2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese gunaydin, necesiniz?...men cox sukur yaxsiyam...qizlar dun gece cox kotu bir ruya gordum allah xeyire yozsun insallah...aglayarak uyandim umarim gunum gulerek gecer

günaydın sirlicim rüyalar genelde tersine çıkıyo.güzel yoralım güzel olsun.inşallah sevineceksin

benim haberim bile yok canım.. ben sadece burayı takip ediyorum :)

herkeslere kocaman günaydınnnnn diyoruz bebişim ve ben...

canim söylediklerinin aynisi bendede var ne oluyor anlamadim sivilceler bolge bolge cikti ilk boyun gogus aramda basladi göbis de dedigin gibi killanma basladi. Doktora sordum hormonlardan dedi bütün cilt bozukluklarini aldirma en gec dogumdan sora normale döner hersey dedi ama cok sinirimi bozuyo bu durum....

geçmiş olsunn sizllere. umarım tez zamanda geçer.

dr a sorcam bende en kısa zamandaaa
uyuz gibi kaşındım gece yaaaaa

bence anasina cekmistir ne güzel iste gezmisiniz ana kiz güsel güsel esyalar var demi insan ne alcani sasiriyo :) hadi gözün aydin canim sen iki li testi atlattin sira bizede gelir hayirlisi ile insaALLAH :)

aynen canim bir arkadasin dedigi gibi hurafe ve boya ya gelince onu hic arastirmadim saten ben saclarimi boyamiom gerek yok dogal rengi de güzel saca zarar veriyo boya ama kina besliyormus diye duydum ne kadar dogru bilemem

herkese gunaydin, necesiniz?...men cox sukur yaxsiyam...qizlar dun gece cox kotu bir ruya gordum allah xeyire yozsun insallah...aglayarak uyandim umarim gunum gulerek gecer

gülüm benim hayira yor insaALLAh hayir olur kafana takma bazi rüyalar seytanidir

çok çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş ikissinide.

günaydin kizlar,

haftasonu doktora göründük ve ikili testimiz yapildi. Folik asit ve progestan artik icmeme gerek kalmamis bunun yerine iki yeni hap verdiler bana, biri Elevit ve digeri gyno ferro sanol. Bazi arkadaslarimizdan Eleviti duymustum ama bu diger haptan kullanan varmi aranizda? veya elevit harici baska ilac alan varmi????

Ne zormuş beklemek eskiden daha sabırsızdım şimdi yavaş yavaş sabırlı olmayıda öğreniyorum..

kendim için glz şeyler dilerken herkeside dahil etmeyi öğrenmişim farkında olmadan ..

cts randevumuz var hem bebeğimi göreceğim hemde ikili testimiz yapılacak ALLAHIM hepimizinki güzel çıksın mutluluklarımız daimi olsunn .. Gene sırtını dönsün isterse ama iyi olduğunu sağlıklı olduğunu bileyim yeter ..
artık göbeğim var biraz üstünde tüylenme oldu bulantılarım çokk hafif sivilcem çıktı 2 tane yüzümde herkes tam tersini söylesede sanırım çirkinleşiyorum :)

Son düzenleme:

kan sonuçların çıktımı gözünüz aydın ..

canım inşallah sonuçlarınız ii çıkar ..ultrasonda nekadar bektı ikili testte ? gyno ferro sanol bildiğim kadarı ile demir ilacı..hamilelikte veriliyo demir ve vitamin takviyesi...bana hiç bir ilaç vermedi dr hamilelikten önce folıc plus kullanıyordum sonra 9 haftalık olana kadar devam ettim şimdi içmiyorum...

göğüs bölgemi her banyoda uzun uzun sabunlayıp yıkasam da , banyodan çıktıktan 4-5 saat sonra bakıyorum yine yağlanmış,saç diplerim de çok yağlandı, halbuki öyle kuruydu ki saçlarım zeytinyağı sürerdim, göbeğimdeki tüyler sanki rengi koyulaşıp kalınlaşıyor gibi, bide göbeğim kaşınıyor tatlı tatlı, daha neler olacak acaba :)

Çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın

benimde inanılmaz çabuk yağlanıyo saçlarım günaşırı bile yeterli gelmiyo bazen :)

anneeeeeeeeeeeeee
hepimizin derdi aynı offfff
karnım maymun gibi kıllı :)
ben dr a sorcam bugün kaşıntıyı maille cvp verirse yazarım sizde de
ctesi gidenlerrr siz de sorun olur mu

benimde göbek bölgemde kıllanma arttı...hormanel bir durum sanırım....bacaklarımdaki kıllarında rengi koyulaştı gibi geliyor.....genital bölgeme lazer yaptırmıştım önceden 2 -3 ayda bir alırken şimdi 15 gün demeden kıllar geri çıkıyor.....

işin kötü yanı ben antalyadayım, denize sık gideceğim ve karnımın ıslak kalmaması için bikini giyeceğim, bu tüyler o zaman ne olacak,normalde açık kumralım yazları tüy sarartıcı sürerdim vücuduma onu da kullanamayacağım kimyasal olduğu için, ne yani göbeğime papatya suyu sürüp güneşlenip tüylerimi mi sarartacağım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…