- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.681
duymuştum ben bunu ya hatta uygulayıp kestirmeyeni de görmüştüm.komik gerçekten de ya.
evet herşeyi sorabileceğin sormaktan çekinmeyeceğin bi doktor olacak,
herşeyi soracaksın..
bazen doktorlar çok burnu havada oluyo..
bişey sormaya çekiniyosun..
allahtan benim doktorum süper..
bir saat konuşuyorum adamla gıkını çıkarmıyo,
sakin sakin cevaplıyo,
anneme sorsam annem dayanmaz bana cevap vermeye
o yüzden kimseye aldırma,
AMA TEK TAVSİYEM ŞUDUR Kİ HAMİLE OLDUĞUN SÜRECE YANINDAN NAZAR BONCUĞUNU HİİÇÇ EKSİK ETME, hiçbişeye inanmam da nazara çok inanıyorum ben de...
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
konu kulaktan dolmaya gelmis ben de size sorayim böyle birsey duydunuz mu
eger hamileyken sacini kestirirseniz cocugun ömrü kisa oluyormus
hani cocugun ömrünü sanki biz belirliyoruz datövbe tövbe
seninle bunları paylaşmak konuşmak iyi geldi çok rahatlattın bei çok teşekkür ederim.aa ben de çok
inanırım nazara.erkek dr.lar hep öyle olur ama ya bayan dr.lar daha anlayışsız daha umursamaz oluyorlar.hangi hastedr.hangi hastane?
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
valla canım benim annem de öyle bir baskı yapıyor.ben de diyorum ki Allah'ın yazdığı ömrü ben mı kısaltıcamama kestidin mi ya da kestircek misin diye sorarsan yine insanın içine bişiler düşüyor kestirmiycem:)))))))))
elevit kullanan var mı aranız da.. doktorum folik asiti bıraktırdı bana ve elevite basla dedi..
ben hep ilk 3 ay folik asit kullanılmalı diye duymustum..
bide benim kullandıgım folbiol 5 mg günde bi kez alıyordum.. normalde 400 mg almam gerekmiyor muydu ? yanlıs mı yönlendirildim ..
canım ben antalyadayım yaa.
yaşam hastanesi
cemil karakuş yazdım ya,
o işte doktorum.
cnm 11+ 6 ya kadar her gece 1 adet folbiol kullandım
şimdi günde 1 adet elevite başladım
elevit te de folic asid var
dr ne dediyse yap sen
elevit kullanan var mı aranız da.. doktorum folik asiti bıraktırdı bana ve elevite basla dedi..
ben hep ilk 3 ay folik asit kullanılmalı diye duymustum..
bide benim kullandıgım folbiol 5 mg günde bi kez alıyordum.. normalde 400 mg almam gerekmiyor muydu ? yanlıs mı yönlendirildim ..
benimki bayagı erken kesti folik asiti o zaman ..biz daha 9+4 üz bugün .. içinde folik asit var ama cok az .. elimiz mahkum ne derse onu yapıyorum zaten.. kafama takıldı sadece.. cok saol canım
deli bunlar bak vallahi
benimki eleviti de vermicekti nerdeyse :)
fatmacık
için rahat etsin diye
bol bol kabuklu yer fıstığı ye
en çok folic onda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?