- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.601
ay bilmiyorumki ben yaptıran bi kaç kişiye sordum üstten bakmışlar,bi de kan alıyolarmış o kadar.uzun sürmesine çok seviniyorum ben.uzun uzuuuun seyredebileceğim bebeğimigünaydın canım sana katılıyorum pazartesi sabahları benim yerime başkası gitse işe diye yalvararak kalkıyorum yataktan. Ben de yarın gideceğim ikili test için çok heyecanlıyım üfff bir an önce geçse de gitsek ben bir aydır da görmedim bebişi merak ediyorum ne durumda diye biraz bakmak istiyorum hayırlı sonuçlar alalım da varsın uzun sürsün acaba alttan mı bakıyorlar ultrasonla
günaydın kızlar nasılsınız bugun doktora gidiyorum tekrar rapor yeniletmek birde 2li tarama test sonucunu göstermek için ama doktorum şuan ameliyattaymış 11 de gidecegim bana şans dileyin inşallah test sonucum iyi çıkar bebegimde iyidir
buarada 12 haftaya girdikten sonra bulantılarım bi nebze olsada azaldı ya sizin
günaydın kızlar nasılsınız bugun doktora gidiyorum tekrar rapor yeniletmek birde 2li tarama test sonucunu göstermek için ama doktorum şuan ameliyattaymış 11 de gidecegim bana şans dileyin inşallah test sonucum iyi çıkar bebegimde iyidir
buarada 12 haftaya girdikten sonra bulantılarım bi nebze olsada azaldı ya sizin
10+3 oldum bgn kızlar.. doktoru aradım kan sulandırıcı yapmaz gelince konuşuruz falan dedi cuma randevumuz var bakalım ne dicek.. ama korktum açıkcası ..
Günaydın herkese. Nasılsınız güzel anne adayları? :)
Biz iyiyiz çok şükür. Biraz yemek konusunda problem çekiyorum. Bir haftadı böyle. Midem bulanıyor, ama çıkartamıyorum. Herşeyden yiyemiyorum. Balık yiyemiyorum. Salçalı filan yemek görmek istemiyorum. Bir ara sadece ekmek, domates ve peynir yedim. Ne yapacağım bilmiyorum. Balık yiyemiyorum diye üzülüyorum. Bebeğim sağlıklı beslensin istiyorum.9.haftaya girmek üzereyiz. Daha önce olmayan bu bulantı neden bu hafta başladı bilmiyorum. Hayırlısıyla geçer de sağlıklı beslenebilirim inşallah.
canım çok şanslısın sana nazar değdirmeyim de
benim eşime diyorum ki "benim midem bulanıyo"
o da bana:"benim de bulanıyo" diyo
yani böyle ne naz yapabildim ona bu güne kadar nede aş erebildim..
ilk hamileliğimde karnım burnumdayken tam naz yapayım dedim..
bi hastalandı, hastane hastane dolaştırdık onu :))))
yani gene naz yapamadım.. şimdi de ooohhhoooo canım bişey istiyo bile diyemiyorum..
yaa bi de varya size bişey anlatsam gülmekten öleceksiniz deeee...
şu anda işlerim yoğun, akşama doğru şöyle daha ferah bi vakitte anlatıyım...
sirliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bana acericeyi öğret yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben çoookk seviyorum senin konuşmalarını aybalam
Yemek yiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum diye üzülme,ilk üç ay kuru ekmekle beslensen bile bir şey olmaz dedi benim doktorum.O yüzden rahatım ben de,zorlamıyorum kendimi.Umarım her şey yoluna girer bir an önce.
Bu arada ben de 10 artı 2 yim ama hafta sonum bulantıyla geçti.Bulantılarım azalacağına artmaya başladı,korkuyorum,üzülüyorum,mutsuz oluyorum:2:Migrenim tuttu acile gittim eve yolladı beni ben bir şey yapamam diye,ağlaya ağlaya uyudum sonra uyandım yine ağladım:)Arkadaşlar geçer değil mi bunlar?
canım çok şanslısın sana nazar değdirmeyim de
benim eşime diyorum ki "benim midem bulanıyo"
o da bana:"benim de bulanıyo" diyo
yani böyle ne naz yapabildim ona bu güne kadar nede aş erebildim..
ilk hamileliğimde karnım burnumdayken tam naz yapayım dedim..
bi hastalandı, hastane hastane dolaştırdık onu :))))
yani gene naz yapamadım.. şimdi de ooohhhoooo canım bişey istiyo bile diyemiyorum..
yaa bi de varya size bişey anlatsam gülmekten öleceksiniz deeee...
