2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
anneeeeeeeeeeeeee
hepimizin derdi aynı offfff
karnım maymun gibi kıllı :)
ben dr a sorcam bugün kaşıntıyı maille cvp verirse yazarım sizde de
ctesi gidenlerrr siz de sorun olur mu

canım benim .. biz daha gerideyiz herhalde ondan mı bilmiyorum ben de daha bişey olmadı.. sadece yüzümde sağ gözümün altında hafif bi kızarıklık var cıktı ve gecmedi.. 1,5 ay oldu sanırım.. göbeğimde çizgide cıkmadı.. zaten hamilelik belirtisi diye bişey olmadıgı için bende hic.. hormonlarım calısmıyor sanırım benim ..

bi sonraki kontrolüm taa 14 mayısta daha önce varsa gidecek olan .. sorsa keşke .. bizde yasadıgımızda bu değişimleri hazırlıklı olsak..

ahahahahhahhahhahahah
EN BÜYÜK DERDİN BU OLSUN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH

günaydın kızlarrr,
bizde cmtsi 2 li test için gidecez bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız doktor eşimin çalıştığı bi doktor ve cinsiyetini görebileceğini söylüyor 11+3 oluyoruz cmtsi belki görebilir heyecan basıyo düşününce.
kızlar benimde cildim bozulmuştu 4-5 gündür aldığım çatlak kremiyle birde yüzüm için temizleyici aldım baby b nin oda gözenekleri sıkılaştırıyomuş gerçekten ii geldi sanki şuan gayet güzel gözüküyo cildim bu arada güneş koruycu kullanmayı unutmayın!!

Günaydın kızlar.

Eşi ve oğlu kaza geçiren arkadaşımıza çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Aklıma geldi, annem bu tür kazalardan kurtulunca bir çocuğa, yetime sadaka verir. Verilmiş sadaka kurtarmış derler ya. Annem kazadan kurtulunca hemen tekrar verir ki bir daha başına gelmesin. Aklında bulunsun belki sen de yapmak istersin. Rabbim br daha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun.

Sivilcelenme konusuna gelince bende de minik minik sivilceler çıktı. Göğsümün altında bir de sırtımda bazı yerlerde. Her akşam eşime sırtımı kaşımasını söylüyorum. Garibim sesini çıkarmadan her gece kaşıyor ama duramıyorum n'apıyım? Kendim yetişebilsem kendim kaşıyacağım ama deli gibi kaşınıyor. Ne zaman geçer bilmiyorum. Çok rahatsız edici yaaa.

Arkadaşlar bide adet olacakmış gibi ara ara ağrım oluyor normalde adet zamanım normalmi sizcee..

göbeği tüylenenler badem yağına başladıysanız oda yapabilir kanımca .. ben daha başlamadan sıklaştılar başlasam ne olur bilmiyorumm..

kaşıntıda genişlediğimiz için oluyodur bencee ..

Son düzenleme:

3. regl dönemim geçti
hala regl ağrılarım oluyor o dönemde
dr normal dedi
ablam 9 ay yaşamıştı her ay

Benim de ağrılarım oluyor ama regl dönemimde değil. Neredeyse her akşam ağrıyor. Kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor. Doktorum rahim genişlerken sancı hissedebilirsin ya da kasılma olabilir dedi. Normal olduğunu söyledi. Bazıları çok hisseder, bazıları hiç hissetmez dedi. Kanama vs. olmadığı sürece ağrıların pek bir önemi yok dedi.

çok geçmiş olsun şu dünyada ne kadar düşüncesiz insanlar var ya Allah korumuş

sağol canım ya bugün iyiyim en azında ayakta durabiliyorum bende nane limon ıhlamur tarçıın filan içtim çok zor ben hiç böle olmamıştım hamilelikte daha kolay yakalanılıyomuş aman dikkat

benim ilk dönemde ekstra ağrılarım oldu mesela
iki gece acillik bile oldum
nedeni tüp bebek tedavisi sırasında uyarılan yumurtalarmış şükür çok hafifledi

kan sonuçların çıktımı gözünüz aydın ..

sagol canim yok canim henüz sonuclari almadik. Doktor 6-7 gün sürer cikmasi dedi bakalim bekliyoruz iste....

