2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kzlar onu bende duymuştum benim saçlarm normaldede uzun hamile kalmadan önce kestirmeyi boyatmayı düşünüyordum ama hamile kalınca çevremdeki birçok kişi kestirme çocuğun ömrü kısa olur dediler bence batıl inanç ama ben kestirmeyeceğim son ayda eğer çok uzun olursa kestiririm

Son düzenleme:
günaydın kızlar........ biz hep erkenciyiz . ya bişey sorcam ben ikili test için 12.haftanın içinde gidecem cinsiyet belli olurmu acaba..
belli olmadı cnm bide bazı doktorlar emin olmadan sölemiyolar buna inandım ama olsun az kaldı
kubiscik de galmedi bugün doktora gidecekti aceb noldu merak edom :44:

geldim cnm annemde götürdü sağolsun hastaneye malesef cinsiyetini göstermedi yerinde dursa bu gittiğim doktorda çok yaramaz dedi acaba kime çekti ama sanki yaklaştırdı pipisi vardı hayırlısı olsun sonradanda gezdik beşiklere baktık hamile kıyafetleri derken bu saat oldu evt bebişimin ensesinin ult. resmine baktı ve kan aldı acıdı kolum ve halsiz düştüm çok kansızım çook bide benim kusmalarım devam bugn şükür iyiyim sanki ama doktor arab için bulantı ilaçları lurya ondan verdi sabah öğle akşam içiyorum ama midemin gazını almıyo ama yinede rahatlatıyo bide kan ilacı yazdı

Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:

Bunlar hurafe, hic kafana takma, hangi kitapta yazmis, sacmaliktan baska birsey degil. Nazar boncugu da oyle, eger sus olarak degil de, beni nazardan kotuluklerden koruyacak diye takilirsa sirk olur ve kotulukten korunalim derken kotulugun icinde oluruz.

Benim de mide bulantilarim cok kotu, sabah aksam cikariyorum, 3 kilo kaybettim 3 haftada. Kipirdamazsam cok bulanmiyor ama hareket halindeyken asiri bulaniyor. Ilkinde de boyle olmustu, cekilmez oluyor bazen. 12 den sonra rahatlarim diye umit edip bekliyorum. (

12. haftada cekilmis profilden tam ultrason fotografini ekleyen olursa cinsiyet tahmini yapabilirim. 13. haftada olursa %95 dogruluk payi var. 12. haftada %15 yanilma payi var. google dan angle dangle diye ararsaniz ayrintili bilgi var.

Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:

Bebegine bir zarari olmaz ama seni rahatsiz eder. Gaz yapan gidalardan uzak dur, bu kisiden kisiye degisir ama, genel olarak sut yogurt mercimek, gazli icecekler, vs. Kabizlik icin de, uzum kayisi vs hosaf ise yarayabilir, bol su icmeye calis, karnina losyon veya yagla masaj da bagirsaklari harekete geciriyor. Ayaklarini sicak tutmak da onemli. Gecmis olsun.

canım güzel yorumun ve duaların için çok teşşekkürler canım.bende buay ilaç gibi 2 günde bir birlikte olduk horoz gibi eşimin peşindeydim her itiraz ettiginde yumurtlamayı kaçıracaz dedim
ay çok komikti ya çok şükür bitti eger tutarsa insaallah daha oo bu günleri çoookkk arar
valla canım rabbim kalbimi biliyor çocuk için 2 günde bir ilişki kurduk yoksa haftada birmi olurdu ne ee öyle olsa da şansımız düşer ne yapalım rabbim kısmette nasipte varsa verir insaallah

canım çok büyük geçmiş olsun rabbim şifalar versin eşinede yine ucuz atlatmışsınız

nihayet gecmisi okudum ve yazip araniza katilmak kismet oldu, sizinle sevinip sizinle üzüldüm valla hepimizin ve besiler hakinda hayirlisi neyse o olsun allag meleklerimizi korur insallah ve kucamiza almayi nasip eder.
senin yazini okudumda ben geldim gözümün önüne bende az urasmadim ama allaha sükür cabam bosa gitmedi ama ne fark etim ne zaman oluruna biratim o zaman geldi bebisim
benide listeye eklerseniz mutlu olurum sat 23 subat yas 30 kilo 85 yer konya

benim sinem mi desem ne desem
boyun ile gögüs aramda çok sivilcler çıktı, hayatımda hiç olmamıştı. Aynı zamanda üzt bacaklarımda da çıktı kaşınıyor da aynı zamanda ama irinli bazıları.
Varmı benzer derdi olan ?