şu anda işlerim yoğun, akşama doğru şöyle daha ferah bi vakitte anlatıyım...
sirliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bana acericeyi öğret yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben çoookk seviyorum senin konuşmalarını aybalam
canim men net-den bir az arasdirdim, ama copy-paste etmek olmur,coxlu material cixdi, sen de google-da hamilelikte migren yaz hamileler ucun xuxusi saytlar var oradan istediyin qeder informasiya ala bilersen, narahat olma insallah caresi tapilar,
ay bilmiyorumki ben yaptıran bi kaç kişiye sordum üstten bakmışlar,bi de kan alıyolarmış o kadar.uzun sürmesine çok seviniyorum ben.uzun uzuuuun seyredebileceğim bebeğimi
ya kızlar bi de bişe soracağım size.kilo alan var mı aranızda?son haftalarda almaya başladım ben ve sanırım hızlı gidiyorum:)2 kilo almışım
gunaydin o hap yapmaz kanama ben hem hapi hemde ignesini kullaniyorum olmadi boyle bir siintim .degisen hormonlarin etkisiyle olmus olabilir sikinti yapma kendineHerkesee Günaydıınnn :))
umarım sağlıklı sorunsuz bulantısız istifrasız bir hafta geçiririz...
benim halaa bulantı ve istifram devam ediyor dün gecede gene berbattı durumum..
ha gayret diyorum napayım artık...
bu arada sabahları burun kanamam oluyor az miktarda kan sulandırıcı hap içiyorum ondan olabilirmi
bi bilgisi olan varmı
cok sukur gozun aydin canim cok guzel bir his degilmi onu oyle gormek harikaaakızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kıpırdanışlarını gördüm o kadar mutlu olduk ki. zaman çabuk geçse de karnımızın içinde hissetsek.açken kan verdim sonuçlarım iyi çıktı. hap falan vermedi o yüzden. 3 hafta sonra da ikili test için çağırdı.
aynen biri bende bahsediyoroldu buyume olmaz mı benım sutyenlerım olmuyor cogu zaman sutyensız dolasıyorum
aynen sılıkonlu gıbı oldu zaten formunu cok begenırdım sımdı şişip sertlesınce daha cok begenır oldum
benımde sızı azalınca bende korktum ama bastırınca sızlıyor yıne ohh dıyorum hemen..
merhabalar bende cok usuyorum bizim burdada havalar cok guzel isindi ama ayagima patiksiz olmuyor ayaklarim cok usuyor benimdeMERHABA KIZLAR..İKİLİ TEST SONUCU İYİ ÇIKAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM DARISI BENİM GİBİ BEKLEYENLERİN BAŞINA..kIZLAR BİZİM BURDA HAVA 24 DERECE AMA EVDE BEN DONUYORUM..HASTA MI OLUYORUM HORMONLARDAN MI ANLAMIYORUM RESMEN SIRTIM DONUYOR..EŞİM BANA HAVA ÇOK GÜZEL ÜŞÜYECEK BİŞEY YOK DİYOR AMA BEN RESMEN DONUYORUM...
ay canım maşallahaynen aynenn ... sabah 6 da kalkıp once aperatıf ılk kahvaltımızı yapıyoruzz babamızı gecırıp yatıyoruz 9da tekrar kalkıp yıyoruz ıkıncı kahvaltımızı bızde cay yerıne sut ıcıyoruz bazen portakal suyu sıkıyoruzz aclıga dayanabılırsek kesınlıkle bebıs ıcın deger ama annem sunu dıyo smdı yap keyfını asıl dofgunca cay keyfı yapmaya fırsatın olmucak.. olsun razıyım herseye ...
