- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.521
uyy 13 haftalikmiii ozaman sen baya ilerdesin be gülümee bi tahminde bulundumu doktor hanim :)) kiz erkek mi diye
teşekkür ederim cnmne aptn bu gn gidiyomsn 2 li test için?
ay canim ALLAH acil sifalar versin insaALLAH, ihlamur ic nane limon ic bende öyle iyilestim elhamdulillah hele geceleri daha kötü oluyor dimi ben öksürükten uyuyamiodum bile :2:
inşallah güzel haberlerle dönersin cnm. benim randevu 2 mayısta kesinlikle yaptırcam inşh.hadi güsel haberlerini bekliyrzevt cnm birazdan hazırlanıcamsizde yaptırın ihmal etmeyin he 3 lü test devlette var ama 2li yok mecbur yaptırmak gerekliymiş cnm netten araştırdım 150 tl dedi ssk karşılamıyomuş ama bi gidelim bakalım hayırlısı olsun da ben kalkım cnm kendine iyi bak bebişede
ay canim mende de agrilar var, dusunurem ki oturmaqdandi, sen isleyirsen? belke yorgunluqdandi? ama eger seni fazla rahatsiz edirse o zaman doktoruna sor. sakin masaj etme sadece yumusak ovustur. insallah iyilesirsin, ilk hamisliyinmi?men minyon tipli oldugum ucun her deyisikliyi hiss edirem, canak bel balaca oldugu ucun, sen de eyni sorun ola biler.
merhabalar bana yardimciolursaniz sevinirim bugun kan testimin sonucunu aldim 63.4 asilamadan 15 gun sonra yaptirdim esim doktora gostermis cok iyi demis ama bana cook dusuk gibi geldi korkuyorum 1 senedir bu ani bekliyorum yardim edin tecrubeli anne adaylari
kubiii öğrendini bebeğin cinsiyetiniiiiii merak ediyorummmmmmmmmmmmmm
kızlar özel hastaneye gittim sanırım cumartesi pazar ssk karşılamıyomuş 2 li test 150 tl muayene 25dedi bende pazartesi yaptırcam nasip olursa ozamn ssk karşılıyo 96 birde muayene 25 bu kadar az kaldı sabır
hani nerdesiniz kimse yokya kızlar benim bulantım geçmiyo ne olur dua edin hele arabaya oturur oturmaz kusuyorum nezaman geçicek dualarınıza ihtiyacım var
hoşgeldin ilknurcum,sana sormak istediğim birşey var.bende bu iğneden kullanıyorum 5. haftam da başladım.şu an 11+2 yim.0.3 lükten kullanıyorum.sanırım doğuma kadar da kullanıcam.sana dr un ne kadar kullanacağını söyledi mi.haftada 1 de proluton depont vuruluyorum.iğnelerini nerden yaptırıyosun.dr um göbeğinden yapabilirsin dedi bana ama çok acıdı bi kere deneyebildik.hep kolumun arka tarafından yaptırıyorum ben delik deşik mosmor oldu.ne kadar zor,çok acı 4düşükmerhaba arkadaşlar.bende biraz sessiz izleyicilerinizdenim.uyku tutmadı biraz daha izlemeye karar verdim ama bu sefer paylaşım içerisinde olsun istedim.bugün itibariyle bende 11 hafta 5 günlük oldum .kısmetse 30 da doktor randevum.müthiş baş ağrıları çekiyorum.ve yaklaşık 5 haftalık tan beri adı (fraxiparine )iğnelerini yaptırıyorum hergün.öncesinde 4 tane düşük yaptığım için bu iğnelerin kullanılması öngörüldü.çok şükür herşey yolunda ilerliyor ,baş ağrılarım dışında .çok iyi bir doktorum var çok memnunum.bu arada antalyada ikamet ediyorum.antalyadan selamlarr
günaydın cnm,ya artık bende hep erkenciyim.son haftalarda sabahın köründe karnımın açlığına uyanıyorum:)bebek hep çok açgünaydın kızlar........ biz hep erkenciyiz . ya bişey sorcam ben ikili test için 12.haftanın içinde gidecem cinsiyet belli olurmu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?