- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.741
anneeeeeeeeeeeeee
hepimizin derdi aynı offfff
karnım maymun gibi kıllı :)
ben dr a sorcam bugün kaşıntıyı maille cvp verirse yazarım sizde de
ctesi gidenlerrr siz de sorun olur mu
işin kötü yanı ben antalyadayım, denize sık gideceğim ve karnımın ıslak kalmaması için bikini giyeceğim, bu tüyler o zaman ne olacak,normalde açık kumralım yazları tüy sarartıcı sürerdim vücuduma onu da kullanamayacağım kimyasal olduğu için, ne yani göbeğime papatya suyu sürüp güneşlenip tüylerimi mi sarartacağım :))))
Arkadaşlar bide adet olacakmış gibi ara ara ağrım oluyor normalde adet zamanım normalmi sizcee..
göbeği tüylenenler badem yağına başladıysanız oda yapabilir kanımca .. ben daha başlamadan sıklaştılar başlasam ne olur bilmiyorumm..
kaşıntıda genişlediğimiz için oluyodur bencee ..
Arkadaşlar bide adet olacakmış gibi ara ara ağrım oluyor normalde adet zamanım normalmi sizcee..
göbeği tüylenenler badem yağına başladıysanız oda yapabilir kanımca .. ben daha başlamadan sıklaştılar başlasam ne olur bilmiyorumm..
kaşıntıda genişlediğimiz için oluyodur bencee ..
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
cok gecmiş olsun canım.. ben de giribim cuma gününden beri ... haftasonu da dinlenemedim pek.. doktorum ateşin cıkmazsa sorun yok.. ama cıkarsa hemen gel dedi.. cok sukur cıkmadı ateşim suana kadar..
bol bol kivi yemelisin.. doktorum dedi.. en cok c vitamini onda varmıs.. tok tutuyor ayrıca.. ben 2 günde 2 kilo yedim.. ve ıhlamur+elma+tarcın+limon karısımı annemin tarifi ile.. her derde deva :)
gecmiş olsun tekrar..
Benim de ağrılarım oluyor ama regl dönemimde değil. Neredeyse her akşam ağrıyor. Kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor. Doktorum rahim genişlerken sancı hissedebilirsin ya da kasılma olabilir dedi. Normal olduğunu söyledi. Bazıları çok hisseder, bazıları hiç hissetmez dedi. Kanama vs. olmadığı sürece ağrıların pek bir önemi yok dedi.
kan sonuçların çıktımı gözünüz aydın ..
canım inşallah sonuçlarınız ii çıkar ..ultrasonda nekadar bektı ikili testte ? gyno ferro sanol bildiğim kadarı ile demir ilacı..hamilelikte veriliyo demir ve vitamin takviyesi...bana hiç bir ilaç vermedi dr hamilelikten önce folıc plus kullanıyordum sonra 9 haftalık olana kadar devam ettim şimdi içmiyorum...
benimde göbek bölgemde kıllanma arttı...hormanel bir durum sanırım....bacaklarımdaki kıllarında rengi koyulaştı gibi geliyor.....genital bölgeme lazer yaptırmıştım önceden 2 -3 ayda bir alırken şimdi 15 gün demeden kıllar geri çıkıyor.....
canim ayni sorun bendede var hamilelik oncesi genital ve koltuk alti lazer yaptirdim. rahat ettim derken simdi killarin hepsi geriye geldi :84: önceden ayda bir agda yaptirirken simdi neredeyse haftada bir koltuk altim cok kötü oldu diger bolgeye doktunduramiyorum bilenolcak simdi? bosami gitti yaptirdigimiz lazer????
Merhaba bayanlar,güzel anneler:)))nasılsınız?
Ben de plates yapmak istiyorum ilk planlarımdan biri.Peki kaçıncı aydan sonra yapılması daha güzeli ve etkili?
bu arada etrafınızdaki insanlar hiç aman ceviz ye başını dik kaldırabilsin,yok şunu yeyoksa şöyle olur falan binbir türlü şeyler söyleyip kafanızı karıştırıyorlar mı?
yumurta ye,sarımsak ye falan iyi tamam yaralıda 3 aylık hamileyim şuan am akusuyorum naspim bu sefer midem kasılıyor boğazım kanıyor.Ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar...
3. regl dönemim geçti
hala regl ağrılarım oluyor o dönemde
dr normal dedi
ablam 9 ay yaşamıştı her ay
hamilelik öncesi lazer yaptırmak istediğimde eşim çocuk doğur emzir ondan sonra yaptır demişti, isabet olmuş demekki :) demekki bu coşan hormonlara lazer falan vız geliyor :)
sagol canim yok canim henüz sonuclari almadik. Doktor 6-7 gün sürer cikmasi dedi bakalim bekliyoruz iste....
adaşim merhabaamin canim ins....ultrason yaklasik 15 dakika sürdü tahminimce. Cok sürmedi ama görecek cok fazla seyde birakmadi kuzum. basladigimizda azcik hareket etti ve uyuya kaldi benim tembel keyfine cok düsküne benziyo ne yaptiysak olmadi kaldi öylece. Sükür pozisyonu iyidi ve doktor burun kemigi ense boy vs bütün ölcümlerini yapip sonlandirdi muayneyi. Folicplus i ben diger ilaclara baslayana kadar devam ettim araliksiz canim. Yeni ilaclara alisamadim zaten henüz hic bir belirti bulanti yasamadim iki gün oncesine kadar ama bu yeni ilac beni bitirdi ictigim an ögürmeye basliyorum :96: bugün kahvaltiyla birlikte aldim biraz daha iyi oldu sanki....
canim ayni sorun bendede var hamilelik oncesi genital ve koltuk alti lazer yaptirdim. rahat ettim derken simdi killarin hepsi geriye geldi :84: önceden ayda bir agda yaptirirken simdi neredeyse haftada bir koltuk altim cok kötü oldu diger bolgeye doktunduramiyorum bilenolcak simdi? bosami gitti yaptirdigimiz lazer????
ayy evt ya bende bölgeme ve kolukaltıma yaptırmıştım ama bölgemin hepsi geri çıktı(şimdi mecburen tekrar ağdayamı başlıcaz biz
Benim de ağrılarım oluyor ama regl dönemimde değil. Neredeyse her akşam ağrıyor. Kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor. Doktorum rahim genişlerken sancı hissedebilirsin ya da kasılma olabilir dedi. Normal olduğunu söyledi. Bazıları çok hisseder, bazıları hiç hissetmez dedi. Kanama vs. olmadığı sürece ağrıların pek bir önemi yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?