2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayy evt ya bende bölgeme ve kolukaltıma yaptırmıştım ama bölgemin hepsi geri çıktı(şimdi mecburen tekrar ağdayamı başlıcaz biz

su agda isine hep ozenmisimdir ama hic yapamamisimdir benim favorim ve belki 10 senedir kulladigim yontem her yerime kokltuk alti ozel bolge ve bacaklar epilasyon aleti

Yarın komple ağda yaptırmak ve sütun gibi olmak istiyorum geçen ay bikini bölgesine yaptıramamıştım gözümü kararttım artık yaptırıcamm ..
Allahtan kardeş gibi yattığımız için göze batmıyoo bişeyy .. nerde o cillop gibi günlerim .. ahh ahh herşeye razıyımm.. minişim rahat etsinn yeter..

su agda isine hep ozenmisimdir ama hic yapamamisimdir benim favorim ve belki 10 senedir kulladigim yontem her yerime kokltuk alti ozel bolge ve bacaklar epilasyon aleti

canım makine benim bacaklarımda batık yapıyo sadece koltuk altıma yazları kullanıyorum ..ağda daha uzun süre temizlik sağlıyo sanki..

bende senin gibiyim ağdayı özeniyorum ama can acısı izin vermiyor yaptırmama ..bende bacaklar koltuk altı makine ile özel bölge jiletle yapıyorum...birde ağda için uzaması lazım hiç rahat edememki öylede ...

Lazer yaptıranlarda tekrar mı çıktı tüyler? Ben de tam lazer yaptırmayı düşündüğüm dönemde hamile kaldım ve keşke daha önce yaptırsaydım dedim. Şimdi ağdaya devam ediyorum mecburen. Lazer yaptırmadığım iyi olmuş o zaman. Hamilelikten sonra yaptırmak lazım. Bekledik madem bu kadar. Neden tekrar çıkıyor onu anlamadım. Şuan evlenmek üzere olan bir arkadaşım yaptırıyor. Hamile kalırsa tekrar mı çıkacak kızcağızda? Daha önce öğrenseydim uyarırdım. Doğumdan sonra yaptırmak çok mantıklı eğer öyleyse. Sağolun kızlar. Aklımızda bulunsun. Çevremizdekilere söyleyelim bunu.

lazere devam edeceklerrr
ağda yapmayın da kökleri zayıflamasın
alet görmez sonraaaa
bu arada
benim de lazer yalan oldu
nasıl bi hormonsa herrr yerimden kıl fışkırıo
bizde kardeş olduğumuzdan 4 aydır sorun yok :)
yazın dert olacak ama yaaaa

hamilelik öncesi lazer yaptırmak istediğimde eşim çocuk doğur emzir ondan sonra yaptır demişti, isabet olmuş demekki :) demekki bu coşan hormonlara lazer falan vız geliyor :)

kesinlikle isabet olmus bence. Bende rahat ederim biran önce yaptirayim dedim, uygulamayi yapan bayan hormonel degisiklikten dolayi tekrar cikma olabilir dedi ama takmamistim ölen bir kök nasi canlansin gibi birsey düsünmüstüm ama yanilmisim...bence sevinebilirsin kociş sözü dinledigin icin

keske öyle olsa ama biz bu kökleri yaktirdik dimi? E yaktirdik ve bir hormonel degisiklik bu kökleri tekrar canlandirdiysa dogumdan sonra bu kök neden ve nasil tekrar ölsün? ümitlenmiyorum hic bu yüzden bende hergün cogaliyor resmen kıllar....

ayy evt ya bende bölgeme ve kolukaltıma yaptırmıştım ama bölgemin hepsi geri çıktı(şimdi mecburen tekrar ağdayamı başlıcaz biz

aynen öyle geri geldi ama gel gör ki yemio simdi oraya agda yapmak nasi dayancam yaaaaaaaa

Canım ben aylardır ağda oluyorum ama köklerimde maşallah bir değişiklik yok. Doğumdan sonra birkaç kez jilete dönsem tamamdır. Alet çok net görebilir. Yaa bunlardan kurtulmanın kesin bir yolu olsa. Hamileyken de ağda yaptırmak zor olur sanırım yani ileri ki aylarda. Göbeğimiz kocaman olduğunda napıcaz düşünmek istemiyorum bile.

ben hiç pişman değilim yaptırdığım için şimdi böyle çıkıyorsa zaman kimbilir nasıl olurdu.....bence devam etsin ark başlamışken bitirsin....bacaklarımdaki tüyler bile koyulaştı arttı sanki...ama koltık altında bir değişiklik yok benim heniz çıkmadılar bilee...

niye ağda yaptırıyorsunki ben çıkanları jiletle almaya devam ediyorum....

