2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar size asıl müjdeli haberi yazmadım dün doktora gitmiştim 2li test için allaha şükür test sonucum normal çıktı bebegimide görmeniz lazım nerdeyse amuda kalkıyodu içerde belden yukarısı ve kollar hep hareketli devamlı tekmeler atıyoagzını açıp kapatıyordu hareketleri okadar net görünüyorduki anlatamam çok mutlu olduk eşimle bütün akşam nasıl hareket ettigini konuştuk buarada yatışada devam kanama alanım çok ufalarak duruyor inşallah oda 4 ayda geçecekmiş 30 gün daha heyet raporu aldım artık 1ay daha uzagım işden

Evet ben de Ebru Şallı'nın dvd sini almayı düşünüyorum hatta internette vardır videoları.Ben 3 ay pilates yaptım eğimli vücut yapım. ozaman yavaş yavaş başlamak lazım:))))))

maşallah benim bebikimeeeeeeee

Ya arkadaşlar ben 9.haftadayım.acaip gaz ve kabızlık problemim var doktor bişey olmaz diorda sizde var mı böle bir sıkıntı.ne yapabiliriz bilen var mı beni biraz korkutuyor bu ağrılar.:18:

ben şuan 12.haftanın içerisindeyim.hiç sıkma canını gayet normal bişey.Hatta kabızlıkta mide bulantısı yapıyor.incir kayısı ya da hoşaflarını falan yap iç.rahatlatıyor baya.1-2 haftaya kadar geçr

kızlar benim netten istediğim kitaplar geldi biri hamileyim,biri bebeğim güzel şeyler var sadece kargo ücreti ödedim..

daha iyi hissediyorum kendimi öğlen çıktım yürüyüş yaptım güneş çok iyi geldi belim çoook ağrıyo ama.. yarın için izin almayı düşünüyorum yarım gün sabah eşim bakıcıya bırakır bebeği ben de dinlenirim öğleye kadar
çok yavaşsın felan derse bu halde de artık direk tencere yiycek kafasına zaten

gecmis olsun ilkimucum ALLAh acil sifalar versin insaALLAH aslinda dinlenmem lazim senin en iyisi izin al git isleride üsten üsten yap yada hic yapma hemen yat dinlen ins

saolun canlarım benim yaaa sizi çook seviyorum...

masallah hep iyi ol, cunki miniklerine yalniz sen lazimsan.... belin agrimasi normal aslinda...niye agrimasin ki dinlendiyinmi var? herseyden onemli olan senin sagligin bunu unutma biz de seni cooooox sevirik. tum hamisleri

ay kızlar ben bi yanıyorum bi üşüyorum.. gripten mi bilmiyorum.. bi de hıckırık tuttu.. gecmiyor yarım saattir..

nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor ben de ikili taramayı devlet hastanesinde yaptırıcam bugün 9 haftalık olduk

özel hastaneye gidiyorum muane ücreti 35 tl ikili tarama yı da orda yaptracaktm ama artık yaplmıyormuş doktorum alsancak devlet hastanesine git dedi hem ücretsizmiş sonuçları bana getir dedi

çok geçmiş olsun ilkimu ayyy biri hastayım diyince içim gidiyor valla ben de bugün iyi sayılmam bulantıdan bunaldım...

ben hamileligimi ogrendigimden beri elevit kullanıyorum.dr um verdi içinde folikasit var onun da diye..folik asit ilk iki ay yetiyor diyen de var...

gözün aydın canımm artık darısı bizlerin başınaa :) sizi görünce çok sevinmiştir yavrucak ..bütün yeteneklerini sergilemiş baksana..
cinsiyet hakkında tahminde bulundumu doktor
..

Son düzenleme:

simdiden efiyet olsun esine aynen sirlinin dedigi gibi bisde seni cuuuuk sevirik :))

merhabalar hanimlar nasilsiniz 2li test sonuclari cikan butun arkadaslara hayirli olsun darisi bizim basimiza. kizlar dun netten birsey siparis ettim sizinlede paylasayim dedim . bu pantolonlara takilan birsey pantolonlarinizi terzide bollatmadan kendiliginizden latik takabiliyorsunuz . Alta link koyuyorum ben yurtdisinda oldugumdan burdan aliyorum ama turkiyedede vardir sanirim bundan. Maharetli hanimlar evdede yapabilirler bunu benim elimden hic gelmez. simdilik pantolon masrafindan kurtarabilecek bir cozum gibi geldi bana cok ucuz hemde.

Skirt Trouser Jeans Button WAIST EXTENDERS x3 - Don't throw away those tight fitting clothes!: Amazon.co.uk: Kitchen & Home

umarim bazi arkadaslarin isine yarar.

Son düzenleme:
ya kızlar 2 li testten çok korkuyorum ya inşallah sonucu ii çıkar ilk gebeliğim ilk heyecan perşembe yaptırmayı düşünüyorum dua edin ne olur

ya kızlar 2 li testten çok korkuyorum ya inşallah sonucu ii çıkar ilk gebeliğim ilk heyecan perşembe yaptırmayı düşünüyorum dua edin ne olur

bende aynı korkuyu yasıyorum.. Allahım tüm bebekleri korusun.. kimseyi yavrusuyla sınav etmesin inşallah..

rüyalar görüyorum.. düşünmemeye calısıyorum.. ama elimde değil.. Allahım sen koru yarabbim..

Allahın izniyle sonuclar temiz cıkar..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…