2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar nasılsınız bugun doktora gidiyorum tekrar rapor yeniletmek birde 2li tarama test sonucunu göstermek için ama doktorum şuan ameliyattaymış 11 de gidecegim bana şans dileyin inşallah test sonucum iyi çıkar bebegimde iyidir
buarada 12 haftaya girdikten sonra bulantılarım bi nebze olsada azaldı ya sizin

ay bilmiyorumki ben yaptıran bi kaç kişiye sordum üstten bakmışlar,bi de kan alıyolarmış o kadar.uzun sürmesine çok seviniyorum ben.uzun uzuuuun seyredebileceğim bebeğimi
ya kızlar bi de bişe soracağım size.kilo alan var mı aranızda?son haftalarda almaya başladım ben ve sanırım hızlı gidiyorum:)2 kilo almışım

bol şanslar canım herşey yolundadır inşallahhh.. benimde inşallah senin zamnına geldiğimde azalır bulantılarım..haberdar et doktordan gelince..

Maşallah kocaman olmuşsunuz..Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....

10+3 oldum bgn kızlar.. doktoru aradım kan sulandırıcı yapmaz gelince konuşuruz falan dedi cuma randevumuz var bakalım ne dicek.. ama korktum açıkcası ..

korkma canım içini ferah tutki ii şeyler olsun...bak bunu okumuştum ...

Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.

Yemek yiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum diye üzülme,ilk üç ay kuru ekmekle beslensen bile bir şey olmaz dedi benim doktorum.O yüzden rahatım ben de,zorlamıyorum kendimi.Umarım her şey yoluna girer bir an önce.
Bu arada ben de 10 artı 2 yim ama hafta sonum bulantıyla geçti.Bulantılarım azalacağına artmaya başladı,korkuyorum,üzülüyorum,mutsuz oluyorum:2:Migrenim tuttu acile gittim eve yolladı beni ben bir şey yapamam diye,ağlaya ağlaya uyudum sonra uyandım yine ağladım:)Arkadaşlar geçer değil mi bunlar?

yaxsi gozelim, yeter ki sen iste...menim erim de demek olar ki seninki kimidi ama bir az daha yaxsidi ...ne istesem o zararli bu zararli, hamisi dermanlidi, zamani gelmeyib filan filan...men yaziq bes ne yeyim?? deyesen qarnim boyumese hele hamile oldugumu anlamayacaq

canim men net-den bir az arasdirdim, ama copy-paste etmek olmur, coxlu material cixdi, sen de google-da hamilelikte migren yaz hamileler ucun xuxusi saytlar var oradan istediyin qeder informasiya ala bilersen, narahat olma insallah caresi tapilar,

girift15 inşallah geçer canım. Hakikaten çok zor mide bulantısı. Benim çok şiddetli değil ama yemek gördüğümde ne yiyesim geliyor ne de uzak durabiliyorum çünkü karnım çok aç. Bir şeyler yemek istiyorum ama canım bir şeyler çekmiyor. Dün biraz yemek yiyebildim çok şükür. Eşim elleriyle yemek pişirdi bana. Yavrucum benim çok yardımcı oluyor bana. Su getiriyor, kaldırmıyor beni yerimden. Meyve soyuyor başucuma getiriyor. Bir şey istiyor musun diye 10 kere soruyor. Ben de biraz naz yapsam da canım şunu çekiyor diye yollasam mı bir yerlere diyorum. Kıyamıyorum sonra. İşten geliyor, makineyi boşaltıyor, gecenin bir yarısı tencereleri yıkıyor. Daha ne yapsın yavrucak? Allah'ım ona da bana da ve bebişimize de sağlık versin de bu güzel süreç hayırlısıyla tamamlansın inşallah. Rabbim cümlemizin gönlünün muradını versin.

Merhabalar kızlar. 9.haftaya girdik biz bugün. Hamd olsun. 4-5.haftalara bakınca ne kadar da ilerleme kaydettik çok şükür. İnşallah bu hafta doktorumuza gideceğiz. Sonra da ikili test için gideriz diye tahmin ediyorum. Bebeğim büyümüş mü merak ediyorum. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz. Rabbim bize bağışlasın onları. Ben her gece rüyamda bebek görüyorum. Bazen yeni doğan görüyorum bazen 2-3 yaşında bebekler görüyorum. Bazen kız, bazen erkek görüyorum. O yüzden bir yorum yapamıyorum. Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun da başka bir şey istemiyorum şimdilik.

Ayyy bulantılarımız birlikte gidiyor o ayrı. Bizimkinin de bulantısı, ağrısı var. Babalık ne zormuş diyor utanmaz İlk bebek ya, yaşımız da 30-31. Bir de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca, daha özenli oldu. 3 yıllık evliyiz. 6 ay öncesine kadar çocuk istemedi. Sonra bir gün, bir anda "bizim ne zaman bebeğimiz olacak" diye sorunca, "e olsun zaman" dedim. İlk denememizde geldi bebiş ama 6 hafta kaldı bizimle. Çok üzüldük. Doktorun önerisiyle 2 adet ara verdik, üçüncü adet gelmedi zaten Hamile olduğumu öğrendim ikinci kez. Şimdi ilkinde hiç olmayan bulantılar, aşermeler olunca, tamam diyoruz, bu sefer başardık. Bu belirtilerin anlamı büyük yani bizim için. Allah isteyen herkese versin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Çok teşekkürler canım bakayım:)

canım benim de pantolonumun düğmesi kapanmıyor kapatabiliyorum ama rahatsız ediyor kapatınca zaten midem bulanmasın diye uğraşıyorum bi de baskı yapınca rahatsı oluyor yani ama yarın sabah bi tartılıym bakalım ben de aldım mı acaba ? hep göbeğim çıkmasın diye uğraşırdım şimdi bi çıksa diye yolunu gözlüyorum

