- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.781
valla boya beni biraz endişelendiren bi durum kuzum
dr da boyayacaksan 20. hafta sonrasında boya demişti. Sen bilirsin. Dr boyat dediyse sıkıntı yoktur.
Manikür pedikür ben yaptırıorum
Sebamed in bi genital temizleyicisini kullanıorum
bide dün kaşıntım oldu travazol sürdüm dr a sormadan
benim doktor da 12. haftadan sonra yaptır demisti ama organik boya olsun demisti en kotusu diplerimi boyatmadan balyaj yaptırırım napiim cok rezil halde.. hayır salak kafam tup bebek yaptırıyorsun yani surpriz de degil boyatsana sacını tek koyu renge di mi:)
simdi 14 mayista da cok onemli bir dugun var gitmem gereken napıcam bilmiyorum:)
bu arada benim bi arkadasım tum hamileligi boyunca sacını dibiyle birlikte boyattı gayet rahat bir sekilde ama ben de cok kararsızım keske diplerimi koyultsaydım bari..
ben de numis med kullanıyordum canım genital temizlik icin doktora sordum hayır dedi en iyisi budur ustelik hamilesin dedi ekstra bi dikkat edeceksin dedi.. glizigen tavsiye etti fiyatı da pahalı 44 lira ama napiim aldim.. adamın agzından cıkan her kelime benim icin emir gibi geliyor..
yalnız o kasıntı icin surdugun kremi danıs canım bence doktoruna tatlım..
ben hala crinone kullanıyorum bu arada..12 de bıraktırıyormus galiba doktor dogru mu?
çoook hastayım ölüyorum..........
sağlam şifayı kapmışım yaa......
nerden de buldu bu beni.........
karnım sırtım heryerim dökülüyo, midem bulanıyo, burnum akıyo,
arka arkaya hapşırıyorum offffffffff
ne oldu sene guzelim, isden izin alib eve get dinlen bir az. boyle olmazannen ya da kayinvaliden gelsin senin islerin baya zor, ozune (kendine ) diqqet et esine soyle sana yardim gerektiyini
benim crinone ile kimyam tutmadı kuzu
2 paket kullandım sonra progestan a döndüm
dr a kalsa 8. haftada bırak dedi ama ben 12 de bıraktım.
%90 12. hafta sonu bıraktırıyorlarmış
innnnşallah sende kurtulursun o crinone illetinden
adını duyunca bile içim ürperiyo yaaaaaaaa
kızlar saç boyatma konusunu çok iyi düşünün bence, ben asetondan bile uzak duruyorum kaldı ki saç boyaları çok ağır kimyasallar içeriyor
ayyyy
hemen sormalıyım
ya da sormalısınız
kim gidio ilk dr aaaaaa
ne annem yanımda ne kayınvalidem , nede kardeş...
hiçbiri yanımda değil,
en yakınım 600 km uzakta
böyle devam ederse izin alıp gidicem öğleden sonra ama evde işler beni bekliyo
onca işin arasında nasıl raht rahat uyuycam..
uffffffffff bu hastalık olmadı işteeeeeeee
saolun kızlar dikkat edin kendinizi yormayın, benim gibi olmayın...
Ben oje bile sürmüyorum manikür pedikür hak götüre..
tedavideyken platin sarıdan kramele dönmüştüm kolay olsun diye
sonra tekrar sarıya döneyim derken mucizem normal geldi şükürler olsun ..
saçlarım benimde 3 renk sayılır şuanda doğuma yakın kestiricem ama boyatamam sanırımm.. çok boyatan kişi var organik boyaları 5.aydan sonra kullananlar var ama benim fikrim değişirmi bilmiyorum..
bence derimize temas eden şeyler kan dolaşımımıza karıştığı için nasıl yediklerimize dikkat ediyorsak cildimize sürdüklerimize de dikkat etmeliyiz bu dönemde. mesela hemen hergün kullandığım deterjanları artık eldivenle kullanıyorum ben. koltukaltı roll-on umu bile değiştirdim,aluminyum içermeyen parfümsüz bir ürün aldım çünkü hergün sürüyorum. güneş kremi içinde uzun bir araştırma yaptım ve en zararsızını seçtim sonuçta göbeğime süreceğim. çok mu pimpirikliyim acaba :)))
canım hepimiz öleyiz inan koku manyağı olan ben şimdi sadece rol-on kullanıyorum seninkinin markası ne ben rexona kullanıyorum ayrıca güneş kremi olarak ne kullanacaksın ayy bakımsız bakımsız dolaşıyorum :)
devlet hastanesinde yaptıracağım, ücretsiz , devlet karşılıyorslm kızlar nassınız bakim???
bende az önce dr den geldim herşey yolunda çok şükür 9+6 günlüğüz bugün dr en geç 14 mayısa gel 2 li test yapalım dedi renkli ultrason fotolarımızı çekti ensesi ölçülme zamanına gelmiş annesi dedi
bebeğim hareket ediyordu kalp ritimleride normal dedi dr.
bu arada 2li test fiyatı 80 lira birde muayene ücreti var 20 lira ettimi 100 lira peki sizler kaça yaptırıyorsunuz yada yaptıracaksınız???
sinem değil böğrümbenim sinem mi desem ne desem
boyun ile gögüs aramda çok sivilcler çıktı, hayatımda hiç olmamıştı. Aynı zamanda üzt bacaklarımda da çıktı kaşınıyor da aynı zamanda ama irinli bazıları.
Varmı benzer derdi olan ?
kızlar sizlere birşey soracam daha 2 güne kadar başka kasım topikleri vardı onlar silinmişmi kaldırılmışmı bilgisi olan varmı acaba??ben ordaki kasım annelerinide takip ediyordum.yani arada açıp okuyordum şimdi baktım yok şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?