- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.721
herkese gunaydin, necesiniz?...men cox sukur yaxsiyam...qizlar dun gece cox kotu bir ruya gordum allah xeyire yozsun insallah...aglayarak uyandimumarim gunum gulerek gecer
kızlar sizlere birşey soracam daha 2 güne kadar başka kasım topikleri vardı onlar silinmişmi kaldırılmışmı bilgisi olan varmı acaba??ben ordaki kasım annelerinide takip ediyordum.yani arada açıp okuyordum şimdi baktım yok şaşırdım.
günaydınlar....herkese kolay gelsin ...
benim sinem mi desem ne desem
boyun ile gögüs aramda çok sivilcler çıktı, hayatımda hiç olmamıştı. Aynı zamanda üzt bacaklarımda da çıktı kaşınıyor da aynı zamanda ama irinli bazıları.
Varmı benzer derdi olan ?
canim söylediklerinin aynisi bendede var ne oluyor anlamadim sivilceler bolge bolge cikti ilk boyun gogus aramda basladi göbis de dedigin gibi killanma basladi. Doktora sordum hormonlardan dedi bütün cilt bozukluklarini aldirma en gec dogumdan sora normale döner hersey dedi ama cok sinirimi bozuyo bu durum....
canim söylediklerinin aynisi bendede var ne oluyor anlamadim sivilceler bolge bolge cikti ilk boyun gogus aramda basladi göbis de dedigin gibi killanma basladi. Doktora sordum hormonlardan dedi bütün cilt bozukluklarini aldirma en gec dogumdan sora normale döner hersey dedi ama cok sinirimi bozuyo bu durum....
belli olmadı cnm bide bazı doktorlar emin olmadan sölemiyolarbuna inandım ama olsun az kaldı
geldim cnm annemde götürdü sağolsun hastaneye malesef cinsiyetini göstermedi yerinde dursa bu gittiğim doktorda çok yaramaz dedi acaba kime çektiama sanki yaklaştırdı pipisi vardı hayırlısı olsun sonradanda gezdik beşiklere baktık hamile kıyafetleri derken bu saat oldu evt bebişimin ensesinin ult. resmine baktı ve kan aldı acıdı kolum ve halsiz düştüm çok kansızım çook bide benim kusmalarım devam bugn şükür iyiyim sanki ama doktor arab için bulantı ilaçları lurya ondan verdi sabah öğle akşam içiyorum ama midemin gazını almıyo ama yinede rahatlatıyo bide kan ilacı yazdı
Kızlar ben dün gece bunu araştırmıştım: dini açıdan saç kesiminde hiçbir sorun yok. Hatta bakimda zorlanmadan dolayı izin veriliyor; ehh dinimiz kolaylık dini. Ama kimyasal maddeler içermesi sebebiyle ben hamilelikte boyaya pek taraftar değilim. Doktorlarda da bu konuda fikir ayrılığına sahipler kimileri ilk tremisterden sonra boyanabilir diyor kimileri boyamayın diyor. Bu sizin kendi seciminiz: kolay gelsin
herkese gunaydin, necesiniz?...men cox sukur yaxsiyam...qizlar dun gece cox kotu bir ruya gordum allah xeyire yozsun insallah...aglayarak uyandimumarim gunum gulerek gecer
yazdım ya canım, cemil karakuş doktorum. (wwww.cemilkarakus.com )
antalya yaşam hastanesinde canım,
sen meditalya ya gidiyodun demi?
yok canım meditalyadan memnun kalmadım, devlet hastanesinin doktoruna özele gidiyorum, tahlillleri devlette yaptırıyorum.
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
günaydin kizlar,
haftasonu doktora göründük ve ikili testimiz yapildi. Folik asit ve progestan artik icmeme gerek kalmamis bunun yerine iki yeni hap verdiler bana, biri Elevit ve digeri gyno ferro sanol. Bazi arkadaslarimizdan Eleviti duymustum ama bu diger haptan kullanan varmi aranizda? veya elevit harici baska ilac alan varmi????
günaydin kizlar,
haftasonu doktora göründük ve ikili testimiz yapildi. Folik asit ve progestan artik icmeme gerek kalmamis bunun yerine iki yeni hap verdiler bana, biri Elevit ve digeri gyno ferro sanol. Bazi arkadaslarimizdan Eleviti duymustum ama bu diger haptan kullanan varmi aranizda? veya elevit harici baska ilac alan varmi????
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
göğüs bölgemi her banyoda uzun uzun sabunlayıp yıkasam da , banyodan çıktıktan 4-5 saat sonra bakıyorum yine yağlanmış,saç diplerim de çok yağlandı, halbuki öyle kuruydu ki saçlarım zeytinyağı sürerdim, göbeğimdeki tüyler sanki rengi koyulaşıp kalınlaşıyor gibi, bide göbeğim kaşınıyor tatlı tatlı, daha neler olacak acaba :)
Çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?