Cümleten iyisinizdir inşallah. Biz bebikimle iyiyiz şükür. Kızlar göbüşler büyüdü mü? Benim bayaa belli olmaya başladı. Yeni bir topik açsak mı acaba? 2011 kasım anneleri göbüşleri ne derdiniz :))))

gunaydin o hap yapmaz kanama ben hem hapi hemde ignesini kullaniyorum olmadi boyle bir siintim .degisen hormonlarin etkisiyle olmus olabilir sikinti yapma kendine
cok sukur gozun aydin canim cok guzel bir his degilmi onu oyle gormek harikaaa
aynen biri bende bahsediyor benimde kolum carpsa sizlardi benimde hafifledi ama ben ellemeden rahat edemiyorum sizlayinca bende bir ohhh beee cekiyorum yani :))
merhabalar bende cok usuyorum bizim burdada havalar cok guzel isindi ama ayagima patiksiz olmuyor ayaklarim cok usuyor benimde

ay canım maşallah benim icebildigim tek sey limonlu cay 1 tane, ayran ve su.. onun dısında hicbir sey icemiyorum her seyden tiksiniyorum..

canım bana da bazen aşırı donma geliyor.. bazen ellerim yanıyo esim elimi bile tutamıyor ama birden bi üşüme geliyor ki sorma.. hala kalorifer yanıyor ve battaniye ile tv seyrediyorm

ben herhalde 1 haftadır sutyensiz geziyorum cok buyuk degiller normalde ama simdi şişince sutyenlerim zar zor oluyo bu sefer de migdeme baskı yapıyorlar vallahi sarkmazlar insallah hic oturup sutyen alisverisi yapasım yok daha ileride yaparım artık

canım ben bazen yatak odasından mutfaga zor gidiyorum seni cok iyi anlıyorum 12. haftaya kadar normalmis bu kadar halsiz olmak..

ay canım maşallahhh ben hic hareketlerini gormedim bebişimin, doktora boyutunu sormasam onu bile soylemeyecek oyle ekrana bakıp her sey yolunda diyor bir tek.. bi ben gecen hafta olcusunu sordum.. aman napiim saglıklı olsun da gormeyiveriiim di mi?

canım benim de senin gibi gobegim cok sisti ama afedersin o bolgemin hemen ustunden basladı sismeye.. pantolonları zor kapatıyorum bir de linea nigra cizgim de yavas yavas cıkmaya basladı hani kahverengi dikey cizgi.. bu catlak kremleri ile biraz paylasalım mı kim ne alıyor? kimisi kakao yağı alın diyo 3 aya kadar kimi krem, benim de kafam karıstı

canım normal herhalde benim her sabah kan pıhtıları cıkıyor burnumdan ben alıstım artık.. ama normalmis bi yerde okumustum..

kızlarrr bu arada biz de bugun cok sukur 10. haftamızı doldurduk Allah'ım kısmet ederse kritik 2 haftamız daha kaldı ondan sonra saglıklı ise bebisim es dosta haber verecegim.. bizi bu hafta doktor amcamız cagırmadı haftaya gel dedi..
ben de oh ne guzel kusmalarım bitti derken dun sabah bir guzel kahvaltımı kustum
yani ne zaman gelecegi hic belli olmuyo bu kusmaların.. tiksinme her zaman var o ayrı.. eskiden bayıldıgım hicbir seyi yiyemiyorum: süt, yumurta , balık gibi

bu arada fatmakoca arkadasımız angel sounds aletinden memnun musun? hangi siteden almıstınız cok gerilerde kalmıs yazın bulamadım da? jel de verdiler mi sana onun yanında? doktorun sorun yok dedi di mi? hangi sıklıkta kullanıyorsun?

off cok uzun yazdım kızlar ozurrr

kızlar sinir oldum doktor ameliyatdan 10:30 çıkcak dediler 11de gittik ama doktor daha ameliyatta bu seferde 2:30da gelin of madem ameliyat var neden direk ögleden sonraya randevu vermiyorsunuz da insanları bu kadar bekletiyorsunuz

kızlar sinir oldum doktor ameliyatdan 10:30 çıkcak dediler 11de gittik ama doktor daha ameliyatta bu seferde 2:30da gelin of madem ameliyat var neden direk ögleden sonraya randevu vermiyorsunuz da insanları bu kadar bekletiyorsunuz
canım ben o muayenehanede (hastane) 2.5 saat bekledigimi bile biliyorum ve inat etmistim evim yakın olmasına ragmen donmedim, onlar artık herkes hamile oldugu icin pek takmıyorlar hamile olusumuzu..

12. haftadan sona bulantı bitiomuş, halsizlik bitiomuş
pehhhhh
yalan vallahi yalan hiççç inanmayın ve umutlanmayın. Son 3 gündür aynı şiddeti ile geri döndüler.
Ben, bulantılarım ve halsizliğim selam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…