canım bana da bazen aşırı donma geliyor.. bazen ellerim yanıyo esim elimi bile tutamıyor ama birden bi üşüme geliyor ki sorma.. hala kalorifer yanıyor ve battaniye ile tv seyrediyormMERHABA KIZLAR..İKİLİ TEST SONUCU İYİ ÇIKAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM DARISI BENİM GİBİ BEKLEYENLERİN BAŞINA..kIZLAR BİZİM BURDA HAVA 24 DERECE AMA EVDE BEN DONUYORUM..HASTA MI OLUYORUM HORMONLARDAN MI ANLAMIYORUM RESMEN SIRTIM DONUYOR..EŞİM BANA HAVA ÇOK GÜZEL ÜŞÜYECEK BİŞEY YOK DİYOR AMA BEN RESMEN DONUYORUM...
ben herhalde 1 haftadır sutyensiz geziyorum cok buyuk degiller normalde ama simdi şişince sutyenlerim zar zor oluyo bu sefer de migdeme baskı yapıyorlar vallahi sarkmazlar insallah hic oturup sutyen alisverisi yapasım yok daha ileride yaparım artıkoldu buyume olmaz mı benım sutyenlerım olmuyor cogu zaman sutyensız dolasıyorum
aynen sılıkonlu gıbı oldu zaten formunu cok begenırdım sımdı şişip sertlesınce daha cok begenır oldum
benımde sızı azalınca bende korktum ama bastırınca sızlıyor yıne ohh dıyorum hemen..
canım ben bazen yatak odasından mutfaga zor gidiyorum seni cok iyi anlıyorum 12. haftaya kadar normalmis bu kadar halsiz olmak..bende de geçen haftadan beri halsizlik çok var..
işte pek anlamıyorum ama eve gelince yığılıp kalıyorum...
herkeste farklı olan şeyler var...
Allahım sağlık versin hepimize bebeklerimize...
ben salı günü gidiyorum kontrole bakalım nasıl olmuş...
ay canım maşallahhhkızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kıpırdanışlarını gördüm o kadar mutlu olduk ki. zaman çabuk geçse de karnımızın içinde hissetsek.açken kan verdim sonuçlarım iyi çıktı. hap falan vermedi o yüzden. 3 hafta sonra da ikili test için çağırdı.
canım benim de senin gibi gobegim cok sisti ama afedersin o bolgemin hemen ustunden basladı sismeye.. pantolonları zor kapatıyorum bir de linea nigra cizgim de yavas yavas cıkmaya basladı hani kahverengi dikey cizgi.. bu catlak kremleri ile biraz paylasalım mı kim ne alıyor? kimisi kakao yağı alın diyo 3 aya kadar kimi krem, benim de kafam karıstıgünaydın kzlar,
çok şükür bulantılarım azaldı artık şuan tek sorunum bel ağrılarım bel fıtığım var benim ve bazen yürüyemeyecek kadar çok ağrıyor.bakalım ne yapacaz bu ağrılarla.
benim göbiş çıktı bile sanırım iç karnım hiç geniş değil ondan bukadar çabuk çıktı çatlak için krem aldım kullanmaya başladım zamanı geldi sanırım artık çünkü kaşıntılarım oluyor.
canım normal herhalde benim her sabah kan pıhtıları cıkıyor burnumdan ben alıstım artık.. ama normalmis bi yerde okumustum..Herkesee Günaydıınnn :))
umarım sağlıklı sorunsuz bulantısız istifrasız bir hafta geçiririz...
benim halaa bulantı ve istifram devam ediyor dün gecede gene berbattı durumum..
ha gayret diyorum napayım artık...
bu arada sabahları burun kanamam oluyor az miktarda kan sulandırıcı hap içiyorum ondan olabilirmi
bi bilgisi olan varmı
canım ben o muayenehanede (hastane) 2.5 saat bekledigimi bile biliyorum ve inat etmistim evim yakın olmasına ragmen donmedim, onlar artık herkes hamile oldugu icin pek takmıyorlar hamile olusumuzu..kızlar sinir oldum doktor ameliyatdan 10:30 çıkcak dediler 11de gittik ama doktor daha ameliyatta bu seferde 2:30da gelin of madem ameliyat var neden direk ögleden sonraya randevu vermiyorsunuz da insanları bu kadar bekletiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?