- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.701
belli olmadı cnm bide bazı doktorlar emin olmadan sölemiyolargünaydın kızlar........ biz hep erkenciyiz . ya bişey sorcam ben ikili test için 12.haftanın içinde gidecem cinsiyet belli olurmu acaba..
kubiscik de galmedi bugün doktora gidecekti aceb noldu merak edom :44:
kzlar onu bende duymuştum benim saçlarm normaldede uzun hamile kalmadan önce kestirmeyi boyatmayı düşünüyordum ama hamile kalınca çevremdeki birçok kişi kestirme çocuğun ömrü kısa olur dediler bence batıl inanç ama ben kestirmeyeceğim son ayda eğer çok uzun olursa kestiririm
Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:
canım güzel yorumun ve duaların için çok teşşekkürler canım.bende buay ilaç gibi 2 günde bir birlikte olduk horoz gibi eşimin peşindeydim her itiraz ettiginde yumurtlamayı kaçıracaz dedimbebeğimm Allah sana hayırlı sağlıklı bi evlat versinn bizlerinkinide sağlıkla tamamına erdirsin..
sana birkaç tavsiyem olacak elinde olmuyo insanın ama genede yapmaya çalış ..
ilişkiye bebek için değil istediğin için gir saatlerce yatmanın hiçbi etkisi yok (yatıp beklemiş biri olarak hemen kalkıp duş aldığım ay hamile kaldım ve hiç bebeği düşünmedim)
çevrende 6 yaş altı çocuk varsa onlarla vakit geçir çocukları sevindir..
olmaması için hiçbir sebep yok de içinden hep olacak mı deme ..
kafanı dağıt kendine meşgaleler bull..
göreceksin konacak kelebeğinn kimbilir belkide konmuştur bilee..
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
canım güzel yorumun ve duaların için çok teşşekkürler canım.bende buay ilaç gibi 2 günde bir birlikte olduk horoz gibi eşimin peşindeydim her itiraz ettiginde yumurtlamayı kaçıracaz dedim
ay çok komikti ya çok şükür bittieger tutarsa insaallah daha oo bu günleri çoookkk arar
valla canım rabbim kalbimi biliyor çocuk için 2 günde bir ilişki kurduk yoksa haftada birmi olurdu ne ee öyle olsa da şansımız düşer ne yapalım rabbim kısmette nasipte varsa verir insaallah
canım çok büyük geçmiş olsun rabbim şifalar versin eşinede yine ucuz atlatmışsınız
bide karnım çokkkkk tüylendi yaaaa
nihayet gecmisi okudum ve yazip araniza katilmak kismet oldu, sizinle sevinip sizinle üzüldüm valla hepimizin ve besiler hakinda hayirlisi neyse o olsun allag meleklerimizi korur insallah ve kucamiza almayi nasip eder.
senin yazini okudumda ben geldim gözümün önüne bende az urasmadim ama allaha sükür cabam bosa gitmedi ama ne fark etim ne zaman oluruna biratim o zaman geldi bebisim
benide listeye eklerseniz mutlu olurum sat 23 subat yas 30 kilo 85 yer konya
konu kulaktan dolmaya gelmis ben de size sorayim böyle birsey duydunuz mu
eger hamileyken sacini kestirirseniz cocugun ömrü kisa oluyormus
hani cocugun ömrünü sanki biz belirliyoruz datövbe tövbe
Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:
kızlar günaydın biz uyandık kahvaltımızı yaptık.babiş uyanınca bidaha kahvaltı yapcaz
kubicim çok şükür sen kurtuldun 2 li testten darısı bizlere.sonuçlar kaç gn sonra çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?