2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benim doktor da 12. haftadan sonra yaptır demisti ama organik boya olsun demisti en kotusu diplerimi boyatmadan balyaj yaptırırım napiim cok rezil halde.. hayır salak kafam tup bebek yaptırıyorsun yani surpriz de degil boyatsana sacını tek koyu renge di mi:)
simdi 14 mayista da cok onemli bir dugun var gitmem gereken napıcam bilmiyorum:)
bu arada benim bi arkadasım tum hamileligi boyunca sacını dibiyle birlikte boyattı gayet rahat bir sekilde ama ben de cok kararsızım keske diplerimi koyultsaydım bari..

ben de numis med kullanıyordum canım genital temizlik icin doktora sordum hayır dedi en iyisi budur ustelik hamilesin dedi ekstra bi dikkat edeceksin dedi.. glizigen tavsiye etti fiyatı da pahalı 44 lira ama napiim aldim.. adamın agzından cıkan her kelime benim icin emir gibi geliyor..

yalnız o kasıntı icin surdugun kremi danıs canım bence doktoruna tatlım..

ben hala crinone kullanıyorum bu arada..12 de bıraktırıyormus galiba doktor dogru mu?

benim crinone ile kimyam tutmadı kuzu
2 paket kullandım sonra progestan a döndüm
dr a kalsa 8. haftada bırak dedi ama ben 12 de bıraktım.
%90 12. hafta sonu bıraktırıyorlarmış
innnnşallah sende kurtulursun o crinone illetinden
adını duyunca bile içim ürperiyo yaaaaaaaa

Çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah:)

ne oldu sene guzelim, isden izin alib eve get dinlen bir az. boyle olmaz annen ya da kayinvaliden gelsin senin islerin baya zor, ozune (kendine ) diqqet et esine soyle sana yardim gerektiyini

kızlar saç boyatma konusunu çok iyi düşünün bence, ben asetondan bile uzak duruyorum kaldı ki saç boyaları çok ağır kimyasallar içeriyor

ne oldu sene guzelim, isden izin alib eve get dinlen bir az. boyle olmaz annen ya da kayinvaliden gelsin senin islerin baya zor, ozune (kendine ) diqqet et esine soyle sana yardim gerektiyini

ne annem yanımda ne kayınvalidem , nede kardeş...
hiçbiri yanımda değil,
en yakınım 600 km uzakta
böyle devam ederse izin alıp gidicem öğleden sonra ama evde işler beni bekliyo
onca işin arasında nasıl raht rahat uyuycam..
uffffffffff bu hastalık olmadı işteeeeeeee
saolun kızlar dikkat edin kendinizi yormayın, benim gibi olmayın...

ay canım hic sorma ben de bıktım taa subat sonundan beri bullanıyorum bi de beni dusun ama yeterki bebisimi korusun napalım..

kızlar saç boyatma konusunu çok iyi düşünün bence, ben asetondan bile uzak duruyorum kaldı ki saç boyaları çok ağır kimyasallar içeriyor

canım ben aseton arada kullanıyorum cok nadir oje suruyorum manikurumu genellikle ojesiz yaptırıyorum cunku bende asırı derecede tırnak kırılması var , aseton kullanırken de yuzume maske gibi tulbent takıyorum solumayayim diye..

yalnız doktorum klinik olarak kanıtlanmadı sac boyasının zararı diyor istersen boyat diyor 12. haftadan sonra da iste ben kararsızım.. en kotu dibime yaptırmadan boyatırım..
cok igrenc oldu sacım.. tabi en son bi doktoruma danısacagım yine

ayyyy
hemen sormalıyım
ya da sormalısınız
kim gidio ilk dr aaaaaa

ben hamile kalmadan önce bölgemde sadece bi yere karınca yumurtası yağı sürmüştüm.. gercekten işe yaradı.. ama bi kac defa yapmıstım.. tamamına sürmeye korktuğum için sadece yukarılarda denedim.. ama hamile kalınca .. annem sakın yapma dedi.. doktorlar da bilir ama ben anneme cok güveniyorum kızlar... 9 ayın 2 ayını atlattık coğumuz.. bence sonra deneyelim...