adaşim merhaba amin canim ins....ultrason yaklasik 15 dakika sürdü tahminimce. Cok sürmedi ama görecek cok fazla seyde birakmadi kuzum. basladigimizda azcik hareket etti ve uyuya kaldi benim tembel keyfine cok düsküne benziyo ne yaptiysak olmadi kaldi öylece. Sükür pozisyonu iyidi ve doktor burun kemigi ense boy vs bütün ölcümlerini yapip sonlandirdi muayneyi. Folicplus i ben diger ilaclara baslayana kadar devam ettim araliksiz canim. Yeni ilaclara alisamadim zaten henüz hic bir belirti bulanti yasamadim iki gün oncesine kadar ama bu yeni ilac beni bitirdi ictigim an ögürmeye basliyorum :96: bugün kahvaltiyla birlikte aldim biraz daha iyi oldu sanki....

canim ayni sorun bendede var hamilelik oncesi genital ve koltuk alti lazer yaptirdim. rahat ettim derken simdi killarin hepsi geriye geldi :84: önceden ayda bir agda yaptirirken simdi neredeyse haftada bir koltuk altim cok kötü oldu diger bolgeye doktunduramiyorum bile nolcak simdi? bosami gitti yaptirdigimiz lazer????

albendede okdar seviniyordum bitirdim derken hoppp herşey geri geldi......bence boşa gitmemiştir bu hormanel değişiklik doğumdan sonra eskiye döner diye düşünüyorum.....ben genitali alıyorum jiletle hem bitmeyenler kalınlaşır diye düşünüyorum....

Canım Ebru Şallı'nın dvd sinde uzman görüşleri falan var. 3. ayda başlanabilirmiş. Ama daha önceden pilates yapmamış biri için zorlayıcı olabilir diyorlar. Gebelik riskli değilse, kişi de spora eğilimliyse sakıncası yok, yararı çok. Bir de zaten hareketin seni zorladığını hissettiğin anda bırakabiliyorsun. Üstüne gitmek yok. Zaten basit ve yumuşak hareketler.

hamilelik öncesi lazer yaptırmak istediğimde eşim çocuk doğur emzir ondan sonra yaptır demişti, isabet olmuş demekki :) demekki bu coşan hormonlara lazer falan vız geliyor :)

3. regl dönemim geçti
hala regl ağrılarım oluyor o dönemde
dr normal dedi
ablam 9 ay yaşamıştı her ay

daha öncede duymuştum bazılarında oluyormuş çünkü adet olacağımız dönemdeki ağrılar gibi oluyor sendede oluyor demk normal o zman merci cnmm

gunaydin hanimlar:92:
yazdigin tum sikintilar ortak sorunumuz sanirim killarin artisi ve kalinlasarak ve daha kisa zamanda cikmasi bende de var.ayrica sacimda cok SIK yaglaniyor.bakalim daha ne hale sokacak bu kuzucuklar bizi.aman onlar iyi olsunlarda biz her hale girmeye raziyiz

birde nacizhane bir fikrim var topigimizde tickersiz hamilemiz kalmasin diyorum ben herkes birbirini takip etmekte kolay ve anlasilir olur diye dusunuyorum haydi kizlar hemen ticker yapmaya

hamilelik öncesi lazer yaptırmak istediğimde eşim çocuk doğur emzir ondan sonra yaptır demişti, isabet olmuş demekki :) demekki bu coşan hormonlara lazer falan vız geliyor :)

eskiye göre az.....ama lazerı bıraktıktan sonraki haline göre çoğaldı....genede çok şükürrr eskisi gibi değil....ben çok zorlanıyordum....

ayy evt ya bende bölgeme ve kolukaltıma yaptırmıştım ama bölgemin hepsi geri çıktı(şimdi mecburen tekrar ağdayamı başlıcaz biz

ayy evt ya bende bölgeme ve kolukaltıma yaptırmıştım ama bölgemin hepsi geri çıktı(şimdi mecburen tekrar ağdayamı başlıcaz biz

niye ağda yaptırıyorsunki ben çıkanları jiletle almaya devam ediyorum....

cnm ara akasıklarımda ağrılar benimde oluyor ama onlar başka bunlar adet olacakmışım gibi ve gerçektende o dönemde oluyor bazı insanlarda olabiliyomuş umarım sorun yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…