2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
uyy 13 haftalikmiii ozaman sen baya ilerdesin be gülüm ee bi tahminde bulundumu doktor hanim :)) kiz erkek mi diye

malesef cnm usg si 4 aydan sonra gösteriyomuş birazdan özele gidicem cnm gelince inşallah sölerim cinsiyetini

teşekkür ederim cnm ne aptn bu gn gidiyomsn 2 li test için?

evt cnm birazdan hazırlanıcam sizde yaptırın ihmal etmeyin he 3 lü test devlette var ama 2li yok mecbur yaptırmak gerekliymiş cnm netten araştırdım 150 tl dedi ssk karşılamıyomuş ama bi gidelim bakalım hayırlısı olsun da ben kalkım cnm kendine iyi bak bebişede

ay canim ALLAH acil sifalar versin insaALLAH, ihlamur ic nane limon ic bende öyle iyilestim elhamdulillah hele geceleri daha kötü oluyor dimi ben öksürükten uyuyamiodum bile :2:

cnm nane zararlıymış dikkat et bebişine

inşallah güzel haberlerle dönersin cnm. benim randevu 2 mayısta kesinlikle yaptırcam inşh.hadi güsel haberlerini bekliyrz

ben haftanın 6 günü çalışıyorum.bir de yanımdaki arkadaş rahatsız yaklaşık 1,5 ay kadar yalnız çalışcam sanırım yorgunluktan oluyor doğru söylüyorsun.İlk hamileliğim belim de çok ince bir yapıya sahip.:)
normal ağrıması ama fazla oluyor bazı akşamlar dayanamıyorum
kaç haftalık hamilesin?

canım benimaşılama değil normal yolla hamile kaldım. fakat yumurtlamadan 15 gün sonra kan değerime baktırdığımda 59du. şuan 3 aylık hamileyim. değer düşük gelmesin sana bencede gayet iyi. tebrik ederim, hamilesin

kızlar özel hastaneye gittim sanırım cumartesi pazar ssk karşılamıyomuş 2 li test 150 tl muayene 25 dedi bende pazartesi yaptırcam nasip olursa ozamn ssk karşılıyo 96 birde muayene 25 bu kadar az kaldı sabır

hani nerdesiniz kimse yok ya kızlar benim bulantım geçmiyo ne olur dua edin hele arabaya oturur oturmaz kusuyorum nezaman geçicek dualarınıza ihtiyacım var

canım kocaelinde 2li test benim gittiğim hastanede ücretsiz. akademi hastanesine gidiyorum sadece muayene parası alacaklarmış. test için ayrı bir para alınmıyor dedi sekreter. ayrıca konak hastanesinede sordum ikili testin fiyatını orasıda 15tl dedi. anlamadım gitti. senin dediğin fiyatlarla acayip fark var

merhaba arkadaşlar.bende biraz sessiz izleyicilerinizdenim. uyku tutmadı biraz daha izlemeye karar verdim ama bu sefer paylaşım içerisinde olsun istedim.bugün itibariyle bende 11 hafta 5 günlük oldum .kısmetse 30 da doktor randevum.müthiş baş ağrıları çekiyorum.ve yaklaşık 5 haftalık tan beri adı (fraxiparine )iğnelerini yaptırıyorum hergün.öncesinde 4 tane düşük yaptığım için bu iğnelerin kullanılması öngörüldü.çok şükür herşey yolunda ilerliyor ,baş ağrılarım dışında .çok iyi bir doktorum var çok memnunum.bu arada antalyada ikamet ediyorum.antalyadan selamlarr

hani nerdesiniz kimse yok ya kızlar benim bulantım geçmiyo ne olur dua edin hele arabaya oturur oturmaz kusuyorum nezaman geçicek dualarınıza ihtiyacım var

günaydın arkadaşım dün bende aynı şeyi yaşadım.eve dönerken arabada çok kötü oldum ve kustum.senin 13 hafta geçmesi gerekmiyomu gerçi 3 4 aya kadar devam edenler de oluyomş.inşallah kurtuluruz..

günaydın kızlar........ biz hep erkenciyiz . ya bişey sorcam ben ikili test için 12.haftanın içinde gidecem cinsiyet belli olurmu acaba..

hoşgeldin ilknurcum,sana sormak istediğim birşey var.bende bu iğneden kullanıyorum 5. haftam da başladım.şu an 11+2 yim.0.3 lükten kullanıyorum.sanırım doğuma kadar da kullanıcam.sana dr un ne kadar kullanacağını söyledi mi.haftada 1 de proluton depont vuruluyorum.iğnelerini nerden yaptırıyosun.dr um göbeğinden yapabilirsin dedi bana ama çok acıdı bi kere deneyebildik.hep kolumun arka tarafından yaptırıyorum ben delik deşik mosmor oldu.ne kadar zor,çok acı 4düşükbenim de 2 tane oldu.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın cnm.

günaydın kızlar........ biz hep erkenciyiz . ya bişey sorcam ben ikili test için 12.haftanın içinde gidecem cinsiyet belli olurmu acaba..
günaydın cnm,ya artık bende hep erkenciyim.son haftalarda sabahın köründe karnımın açlığına uyanıyorum:)bebek hep çok açyemek yemekkk diye bağırıyo resmen:)))bende gidiyorum salı günü bakalım belki belli olur.ama yanılma oranı çok yüksek diye söylemeyede bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…