2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
duymuştum ben bunu ya hatta uygulayıp kestirmeyeni de görmüştüm.komik gerçekten de ya.

evet canum ilk hamileligimde bana da söylemistiler ben aldirmadim ömrümüzü veren ALLAH dedim benim sacim la ne alakasi var :))) ve kestim birde yok neymis kedi sevme köpek sevme cocugun onlara benzer diye sacma sacma seyler, kedi de sevdim köpekte kizimin hicde bile kedilere benzedigi yok

seninle bunları paylaşmak konuşmak iyi geldi çok rahatlattın bei çok teşekkür ederim.aa ben de çok
inanırım nazara.erkek dr.lar hep öyle olur ama ya bayan dr.lar daha anlayışsız daha umursamaz oluyorlar.hangi hastedr.hangi hastane?

ben nazar boncuklu kolye ucu takıyorum,
bi de gittim boncukcudan yusufcuk ve nazar boncuğu aldım,
bileklik yaptım,
onu takıyorum bazen.
içim rahatlıyo en azından...

Cok gecmiş olsun canım..

verilmiş sadakanız varmıs..

konu kulaktan dolmaya gelmis ben de size sorayim böyle birsey duydunuz mu
eger hamileyken sacini kestirirseniz cocugun ömrü kisa oluyormus
hani cocugun ömrünü sanki biz belirliyoruz da tövbe tövbe

valla canım benim annem de öyle bir baskı yapıyor.ben de diyorum ki Allah'ın yazdığı ömrü ben mı kısaltıcamama kestidin mi ya da kestircek misin diye sorarsan yine insanın içine bişiler düşüyor kestirmiycem:)))))))))

canım ben antalyadayım yaa.
yaşam hastanesi
cemil karakuş yazdım ya,
o işte doktorum.

elevit kullanan var mı aranız da.. doktorum folik asiti bıraktırdı bana ve elevite basla dedi..

ben hep ilk 3 ay folik asit kullanılmalı diye duymustum..

bide benim kullandıgım folbiol 5 mg günde bi kez alıyordum.. normalde 400 mg almam gerekmiyor muydu ? yanlıs mı yönlendirildim ..

cok gecmis olsun canim ALLAH korumus insallah morluklarda gecer bir an once

canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş yinede...

yok gülüm ya aynen dedigin gibi ALLAHIn yazdigi ömrü biz mi kisalticaz, sen icini ferah tut cok uzun saclarlada doguma gitmek istemem yani bide onlarla mi ugrasicam :)
bu kulaktan dolma seylere tepkimiz aynen söyle olmali

cnm 11+ 6 ya kadar her gece 1 adet folbiol kullandım
şimdi günde 1 adet elevite başladım
elevit te de folic asid var
dr ne dediyse yap sen

bu arada ben haftasonu dayanamadım bebişime 3 lü çıtçıtlı body aldım.. dolaba astım.. sabah aksam bakıyorum.. cok hosuma gidiyor..

göztepe optimum da adını hatırlamıyorum ama 2. katta bebek kıyafetleri satan bi yer var.. daha önce mothercare e bakmıstım 5 lisi 52 tl di , korkmustum yani nasıl altından kalkacam diye..

aldığım 3 lü body 9 tlydi ve %100 pamuktu ve alman malıydı çin değil .. yeni doğan aldım 0-1 aylık için.. o mağaza bana cok hesaplı geldi kızlar diğerleriyle kıyasladığımda.. cok da güzel seyler vardı..ben bebişimi hep kız hissettiğim için enbasından beri .. kız kıyafetlerine odaklanmıs durumdayımm :)

paylasmak istedim ..

ayyy çok geçmiş olsun canım..verilmiş sadakalarınız varmış..Allah beterlerinden korusun inşallah..

cnm 11+ 6 ya kadar her gece 1 adet folbiol kullandım
şimdi günde 1 adet elevite başladım
elevit te de folic asid var
dr ne dediyse yap sen

benimki bayagı erken kesti folik asiti o zaman ..biz daha 9+4 üz bugün .. içinde folik asit var ama cok az .. elimiz mahkum ne derse onu yapıyorum zaten.. kafama takıldı sadece.. cok saol canım

bana verdi doktor ama başlamadım daha bulantıların bitince başla dedi 3. aydan sonra.
bende folbiol kullanıyorum bitmedi daha o bittikten sonra bende başlarım artık.günde 1 adet alıyorum cnm doğru kullanmışsın.

deli bunlar bak vallahi
benimki eleviti de vermicekti nerdeyse :)

ay bide anlamadığım.. bu tıp matematik gibi değilmi.. herkes farklı yorumluyor..birinin zararlı dediğine öteki bişey olmaz diyor ...

bencede deli bunlar .. kızkardeşim dahil :)

fatmacık
için rahat etsin diye
bol bol kabuklu yer fıstığı ye
en çok folic onda var :)

ay canım benim ben daha önce duydum onu ama tuz beni anında sisiriyor.. bide zaten hayatımın en kilolu döneminde hamile kaldım.. yerfıstığındada bolmiktarda yağ var biliyosun aynı zamanda ..

aramızda kalsın benim folik asit bitmemişti.. ben onu kullanmaya devam ediyorum.. doktor kullanma dedi artık ama .. napalım .. bitene kadar kullanırım zaten 6 tane kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…