ya daha başlamdım ağdaya ama jiletide sevmiyorum ne bilim biyandan ağda yapsam kötü olur sonra diyorum jiletle sertleşecek canlanacak yine ayy nebilim karar veremedim ya

bnmd senn gıbı kasık agrılarm coktu kanamam olmamasına ragmen dusuk tehlıkesı dedi.. hastanede bıle yattm progestan ve proluton ıgne vermştı smdı daha ıyıym 13 . haftadayız kusmalarmda agrılrmda azaldı sadece ıgneyı vuruluyorm artk folıcasıtı bıraktık elevıte basladık aynn banada rahım genşlemesyle alakalı demştı kımı 9 ay kımı 3-4 ay hısseder dedi.

buarada tulnmemde bnm arts oldu gogus aralarmda sıvılce dolduu bnmde dr uma sordm bebegnden dedıı o zamn dahada olabılır dedım guluştukk katlanıcaz kızlar yuzm bıle leke ıcınd cırkın ordek yavrusu oldum

çoook hastayım ölüyorum..........
sağlam şifayı kapmışım yaa......
nerden de buldu bu beni.........
karnım sırtım heryerim dökülüyo, midem bulanıyo, burnum akıyo,
arka arkaya hapşırıyorum offffffffff

valla kuaförün insafına sığınacağız :)
benimki çok iidir :) hamileye çok hassastır
tek şansım o :)

biz kıl köklerini zayıflattık o yüzden çıkmıyor artık...ama hormonel değişiklik olduğu için çok normal. ben eskisine döneceğini düşünüyorum....yüzlerce kişi doğumdan önce lazer yaptırmıştır..... doğumdan sonra eskiye dönen olsa eminim duyulurdu....içini ferah tut....sonrasında da çok rahat edeceğiz....

kızlarrr hepinize gunaydınnn!!

benim bu aralar aksam kusmalarım basladı canlarım iki gundur aksamları bir guzel kusuyorum maalesef ondan sonra da hicbir sey yiyemiyorum..

ama bu sabah ilk kez mucizevi sekilde 3 hafta sonra yumurta yedim cok sukurrrr arakdaslar cok mutluyum ah bir de balıga baslayabilsem..

bu haftalarda cok hareket ediyormus bebek ama biz hissedemiyormusuz yani 10. haftada ama nedendir bilinmez benim sol tarafım pırr pırrııı oynuyor damarlardan sanırım..

kasık agrılarına takılmayın canlarım ama size tavsiyem hemen ayaklarınızı sıcak tutun o anda benim cok agrıyo aksamları hemen sıcak pofidik terlikler giyiyorum ve inanın ofiste hala masanın altına sıcak hava ufleyici koyuyorum...baska turlu cekilmez yoksa..

kıllanma cok normalmis canlarım endise etmeyin..

gelelim benim su anda yasadıgım en buyuk fiziksel sıkıntıya (aman fasa fiso sıkıntı bunlar Allah beterinden saklasın) : benim saclarım sarı balyajlı ve dip boya da yaptırıyorum... hamileligimi ogrenmeden once boyatmıstım en son Allahtan ama simdi baya bir dibim cıktı kafamda 3 renk birden olustu :)
12. haftadan sonra kısmetse boyatmak istiyorum su anda cok rezil durumdayım.. bu arada ben manikur ve pedikure de devam ediyorum..
sizin nedir durumlar.. bu arada ben genital temizligimi doktorun verdigi glizigen adlı bir jelle yapıyorum biraz pahalı diger muadillerinden ama doktor verdi sonucta size tavsiye edeyim dedim cunku ben baya bi arastırmıstım..

3 seansım duruo benimmmmmmm
:)
zayıflarsa sevinirim valla

kızlarr... dertler aynı tuy problemı.. bnde hamıle kalmdan once lazer ıstemiştm yaptrn bı arkadsm cıkar dedgı ıcn dogum snrasına erteledmm ama keske ertelemeseydm kuzenm hamıle kalmadan once yaptrmış hamışken cıkmış tuylerı duydugu karınca yumurtası yagını dr una soruo kullan dıo ve sonuc harıka dedı bı deneyn ıstersenz

valla boya beni biraz endişelendiren bi durum kuzum
dr da boyayacaksan 20. hafta sonrasında boya demişti. Sen bilirsin. Dr boyat dediyse sıkıntı yoktur.
Manikür pedikür ben yaptırıorum
Sebamed in bi genital temizleyicisini kullanıorum
bide dün kaşıntım oldu travazol sürdüm dr a sormadan

ayyyy
hemen sormalıyım
ya da sormalısınız
kim gidio ilk dr aaaaaa

3 seansım duruo benimmmmmmm
:)
zayıflarsa sevinirim valla

benimde bitmemişti....ama çok azalmıştı...bebek düşünmeye başlayınca bırkaktım....artık gerki kalanınıda sonra giderim ozmaan kadar da ince kalanlarda kalınlaşmış olur belki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…