayım hamilelik belirtileri bölümüne yazdım ama cevap veren yok Benim ovulasyon testimde geçen ay adetimin 14. günü yumurtam çatlamıştı ama bu sefer 16. güne geldim halen tık yok. Hamile iken yumurta çatlar mı? bilginiz var mı bu konuda?

[benımde ılk baslarda acıyodu fakat bu aralar gecti fakat ebenım vucudum öle cok ağrıyo ki yerımdenn kalkamıcak derece kötü ınsann eti kemiği ağrırmı....miğde yanması bulananma tiksenme onun yanı sıra ama güçlü ollmak zorundayım bebeğim için:79:]

tam sorunu anlayamadım ben arkadaşım...
her ay farklı büyüyebiliyor...
yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda 16, 19, 22 günlerde yumurtlamıştım her ay farklı olmuştu...

gec yumurtlayacaksındır cnım ..

bende de geçen haftadan beri halsizlik çok var..
işte pek anlamıyorum ama eve gelince yığılıp kalıyorum...
herkeste farklı olan şeyler var...
Allahım sağlık versin hepimize bebeklerimize...

ben salı günü gidiyorum kontrole bakalım nasıl olmuş...

tam sorunu anlayamadım ben arkadaşım...
her ay farklı büyüyebiliyor...
yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda 16, 19, 22 günlerde yumurtlamıştım her ay farklı olmuştu...

hımm anladım canım teşekkür ederim yani benim de testler yeni başadı kendim yapıyorum da, geçen ay 13. günde çift çizgiyi gördüm ovulasyonda yani ertesi gün 14. günde çatladı şimdi 15. günümdeyim test yaptım bişi yok 16. günde de olmayacak anlamına geliyor 24 saat sonra çatlıyor çünkü. Ben de ondan sordum acaba hamilemiyim hamile olunca yumurta çatlamaya devam ediyor mu diye merak ettim. Ama sende farklı günlerde olmuş belki bende de olur bilemedim zaten bu ay hamile kalma gibi bir durumum olamaz daha ayın 10unda adet gördüm:44:

bende gectığımız carsamba gıttım doktora bana serum bağladılar asırı mığde yanması ve bulantı vardı sabah nefes alamayacak derecede öğürme vardı cok kötü oluyo ıstıfar etsem rahatlıcam gıbı gelıyo ama olmuyo rengım falan atmiştı zaten doktor tahlıl falan yaptı kımıtahlıllerın değerı ıyı cıkmadı sımdı tekrardan gıdıp tahlıl yaptırcam korku var

canım ben 0,4 olanından kullanıyorum.dediğin gibi gerçekten çok ama çok zor .bendede hep morluklar oldu.ama dayanıyorum tabi.ben genelde kalçadan ,koldan ve popo dan yaptırıyorum.eşim yapıyor benim iğnelerimi. doktorum iyce gösterdi eşime çok şükür yapabiliyor.alıştım.ama kısmetse doktorum demiştiki;12 haftanda gel büyük ihtimalle iğnelere son verebiliriz ;dedi.kısmetse ben ctesi günü gidicem doktoruma.son 6 iğnem kaldı diye düşünüyorum.bebeğimiz yeterki sağlıklı olsun ben morluklara dayanmaya razıyım .aynı hisleri hissettiğimizede eminim bu arada ben göbeğimden hiç yaptıramadım .ne bilim biraz ürküyorum göbekten yaptıramıyorum .(( ama doktorum hiçbirşey olmaz aslında uygun olan göbekten yaptırman daha iyi olur demişti.psikikolojik olsa gerek olmuyor göbekten (((

Son düzenleme:

korkma, korkma :) gittikçe sızı azalacak tabi. o şekilde kalsa kasıma kadar çatlarız heralde. benimde adet gecikince çok acırdı, şimdide öyle olmuştu ama zamanla azaldı. şimdi baya az yani.

sen adetin bittikten sonra test yaptın mı hiç? üstüne görmüş de olabilrisin. yada geç yumurtlayacaksın yada bu ay yumurtlamayacaksın öyle de olabilir.

kızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kıpırdanışlarını gördüm o kadar mutlu olduk ki. zaman çabuk geçse de karnımızın içinde hissetsek.açken kan verdim sonuçlarım iyi çıktı. hap falan vermedi o yüzden. 3 hafta sonra da ikili test için çağırdı.

seni basa dusurem, men heftede 5 gun calisiram, heftesonu da ev isleri yorgunluk agrilari bir az da artirir. bebisim 10 hafta 1 gunlukdu. bu hefteler de bel agrisi ozellikle artir. sen belke hekimine sorusasan????

cnm en hafif yiyecek olarak domates geliyo bilmiyorum artırıp artırmadığını fark etmedim.evt doktorlar mide bulantılarına tuzlu krakerlerin leblebinin ii geldiğini söylüyorlar ilk öyle yaptım ama kesmedi beni.ekmek söylediğin gibi peynirle yediğimde beni rahatlatıyo

her kese gunaydin hamisler ...necesiniz? dunen evde o qeder islemisem ki...cox yorgunam.

günaydın canım...
günaydın herkese güzel haftalar...hiç sevmiyorum şu pazartesi günlerini ve bu aralar işten de iyice soğudum zaten,hava da soğuk ve kapalı yineayyyy sabah sabah negatifliğimle sıkmayayım kimseyi:))
nasılsınız,ben çok sabırsızım ya şu gün bitsin de biran önce yarın olsun.bebişimle randevumuz var daduyduğum kadarıyla ikili test baya uzun sürüyomuş.bebeğin her yerini inceliyolarmış.hayırlı sonuçlar da alırım inşallah.
güzel mutlu günler sizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…