peki ya kizina kim bakiyor ona soyle bir az daha kalsin yaninda yardim etsin sana,
seni coooox yaxsi anlayiram, menimkiler de uzaktadi,
esine bi telefon ac indi ve hic iyi olmadigini soyle evdeki isleri de bos ver gitsin, :96::96:
sana yine cok yavassin falan filan soylerse numarasini yaz biz arayip konusuruz

Ben oje bile sürmüyorum manikür pedikür hak götüre..

tedavideyken platin sarıdan kramele dönmüştüm kolay olsun diye

sonra tekrar sarıya döneyim derken mucizem normal geldi şükürler olsun ..

saçlarım benimde 3 renk sayılır şuanda doğuma yakın kestiricem ama boyatamam sanırımm.. çok boyatan kişi var organik boyaları 5.aydan sonra kullananlar var ama benim fikrim değişirmi bilmiyorum..

Son düzenleme:

gecmis olsun ilkimucum ALLAh acil sifalar versin insaALLAH aslinda dinlenmem lazim senin en iyisi izin al git isleride üsten üsten yap yada hic yapma hemen yat dinlen ins

Hamile kalmadan önce vajisil kullanırdım her duş alışımda .. şuanda ara sıra kullanıyorum çok nadir doktora hiç sormak aklıma gelmedi zaten ben hiçbişey soramıyorum pıt pıtları duyunca ayaklarım yerden kesiliyoo dut yemiş bülbül gibi oluyosun diyo eşimm .. ama ne yapayımm çok aşığımm yavrumaaa

bence derimize temas eden şeyler kan dolaşımımıza karıştığı için nasıl yediklerimize dikkat ediyorsak cildimize sürdüklerimize de dikkat etmeliyiz bu dönemde. mesela hemen hergün kullandığım deterjanları artık eldivenle kullanıyorum ben. koltukaltı roll-on umu bile değiştirdim,aluminyum içermeyen parfümsüz bir ürün aldım çünkü hergün sürüyorum. güneş kremi içinde uzun bir araştırma yaptım ve en zararsızını seçtim sonuçta göbeğime süreceğim. çok mu pimpirikliyim acaba :)))

canım hepimiz öleyiz inan koku manyağı olan ben şimdi sadece rol-on kullanıyorum seninkinin markası ne ben rexona kullanıyorum ayrıca güneş kremi olarak ne kullanacaksın ayy bakımsız bakımsız dolaşıyorum :)

selam kızlar sizdeki belirtilerin hepsi bende de var sırtımda yüzümde sivilceler çıktı saçlarım hemen yaglanıyor ama cildim sivilcelenmesine rahmen çok kuruyor göbegim hem kıllandı hemde çizgim belirginleşti artık

roll-on = sebamed balsam \ sensitive \ aluminium free . güneş ürünü olarak da avene marka aldım

slm kızlar nassınız bakim???
bende az önce dr den geldim herşey yolunda çok şükür 9+6 günlüğüz bugün dr en geç 14 mayısa gel 2 li test yapalım dedi renkli ultrason fotolarımızı çekti ensesi ölçülme zamanına gelmiş annesi dedi
bebeğim hareket ediyordu kalp ritimleride normal dedi dr.
bu arada 2li test fiyatı 80 lira birde muayene ücreti var 20 lira ettimi 100 lira peki sizler kaça yaptırıyorsunuz yada yaptıracaksınız???

devlet hastanesinde yaptıracağım, ücretsiz , devlet karşılıyor

sinem değil böğrüm
ergenlikte bile sivilcem olmadı benim, şimdi alnımda şakaklarımda var. hayret yaa..

yoo, duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…