- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.801
Canım Ebru Şallı'nın dvd sinde uzman görüşleri falan var. 3. ayda başlanabilirmiş. Ama daha önceden pilates yapmamış biri için zorlayıcı olabilir diyorlar. Gebelik riskli değilse, kişi de spora eğilimliyse sakıncası yok, yararı çok. Bir de zaten hareketin seni zorladığını hissettiğin anda bırakabiliyorsun. Üstüne gitmek yok. Zaten basit ve yumuşak hareketler.
kızlar size asıl müjdeli haberi yazmadım dün doktora gitmiştim 2li test için allaha şükür test sonucum normal çıktıbebegimide görmeniz lazım nerdeyse amuda kalkıyodu içerde belden yukarısı ve kollar hep hareketli devamlı tekmeler atıyo agzını açıp kapatıyordu hareketleri okadar net görünüyorduki anlatamam çok mutlu olduk eşimle bütün akşam nasıl hareket ettigini konuştuk buarada yatışada devam kanama alanım çok ufalarak duruyor inşallah oda 4 ayda geçecekmiş 30 gün daha heyet raporu aldım artık 1ay daha uzagım işden
Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:
peki ya kizina kim bakiyor ona soyle bir az daha kalsin yaninda yardim etsin sana,
seni coooox yaxsi anlayiram, menimkiler de uzaktadi,
esine bi telefon ac indi ve hic iyi olmadigini soyle evdeki isleri de bos ver gitsin, :96::96:
sana yine cok yavassin falan filan soylerse numarasini yaz biz arayip konusuruz
gecmis olsun ilkimucum ALLAh acil sifalar versin insaALLAH aslinda dinlenmem lazim senin en iyisi izin al git isleride üsten üsten yap yada hic yapma hemen yat dinlen ins
daha iyi hissediyorum kendimi öğlen çıktım yürüyüş yaptım güneş çok iyi geldi belim çoook ağrıyo ama.. yarın için izin almayı düşünüyorum yarım gün sabah eşim bakıcıya bırakır bebeği ben de dinlenirim öğleye kadar
çok yavaşsın felan derse bu halde de artık direk tencere yiycek kafasına zaten
saolun canlarım benim yaaa sizi çook seviyorum...
ay kızlar ben bi yanıyorum bi üşüyorum.. gripten mi bilmiyorum.. bi de hıckırık tuttu.. gecmiyor yarım saattir..
elevit kullanan var mı aranız da.. doktorum folik asiti bıraktırdı bana ve elevite basla dedi..
ben hep ilk 3 ay folik asit kullanılmalı diye duymustum..
bide benim kullandıgım folbiol 5 mg günde bi kez alıyordum.. normalde 400 mg almam gerekmiyor muydu ? yanlıs mı yönlendirildim ..
kızlar size asıl müjdeli haberi yazmadım dün doktora gitmiştim 2li test için allaha şükür test sonucum normal çıktıbebegimide görmeniz lazım nerdeyse amuda kalkıyodu içerde belden yukarısı ve kollar hep hareketli devamlı tekmeler atıyo agzını açıp kapatıyordu hareketleri okadar net görünüyorduki anlatamam çok mutlu olduk eşimle bütün akşam nasıl hareket ettigini konuştuk buarada yatışada devam kanama alanım çok ufalarak duruyor inşallah oda 4 ayda geçecekmiş 30 gün daha heyet raporu aldım artık 1ay daha uzagım işden
daha iyi hissediyorum kendimi öğlen çıktım yürüyüş yaptım güneş çok iyi geldi belim çoook ağrıyo ama.. yarın için izin almayı düşünüyorum yarım gün sabah eşim bakıcıya bırakır bebeği ben de dinlenirim öğleye kadar
çok yavaşsın felan derse bu halde de artık direk tencere yiycek kafasına zaten
saolun canlarım benim yaaa sizi çook seviyorum...
kulaklarını ve burnunu tıka, nefesini tut
biri sana su içirsin
hemen geçer hıçkırık :)
ya kızlar 2 li testten çok korkuyorum ya inşallah sonucu ii çıkar ilk gebeliğim ilk heyecan perşembe yaptırmayı düşünüyorum dua edin ne olur
bende aynı korkuyu yasıyorum.. Allahım tüm bebekleri korusun.. Kimseyi yavrusuyla sınav etmesin inşallah..
Rüyalar görüyorum.. Düşünmemeye calısıyorum.. Ama elimde değil.. Allahım sen koru yarabbim..
Allahın izniyle sonuclar temiz cıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?