canım hoşgeldin aramızaaa hayırlı ugurlu gelsin bebbişin.t.d.t yazmamışsın bende 30 kasım yazdım umarım dogrudur güncek durumun hakkında bilgi vermemişsin verirsen deişiklikleri kayda geçerim.
dualarında bana ve bütün anne olmak isteyenlerede yer ver lütfen canım

kızlar sizlere birşey soracam daha 2 güne kadar başka kasım topikleri vardı onlar silinmişmi kaldırılmışmı bilgisi olan varmı acaba??ben ordaki kasım annelerinide takip ediyordum.yani arada açıp okuyordum şimdi baktım yok şaşırdım.

Kizlar selam ben birkac gündür giremiyorum. Doktora gittigimden beri cok kötüyüm bulanti,kusmalar geri geldi ve asiri halsizligim var bütün gün yataktan cikamiyorum desem yeri var sadece kizima yemek hazirliyorum biraz ilgileniyorum esim gelene kadar,birde namaz icin kalkiyorum onun haricinde cok kötüyüm yemekler filan esime kaldi canim benim.Neyse az kaldi mayisin 12sinde izmir Türkiyedeyim insaallah daha iyi olurum.Kalkabilirsem takip etmeye calisiyorum ama uzun süre oturamiyorum.Daha sIk görüsmek dilegiyle

kızlar günaydın biz uyandık kahvaltımızı yaptık.babiş uyanınca bidaha kahvaltı yapcaz

kubicim çok şükür sen kurtuldun 2 li testten darısı bizlere.sonuçlar kaç gn sonra çıkıyo

konu kulaktan dolmaya gelmis ben de size sorayim böyle birsey duydunuz mu
eger hamileyken sacini kestirirseniz cocugun ömrü kisa oluyormus
hani cocugun ömrünü sanki biz belirliyoruz da tövbe tövbe

Kızlar ben dün gece bunu araştırmıştım: dini açıdan saç kesiminde hiçbir sorun yok. Hatta bakimda zorlanmadan dolayı izin veriliyor; ehh dinimiz kolaylık dini. Ama kimyasal maddeler içermesi sebebiyle ben hamilelikte boyaya pek taraftar değilim. Doktorlarda da bu konuda fikir ayrılığına sahipler kimileri ilk tremisterden sonra boyanabilir diyor kimileri boyamayın diyor. Bu sizin kendi seciminiz: kolay gelsin

herkese gunaydin, necesiniz?...men cox sukur yaxsiyam...qizlar dun gece cox kotu bir ruya gordum allah xeyire yozsun insallah...aglayarak uyandim umarim gunum gulerek gecer

günaydınnn gençler ve daima genç kalacaklar..............

canım hafta hafta gebelik diye şeyler var internette onları takip edebilirsin,
ben öyle hatırlıyorum ki, 9. hafta için bu saydıklarının hepsi problem olarak gösteriliyor..
kayısı kurusu ve incir tüketmeye çalış, doğal yollarla mideni yumuşatmaya çalış canım, sakın çaylara başvurma çünkü genelde kabızlığı giderici çayların içinde sinamiki otu var ve oda hamilelikte önerilmiyo o yüzden doğal yollara başvur..
folic acit alıyorsan gaz problemi oluyor, hatta 2 aylık hamileyken 4 aylık hamile gibi oluyo karnın büyüyo.. bu sorun değil çünkü folic asit bebeğin gelişimi için hayati önem taşıyor.. sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

kızlar günaydın biz uyandık kahvaltımızı yaptık.babiş uyanınca bidaha kahvaltı yapcaz

kubicim çok şükür sen kurtuldun 2 li testten darısı bizlere.sonuçlar kaç gn sonra çıkıyo

ben de korkuyorum ikiliden

günaydınnnn herkeseee nasılsınız görüşmeyeli...biz iyiyz çok şükür bol bol misafirli bir haftasonu geçirdikten sonra bugün işbaşı yaptık....

sabahtan beri midem bulanıyor hayır olsun inş....sabah kahvaltımıda yaptım..keşke yanıma leblebi falan alsaydım diyorum...3 saatim kaldı Allahtan bu gün öğlene kadar dersim ....

günaydınnnnn herkeseee nasılsınız bugnün inş gününz güzel geçer burda buz gibi soğuk kapalı kasvetli bir hava var....baharı görmeden yaz gelip geçecek sanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…